Jump to content

[S60 3rd Edition] Nokia Maps (ex. Ovi Maps/Smart2go)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το smart 2 go το βαζω στο τηλ μου γιατι οπως διάβασα εγω που εχω Ν95 δεν χρειάζεται να το βάλω.

κατσε γιατι τα εχεις μπερδεψει.

το smart2go ειναι μεσα στο τηλ. ηδη.

κανε ενα κοπο ειναι πολυ ευκολο.

δες εδω λεει αναλυτικα τι κανεις.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εκανα ξανα εγκατάσταση το maploader αλλα τιποτα δεν ανοιγει ετσι όπως δειχνει στην 1 η σελιδα γιατι όμως?

εκανα ξανα εγκατάσταση το maploader αλλα τιποτα δεν ανοιγει ετσι όπως δειχνει στην 1 η σελιδα γιατι όμως?

για να ανοιξει το maploader πρεπει να εχεις

συνδεσει το τηλ.και να εχεις βαλει την επιλογη

καρτα μνημης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε παρακαλώ πες μου πως να βάλω προεπιλογη την καρτα μνημης γιατι οταν έκανα format την κάρτα μου βγαλε πως την κάρτα την χρησιμοποιει μια άλλη εφαρμογη.

Καταρχην για να δουλεψει το maploader πρεπει να εχεις εγκαταστησει

και το Microsoft .NET Framework 3.x program. Το εχεις κανει αυτο?

2ον Θα πρεπει να εχεις ανοιξει τουλαχιστον 1 φορτα το nokia maps στο

κινητο .

3ον Διαβασε αυτο :!::

http://smart2go.com/en/help/faq

σε παρακαλώ πες μου πως να βάλω προεπιλογη την καρτα μνημης γιατι οταν έκανα format την κάρτα μου βγαλε πως την κάρτα την χρησιμοποιει μια άλλη εφαρμογη.

Κανε μια εκκινηση της συσκευης χωρις την καρτα μνημης μεσα . Στην συνεχεια δοκιμασε παλι.

Επιπλεον θα προτεινα να Διαβασεις και το manual της συσκευης σου ....

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

αμα η καρτα σου χρησιμοποιειται απο καποια εφαρμογη

αυτο σημαινει οτι δεν μπορει να την διαβασει το pc σου

και ουτε το να περασεις χαρτες.

εχεις βαλει καποια εφαρμογη??

αμα δεν μπορεις να την formareis μεσο τηλ.

καντο μεσο card reader.

και μετα πατα μαζικη αποθηκευση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω το προγραμμα Microsoft .NET Framework 3 δεν αρκεί αυτο¨?

Ναι οκ αρκει . Εκανες καποιο restart στο pc στην συνεχεια ?

Ανοιξε και το nokia maps μια φορα στην συσκευη.

Στο Ν95 κλεισε οποια εφαρμογη τρεχει στο background (και/ή ξεκιναει με το ανοιγμα της συσκευης σου)

και δοκιμασε παλι. (Μηπως ,λεω μηπως,εχεις εγκαταστησει και τιποτε fonts ?)

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

nervous έχω ανοιξει πολλές φορες το nokia maps.Τώρα θα κάνω restart και το pc και θα μπω σε λίγο.

και όμως δεν γίνεται τίποτα το προγραμμα δεν ανοιγει με τιποτα λεει πως δεν φαινεται η καρτα μνήμης .Δυστηχως.

και όμως δεν γίνεται τίποτα το προγραμμα δεν ανοιγει με τιποτα λεει πως δεν φαινεται η καρτα μνήμης .Δυστηχως.

Card reader έχεις;;

Αν ναι, βάλε τη κάρτα σ’ αυτό σύνδεσέ το με το pc και τρέξε το Map Loader.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Έχω laptop και εχει ενσωματομένο το δοκίμασα και αυτό αλλά τίποτα.Έχω φρικάρει.

Θα φρικαρουμε ολοι μαζι παρεα :p

Ο μονος λογος να μην αναγνωριζει την καρτα

ειναι να μην εχεις ανοιξει εστω και μια φορα την εφαρμογη.

Ο λογος ειναι οτι "πεταει" ενα cookie μεσα ετσι ωστε να αναγνωριζεται

απο το maploader

Μηπως δημιουργει τελικαπροβλημα καποια firewall εφαρμογη στο pc/laptop

και δεν ανοιγει το maploader?

iPhone 5S Space Grey

Διστυχώς βάζω την καρτα στον card reader αλλά δεν την εμφανίζει ως εξτρα εξωτερικο δισκο και το θέμα είναι πως το map loader δεν εχει ανοίξει ποτέ στο laptop μου.Αναρωτιέμαι τοσο γκαντεμιά?

Διστυχώς βάζω την καρτα στον card reader αλλά δεν την εμφανίζει ως εξτρα εξωτερικο δισκο και το θέμα είναι πως το map loader δεν εχει ανοίξει ποτέ στο laptop μου.Αναρωτιέμαι τοσο γκαντεμιά?

η καρτα σου ειναι καινουρια??

την εχεις χρησιμοποιησει ποτε??

