andreasarc Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Εγώ πάλι βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα την αντιπαράθεση των διαφορετικών απόψεων. :) Δεν αντιλέγω, αλλά το κάνουμε να φαίνεται σαν κάτι που έπεσε ξαφνικά από άλλον πλανήτη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanthe Δημ. February 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Δεν αντιλέγω, αλλά το κάνουμε να φαίνεται σαν κάτι που έπεσε ξαφνικά από άλλον πλανήτη..... Αυτή δεν είναι η εντύπωση που αποκόμισα εγώ, αλλά αν έτσι σου φαίνεται εσένα, τότε έχεις δίκιο να θεωρείς ότι μεγαλοποιούμε τα πράγματα. Παράθεση I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nakis Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 to 8ema pleon einai aparxeimeno entelos. tora gia to an kapoia einai ''magdalo'' i oxi, malon eseis oi ginekes to kanete poio sixna apo to ka8ena.einai psemata oti ka8e fora pou 8a deite kapoia 8a ti stolisete?kita ti foraei?apa apa koitatin fonazei apo makria oti 8elei na @@@, ti tsoula!!!!!!!!kita pos kouniete?idios metaksi sas otan briskeste to 8apsimo einai apisteyto.ayti koitaei kai ton diko mou kai sigoura 8a tou katsei!!!!!!!kai to kanete kai gia tous antres kai gia tis ginekes.tora an kapoios pei oti einai tsoula i oxi einai san na akouo ton papou mou pou elege oti i gineka prin pantreutei prepei na einai par8ena. an einai na ginei mia sxesi 8a ginei eite katsei i fasi na ginei sex prin poun ta onomata tous kai to idio na mi gineie pote. kai malista 8alega oti einai poio spastiko otan eisai me kapoia i opoia trabaei to 8ema tou sexs mono kai mono na mi 8eori8ei eukoli me apotelsma sto telos na kseneronei i oli fasi kai na min iparxei sinexia.kai to anafero kai gia ton antra kai ti gineka.(afiste oti polles fores akougete oti aytos einai aderfi.GINEKES S AYTA EISTE MANOULES MI TA RIXNETE EPOMENOS ALLOU). an einai na iparksei pleon sex prin poun ta onomata tous de simenei tpt.ayto pou pleon metraei einai kata poso tairiazoun ta xnotaa tou enos kai tou allou.poso mporei o allos na anteksei taelatomata tou allou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 αντρεα ξεχνας οτι ζουμε στην ελλαδα ε?..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 to 8ema pleon einai aparxeimeno entelos. tora gia to an kapoia einai ''magdalo'' i oxi, malon eseis oi ginekes to kanete poio sixna apo to ka8ena.einai psemata oti ka8e fora pou 8a deite kapoia 8a ti stolisete?kita ti foraei?apa apa koitatin fonazei apo makria oti 8elei na @@@, ti tsoula!!!!!!!!kita pos kouniete?idios metaksi sas otan briskeste to 8apsimo einai apisteyto.ayti koitaei kai ton diko mou kai sigoura 8a tou katsei!!!!!!!kai to kanete kai gia tous antres kai gia tis ginekes.tora an kapoios pei oti einai tsoula i oxi einai san na akouo ton papou mou pou elege oti i gineka prin pantreutei prepei na einai par8ena. an einai na ginei mia sxesi 8a ginei eite katsei i fasi na ginei sex prin poun ta onomata tous kai to idio na mi gineie pote. kai malista 8alega oti einai poio spastiko otan eisai me kapoia i opoia trabaei to 8ema tou sexs mono kai mono na mi 8eori8ei eukoli me apotelsma sto telos na kseneronei i oli fasi kai na min iparxei sinexia.kai to anafero kai gia ton antra kai ti gineka.