Jump to content

[XBOX360] Τεχνικά Θέματα

vampyre
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

loipon paidia parhggeila apo to net x-ecutor 3 ce kai to teleytaio solderless adapter xaptor3 nomizw,pro switcher kai lcd....kai thelw na rwthsw meta apo thn egkatastash panw sto x-box xreiazetai na kanw tpt allo?

ektos apo bios tha exei kai tpt allo fortwmeno?

thanks

Λοιπόν παιδιά έχω τσιπάρει το xbox μου με ενα τσιπάκι Aladin

Το αγορασα 20 ευρούλια μου το τοποθετησε φιλαρακι (αλλιώς ζητάνε 120 ευροπουλα) εβαλα και ενα δισκο 130 GB και είμαι αστερι

κάνω copy διαφορα games οτι θελω εχει ομορφα utils και ειμαι πολυ ευχαριστημένος :X

Αυτά

φιλικα

Εγώ πάντως έχω τόσο καιρό το XBOX και δεν έχω καταφέρει να σπάσω ένα παιχνίδι όποιο πρόγραμμα και να δοκιμάσω.Υπάρχει κάτι που δεν κάνω?

Βάζω το αυθεντικό παιχνίδι και το άγραφο DVD και κάνω αντιγραφή DVD.

Το μόνο που κάνει είναι να αποθηκεύσει το βιντεάκι και μερικά αρχεία μα όχι το παιχνίδι.

Μήπως μ΄πορεί να βοηθήσει κάποιος?

Δεν νομίζω να μην κάνω κάτι. (DVD-R χρησιμοποιώ).

Thanx!! :)

no sig...

Αν θυμαμαι καλα το κανεις το παιχνιδι copy στο hdd και μετα μεσω ftp το κανεις copy στο pc ..

μετα με το nero κανεις make dvd xbox το εχει σαν κατηγορια δεν θυμαμαι που ακριβως ...

φυσικα το xbox με evo να ειναι ....

:D φιλικα

Για FTP μου είχαν μιλήσει μα δεν πολυκατάλαβα πως να το κάνω.

Χρειάζεται NET?

Δες εδώ για την αντιγραφή

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=732207#post732207

Για να κάνεις ftp το xbox με το pc σου δεν χρειάζετε internet.

Επίσης χρειάζετε να βάλεις μέσα στο xbox το evox για να μπορέσεις να διαβάσεις τον δίσκο και να κάνεις ftp.

Φιλικά Δημήτρης

H ms φαίνετε ότι είχε καμιά 40 "κρούσματα" (σύμφωνα με μια εφημερίδα) απο κακής ποιότητας καλώδια τροφοδοσίας που συνόδευαν το xbox και γι'αυτό ενημερώνει όλους τους αγοραστές xbox να τα αλλάξουν...

Απο το επίσημο site της Microsoft!

Η Microsoft παρέχει καινούρια καλώδια τροφοδοσίας χωρίς χρέωση, προς αντικατάσταση των καλωδίων που συνόδευαν αρχικά ορισμένες κονσόλες Xbox. Θα χρειαστείτε τον Σειριακό Αριθμό και την Ημερομηνία Κατασκευής, για να επαληθεύσετε αν η κονσόλα Xbox που διαθέτετε χρειάζεται ανταλλακτικό καλώδιο. Τα στοιχεία αυτά βρίσκονται στο κάτω μέρος της κονσόλας σας.

http://replacements.webprogram.com/el-gr/programoverview.asp

Φιλικά Δημήτρης

Και το δικό μου το ίδιο αλλα δεν πειράζει, πάντως αυτό θα πει υποστήριξη, απ'οταν πήρα το x-box δεν εχω μετανιώσει ούτε στιγμή για την αγορά του :O

Απλά η κορυφαία κονσόλα ;)

παιδια θελω να τσιπαρω το xbox μου αλλα θελω ενα τσιπ χωρις κολλησεις ωστε να το περασω μονος. τι λετε να βαλω? τι εχει σημασια για την επιλογη του τσιπ? εχει σημασια το σεριαλ ναμπερ για την συμβατοτητα με το τσιπ?
:cry: :whip:

episis pou tha vro emulator mame kai ta roms tou.

Ψάξε για τον MameoX, είναι μέσα στους δύο καλύτερους που κυκλοφορούν. Οσο για roms, ψάξε με τα γνωστά προγράμματα (kazaa, limewire κλπ. κλπ.).

Μιχάλης :alien:

Kalimera se olous.

1) mipo xeri kanis poia eina i diadikasia gia na antikatastiso to slayer auto-install 2.5 me to 2.6.

2) Otan telioso ena pexnidi kai kano eject me girnaei sto menou tou xbox (original).

3) eho egatastisi, opos grafo kai parapano, to slayer 2.5. Otan pao omos na do kapoia tenia i na xekiniso kapoio pexnidi apo tis epiloges tou menou pou ehei mesa, mou kolaei.

xeri kanis kati ?

pls help.

Γεννήθηκα χωρίς να θέλω.

Θα πεθάνω χωρίς να θέλω.

Αφήστεμε να ζήσω όπως θέλω.

1)Απλά κάνεις επανεγκατάσταση (αν θυμάμαι καλά έχει ανάλογη επιλογή στο μενού το slayers).

