junglist Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Βγήκε νέος maploader. είναι η έκδοση 1.3 Για αλλαγές δε γνωρίζω κάτι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Βγήκε νέος maploader. είναι η έκδοση 1.3 Για αλλαγές δε γνωρίζω κάτι. Μπορεσε κανεις να το δουλεψει με Ε90 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polius Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Βγήκε νέος maploader. είναι η έκδοση 1.3 Για αλλαγές δε γνωρίζω κάτι. neos maploader = neoi xartes? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 μολις περασα την 1.3 αλλα οταν την ανοιγω μου λεει οτι εχει μια κενουργια για κατεβασμα την 1.2.1 την οποια ειχα πριν και αφου δεν την κανω update αι μπω στο map upload μου λεει οτι οι χαρτες δεν ειναι συμβατοι και μου εμφανιζει μονο φωνητικες.Εκτος αυτου δεν μου ανοιγει και τους χαρτες στο κινητο (μαλλον μου τους κατεστρεψε).Δεν ξερω τι εκδοση ειναι αυτη αλλα την κατεβασα απο την σελιδα της νοκια!Την εχει στεισει καποιος αλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 εσβησες πρωτα το παλιο maploader?αν οχι κανε uninstall σε ολα και βαλε το 1.3.σε εμενα δουλευει μια χαρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 στην αρχη δεν το εσβησα και το εγκατεστησα απο πανω.Αφου μου εβγαλε αυτο το προβλημα το απεγκατεστησα απο τον πινακα ελεγχου και εστησα την 1.3 αλλα παλι το ιδιο.Υπαρχει κατι που να καθαριζει τα σκουπιδια αποτην παλια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 μολις περασα την 1.3 αλλα οταν την ανοιγω μου λεει οτι εχει μια κενουργια για κατεβασμα την 1.2.1 την οποια ειχα πριν και αφου δεν την κανω update αι μπω στο map upload μου λεει οτι οι χαρτες δεν ειναι συμβατοι και μου εμφανιζει μονο φωνητικες.Εκτος αυτου δεν μου ανοιγει και τους χαρτες στο κινητο (μαλλον μου τους κατεστρεψε).Δεν ξερω τι εκδοση ειναι αυτη αλλα την κατεβασα απο την σελιδα της νοκια!Την εχει στεισει καποιος αλλος; Την εκανα uninstall αλλα τιποτα , παλι δεν ανοιγει και βγαζει μονο voices Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 στην αρχη δεν το εσβησα και το εγκατεστησα απο πανω.Αφου μου εβγαλε αυτο το προβλημα το απεγκατεστησα απο τον πινακα ελεγχου και εστησα την 1.3 αλλα παλι το ιδιο.Υπαρχει κατι που να καθαριζει τα σκουπιδια αποτην παλια; Την εκανα uninstall αλλα τιποτα , παλι δεν ανοιγει και βγαζει μονο voices εγω εκανα το εξης. εσβησα την 1.2 περασα την 1.3 και μολις το ανοιξα μου λεει update?? και του λεω οχι και μετα ανοιξε κανονικα την 1.3:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisme Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 εγω εκανα το εξης. εσβησα την 1.2 περασα την 1.3 και μολις το ανοιξα μου λεει update?? και του λεω οχι και μετα ανοιξε κανονικα την 1.3:O exw akribws to idio problhma ki egw. an kai meta egkatesthsa thn prohgoymenh ekdosh 1.2 mou bgazei mono voices. kapoia lysh? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisme Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 gia thn akribeia mou bgazei mynhma oti ' the map data on your devise is not compatible with the map data available through nokia map loader' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 αυτο ακριβως κανει καταστρεφει το προγραμμα τελικα .Και μενα μονο φωνητικες μου αφεισε.Λυση δεν εχω βρει ακομη.Εσβεισα και τον φακελο αλλα τιποτε,δεν ξερω αν φταιει το οτι εχουμε το κενουργιο pc suite η κατι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisme Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 poios einai o fakelos? einai sta private, alla den thymamai poios akribws. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 20001f63 αφεινει μονο τις φωνητικες και καταστρεφει και το προγραμμα στο κινητο το οποιο πρεπει να ξαναστεισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Καλά βρε παιδιά σε άλλους παίζει και σε άλλους τους τσακίζει το nokia maps? Πώς γίνεται αυτό? Μιλάμε για Ν95-1 όλοι? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisme Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 idea den exw! se emena pantws den paizei me tipota pleon. dokimasa akoma kai na egkatastisw xana tous xartes, esbhsa to fakelo pou dhmiourgei h efarmogh sto provate, alla den ginetai tipota Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1671 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 sbise ton fakelo e:\cities,ekei dimiourgei tous maps kai diafora alla arxeia,ekei apothikevontai olla. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satnews Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 sbise ton fakelo e:\cities,ekei dimiourgei tous maps kai diafora alla arxeia,ekei apothikevontai olla. Distihos to ekana kai egw alla tipota ta idia parapanw provlimata exw kai egw merhri kai format ekana tipota ! Παράθεση Satnews Admin Team :http://www.satplanet.gr http://rapidshare.com/users/R73U5V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1671 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Kati den kanete kala,den exigete stous misous na douleyei kai stous allous na min douleyei....Otan sbisete ton fakelo cities prepei na trexete toulaxiston mia fora to maps kai meta na to kleisete kai na katebasete tous xartes.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Και σε εμενα τα ιδια εκανε αλλα πριν να προσπαθησω να περασω την νεα εκδοση ειχα κανει μια πληρη αντιγραφη της καρτας μνημης και αφου μετα την αναβαθμιση δεν δουλεψε με μια επαναφορα ξεκινησε κανονικα το προγραμμα στο τηλ. Το περιεργο ειναι οτι συγκρινα τα αρχεια πριν και μετα την διαδικασια αυτη και δεν βρηκα κατι διαφορετικο. Και κατι αλλο απεγκαταστηστε τελειως την εφαρμογη απο τον υπολογιστη και σβηστε και τον φακελο του Map Loader που δημιουργειτε στον φακελο συστηματος απο την εγκατασταση και κατοπιν εγκαταστηστε παλι την παλια εκδοση. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 καλησπερα για να το βαλω στο κινητο ακολουθω τον οδηγο της πρωτης σελιδας??? με αυτο εχω κανονικη πλοηγηση χωρις καμια χρεωσει??? το smart2go και οι χαρτες για τους κατεβασω ειναι δωρεαν????? ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1671 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Den to pisteyw........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 καλησπερα για να το βαλω στο κινητο ακολουθω τον οδηγο της πρωτης σελιδας??? με αυτο εχω κανονικη πλοηγηση χωρις καμια χρεωσει??? το smart2go και οι χαρτες για τους κατεβασω ειναι δωρεαν????? ευχαριστω!!!! ναι φίλε μου ακολούθησε τον οδηγό της πρώτης σελίδας. Οι χάρτες είναι δωρεάν και τους κατεβάζεις μέσω του nokia map loader!! Αυτό που πλήρωνεις είναι η φωνητική πλοήγηση ;) Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris87 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 της φωνικες εντολες της κατεβαζω απο καπου και χρεωνομαι? ή υποστηριζονται απο το δικτυο και χρεωνομαι απο εκει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 της φωνικες εντολες της κατεβαζω απο καπου και χρεωνομαι? ή υποστηριζονται απο το δικτυο και χρεωνομαι απο εκει.... Μπορείς να τις κατεβάσεις από το Map Loader, όπως και τους χάρτες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 παιδιά πιστεύω ότι είναι θέμα ασυμβατότητας της έκδοσης 1.3 με την Nseries beta έκδοση του PC suite, γιατί από το update Manager tou pc suite αναγνωρίζει μόνο την έκδοση 1.2.0... τι να πω... Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts