Jump to content

[S60 3rd Edition] Nokia Maps (ex. Ovi Maps/Smart2go)


nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο πως θα το περασω στο κινητο? μεσω maploader? και αν ναι που μπορω να τον βρω ειμαι ασχετος

Μα το εξηγεί αναλυτικά πως θα το περάσεις

 

πως να τον εγκαταστησετε:

 

1) μετονομαστε το cities.txt σε cities.zip

2) καντε extract cities.zip στο φακελο cities

3) αντιγραψτε το φακελο cities χυμα στην καρτα μνημης (να ειστε σιγουροι οτι ο φακελος diskcache και οι υπολοιποι ειναι μεσα στο φακελο cities χυμα δηλαδη οχι cities/cities/diskcache αλλα cities/diskcache!)

 

Ή πιο απλά, πήγαινε στην κάρτα μνήμη σου, σβήσε τον φάκελο Cities και βάλε αυτόν που κατέβασες απο τον λινκ.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια καλημερα. Μηπως ξερει κανεις γιατι η τελευταια εκδοση του maploader μου βγαζει το μην: Waiting for device...????

Εχω την τελευταια εκδοση του Nokia pc suite 7.0.7.0 kai windows vista.

Ευχαριστω.

 

Ακυρο παιδια....

Δουλεψε μολις εβαλα στο κιν τη σπασμενη εκδοση του nokia maps :blink: :blink:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
εγω εχω προβλημα με το map loader...το κατεβασα και λεει οτι δεν ειναι συμβατο με την εκδοση pc suite που εχω...ωστοσω εχω κανει ολα τα τελευταια update....
Link to comment
Share on other sites

Για να μην παιδευεσαι περνα την σπασμενη εκδοση του Nokia Maps και αυτον το χαρτη..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2418705#post2418705

 

Οποιος εχει τον νεωτερο χαρτη ας μας τον ανεβασει για να υπαρχει :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Link to comment
Share on other sites

βγηκε σπ-ασμενη εκδοση που δουλευει σαν να ειναι activated..

 

To έβαλα χτες για δοκιμή, καθώς έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με το πρόγραμμα.

Μου αρέσει πάρα πολύ το νέο Interface του προγράμματος, καθώς και η γρηγοράδα που έχει το πρόγραμμα στο άνοιγμα, κλείσιμο και γενικά.

Στο μεταξύ βλέπω δουλεύει 1 χαρά και με τους χάρτες που έχω να ανανεώσω κανένα χρόνο.Υπάρχει λόγος να περάσω τον πιο πρόσφατο της Ελλάδος?Έχει τίποτα καλές ενημερώσεις?

Επίσης, χωρίς να έχω πιάσει σημεία, του έβαλα να κάνει αναζήτηση μια διεύθυνση και δεν βρήκε τίποτα.Κανονικά θα έπρεπε να φέρει κάποια αποτελέσματα ή μόνο όταν έχει πιάσει σήμα δουλεύει?

ONEPLUS 6 64gb: rooted, Elemental kernel

NEXUS 4 16gb: Stock 5.0.1/Rastapop 5.0.2, Hell core b69L

Cube iwork 10 tablet 64gb: Win 10/Android 5.1

Tv Box CS968:RK3188, 4 Core 1.6ghz, 4 core VGA, 2GB Ram, Geass custom Rom

Link to comment
Share on other sites

Όχι μη κάνεις!

ΟΙ τελευταίοι χάρτες είναι τραγικοί. Έχουν προσθέσει σε ορισμένες περιοχές πολλές λεπτομέρειες ενώ αντιθέτως κάποιες σε κάποιες άλλες που υπήρχαν εξαφανίστηκαν. Γενικά ο,τι να ναι.

Πχ έχουν βάλει με λεπτομέρεια τη Σπάρτα ενώ το Ρέθυμνο (ή τα Χανιά) δεν έχει απολύτως τίποτα.:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Link to comment
Share on other sites

Για κάποιον που έχει "σταθερή βάση" και δεν περιφέρεται ας έχει έναν από τους δύο, αυτόν που τον βολεύει και τον εξυπηρετεί για την πόλη του περισσότερο, είτε αυτό αφορά κάλυψη της πόλης, χαρτογράφηση και αρίθμηση δρόμων, είτε αφορά λάθη και παραλείψεις (βλέπετε μεγάλες πόλεις με τραγικά λάθη σε πολλά σημεία).

Από την άλλη αυτό που θεωρώ ιδανικό, (για μένα που ταξιδεύω πολύ συχνά ας πούμε) είναι να έχουμε και τους 2 χάρτες στο κινητό, έναν με όνομα cities και έναν με όνομα cities1 και όταν μεταφερόμαστε σε ένα σημείο και θέλουμε κάλυψη μπαίνουμε απλά σε έναν xplorer και απλά κάνουμε μετονομασία, ο χάρτης που αφήνουμε με το όνομα cities ανοίγει κανονικά και είμαστε έτοιμοι σε ούτε 20 δευτερόλεπτα να τον αξιοποιήσουμε. 6 μήνες έτσι το δουλεύω και με έχει βολέψει αφάνταστα.

cypherth
Link to comment
Share on other sites

Αυτό είναι μια πολύ καλή σκέψη φίλε cypherth. Οι νεότεροι χάρτες έχουν καλύτερη λεπτομερια στην Αθήνα; Γιατί εγω εδω και πολλούς μήνες έχω αυτούς που έχουν με λεπτομερια την κρήτη.
Link to comment
Share on other sites

Ναι, Αθήνα που κατεβαίνω συχνά έχω διαπιστώσει με τον παλιό πολλές παραλείψεις Ιλίσια, Καλλιθέα,Μενίδι, Πειραιά, για να μην αναφέρω τραγικότητες σε Αττική οδό και γύρω από αυτή. Ουσιαστικά του βάζεις να κάνεις πλοήγηση και έχεις τα μάτια σου 1024 γιατί στάνταρ θα σε βάλει να πας σε μονόδρομο. Με τον παλιό χάρτη ελάχιστες φορές σε αυτά τα μέρη που σου λέω ακολούθησα πιστά τη διαδρομή που μου χάραξε το πρόγραμμα. 8 στις 10 φορές προσπέρναγα τις οδηγίες, πχ σε κάτι στροφές και στηριζόμουν στην επαναδρομολόγηση που έκανε σε λίγα δευτερόλεπτα με βάση τη σήμανση που έβλεπα εγώ επιτόπου. Είχα και στο μυαλό μου κατά τη σχεδίαση πού περίπου πρέπει να βγω με βάση κάποιο κεντρικό δρόμο και όλα πήγαιναν καλά με αυτές τις παρεκλίσσεις.

Τώρα με τον καινούριο χάρτη τα περισσότερα προβλήματα έχουν διορθωθεί, σαφέστατα μονοδρομήσεις τελευταίων μηνών και κάποια άλλα βασικά κομμάτια που δεν περιέλαβαν στην τελευταία αναβάθμιση πάλι τα αγνοεί, αλλά τουλάχιστον πλέον 2-3 φορές στις 10 να έχω πρόβλημα. Συνήθως με την πρώτη με βγάζει εκεί που θέλω να πάω.

(Να επισημάνω ότι ίσως φταίνε και οι διαδρομές που ακολουθώ εγώ γιατί πχ αν περιφέρομαι μόνο κέντρο ή γουδί πχ που συνήθως μένω και οι δύο χάρτες με καλύπτουν απόλυτα).

 

Όσο αναφορά την κάλυψη στην υπόλοιπη Ελλάδα έχω γράψει και σε προηγούμενα πόστ μου, πχ ο παλιός έχει από Πελοπόννησο μόνο Πάτρα (δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή αν είχε Καλαμάτα) και από την υπόλοιπη Ηπειρωτική Ελλάδα για παράδειγμα έχει Λάρισα φουλ, Ξάνθη, Κρήτη κανονικά. Ο καινούριος δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό των ανθρώπων αυτών έχει πλέον φουλ την Πελοπόννησο ας πούμε φουλ Ηλεία που κατάγομαι κιόλας, μέχρι και τα χωριά και σε κάποια μεγάλα και τους κεντρικούς δρόμους μέσα σε αυτά, φουλ Σπάρτη, Τρίπολη, όλο το οδικό δίκτυο από Ηλεία να πας σε Αρκαδία ή από Μεσσηνία σε Λακωνία κλπ ενώ από Ηπερωτική Ελλάδα για παράδειγμα βγάλανε την Κρήτη off, το ίδιο και Λάρισα και Ξάνθη που ξέρω καλά, έχουν όμως το μεγαλύτερο μέρος βασικών αρτηριών και παράπλευρων οδών για να περιηγηθείς από άκρη σε άκρη δηλαδή από Γιάννενα σε Λάρισα ή από Θεσσαλονίκη σε Αλεξανδρούπολη.

 

Το βασικό πλεονέκτημα αυτού που κάνω με το φάκελο cities είναι όταν θες να πας από πόλη που έχει χαρτογράφηση σε πόλη που δεν έχει ούτε χαρτογράφηση ούτε αρίθμηση και θα εξηγήσω με ένα απλό παράδειγμα. Ξεκινάς από Θεσσαλονίκη που βρίσκομαι τώρα για Λάρισα. Ο μεν παλιός χάρτης έχει τη Θεσσαλονίκη με κάποιες παραλείψεις μικρές και όλη τη Λάρισα κανονικά. Έχεις εσύ όμως τον καινούριο αναβαθμισμένο χάρτη που σε βοηθάει μέσα στην μεγάλη πολη για να ελαχιστοποιήσεις τα λάθη. Του βάζεις και σου κάνει δρομολόγηση κανονικά Θεσσαλονίκη - Λάρισα όχι όμως σε κάποια οδό γιατι ο καινούριος δεν έχει τη Λάρισα χαρογραφημένη παρά μόνο 5 κεντρικούς δρόμους. Όμως στην πόλη θα σε φτάσει κανονικά είτε στο κέντρο είτε στις εισόδους τις. Ακόμα και να μην ξέρει κάποιος τίποτα από την πόλη αυτή όταν θα φτάσει εκεί, αρκεί μια μετονομασία στο φάκελο cities επαναφορά του παλιού και ένα search για την οδό που θέλει με την πλέον χαρτογραφημένη πόλη. Αυτό θα του κοστίσει 1 με 2 λεπτά περίπου μαζί με τα αλάρμ που θα αναγκαστεί να βάλει για να κάνει στην άκρη αν δεν έχει κάποιο συνοδηγό για να τον βοηθήσει.

cypherth
Link to comment
Share on other sites

Ωραίος ο cypherth (και γειτονάκι από ό,τι βλέπω!) αλλά για μένα δεν αξίζει αυτή η ταλαιπωρία με rename κλπ τη στιγμή που φορτώνεις το GARMIN πάνω και είσαι άρχοντας..

Και νησιά δεν είναι μόνο η Κρήτη.Πέρα από κει τα άλλα νησιά τα έχουν σε κανένα χάρτη πιο αναλυτικά ή είναι το ίδιο τραγικά όπως το είχα εγώ πέρυσι στην Κέρκυρα που δεν είχε τίποτα απολύτως.

ONEPLUS 6 64gb: rooted, Elemental kernel

NEXUS 4 16gb: Stock 5.0.1/Rastapop 5.0.2, Hell core b69L

Cube iwork 10 tablet 64gb: Win 10/Android 5.1

Tv Box CS968:RK3188, 4 Core 1.6ghz, 4 core VGA, 2GB Ram, Geass custom Rom

Link to comment
Share on other sites

Εννοείται! έχοντας επάνω στο τηλέφωνο garmin όλα τα άλλα είναι ημίμετρα, απλά σαν φόρουμ εδώ αναφέρουμε τα πάντα και ο καθένας αξιοποιεί τα προγράμματα που θέλει στο μέγιστο βαθμό. Συν το γεγονός ότι πολλοί δεν έχουν καταφέρει να βρουν τρόπο να περάσουν το garmin ή κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης, τουλάχιστον με μια απλή μετονομασία να είναι οκ και να καλυφθούν από αυτό.

Από την άλλη όταν έχεις λίγη μπαταρία βολεύει το maps γιατί το garmin τρώει τη μπαταρία σα διάολος.