(afiste oti polles fores akougete oti aytos einai aderfi.GINEKES S AYTA EISTE MANOULES MI TA RIXNETE EPOMENOS ALLOU). an einai na iparksei pleon sex prin poun ta onomata tous de simenei tpt.ayto pou pleon metraei einai kata poso tairiazoun ta xnotaa tou enos kai tou allou.poso mporei o allos na anteksei taelatomata tou allou. Φίλε μου την επόμενη φορά, προσπάθησε να γράψεις με ελληνικά, είναι άλλωστε όρος συμμετοχής στο φόρουμ, γιατί μου έβγαλες τα μάτια. αντρεα ξεχνας οτι ζουμε στην ελλαδα ε?..... Οχι βέβαια, γιατί τι έχει η Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Πολύ στερεότυπο αυτό φίλη evanthe..Όταν ξεκινάς φάση "ραντεβού" το τελευταίο πρόβλημα είναι το ότι σκέφτονται οι γυναίκες στην Ελλάδα ιδίως να μην τις πάρουν για πουτ##%. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι το σκέφτονται προτού καν αρχίσει η φάση του ραντεβού , όταν εντοπίσουν κάποιον που τους κάθεται καλά σαν πακέτο και δεν θέλουν να το χαλάσουν, κανουν ολόκληρα σχέδια στο μυαλό τους - θα με πάει εκεί, θα ξοδέψει τόσα, θα τον φιλήσω έτσι , θα του κάτσω αφού γίνει αυτό και αυτό ...ενώ αν είναι στη φάση "ψάχνω σεξ" απλά τον πηδάνε...τότε βέβαια δεν είναι πουτ#$% στο μυαλό τους.. Γενικά αυτό το δήθεν στη μέση Ελληνίδα μου τη βιδώνει απερίγραπτα. Αν κάνεις το **λάθος** σαν άνδρας και εκτεθείς συνασθηματικά τότε μαύρο φίδι που σε έφαγε, κάνει την βαριεστημένη και την μισοκοιμησμένη στα τηλέφωνα, δεν έχει χρόνο να βγεί, περιμένει εκδρομές στο Μαλάουι και δεν συμμαζέυεται..όταν τελικά απηυδείς και την συνδέεις με Κάιρο τότε σου κολlάει τρομοκρατημένη..βρε ουστ! Σορυ, παρασύρθηκα από πρόσφατη ιστορία δικιά μου..καλά την έκοψα μαχαίρι την γκόμενα και ας μου στοίχησε..more trouble than it's worth..:X Θα συμφωνησω γιατι πλεον οι κοπελες εχουν ξεφυγει τελειως και θα σταθω στην νοοτροπια που εχουν ή που τους εχουν περασει καποια εντυπα ή καποιες εκπομπες Επειδη ταξιδευω συνεχεια στο εξωτερικο τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα εκει εξω , αλλα θα σταθω εδω Οι κοπελες / γυναικες δεν ξερουν τι θελουν Πολλες ειναι αυτες που τον θελουν ορφανο χωρις γονεις για να αφοσιωθει σε αυτες Πολλες τον θελουν γεναιοδωρο (ξερετε με πολλα δωρα και κουβαρντα) Τον θελουν τρυφερο (αλλα οχι πολυ γιατι μετα βαφτιζεται 'φλουφλης') Να τον εγκρινουν η γυναικεια παρεα τους (ανακριση και τετοια και αν περασει τις εξετασεις τοτε οκ) Ειναι παρα πολλα τα θεματα αλλα θα βγω off topic ! Γενικα το σεξ απο το πρωτο ραντεβου αμα υπάρξει ελξη μεταξυ των δυο ατομων δεν το βρισκω καθολου κακο Σαφως απο την συμπεριφορά θα καταλαβεις αν ειναι ευκολη ή ξελότζα Αν υπάρχει παθος τοτε βουρ στο γήπεδο Και αν ειναι και φιλη , τοτε ακομα καλυτερα γιατι στα φιλικα μπαινουν τα