gkr41 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Έβλεπα κάθε μέρα τον Ταμπάκη 2-3 χρόνια πριν γίνει διάσημος. Νομίζω κερδίζω το βραβείο του ηλιθιότερου γνωστού. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Έβλεπα κάθε μέρα τον Ταμπάκη 2-3 χρόνια πριν γίνει διάσημος. Νομίζω κερδίζω το βραβείο του ηλιθιότερου γνωστού. :) Αν τον άκουγες να τραγουδάει, για 3 συνεχόμενα χρόνια μάλλλον το βραβείο της υπομονής θα έπρεπε να κερδίσεις. Αλλά πάλι, αν είσαι άνθρωπος με χιούμορ, μάλλον θα "έκανες καινούργιο στομάχι" , από το άφθονο γέλιο που θα σου προσέφερε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nymphetamine Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Eίσαι σίγουρος..............; Φυσικά και είμαι σίγουρος.Αναφέρομαι στο πατρικό του Ν. Κούρκουλου....:D Παράθεση ''Cold was my soul, untold was the pain I faced when you left me. A rose in the rain....So I swore to the razor that never, enchained would your dark nails of faith be pushed through my veins again'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Μήπως μπορείς να μου πεις ποιό είναι το γυμναστήριο σου; :p :p :p Αυτοι που σου ειπα εχουν περασει τα τελευταια 3 χρονια... Αλλα μπορω να σου πω που παει τωρα η Νασταζια...:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Ακριβώς "γείτονες" δεν θα το έλεγα, μένω όμως κοντά με την Λουκία Παπαδάκη και την Νόρα Βαλσάμη, και επίσης είμαι πολύ κοντά σε περιοχή γεμάτη καλλιτέχνες (δηλ. Καλλιτεχνούπολη) και βλέπω Πάντζα και Κότσιρα αρκετές φορές. Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Βασίλης Καζούλης, Τόνυ Δημητρίου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης-Φατσέας(τα οικονόμισε και έφυγε), Μπάμπης Γκολές, Σταμάτης Κόκοτας (ομοίως με Φατσέα), Νίκος Κούρκουλος :respect:(ομοίως), Νίκος Σαργκάνης :respect:... zwgrafou meneis? Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Συγνώμη αλλά ο Νίκος Κούρκουλος έχει μετακομίσει σε άλλη γειτονιά.... αυτή των αγγέλων............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
far_ma Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Καλα, αυτο το θεμα δημιουργηθηκε για μενα! Απο γειτονες, παλιοτερα εμεναν στη γειτονια μου ο Τζελιλης με τη Μανιανι (πριν χωρισουν εννοειται) και στη διπλανη ο Πλουταρχος πριν γινει ακομα διασημος. Στην περιοχη μου ομως μενουν η εμεναν οι εξης: ο Κλεων Γρηγοριαδης (του οποιου ο πατερας εχει μια κλινικη καπου κοντα στον ΗΣΑΠ του Ν.Ηρακλειου κ ειχε βαλει κ υποψηφιοτητα για δημαρχος), ο Γιωργος Μητσικωστας (κ ισως κ ο χοντρος απο την εκπομπη, ενω η μανα μου μια φορα ειχς δει στη λαικη τον μαυρο απο την εκπομπη-δεν ξερω αν τον εχει ακομα), η Μαιρη Ιγγλεση (μπηκαμε μαζι χθες στο τρενο:D ), ο αδερφος μου εχει δει στο γυμναστηριο αυτη που παιζει στο 50-50 κ κανει το Μαρακι(Νικολεττα Καρρα νομιζω τη λενε), η μανα ειχε δει παλιοτερα επι 'εγληματων' την Καιτη Κωνσταντινου (Σωσω) στο Λιντλ που τοτε ηταν καινουριο κ ολοι τα θεωρουσαν(-ουν) αμφιβολου ποιοτητας κ αυτη κοιταζε κατι σε φαγωσιμο(σαλαμι πρεπει να τανε) και της ειπε η μανα μου να το δωσει στο χασαπακλα μπας κ ησυχασουμε:lol: . Επισης παλιοτερα ειχε περασει ο Σαββας Ξηρος κ νομιζω κ ο Κουφοντινας, ενω εναν αλλον απο τη 17Ν που συνελαβαν εμενε στη διπλανη πολυκατοικια μιας φιλης μου:shock: :help: .Ολο και καποιον θα ξεχασα. Α,και απ'το παρα 5 ο τυπος με τα μαυρα και ο Φωτης με την Αγγελα:lol: (αναφερομαι στο σηριαλ κ τους ρολους για οσους δεν το καταλαβαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nymphetamine Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 zwgrafou meneis? Ναι κοντά στον Αγ. Θεράποντα. Συγνώμη αλλά ο Νίκος Κούρκουλος έχει μετακομίσει σε άλλη γειτονιά.... αυτή των αγγέλων............ Καλά ρε φίλε εσύ εκεί κόλλησες;;; Σου είπα ότι αναφέρομαι στο πατρικό.. Παράθεση ''Cold was my soul, untold was the pain I faced when you left me. A rose in the rain....So I swore to the razor that never, enchained would your dark nails of faith be pushed through my veins again'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nymphetamine Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Στο γυμνάσιο είχα συμμαθητή ενα παλικάρι Ν.