δοκιμασε την και σε αλλο pc μηπως και την

διαβασει.γιατι αμα δεν την διαβαζει το pc δεν μπορεις

να κανεις τιποτα.και βεβαια για αυτο δεν σου ανοιγει

το maploader επειδη δεν βλεπει μεσο αποθηκευσης.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tελικά τα κατάφερα μετά από πολί κόπο.Κατέβικε και ο χάρτης της Ελλάδας και ένα μέρος της Γερμανίας που ήθελα.Ευχαριστώ πολί για την

βοήθεια γιατί χωρίς εσας......:(

Tελικά τα κατάφερα μετά από πολί κόπο.Κατέβικε και ο χάρτης της Ελλάδας και ένα μέρος της Γερμανίας που ήθελα.Ευχαριστώ πολί για την

Αφού έκανες τη δουλειά σου, όλα ok! :)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Well-done ,να'σαι καλα ! :)

Δεν μας ειπες ομως ποιο ηταν το προβλημα ...:worry:

iPhone 5S Space Grey

Έχεις δίκιο nervous δεν είπα. Το πρόβλημα ήταν πως δεν έβλεπε ο υπολογιστής την κάρτα μνήμης σαν εξωτερικό δίσκο.Οπότε σύνδεσα τον υπολογιστή με το Ν95,το έβαλα στην λειτουργία μαζικής αποθήκευσης ετσι ώστε είδε την κάρτα σαν δίσκο και άνοιξα το Map loader με αποτέλεσμα να δουλεύει κανονικά το πρόγραμμα. Και κατέβασα τους πολυπόθητους χάρτες!!!!

Συνεχισε εκει που σου λεει για αγορα. Επελεξε ποια χωρα θελεις. Καποια στιγμη θα σου δωσει την δυνατοτητα για τριημερη δοκιμη.

Τελικά τζίφος.

Έψαξα τα πάντα και δεν υπάρχει η δυνατότητα για τις 3 δωρεάν ημέρες.Κάτι φταίει με το πρόγραμμα και δεν τις βγάζει.Δεν ξέρω τι φταίει.

Πήγα Σαλόνικα και χάθηκα αρκετές φορές.Και το θέμα είναι ότι έχει αρκετές περιοχές όπως Θέρμη και Περαία, με αχαρτογράφητους δρόμους.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πότε θα γίνει επιτλεους αναβάθμηση στους χαρτες για το Smart2go? Έχω το Ν95 και σήμερα πήγα στο Γέρακα και είχε τους δρόμους ψιλοχάλια. Το ίδιο και στο Χαλάνδρι...Έχει να γίνει ενημέρωση στους χάρτες πολύ καιρό....Ήμαρτον...!

Πότε θα γίνει επιτλεους αναβάθμηση στους χαρτες για το Smart2go? Έχω το Ν95 και σήμερα πήγα στο Γέρακα και είχε τους δρόμους ψιλοχάλια. Το ίδιο και στο Χαλάνδρι...Έχει να γίνει ενημέρωση στους χάρτες πολύ καιρό....Ήμαρτον...!

How often is the map data in smart2go updated?

The map data will be updated twice a year. You can check for map updates in the smart2go application

through Options > Settings > Network > Options > Check for map Updates (mind that this is only possible

if you have allowed the network usage in the network settings; you can allow the network usage

via Options > Settings > Network > Use network > When needed). If there is a new release of map data,

the application will prompt you to delete the preloaded map data. You can then download the new

map data via mobile internet or Wi-Fi (data transfer costs may arise).

http://smart2go.com/en/help/faq/#jump13

iPhone 5S Space Grey

Τελικά τζίφος.

Έψαξα τα πάντα και δεν υπάρχει η δυνατότητα για τις 3 δωρεάν ημέρες.Κάτι φταίει με το πρόγραμμα και δεν τις βγάζει.Δεν ξέρω τι φταίει.

Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει νεώτερη έκδοση από την v1.2 wk34 b03 (όχι beta) που να παίζει όμως κανονικά με το HACK των 3ημερών για να ενεργοποιείται η πλόηγηση αν γυρνάμε την ημέρα της ενεργοποίησης??

Amazon Fire stick 4k max

How often is the map data in smart2go updated?

The map data will be updated twice a year. You can check for map updates in the smart2go application

through Options > Settings > Network > Options > Check for map Updates (mind that this is only possible

if you have allowed the network usage in the network settings; you can allow the network usage

via Options > Settings > Network > Use network > When needed). If there is a new release of map data,

the application will prompt you to delete the preloaded map data. You can then download the new

map data via mobile internet or Wi-Fi (data transfer costs may arise).

http://smart2go.com/en/help/faq/#jump13

δεν υπαρχει αυτη η επιλογη σε μενα στο Options!

δεν υπαρχει αυτη η επιλογη σε μενα στο Options!

Υπαρχει αρκει να εχεις ενεργοποιημενη την χρηση δικτυου στις επιλογες οταν απαιτειτε.

Αφου το κανεις αυτο κλεισε την εφαρμογη κανε επανεκινηση στο τηλεφωνο (το λεω αυτο γιατι εγω δεν εκανα επανεκινηση και κολλησε το κινητο) και μετα θα σου εμφανισει την δυνατοτητα για ενημερωση στους χαρτες.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Υπαρχει αρκει να εχεις ενεργοποιημενη την χρηση δικτυου στις επιλογες οταν απαιτειτε.

Αφου το κανεις αυτο κλεισε την εφαρμογη κανε επανεκινηση στο τηλεφωνο (το λεω αυτο γιατι εγω δεν εκανα επανεκινηση και κολλησε το κινητο) και μετα θα σου εμφανισει την δυνατοτητα για ενημερωση στους χαρτες.

Παίδες ούτε σε μένα υπάρχει αυτή η επιλογή.

Ενεργοποίησα το "ΧΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ" και βγήκαν κάποιες έξτρα επιλογές, αλλά δεν υπάρχει αυτή για τους χάρτες.

Amazon Fire stick 4k max