καλυτερα γκολ !! φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Θα συμφωνησω γιατι πλεον οι κοπελες εχουν ξεφυγει τελειως και θα σταθω στην νοοτροπια που εχουν ή που τους εχουν περασει καποια εντυπα ή καποιες εκπομπες Επειδη ταξιδευω συνεχεια στο εξωτερικο τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα εκει εξω , αλλα θα σταθω εδω Οι κοπελες / γυναικες δεν ξερουν τι θελουν Πολλες ειναι αυτες που τον θελουν ορφανο χωρις γονεις για να αφοσιωθει σε αυτες Πολλες τον θελουν γεναιοδωρο (ξερετε με πολλα δωρα και κουβαρντα) Τον θελουν τρυφερο (αλλα οχι πολυ γιατι μετα βαφτιζεται 'φλουφλης') Να τον εγκρινουν η γυναικεια παρεα τους (ανακριση και τετοια και αν περασει τις εξετασεις τοτε οκ) Ειναι παρα πολλα τα θεματα αλλα θα βγω off topic ! Γενικα το σεξ απο το πρωτο ραντεβου αμα υπάρξει ελξη μεταξυ των δυο ατομων δεν το βρισκω καθολου κακο Σαφως απο την συμπεριφορά θα καταλαβεις αν ειναι ευκολη ή ξελότζα Αν υπάρχει παθος τοτε βουρ στο γήπεδο Και αν ειναι και φιλη , τοτε ακομα καλυτερα γιατι στα φιλικα μπαινουν τα καλυτερα γκολ !! φιλικα Φίλε μου, όλα αυτά συμβαίνουν μόνο όταν ο άλλος τα επιτρέπει ή τα δέχεται. Αν το κόψεις από την πρώτη στιγμή, θα σου πω εγώ μετά τι θέλει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Φίλε μου την επόμενη φορά, προσπάθησε να γράψεις με ελληνικά, είναι άλλωστε όρος συμμετοχής στο φόρουμ, γιατί μου έβγαλες τα μάτια. Οχι βέβαια, γιατί τι έχει η Ελλάδα; ξερεις τι εχει ποσο ψευτοπροχω υπαρχουν αλλα στο τελος ολες ειναι αστα να παν:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 ξερεις τι εχει ποσο ψευτοπροχω υπαρχουν αλλα στο τελος ολες ειναι αστα να παν:) :lol: :lol: :lol: man δεν κατάλαβα Christ από αυτό που έγραψες! :p Για κάνε πλιζ ένα εξπλανέϊσιον... :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 ξερεις τι εχει ποσο ψευτοπροχω υπαρχουν αλλα στο τελος ολες ειναι αστα να παν:) Μπα, εγώ το αντίθετο έχω καταλάβει, φτάνει να βρεις το σωστό τρόπο να τις προσεγγίσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Φίλε μου την επόμενη φορά, προσπάθησε να γράψεις με ελληνικά, είναι άλλωστε όρος συμμετοχής στο φόρουμ, γιατί μου έβγαλες τα μάτια. Kapoios prepei na diavasei tous OPX... Den yparxei tetoios oros. Einai safes. :offtopic: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Νομίζω οτι έχουμε δώσει υπερβολικές διαστάσεις στο θέμα, σαν να πρόκειται για κάτι περίεργο και σπάνιο. Για μένα δεν υπάρχει τίποτο πιο κοινό και συνηθισμένο από αυτό. του εχουμε δωσει μυθολογικες διαστασεις διοτι προφανως δεν ειναι κατι που μας συμβαινει καθε μερα...:ninja: Kapoios prepei na diavasei tous OPX... Den yparxei tetoios oros. Einai safes. :offtopic: apolyta sostos o Bayern7.