Κο.... ο οποίος είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν πριν χρόνια είχε σκοτώσει τον πατέρα του. Απο το δημοτικό έως το Λύκειο είχα συμμαθητή ενα δίμετρο λεβεντάκο που διαπρέπει στο basket σε πρωτοπόρο ομάδα της Α2. Παράθεση ''Cold was my soul, untold was the pain I faced when you left me. A rose in the rain....So I swore to the razor that never, enchained would your dark nails of faith be pushed through my veins again'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Ο θεός να τους κάνει "διάσημους"...Τότσικας, Άνθιμος Ανανιάδης, Βέρα Λάμπρου. Ειδικά για το τελευταίο όνομα με έπιασε ένα δέος την πρώτη φορά που την πέτυχα... που μενει ο ανθιμος ανανιαδης; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 που μενει ο ανθιμος ανανιαδης; εγω παντως Θεσσαλονικη θυμαμαι να μενει..πριν αρχισει την τηλεοραση ε? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Εγώ μένω μερικα τετράγωνα μακριά από τον ίσως πιο μισητό άνθρωπο στην Ελλάδα, το Γιώργο Αλογοσκούφη ΑΚΑ Αλογοφέση. Αν θέλετε αυτόγραφο πείτε μου :D Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 o arnold menei kapou 5 xiliometra apo to spiti mou(sto white house tou sacramento):cool: :cool: :cool: Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewayn Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 ποις ειναι αυτος;;; Μάλλον o HellasLover διαμένει στην California της Αμερικής και εννοεί τον Arnold Schwarzenegger. Τον γνωστό ηθοποιό του Hollywood. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. February 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 perisi ego eixa geitones ton hugh grant ton mr bean kai ton george michael:) :) :) sth agglia :) Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsotos1000 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 που μενει ο ανθιμος ανανιαδης; pantos dimotiko sto idio sxoleio pigainame.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 που μενει ο ανθιμος ανανιαδης; Παγκράτι χαμηλά..περιοχή Hilton - Caravel. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 perisi ego eixa geitones ton hugh grant ton mr bean kai ton george michael sth agglia ιιιιιιιιιιιιιιιι δε μιλας σοβαρα!! http://img02.picoodle.com/img/img02/7/2/26/f_faintm_de8648a.gif Δεν τα πετανε ετσι αυτα, αγαπητε, ελαφρα τη καρδία...θα παθουμε και τιποτα! :wacko: :love: Και τωρα που συνηλθα πες οδο, αριθμο εστω συνοικια για να ξερω πού να βολταρω την επομενη φορα που θα παω Λονδινο. :cool: :D Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. February 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 legetai odos hollywood kai einai konta sto notting hill:) malista ebgala kai photo to spiti tou hugh:D Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 legetai odos hollywood kai einai konta sto notting hill:) malista ebgala kai photo to spiti tou hugh:D super!! thx for the info! :happy: Aμα μπορεις ανεβασε καπου τη φωτο με το σπιτι του Hughie να το δουμε... :D Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpapanik Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Συμμαθητης με το Ντεμη Νικολαιδη της ΑΕΚ δυο χρονια στο παλιο πλεον πολυκλαδικο της Αλεξανδρουπολης.Ερχοταν στο μαθημα και τα βιβλια τα αφηνε στο αμαξι,καθε μερα,και οι καθηγητες τον "εχωναν"να παει να τα φερει και χαλιοταν....Ελα ντε ομως που δε του φανηκαν και τοσο χρησιμα τελικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 εγω νομιζα οτι θα εμενε καμια γλιφαδα Μπαα..κι έχει και μια 911 την οποία παρκάρει πυκνά συχνά στους γύρω δρόμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
genia_81 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Κοντά μου στον Πειραιά έμενε η Χρύσπα, σε μια ξαδερφη της, αλλα δυστυχώς για πολύ λίγο διάστημα... Παράθεση Ψάχνω με τα μάτια κάποια μάτια να με ψάχνουν.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Μπαα..κι έχει και μια 911 την οποία παρκάρει πυκνά συχνά στους γύρω δρόμους. Την εχω δει και εγω αρκετες φορες,αν λεμε την ιδια,εξω απο την dainese,στην βιοιατρικη μπροστα,αυτη η 911 ειναι του "γιγαντα" δηλαδη?Παλικαρι ο τυπος οπως λαχει την αφηνει... Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts