Jump to content

[S60 3rd Edition] Nokia Maps (ex. Ovi Maps/Smart2go)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά απο ότι διάβασα κάπου η έκδοση 12 για το ν95 ειναι προ των πυλών και θα ενσωματώνει τη νέα έκδοση smart2go.Σύμφωνα μάλιστα με αυτές τις πληροφορίες σε αυτό το firmware to gps toy n95 δουλεύει αρκετά πιο γρήγορα με το smart2go!!!!περιμένουμε λοιπόν.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά απο ότι διάβασα κάπου η έκδοση 12 για το ν95 ειναι προ των πυλών και θα ενσωματώνει τη νέα έκδοση smart2go.Σύμφωνα μάλιστα με αυτές τις πληροφορίες σε αυτό το firmware to gps toy n95 δουλεύει αρκετά πιο γρήγορα με το smart2go!!!!περιμένουμε λοιπόν.

ποτε ομως???καλα ρε παιδια τοσο πολυ σερνεται??

http://www.intomobile.com/2007/06/21...assisting.html edo,χαρακτηριστικα λεει οτι με το agps θα λοκαρει περιπου σε 5sec
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Άρα καλό είναι να μην πειραματιζόμαστε με beta εκδόσεις αφού θα είναι ενσωματωμένο στο νέο firmware?:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

RX8Club.GR

Επίσημα Αναγνωρισμένο

Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος

Άρα καλό είναι να μην πειραματιζόμαστε με beta εκδόσεις αφού θα είναι ενσωματωμένο στο νέο firmware?:O

Συμφωνώ. Αν και καλύτερα να περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα περί ενσωμάτωσης ή όχι..:rolleyes:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Εγω παλι προσπαθω καθημερινα να δουλεψω το συστημα δορυφορικης πλοηγησης κανα τεταρτο πριν ξεκινησω απο το σπιτι μεχρι και να φτασω στην δουλεια που η διαδρομη ειναι 45 λεπτα με το ρολοι.

Κανω το ιδιο κανα τεταρτο πριν ξεκινησω απο την δουλεια και φτασω στο σπιτι και δεν λοκαρει - κλειδωνει κανεναν δορυφορο ουτε με σφαιρες.

Στην κατασταση δορυφορου μου δειχνει οτι διατιθενται δεδομενα δορυφορου τα κατωθι νουμερα, τα οποια παιζουν συνεχεια μεταξυ τους 2 - 4 - 5 - 6 - 7 - 9 - 12 - 14 - 30.

Δεν μπορει να κλειδωσει πεντε δορυφορους ταυτοχρονα και σταθερα.

Αν δοκιμασω κανενα εξωτερικο δεκτη GPS Bluetooth λετε να κλειδωνει ποιο γρηγορα και να εχει καλυτερο σημα?

Ποια εξωτερικη συσκευη Bluetooth GPS θα μου προτεινατε?

Επισης το προγραμμα Nokia Map Loader 1.1 f.

Πραγματι σερνεται ανελεητα ολοκληρα οκταωρα.

Το εβαλα πριν πεσω να κοιμηθω να περασει χαρτες Ελλαδα-Κυπρος-Ιταλια-Αλβανια-Γιουγκοσλαβια-Τουρκια και οταν ξυπνισα το πρωι φορτωνε ακομη τον χαρτη τις Ελλαδος.

Επισης το βαζω το πρωι κατα τις 08:00 να τα ξανα σβησει ολα απο οτι περασε μεσα και εφυγα στην δουλεια και οταν γυρισα κατα τις 22:00 ακομη εσβηνε.

Ελεος !!!!!!!

Τι αλλο θα δω ακομη.

Κατα τα αλλα ολα τα υπολοιπα δουλευουν μια χαρα και δεν εχω κανα παραπονο.

http://www.intomobile.com/2007/06/21...assisting.html edo,χαρακτηριστικα λεει οτι με το agps θα λοκαρει περιπου σε 5sec

Αν κατάλαβα καλά όμως, το σύστημα δε θα λειτουργήσει αμέσως, θα πρέπει πρώτα η Νόκια να δημιουργήσει βάσεις δεδομένων με τις θέσεις των κεραιών κινητής και μετά να δουλέψει το σύστημα.

Κατάλαβα σωστά;

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Εγω παλι προσπαθω καθημερινα να δουλεψω το συστημα δορυφορικης πλοηγησης κανα τεταρτο πριν ξεκινησω απο το σπιτι μεχρι και να φτασω στην δουλεια που η διαδρομη ειναι 45 λεπτα με το ρολοι.

Κανω το ιδιο κανα τεταρτο πριν ξεκινησω απο την δουλεια και φτασω στο σπιτι και δεν λοκαρει - κλειδωνει κανεναν δορυφορο ουτε με σφαιρες.

Στην κατασταση δορυφορου μου δειχνει οτι διατιθενται δεδομενα δορυφορου τα κατωθι νουμερα, τα οποια παιζουν συνεχεια μεταξυ τους 2 - 4 - 5 - 6 - 7 - 9 - 12 - 14 - 30.

Αν δοκιμασω κανενα εξωτερικο δεκτη GPS Bluetooth λετε να κλειδωνει ποιο γρηγορα και να εχει καλυτερο σημα?

Το εβαλα πριν πεσω να κοιμηθω να περασει χαρτες Ελλαδα-Κυπρος-Ιταλια-Αλβανια-Γιουγκοσλαβια-Τουρκια και οταν ξυπνισα το πρωι φορτωνε ακομη τον χαρτη τις Ελλαδος.

Επισης το βαζω το πρωι κατα τις 08:00 να τα ξανα σβησει ολα απο οτι περασε μεσα και εφυγα στην δουλεια και οταν γυρισα κατα τις 22:00 ακομη εσβηνε.

Ελεος !!!!!!!

Τι αλλο θα δω ακομη.

απο την στιγμη που δεν εχει κλειδωσει ποτε.καλο ειναι να εισαι σε σταθερο μερος να μην περπατας

και να το αφησεις να κλειδωσει,βεβαια να κοιταει ουρανο και να μην εχει εμποδια.στην αρχη μου εκανε 15λεπτα.

μετα κανει 2,3λεπτα να κλειδωσει.οσο για εξωτερικο GPS λεω να μην παρεις.γιατι....

εχεις το ν95 και θα εχεις εξωτερικο??:wacko:

οταν κανεις διαγραφει χαρτων οντως κανει πολυ ωρα.εγω που εχω βαλει

μονο ελλαδα εκανε 1ωρα.βαλε μονο την ελλαδα και αστο να κλειδωσει

αμα δεις οτι δεν γινεται τιποτα πηγαινε το σε ενα nokia shop.

γιατι ενας φιλος μου παιδευοτανε 3μερες και τελικα ειχε προβλημα το

GPS του και βεβαια του το αλλαξανε.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελεος !!!!!!!

Τι αλλο θα δω ακομη.

- Για το κλείδωμα μέσα στο αμάξι όντως είναι περίεργο.Εγώ με το που μπαίνω στο αμάξι, το βάζω στη βάση και ξεκινάω, χωρίς να περιμένω να Lockarei.Στο δρόμο όμως βρίσκει μετά από λίγα λεπτά το σήμα και δεν το χάνει.

-Για το ότι καθυστερεί τόσο να περάσει τον χάρτη της Ελλάδος ή φταίει ότι έβαλες για πέρασμα πολλούς μαζί χάρτες ή κάτι παίζει με το usb και περνάει τα δεδομένα πολύ αργά.

-Εξωτερικό δέκτη στάνταρ θα υπάρχει για καλύτερη λήψη, αλλά σκέψου πόσο γρήγορα θα τελειώνει η μπαταρία αφού εκτός από το gps θα του πίνεις το αίμα και με το bluetooth.Άσε που αν είναι να φτάσεις εκεί, καλύτερα να έπαιρνες εξαρχής συσκευή gps.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν πα να lockarei και σε 1 sec.

Το θέμα είναι, θα έχουμε εμείς τέτοιο εξοπλισμό εδώ στο ΕΛΛΑΝΤΑ που να μπορεί να χρησιμοποιήσει το νέο firmware όπως πρέπει?

Amazon Fire stick 4k max

Γιατι ενθουσιαστηκατε τοσο με το νεο συστημα? Για να λοκαρει σε 5 δευτ θα πρεπει να μπει στο ΔΙΚΤΥΟ. Οσοι δεν εχουμε συνδεσεις ή data plans αυτο ειναι απαγορευτικο. Προτιμω να περιμενω μισο με ενα λεπτο και να την βγαλω τζαμπα.

Γιατι ενθουσιαστηκατε τοσο με το νεο συστημα? Για να λοκαρει σε 5 δευτ θα πρεπει να μπει στο ΔΙΚΤΥΟ. Οσοι δεν εχουμε συνδεσεις ή data plans αυτο ειναι απαγορευτικο. Προτιμω να περιμενω μισο με ενα λεπτο και να την βγαλω τζαμπα.

Akribos dikio exeis file mou...Tin ekane tin blakeia tis i Nokia kai paei na mpalasosei ta lathi tis....tilefono axias 720 euro pou to lansarane me onboard gps kai tora tzifos,ti na pw......

paidia molis dokimasa to diko moy N95 poy eho to neo smart2go me ena allo N95 me to idio firmware me to diko moy alla me to palio smart2go,sas pliroforo oti epiasa doryforo se 2 lepta kai to palio hreiastike 5 lepta (kai ta 2 itane krya ,diladi den eihe ginei prosfati ploigisi) meta anoixa to route66 to diko moy vrike se 3 defterolepta kai to allo ithele 1 lepto...ti na paizei arage??
Greek Android & iOS users (FB group)

Παιζει ρολο και το software για το gps φαινεται. Δεν ειναι μονο θεμα τσιπακίου(?!?). Αν δοκιμασεις το sports tracker ας πουμε πιανει παρα πολυ γρηγορα. Φαινεται βελτιωσαν και το νεο smart2go, αλλα αυτα τα κανουν πριν βγει το κινητο. Τωρα ακουσε ηδη ο περισσοτερος κοσμος οτι το gps του Ν95 ειναι αργο και απογοητευτηκε.

Εμενα δεν με πειραζει που ηταν ετσι οπως ηταν. Αρκετες φορες με εχει βγαλει απο την δυσκολη θεση. Φυσικα δεν θα πω οχι σε κατι πιο γρηγορο...

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με τις φωνητικές εντολές. Φαίνεται η γκόμενα είναι κεκες:lol:

καλοοοοοο!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN

paidia molis dokimasa to diko moy N95 poy eho to neo smart2go me ena allo N95 me to idio firmware me to diko moy alla me to palio smart2go,sas pliroforo oti epiasa doryforo se 2 lepta kai to palio hreiastike 5 lepta (kai ta 2 itane krya ,diladi den eihe ginei prosfati ploigisi) meta anoixa to route66 to diko moy vrike se 3 defterolepta kai to allo ithele 1 lepto...ti na paizei arage??

εχει βγει νεα εκδοση του smart2go που ρε παιδια??γιατι δεν δοκιμαζεται το route66 λενε οτι ειναι πολυ ποιο καλο(αν και θα προτιμαω το μαμα προγραμμα).εγω προσωπικα δεν εχω ακομα την μεμορι και δεν μπορω να το βαλω:mad: :lol:

prosopika to route66 einai kalytero epeidi ehei FREE navigation,to pio symantiko einai na ehoume TSAMPA navigation sto N95 mas,ti na kano to smartgo poy prepei na pliroseis ,dosame poy dosame 750 euro gia to n95 den ftanei ayto??
Greek Android & iOS users (FB group)

Λοιπόν ερώτηση:

Έχουμε ανοιχτό το smart2go και χτυπάει το τηλέφωνο.

Θέλουμε να απαντήσουμε σε ανοιχτή ακρόαση.

Πώς το κάνουμε?

Γιατί εγώ μόλις πατήσω το κουμπί να δεχτώ την κλήση, επανέρχεται στο μενού του gps με αποτέλεσμα να μην μπορώ να επιλέξω το μεγάφωνο!!:confused:

Και όλα αυτά υποτίθεται ότι πρέπει να γίνονται με λίγα κουμπιά και με το 1 χέρι,την ώρα που οδηγάς.

Νομίζω η ΝΟΚΙΑ δεν το πρόβλεψε καλά το θέμα.

Amazon Fire stick 4k max

Το εκανα εγκατασταση στην καρτα αλλα δεν ανοιγει με τιποτα!

Παταω επανω και λες σαν να μην το πατησα!

καμια βοηθεια!?

εκανες restart μετα την εγκατασταση??

αν ναι...ξαναπερασε το.σε ν73 το εβαλες??

[sIGPIC][/sIGPIC]

RE PAIDIA I FONITIKI KATHODIGISI APO TO KAINOYRIO MAP LOADER EXEI XORITIKOTIA 65.1 MB!!!OPOS EINAI SE OLLES TI XORES!!

EKTOS AFTOY DEN MOY TO KATEVAZEI KIOLAS!MOY GRAFEI ILLIGAL DOWNLOAD ITEM!!

GNORIZEI KAPOIOS GIATI?

EFXARISTO!

RE PAIDIA I FONITIKI KATHODIGISI APO TO KAINOYRIO MAP LOADER EXEI XORITIKOTIA 65.1 MB!!!OPOS EINAI SE OLLES TI XORES!!

EKTOS AFTOY DEN MOY TO KATEVAZEI KIOLAS!MOY GRAFEI ILLIGAL DOWNLOAD ITEM!!

GNORIZEI KAPOIOS GIATI?

EFXARISTO!

Καταρχην γραφε με Ελληνικους μικρους χαρακτηρες :rolleyes:

Αποκλειεται να ειναι τοσο :

Language greek:3.3MB

Language english:2.7MB

http://img502.imageshack.us/img502/3476/maploader3it4rx4.th.jpg

Μαλλον εχει προβλημα ο server...

Το δοκιμασα και μου βγαζει αυτο:

http://img257.imageshack.us/img257/8751/97233859db0.th.jpg

Δοκιμασε λιγο αργοτερα !

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καταρχην γραφε με Ελληνικους μικρους χαρακτηρες :rolleyes:

Αποκλειεται να ειναι τοσο :

Language greek:3.3MB

Language english:2.7MB

http://img502.imageshack.us/img502/3476/maploader3it4rx4.th.jpg

Εκτος και εαν εχει προβλημα ο server...

Το ξαναδοκιμαζω τωρα και θα σου πω ..

οκ!!!!!