steisi Δημοσιεύτηκε February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 14, 2007 Παιδάκια καλημέρα (και χρόνια πολλά :love: )!! Μου στείλανε ένα βιντεάκι γραμμένο απο τηλεόραση σε μορφή .avi και πάω να το ανοίξω με το windows media player αλλα μου βγάζει αυτό το μήνυμα: Windows Media Player cannot play the file. The file is either corrupt or the Player does not support the format you are trying to play.:what: Επίσης δοκίμασα και το power DVD αλλα τζίφος!! Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς μπορώ να το δώ???:help: :( Σαν το χαρτί που καίγεται, η μέρα μου σβήνει ξοδεύεται... κι ανάσα μου βαραίνει, διψασμένη περιμένει... [sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Κατέβασε τον Kmplayer (είναι free) απο εδώ και θα σου παίξει το βιντεάκι σίγουρα! (επίσης δοκίμασε και τον Vlc player αν τον έχεις εγκατεστημένο) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s6_sot Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Δες αν έχεις τον κατάλληλο codec εγκατεστημένο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpijk Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 VLC που λεει και ο hasiotis. τα παιζει ολα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Αν θες βάλε και τον BsPlayer. Εγώ αυτόν χρησιμοποιώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Παιδάκια καλημέρα (και χρόνια πολλά :love: )!! Μου στείλανε ένα βιντεάκι γραμμένο απο τηλεόραση σε μορφή .avi και πάω να το ανοίξω με το windows media player αλλα μου βγάζει αυτό το μήνυμα: Windows Media Player cannot play the file. The file is either corrupt or the Player does not support the format you are trying to play.:what: Επίσης δοκίμασα και το power DVD αλλα τζίφος!! Μήπως έχετε καμία ιδέα για το πώς μπορώ να το δώ???:help: :( Καλημέρα...ffdshow http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1314463#post1314463 Στο Computing FAQ αναφέρει και εκεί τρόπο αν κοιτάξεις καλύτερα... Φιλικά:O "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Φρέσκο πράμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1778128#post1778128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts