Jump to content

koutsoss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About koutsoss

  • Ημ. Γέννησης 28/04/1963

koutsoss's Achievements

  1. Καλησπέρα σε όλους. Για να μην σας ζαλίζω, μια απλή απάντηση αν μπορώ να εχω εγγραφή κλήσεων (native απο Samsung η κάποιο app) σε S8+ (G955F) χωρίς root. Δοκίμασα σχεδόν όλες τις εφαρμογές και δοκίμασα να αλλάξω το CSC σε χώρα που επιτρέπονται οι ηχογραφήσεις. Άλλαξα το Α70 της γυναίκας μου σε 5 λεπτά με τον Odin και εμφανίστηκε η ηχογράφηση απο το σύστημα κανονικά αλλά δεν μπορώ να βρω firmware για SM- G955F απο αυτές τις χώρες παρά μόνο για SM- G955FD το οποίο είναι το δίκαρτο. Το δοκίμασα με την ελπίδα οτι θα παίξει αλλά πηρα FAIL απο τον Odin. Προφανώς θα υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία που δεν γνωρίζω...δεν είμαι και ειδικός με 3 μέρες διάβασμα... Απλά θα ήθελα να ξέρω αν γίνεται με κάποιο τρόπο η τσάμπα καίει η λάμπα...η αν υπάρχει κάποια εφαρμογή χωρίς root. Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα σε όλους. Για να μην σας ζαλίζω, μια απλή απάντηση αν μπορώ να εχω εγγραφή κλήσεων (native απο Samsung η κάποιο app) σε S8+ (G955F) χωρίς root. Δοκίμασα σχεδόν όλες τις εφαρμογές και δοκίμασα να αλλάξω το CSC σε χώρα που επιτρέπονται οι ηχογραφήσεις. Άλλαξα το Α70 της γυναίκας μου σε 5 λεπτά με τον Odin και εμφανίστηκε η ηχογράφηση απο το σύστημα κανονικά αλλά δεν μπορώ να βρω firmware για SM- G955F απο αυτές τις χώρες παρά μόνο για SM- G955FD το οποίο είναι το δίκαρτο. Το δοκίμασα με την ελπίδα οτι θα παίξει αλλά πηρα FAIL απο τον Odin. Προφανώς θα υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία που δεν γνωρίζω...δεν είμαι και ειδικός με 3 μέρες διάβασμα... Απλά θα ήθελα να ξέρω αν γίνεται με κάποιο τρόπο η τσάμπα καίει η λάμπα...η αν υπάρχει κάποια εφαρμογή χωρίς root. Ευχαριστώ.
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι το είδα οτι είναι θέμα της Samsung αλλά γιατί δεν έχει θέμα με το viber η με το sms? Τεσπα δε είναι εκεί το θέμα... Όσο για το θέμα με το messenger είναι οτι η ευκολία που έχει το android για floating στην οθόνη της(ων) συνομιλίας το οποίο λέγεται chat head όταν ενεργοποιηθεί μετά απο λίγο η θα σταματήσει να δουλεύει η θα σταματήσει το glimpse notifications. Θα ξαναδοκιμάσω το Gmail αφου λες οτι είναι push αν και εμένα μου έβγαζε 15 λεπτά το γρηγορότερο στις ρυθμίσεις του...
  4. Καλημέρα σε όλους. Εχω το s8+ εδω και μια εβδομάδα. Αναγκαστική κατά κάποιο τρόπο μετάβαση απο iphone έχοντας περάσει σχεδόν απο ολα τα μοντέλα απο την εποχή του 3g. Η Cosmote μου εδινε δωρεάν το s8+ και 380€ επιδότηση για όποιο iphone.Σκέφτηκα λοιπόν οτι και να το πουλήσω "κούτα" κερδισμένος θα είμαι οπότε το πήρα. Και για να κάθομαι να γράφω φυσικά δεν άντεξα να μην το ανοίξω...:lol: Οι εντυπώσεις μου απο το κινητό είναι αρκετά θετικές. Το κινητό είναι κούκλα και η οθόνη του χωρίς αντίπαλο νομίζω.Διάβασα σχεδόν ολο το forum και νομίζω οτι κανένα απο τα "μεγάλα" τηλέφωνα δεν δουλεύεται πλέον με ενα χέρι.Η ποιότητα των εφαρμογών σαφώς πιο φτωχή απο το IOS. Σαν νέος χρήστης του Android σίγουρα δεν μπορώ ακόμα να του πάρω οτι έχει να μου δώσει ούτε να κρίνω το λειτουργικό. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει σε 1-2 ερωτήσεις. 1/ Οι μόνες ειδοποιήσεις που "ξυπνάνε" την lockscreen χωρίς την προσθήκη κάποιας εφαρμογής είναι απο viber,sms,what's up. Οι άλλες ακούγονται μεν αλλά δεν μπορείς να δεις απο που είναι η τι γράφουν αν δεν πάρεις το κινητο στα χέρια. Δοκίμασα το glimpse notifications βλέποντας οτι το προτείνει κάποιος φίλος εδω και ενω νόμιζα οτι τελείωσα μετά απο λίγο παρουσιάζει προβλημα με το chat head του messenger. To ένα σκοτώνει το άλλο και ποτέ δε ξέρεις ποιός θα νικήσει... Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει την δουλειά απροβλημάτιστα? Στο iphone απλά ορίζεις ποιες ειδοποιήσεις θέλεις στην lockscreen και την συμπεριφορά τους και τέλος. Τις ίδιες επιλογές έχει και εδώ αλλά αλλού δουλεύουν και αλλού οχι. Εννοείται οτι απο τις εφαρμογές εχω επιλέξει επίσης τον τρόπο συμπεριφοράς τους. 2/ Θέλω να έχω το mail απο το icloud και το gmail σε μία εφαρμογή. Τα έστησα στην αρχή και τα δυο στο gmail αλλά η ειδοποίηση για κάθε mail καθυστερούσε πολύ καθώς κάνει sync κάθε 15 λεπτά. Δοκίμασα το alto και δουλεύει άψογα σε αυτόν τον τομέα.Δεν ξέρω τι κάνει στην μπαταρία ακόμα.. Αν υπάρχει κάποια πολύ καλή εφαρμογή για αυτή την περίπτωση και γενικά σαν email client μου το λέτε. Καλή συνέχεια σε όλους και καλό καλοκαίρι.
  5. Καλησπέρα σε όλους. Σ ε αγορασμένο πρόσφατα απο το Πλαίσιο tablet (turbo-x) βγαίνει το μην οτι καποιες υπηρεσίες google play δεν υποστηριζονται απο την συγκεκριμένη συσκευη και επικοινωνήστε με τον κατασκευαστη. Λόγω του οτι δεν εχω εμπειρία με android υπάρχει κάποιο fix η απλα δεν γινεται τπτ? Δεν εχω google play store αλλα 1Mobile. Λειτουργικό 4.2.2
  6. Εννοεις οτι το error του itunes εχει να κανει με τα tts? Νομιζω απ οτι εχω διαβασει οτι εχει να κανει μονο αν θελεις να κανεις downgrade. Κανεις αλλος στην Ελλαδα δεν ειχε το δικο μου πρβ με το itunes? Ευχαριστω.
  7. Καλημερα στο φορουμ. Iphone 3gs με 3.1.3 και 05.12.01 model MC131GR. Μετα απο Spirit και ενω ολα ηταν οκ για μιση ημερα περιπου το itunes (9.1.1.12) βγαζει το μην 0χΕ8000022 error code και δεν το "βλεπει". Διαβαζοντας απαντησεις στο ιδιο προβλημα εκανα dfu mode,restore,set as a new devise. Γνωριζει κανεις τι φταιει ωστε να ξαναδοκιμασω το spirit? Μου κανει εντυπωση οτι κανεις εδω δεν το εχει αναφερει σαν πρβ ενω σε ξενα φορουμ ειναι συχνο. Επισης στο Cydia μου ελεγε οτι εχω ενα pending tss.
  8. Παιδια καλημερα. Μηπως ξερει κανεις γιατι η τελευταια εκδοση του maploader μου βγαζει το μην: Waiting for device...???? Εχω την τελευταια εκδοση του Nokia pc suite 7.0.7.0 kai windows vista. Ευχαριστω. Ακυρο παιδια.... Δουλεψε μολις εβαλα στο κιν τη σπασμενη εκδοση του nokia maps :blink: :blink:
  9. Δεν το εχω κανει αλλα ριξε μια ματια εδω: http://unlockmob.com/ Αν και εδω http://www.mobilefun.co.uk/nokia-n95-unlock.htm?referer=default λεει οτι ακομα δεν ειναι διαθεσιμο.... Υπαρχει και αυτο http://www.techgsm.gr/Crazzy_Nokia_N95_Unlock_Clip_no_soldering,7652.html αλλα πρεπει να κανεις το κινητο βιδες...
  10. Γιατί ψαχνει να lockαρει το στιγμα του και ισως και το δυκτιο. Το αφησες και δεν δουλεψε? Εννοειται οτι του εχεις βαλει το pass που σου εστειλαν με mail ε?
  11. Αυτό πάντως σε εμένα δουλεύει κανονικά: http://www.foxytag.com
  12. Παιδιά για δοκιμαστε να τραβηξετε λιγο εξω το jack των ακουστικων... Σε μένα ετσι δουλευουν και τα δυο.....(απαραδεκτο) :mad:
  13. Απο τα σημεία προσβασης που εχει φιαξει απο την sim δοκίμασε TIM GPRS. Θα το βαλεις και στις ρυθμισεις δικτυου της εφαρμογης.To εβαλα χθές σε ενα φίλο και δουλεψε κανονικα.
  14. http://www.webyantra.net/2007/03/18/wwigoditch-the-webcam-use-your-cellphone-instead/
  15. Ευχαριστω, αλλα δεν εχει επιλογη για το Ν95 . Εκτος αν οποιο και να διαλεξω ειναι το ιδιο...
×
×
  • Create New...