Jump to content

Διάσημοι συμμαθητές, γείτονες κλπ

manolissinger
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβλεπα κάθε μέρα τον Ταμπάκη 2-3 χρόνια πριν γίνει διάσημος. Νομίζω κερδίζω το βραβείο του ηλιθιότερου γνωστού. :)

• Απαντήσεις 170
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έβλεπα κάθε μέρα τον Ταμπάκη 2-3 χρόνια πριν γίνει διάσημος. Νομίζω κερδίζω το βραβείο του ηλιθιότερου γνωστού. :)

Αν τον άκουγες να τραγουδάει, για 3 συνεχόμενα χρόνια μάλλλον το βραβείο της υπομονής θα έπρεπε να κερδίσεις.

Αλλά πάλι, αν είσαι άνθρωπος με χιούμορ, μάλλον θα "έκανες καινούργιο στομάχι" , από το άφθονο γέλιο που θα σου προσέφερε...

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Eίσαι σίγουρος..............;

Φυσικά και είμαι σίγουρος.Αναφέρομαι στο πατρικό του Ν. Κούρκουλου....:D

''Cold was my soul, untold was the pain I faced when you left me. A rose in the rain....So I swore to the razor that never, enchained would your dark nails of faith be pushed through my veins again''

Μήπως μπορείς να μου πεις ποιό είναι το γυμναστήριο σου; :p :p :p

Αυτοι που σου ειπα εχουν περασει τα τελευταια 3 χρονια... Αλλα μπορω να σου πω που παει τωρα η Νασταζια...:D

Ακριβώς "γείτονες" δεν θα το έλεγα, μένω όμως κοντά με την Λουκία Παπαδάκη και την Νόρα Βαλσάμη, και επίσης είμαι πολύ κοντά σε περιοχή γεμάτη καλλιτέχνες (δηλ. Καλλιτεχνούπολη) και βλέπω Πάντζα και Κότσιρα αρκετές φορές.
yakinthi :wink:

Βασίλης Καζούλης, Τόνυ Δημητρίου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης-Φατσέας(τα οικονόμισε και έφυγε), Μπάμπης Γκολές, Σταμάτης Κόκοτας (ομοίως με Φατσέα), Νίκος Κούρκουλος :respect:(ομοίως), Νίκος Σαργκάνης :respect:...

zwgrafou meneis?

Καλα, αυτο το θεμα δημιουργηθηκε για μενα! Απο γειτονες, παλιοτερα εμεναν στη γειτονια μου ο Τζελιλης με τη Μανιανι (πριν χωρισουν εννοειται) και στη διπλανη ο Πλουταρχος πριν γινει ακομα διασημος. Στην περιοχη μου ομως μενουν η εμεναν οι εξης: ο Κλεων Γρηγοριαδης (του οποιου ο πατερας εχει μια κλινικη καπου κοντα στον ΗΣΑΠ του Ν.Ηρακλειου κ ειχε βαλει κ υποψηφιοτητα για δημαρχος), ο Γιωργος Μητσικωστας (κ ισως κ ο χοντρος απο την εκπομπη, ενω η μανα μου μια φορα ειχς δει στη λαικη τον μαυρο απο την εκπομπη-δεν ξερω αν τον εχει ακομα), η Μαιρη Ιγγλεση (μπηκαμε μαζι χθες στο τρενο:D ), ο αδερφος μου εχει δει στο γυμναστηριο αυτη που παιζει στο 50-50 κ κανει το Μαρακι(Νικολεττα Καρρα νομιζω τη λενε), η μανα ειχε δει παλιοτερα επι 'εγληματων' την Καιτη Κωνσταντινου (Σωσω) στο Λιντλ που τοτε ηταν καινουριο κ ολοι τα θεωρουσαν(-ουν) αμφιβολου ποιοτητας κ αυτη κοιταζε κατι σε φαγωσιμο(σαλαμι πρεπει να τανε) και της ειπε η μανα μου να το δωσει στο χασαπακλα μπας κ ησυχασουμε:lol: . Επισης παλιοτερα ειχε περασει ο Σαββας Ξηρος κ νομιζω κ ο Κουφοντινας, ενω εναν αλλον απο τη 17Ν που συνελαβαν εμενε στη διπλανη πολυκατοικια μιας φιλης μου:shock: :help: .Ολο και καποιον θα ξεχασα. Α,και απ'το παρα 5 ο τυπος με τα μαυρα και ο Φωτης με την Αγγελα:lol: (αναφερομαι στο σηριαλ κ τους ρολους για οσους δεν το καταλαβαν.

zwgrafou meneis?