 

Από νησιά δεν το έχω ψάξει πολύ. Ο παλιός δεν είχε σχεδόν κανένα. Ο καινούριος αναφέρει κάποιες κεντρικές οδούς στα περισσότερα που έχω κοιτάξει. Αιγαίο σίγουρα και από Ιόνιο Ζάκυνθο και Κεφαλοννιά. Υπόλοιπα δεν έχω δει γιατί πραγματικά το garmin υπερκαλύπτει και τον πιο απαιτητικό πιστεύω. :)

cypherth
Link to comment
Share on other sites

ανακεφαλαιωνοντας αυτα που διαβαζω ο νεος χαρτης ειναι πιο λεπτομερης για Αθηνα και γελιος για τις περισσοτερες αλλες περιοχες της Ελλαδος.ο παλιος χαρτης ειναι γενικα αναλυτικος αν ακι με καποιες ελλειψεις οπως λετε για Αθηνα.προσωπικα προτιμω τον παλιο φυσικα αφου δε μενω και Αθηνα.

 

προεκυψε ομως ενα προβλημα .οταν θελω να περασω χαρτες αλλων χωρων με το Nokia maploader μου διαγραφει τον παλιο της Ελλαδας για να βαλει τους καινουργιους των αλλων χωρων.φυσικα μπορω να βαλω τον νεο της Ελλαδας που ομως ειναι γελιος.προσπαθω να βρω καποια λυση που να μπορουμε να χρησιμοποιουμε και τους δυο.

 

για την ωρα εκανα κατι αντιστοιχο με το φιλο cypherth.κρατησα back up του φακελου cities με το παλιο χαρτη (που ποσταρα πιο πριν)και οταν παω εξωτερικο κρατησα back up με τον αλλο φακελο cities Που εχει τον καινουργιο της Ελλαδας για να μπορω να βαλω και τους νεους χαρτες του εξωτερικου.

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!
Link to comment
Share on other sites

O Nokia maps Από ανατολική Μακεδονία και Θράκη έχει μόνον τις Σέρρες

Ο sygic ακόμα και η τελευταία του αναβάθμιση είναι ελλειπή . Πχ όταν είσαι κοντά στην θάλασσα ο χάρτης σου λέει ότι κάνεις μπάνιο!

Πολλοί δρόμοι (παλιοί όχι νέοι) λείπουν,σε δείχνει στα χωράφια.

Ο Ηγέτης για μένα είναι ο garmin γύρισα την μισή Ελλάδα και ήτανε άψογος..

Τώρα για εξωτερικό, αναγκαστικά nokia maps...

Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5
Link to comment
Share on other sites

O Nokia maps Από ανατολική Μακεδονία και Θράκη έχει μόνον τις Σέρρες

Ο sygic ακόμα και η τελευταία του αναβάθμιση είναι ελλειπή . Πχ όταν είσαι κοντά στην θάλασσα ο χάρτης σου λέει ότι κάνεις μπάνιο!

Πολλοί δρόμοι (παλιοί όχι νέοι) λείπουν,σε δείχνει στα χωράφια.

Ο Ηγέτης για μένα είναι ο garmin γύρισα την μισή Ελλάδα και ήτανε άψογος..

Τώρα για εξωτερικό, αναγκαστικά nokia maps...

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα για την Ελλάδα και το εξωτερικό. Αν δεις τι μεγέθη χαρτών υπάρχουν διαθέσιμοι για το Nokia Maps για κάποιες από τις χώρες του εξωτερικού, π.χ. Ιταλία ή Γαλλία, καταλαβαίνεις σε τι υπόληψη μας έχουν οι Φινλανδοί, ακόμα κι αν είμαστε τόσο δημοφιλής τουριστικός προορισμός. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...
Link to comment
Share on other sites

O Nokia maps Από ανατολική Μακεδονία και Θράκη έχει μόνον τις Σέρρες

Ο sygic ακόμα και η τελευταία του αναβάθμιση είναι ελλειπή . Πχ όταν είσαι κοντά στην θάλασσα ο χάρτης σου λέει ότι κάνεις μπάνιο!

Πολλοί δρόμοι (παλιοί όχι νέοι) λείπουν,σε δείχνει στα χωράφια.

Ο Ηγέτης για μένα είναι ο garmin γύρισα την μισή Ελλάδα και ήτανε άψογος..

Τώρα για εξωτερικό, αναγκαστικά nokia maps...

 

Δηλαδή θες να πεις ότι για εξωτερικό δε σε καλύπτει το GARMIN?Δε νομίζω να υπάρχει χώρα που να μην καλύπτεται.Βρίσκεις χάρτες για τα πάντα.

ONEPLUS 6 64gb: rooted, Elemental kernel

NEXUS 4 16gb: Stock 5.0.1/Rastapop 5.0.2, Hell core b69L

Cube iwork 10 tablet 64gb: Win 10/Android 5.1

Tv Box CS968:RK3188, 4 Core 1.6ghz, 4 core VGA, 2GB Ram, Geass custom Rom

Link to comment
Share on other sites

αρκει να σας πω οτι ο χαρτης της Garmin για την Ευρωπη ειναι 1.2 GB.θα τον λεγατε ελλειπη για το εξωτερικο?εκτος βεβαια των κλασσικων χαρτων υπαρχουν και τοπογραφικοι.εκει αν δειτε λεπτομερεια.το προβλημα του garmin ειναι οτι βαρυ και οτι τρωει πολυ μπαταρια.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!
Link to comment
Share on other sites

Το http://www.themapsters.com το ξέρετε?

Φοβερό site που παρουσιάζει με όμορφο τρόπο όλες τις δυνατότητες του NOKIA MAPS.

 

Επίσης κάτι για το maploader.

Ζήτησε το framework 3, το εγκατέστησα, έκανα restart και εγκατέστησα και το maploader και μετά restart.

Δεν τρέχει το ρημάδι όμως με τίποτα.

Το κάνω διπλό κλι, βγάζει το μαύρο παραθυράκι και για λίγα δεύτερα δείχνει την κλεωύδρα ότι κάτι κάνει αλλά μετά τίποτα.Παραμένω στο desktop χωρίς κάποιο κόλλημα άλλο ή να βγαίνει κάποιο άλλο παράθυρο.

Σα να ξεκινάει και μετά να σταματάει στο καπάκι.

Καμιά ιδέα?Το Nokia Maps το έχω τρέξει ήδη πριν.

ONEPLUS 6 64gb: rooted, Elemental kernel

NEXUS 4 16gb: Stock 5.0.1/Rastapop 5.0.2, Hell core b69L

Cube iwork 10 tablet 64gb: Win 10/Android 5.1

Tv Box CS968:RK3188, 4 Core 1.6ghz, 4 core VGA, 2GB Ram, Geass custom Rom

Link to comment
Share on other sites

Το http://www.themapsters.com το ξέρετε?

Φοβερό site που παρουσιάζει με όμορφο τρόπο όλες τις δυνατότητες του NOKIA MAPS.

 

Επίσης κάτι για το maploader.

Ζήτησε το framework 3, το εγκατέστησα, έκανα restart και εγκατέστησα και το maploader και μετά restart.

Δεν τρέχει το ρημάδι όμως με τίποτα.

Το κάνω διπλό κλι, βγάζει το μαύρο παραθυράκι και για λίγα δεύτερα δείχνει την κλεωύδρα ότι κάτι κάνει αλλά μετά τίποτα.Παραμένω στο desktop χωρίς κάποιο κόλλημα άλλο ή να βγαίνει κάποιο άλλο παράθυρο.

Σα να ξεκινάει και μετά να σταματάει στο καπάκι.

Καμιά ιδέα?Το Nokia Maps το έχω τρέξει ήδη πριν.

To kινητο το εχει συνδεσει;

Link to comment
Share on other sites

To kινητο το εχει συνδεσει;

 

Και με pc-suite και με μεταφορά δεδομένων έχω δοκιμάσει..

Αλλά δεν πρέπει να έχει σχέση το κινητό.Θυμάμαι ότι τα παλιότερα maploader άνοιγαν και μετά ζήταγαν να συνδέσεις το κινητό.

ONEPLUS 6 64gb: rooted, Elemental kernel

NEXUS 4 16gb: Stock 5.0.1/Rastapop 5.0.2, Hell core b69L

Cube iwork 10 tablet 64gb: Win 10/Android 5.1

Tv Box CS968:RK3188, 4 Core 1.6ghz, 4 core VGA, 2GB Ram, Geass custom Rom

Link to comment
Share on other sites

Προσπάθησα να δημιουργησω μια διαδρομη και να την δω η να πλοηγηθω αλλα δεν τα καταφερα.

Δεδομενου οτι βρισκομαι στην Παρο και επιλεγω να δημιουργησω μια διαδρομη απο το σημειο Α στο σημειο Β στην Αθηνα. Επιλεγω την εναρξη της διαδρομης η την οδηγηση αυτης αλλα σε ολες τις περιπτωσεις (πεζος η αυτοκινητο) μου ξεκινα απο το σημειο που βρισκομαι (Παρο) οποτε λογω θαλασσας ειναι αδυνατο να την πραγματοποιησει (ναι, τα πορθμεια ειναι ενεργοποιημενα).

Δεν νομιζω οτι προκειται για προβλημα αλλα μαλον οφειλεται σε δικη μου αγνοια χειρισμου.

Σε καθε περιπτωση νομιζω οτι πρεπει να ειναι δυνατη η εμφανιση πλοηγησης μεταξυ 2 σημειων στο χαρτη και οχι μονο κατα την διαρκεια πραγματικης κινησης, ετσι δεν ειναι ?

Αν γνωριζει καποιος.........κατι................:)

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ
Link to comment
Share on other sites

Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να βρείς το σημείο της Αθήνας που θέλεις να πας και να πατήσεις πλοήγηση σε...
Link to comment
Share on other sites

Επίσης κάτι για το maploader.

Ζήτησε το framework 3, το εγκατέστησα, έκανα restart και εγκατέστησα και το maploader και μετά restart.

Δεν τρέχει το ρημάδι όμως με τίποτα.

Το κάνω διπλό κλι, βγάζει το μαύρο παραθυράκι και για λίγα δεύτερα δείχνει την κλεωύδρα ότι κάτι κάνει αλλά μετά τίποτα.Παραμένω στο desktop χωρίς κάποιο κόλλημα άλλο ή να βγαίνει κάποιο άλλο παράθυρο.

Σα να ξεκινάει και μετά να σταματάει στο καπάκι.

Καμιά ιδέα?Το Nokia Maps το έχω τρέξει ήδη πριν.

 

Αν κοιαξεις προσεκτικα θα δεις μεσα ενα αλλ παραθυρακι που σου λεει οτι θελει αναβαθμιση και το pc-suite γιατι δεν συνεργαζεται με αυτην την εκδοση. Πατας το οκ και κλεινει.

Μα αφου αυτη ειναι η τελευταια ελληνικη διαθεσιμη ???:confused::confused::confused:

Τελος παντων αυτο ειδα σε εμενα και το παρατησα δεν εκανα αναβαθμιση σε ??? βερσιον του pc-suite.

 

Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να βρείς το σημείο της Αθήνας που θέλεις να πας και να πατήσεις πλοήγηση σε...

 

Επιλεγοντας ενα σημειο οι επιλογες που εχω ειναι ¨

Εμφανιση στον χαρτη

Περπατηστε εδω

Οδηγηστε εδω

Προσθηκη στην διαδρομη

Προσθηκη στη συλλογη

Εμφανιση λεπτομερειων

Αποστολη

Μετονομασια

Αλλαγη εικονιδιου

Διαγραφη

Επιλεγοντας λοιπον ειτε το οδηγηστε ειτε το περπατηστε ενεργοποιηται η προβολη διαδρομης η οποια ψαχνει ομως να με ξεκινησει απο την Παρο και να με οδηγησει στη Μεσογειων = αδυνατο.

Αυτο ειναι το προβλημα.

Η εκδοση που τρεχει ειναι η γνωστη ελευθερη απο το γνωστο μαγαζακι.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ
Link to comment
Share on other sites

Αν πατήσεις το πολυλήκτρο σου εμφανίζονται άλλες επιλογές.

 

Μην με τρελλανεις τωρα..........:confused::confused:

Με αυτο ασχολουμαι ολο το απογευμα. Δεν υπαρχουν αλλες επιλογες ειτε με το πολυπληκτρο ειτε με το αριστερο επανω κουμπι στις "επιλογες".

Φιλικα

Γιωργος.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...