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 του εχουμε δωσει μυθολογικες διαστασεις διοτι προφανως δεν ειναι κατι που μας συμβαινει καθε μερα...:ninja: apolyta sostos o Bayern7.:p Κάθε μέρα σίγουρα δεν συμβαίνει, αλλά δεν είναι και σπάνιο φαινόμενο.... Bayern7 έχεις δίκιο, νόμιζα οτι είναι όρος, αλλά τελικά είναι απλά προτροπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 andrea pes kai me poses exeis scorarei sta 34 sou xronia na mas koufaneis!!! :D Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 breakdancer ποσες παλαμες ειπαμε εχουμε; :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 παιδιά με συγχωρείτε αλλά όσων αφορά τον adreasarc, έχει να κάνει με γυναίκες και όχι με παλάμες. Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Φίλε Georgios1974, καθώς διάβαζα τα γραφόμενά σου, σκεφτόμουνα πως πρέπει να μιλάς με βάση αρνητική εμπειρία σου (προφανώς). Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι αντιλήψεις μας για το άλλο φύλο βασίζονται κυρίως στις εμπειρίες μας, οι οποίες πολλές φορές μας οδηγούν στο να διατυπώνουμε γενικεύσεις του στυλ "οι άντρες έτσι...", "οι γυναίκες αλλιώς", ανάλογα με το πόσο τυχεροί ή άτυχοι υπήρξαμε στις γνωριμίες που κάναμε. Κι εμένα αν κάποιος μου το "έπαιζε" όπως η γκόμενα που περιγράφεις, έτσι θα ένοιωθα. :mad: Κοίτα το θέμα είναι πως κάπου κουράζεσαι να "παίζεις" και αν δεις έναν άνθρωπο που αισθάνεσαι ότι θα τακιμιάσεις μαζί του ΔΕΝ υπάρχει πιο ξενερωτικό πράγμα από το να την(τον) δεις να παίζει έτσι. Και δεν εννοώ το παιχνίδι στο κλασικό ωραίο φλέρτ(αλήθεια υπάρχει ακόμα αυτό?), εννοώ τέτοιες βλακείες..Είναι απλά απογοήτευση. Όσο αφορά τα συμπεράσματα που λες τείνω στο ότι ποτέ δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πραγματικά για μια γυναίκα που σε γουστάρει πραγματικά. Με αυτήν την άποψη ίσως να είναι και το καλύτερο το σεξ απο το πρώτο ραντεβού, αλλά οι άνθρωποι είμαστε και λίγο μυστήρια ζώα, δεν μας ικανοποιεί η τυφλή εμπιστοσύνη, ενστικτωδώς ίσως δεν την πιστεύουμε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Από προσωπική εμπειρία θα απαντήσω πως υπάρχει κλασσικό και ωραίο φλερτ...ευτυχώς υπάρχουν ακόμη ρομαντικοί άνθρωποι.:) Να συπμληρώσω σε ό,τι προαναφρέθηκε για τις κατηγορίες των γυναικών και για το πως κρίνουν κάποιον και για το αν τον εγκρίνει η παρέα τους κτλ, δυστυχώς κυκλοφορούν πολλές ηλίθιες που λειτουργούν έτσι. Τι θέμα για μένα είναι ο άνθρωπός σου να μπορεί να σταθεί στην παρέα σου και να μπορεί να συμβαδίσει. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι το πως μπορεί να γνωρίζει κάποιος αν κάποιο ραντεβού θα προχωρήσει σε σοβαρή σχέση. Δε νομίζω ότι υπογράφεις κάποιο συμβόλαιο για αυτό:wacko: Και στην τελική από την στιγμή που κάποιος είναι εντάξει με τον εαυτό του και γνωρίζει συνειδητά το τι κάνει, δεν θα πρέπει να ασχολείται και πολύ για το τι θα πουν οι άλλοι ή το πως θα τον χαρακτηρίσουν. Αυτοί που είναι γύρω σου, σε ξέρουν σαν άνθρωπο, οπότε οι υπολοιποι ας κάνουν ότι θέλουν!:rolleyes: Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 andrea pes kai me poses exeis scorarei sta 34 sou xronia na mas koufaneis!!! :D Κάτσε ρε συ, ούτε μετράω ούτε υπερηφανεύομαι οτι έχω πάει με πολλές, δεν κάνω συλλογή, δεν είμαι τέτοιος τύπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 