Ναι κοντά στον Αγ. Θεράποντα.

Συγνώμη αλλά ο Νίκος Κούρκουλος έχει μετακομίσει σε άλλη γειτονιά....

αυτή των αγγέλων............

Καλά ρε φίλε εσύ εκεί κόλλησες;;; Σου είπα ότι αναφέρομαι στο πατρικό..

''Cold was my soul, untold was the pain I faced when you left me. A rose in the rain....So I swore to the razor that never, enchained would your dark nails of faith be pushed through my veins again''

Στο γυμνάσιο είχα συμμαθητή ενα παλικάρι Ν.Κο.... ο οποίος είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν πριν χρόνια είχε σκοτώσει τον πατέρα του. Απο το δημοτικό έως το Λύκειο είχα συμμαθητή ενα δίμετρο λεβεντάκο που διαπρέπει στο basket σε πρωτοπόρο ομάδα της Α2.

Ο θεός να τους κάνει "διάσημους"...Τότσικας, Άνθιμος Ανανιάδης, Βέρα Λάμπρου.

Ειδικά για το τελευταίο όνομα με έπιασε ένα δέος την πρώτη φορά που την πέτυχα...

που μενει ο ανθιμος ανανιαδης;

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω παντως Θεσσαλονικη θυμαμαι να μενει..πριν αρχισει την τηλεοραση ε?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Εγώ μένω μερικα τετράγωνα μακριά από τον ίσως πιο μισητό άνθρωπο στην Ελλάδα, το Γιώργο Αλογοσκούφη ΑΚΑ Αλογοφέση. Αν θέλετε αυτόγραφο πείτε μου :D

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

ποις ειναι αυτος;;;

Μάλλον o HellasLover διαμένει στην California της Αμερικής και εννοεί τον Arnold Schwarzenegger. Τον γνωστό ηθοποιό του Hollywood.

perisi ego eixa geitones ton hugh grant ton mr bean kai ton george michael:) :) :) sth agglia :)
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Παγκράτι χαμηλά..περιοχή Hilton - Caravel. ;)

129026.png?1640591734

perisi ego eixa geitones ton hugh grant ton mr bean kai ton george michael sth agglia

ιιιιιιιιιιιιιιιι δε μιλας σοβαρα!! http://img02.picoodle.com/img/img02/7/2/26/f_faintm_de8648a.gif

Δεν τα πετανε ετσι αυτα, αγαπητε, ελαφρα τη καρδία...θα παθουμε και τιποτα! :wacko: :love:

Και τωρα που συνηλθα πες οδο, αριθμο εστω συνοικια για να ξερω πού να βολταρω την επομενη φορα που θα παω Λονδινο. :cool: :D

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

legetai odos hollywood kai einai konta sto notting hill:) malista ebgala kai photo to spiti tou hugh:D
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

legetai odos hollywood kai einai konta sto notting hill:) malista ebgala kai photo to spiti tou hugh:D

super!! thx for the info! :happy:

Aμα μπορεις ανεβασε καπου τη φωτο με το σπιτι του Hughie να το δουμε... :D

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Συμμαθητης με το Ντεμη Νικολαιδη της ΑΕΚ δυο χρονια στο παλιο πλεον πολυκλαδικο της Αλεξανδρουπολης.Ερχοταν στο μαθημα και τα βιβλια τα αφηνε στο αμαξι,καθε μερα,και οι καθηγητες τον "εχωναν"να παει να τα φερει και χαλιοταν....Ελα ντε ομως που δε του φανηκαν και τοσο χρησιμα τελικα...

εγω νομιζα οτι θα εμενε καμια γλιφαδα

Μπαα..κι έχει και μια 911 την οποία παρκάρει πυκνά συχνά στους γύρω δρόμους.

129026.png?1640591734

Κοντά μου στον Πειραιά έμενε η Χρύσπα, σε μια ξαδερφη της, αλλα δυστυχώς για πολύ λίγο διάστημα...
Ψάχνω με τα μάτια κάποια μάτια να με ψάχνουν..

Μπαα..κι έχει και μια 911 την οποία παρκάρει πυκνά συχνά στους γύρω δρόμους.

Την εχω δει και εγω αρκετες φορες,αν λεμε την ιδια,εξω απο την dainese,στην βιοιατρικη μπροστα,αυτη η 911 ειναι του "γιγαντα" δηλαδη?Παλικαρι ο τυπος οπως λαχει την αφηνει...

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.