2) Αυτό στο κάνειμε το τσιπ κλειστό ή ανοιχτό; Αν το έχεις κλειστό, τότε είναι λογικό. Αν το έχεις ανοιχτό θα έπρεπε να σε πηγαίνει στο dashboard που έχεις εγκαταστήσει (αφού έχεις βάλει το Slayers τότε θα έπρεπε να σε πηγαίνει στο evox μόλις πατάς eject).

3)Μήπως δεν το έχεις εγκαταστήσει σωστά; Δοκίμασε να κάνεις ένα rebuild retail hard disk ή κάπως έτσι (αν έχεις κρατήσει τον αρχικό δίσκο του ΧΒΟΧ σου) ώστε να σου περάσει όλα τα απαραίτητα προγράμματα από την αρχή.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Φιλε shodanjr_gr,

τελικα ποτε δεν μου ειπες αν σου δουλεψε ο κωδικος που σου εδωσα για τον καιρο στο Media Center... :what:

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

file shodanjr_gr euharisto. Molis to eggatastiso xana tha sou po ean einai ola ok. Mipos xeris poia epilogi patame mesa apo to slayer gia na kanoume tin eggatastasi gia na min xanakano kamia m@....@ (bip)?

Γεννήθηκα χωρίς να θέλω.

Θα πεθάνω χωρίς να θέλω.

Αφήστεμε να ζήσω όπως θέλω.

Φιλε shodanjr_gr,

τελικα ποτε δεν μου ειπες αν σου δουλεψε ο κωδικος που σου εδωσα για τον καιρο στο Media Center... :what:

Όντως :Ρ

Βασικά ξεχάστηκα και δεν τον έβαλα :Ρ

Sorry :)

Χαχαχα καλα δεν πειραζει,απλα θελω να ξερω γιατι λιαν συντομως θα βαλω κι εγω DSL...:)

(οχι πως θα με αποτρεψει απο το να βαλω, το αν δεν δουλευει ο κωδικος.. :p )

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

Χαιρετω τους απανταχου X-BOXάδες ειμαι νέο μέλος της οικογένειας του X-BOX διαβασα τα προηγούμενα μηνυματα έψαξα στο Internet αλλά δεν κατάλαβα πιο τσιπακί είναι πραγματικά χωρις κολλήσεις πολλά λένε ότι είναι Solder-less αλλά από τα σχεδιαγράμματα εγκατάστασης βλέπω όλο κατι κολάνε .Παρακαλώ να με βοηθήσετε.
This path has been placed before you. The choice to take it must be your's alone.

manthos: οχι δεν μπορεις χρειαζεσαι τσιπακι.

Amadeus: υπαρχουν τα Xecutor 3 και Xecutor 2,6 και Xenium Ice που δεν χρειαζονται καμια κολληση. Χρειαζεσαι εναν ειδικο ανταπτορα που βιδωνει πανω στη motherboard, ριξε μια ματια εδω ---> http://www.divineo.co.uk

BTW: Μετα το Spider chip κυκλοφορησε και απο την Xodus solderless adapter για v.1,6 Xbox (αναμενεται και απο την Team Xecuter), οποτε ακομη και αυτοι με 1,5&1,6 μπορουν να βαλουν τσιπακι χωρις κολλησεις.

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΜΑΕΤΖΙΜΑ!

Φίλε μου ευχαριστώ πολύ μήπως ξέρεις καποιο site στην ελλάδα που να τα πουλάει? Το site που μου δίνεις στ'ελνει αντικαταβολή?
This path has been placed before you. The choice to take it must be your's alone.

Παιδιά καλησπέρα…την προηγούμενη εβδομάδα πήγα σ’ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και μου έβαλαν τσιπάκι στο Xbox μου. Το Xecuter 2 . Λοιπόν , όταν το ανάβω, βγαίνει η κανονική οθόνη με το λογότυπο του Xbox (δηλαδή το Χ και από κάτω γράφει Xbox) και από κάτω γράφει Xecuter 2 (με άσπρα γράμματα). Αμέσως μετά με βγάζει στην κανονική (πράσινη) οθόνη του Xbox που γράφει memory, music, xbox live και settings. Το κουμπί του eject έχει κόκκινο χρώμα.

Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι

1) έχω όντως (στ'αλήθεια) το xecuter 2 μέσα ?

2)έχω το evox μέσα ?

από που μπορώ να τα ελένξω αυτά?

Με τον τύπο από το κατάστημα είχαμε μιλήσει στην αρχή ότι θα μου έβαζε το xecuter 3,αλλά μετά λεει του είπε άλλα ο τεχνικός του... Τέλος πάντων, εμένα τα παιχνίδια μου παίζουν.

Όποιος μπορεί να μου δώσει μια βοήθεια θα το εκτιμούσα…

Ευχαριστώ… :)

Το Xecuter 2 που γράφει το ΧΒΟΧ είναι το όνομα του BIOS που χρησιμοποιείς.

Evox πιθανότατα δεν έχεις αφού το ΧΒΟΧ σου ξεκινάει στην κανονική πράσινη οθόνη.

Ο μόνος τρόπος για να βεβαιωθείς για το τί παίζει είναι να ανοίξεις το ΧΒΟΧ σου...