δεν ξερω παντως προσωπικα ειμαι λιγο επιφυλακτικος σε αυτο το θεμα ισως και καπως κολλημενος ενω δεν θα πρεπε ισως να ειμαι,φταιει ισως το οτι δουλευα νυχτα και ειχαν δει πολλα τα ματια μου,αν παντως υπαρχει στην μεση γνωριμια πριν απο την σχεση κι εννοω γνωριμια μηνων κι οχι ημερων ακομα και στο κρεβατι να πηγαινε το πρωτο επισημο ραντεβου τοε δεν θα με πειραζε γιατι θα γνωριζε ηδη το τι τυπος ειναι ο ανθρωπος μου οπως κι αυτη για μενα,χωρια που λογω της γνωριμιας μας θα ξεραμε και πολλα μυστικα ο ενας για τον αλλον. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 αν ήμουνα άντρας και δεν θα μου καθότανε η άλλη από την πρώτη συνάντηση δεν ξέρω αν θα είχα ενδειαφέρων να βγω ξανά μαζί της. είμαι γυναίκα όμως και την βλέπω αλλιώς. Μόνο και μόνο που είσαι κοπέλα και έχεις μια τέτοια άποψη................:X Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη κοπέλες που τις θέλουν ΚΑΙ για τον ψυχικό τους κόσμο και δεν ζούμε σε έναν κόσμο μοντέλου "sex & the city" :!: Είμαι σίγουρος οτι ακόμα και οι κοπέλες που είναι υπέρ του σεξ με την πρώτη ματιά :p ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ(χωρίς να διαχωρίζουν αν είναι κάτι που προέκυψε ή κάτι που ορίστηκε), διαφωνούν κάθετα με το σκεπτικό αυτό. Και δεν νομίζω οτι είμαι ρομαντικός, απλά ορθολογιστής. Ακόμα κι εγώ που είμαι άντρας και θα ήθελα πολύ μια ωραία κοπέλα να είναι στο κρεββάτι μου άμεσα(είτε με ενδιέφερε περισσότερο, είτε όχι), δεν θα σκεφτόμουν ποτέ έτσι. :fool: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Μόνο και μόνο που είσαι κοπέλα και έχεις μια τέτοια άποψη................:X Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη κοπέλες που τις θέλουν ΚΑΙ για τον ψυχικό τους κόσμο και δεν ζούμε σε έναν κόσμο μοντέλου "sex & the city" :!: Είμαι σίγουρος οτι ακόμα και οι κοπέλες που είναι υπέρ του σεξ με την πρώτη ματιά :p ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ(χωρίς να διαχωρίζουν αν είναι κάτι που προέκυψε ή κάτι που ορίστηκε), διαφωνούν κάθετα με το σκεπτικό αυτό. Και δεν νομίζω οτι είμαι ρομαντικός, απλά ορθολογιστής. Ακόμα κι εγώ που είμαι άντρας και θα ήθελα πολύ μια ωραία κοπέλα να είναι στο κρεββάτι μου άμεσα(είτε με ενδιέφερε περισσότερο, είτε όχι), δεν θα σκεφτόμουν ποτέ έτσι. :fool: Είσαι σίγουρος οτι το ημερολόγιό σου γράφει 2007; Μήπως είναι ακόμα στο 1957; Πρέπει να γυρίσεις μερικές σελίδες....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Δηλαδή το 57 η γυναίκα ήταν άνθρωπος και σήμερα κρέας? :wink: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Δηλαδή το 57 η γυναίκα ήταν άνθρωπος και σήμερα κρέας? :wink: Οχι, το '57 ήταν σεμνότυφη και σήμερα απελευθερωμένη:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Τέλος πάντων, κάποιοι κατάλαβαν τι θέλω να πω. :cool: Όπως κατάλαβαν και το σκεπτικό της libido αν ανήκει στην κατηγορία της απλά απελευθερωμένης. Δεν το συνεχίζω όμως, δεν είμαστε στους διαξιφισμούς :lol: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts