Jump to content

Ο αγαπημένος μας παραμυθάς

Cristina
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι σίγουρη πως όλοι όσοι είμαστε κοντά στα 30 τον θυμόμαστε και η εκπομπή του είναι από τις πιο όμορφες παιδικές μας αναμνήσεις...

Άλλωστε, πώς θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε εκείνο το μαγικό πέταγμα που ζηλεύαμε και αναρωτιόμασταν πως στο καλό πετάει...

Θα μπορούσα να γράφω για ώρες, να λέω τα δικά μου, αλλά καλύτερα να μοιραστώ μαζί σας το link που με οδήγησε να κάνω αυτό το topic...

http://www.paramithas.gr

Ο αγαπημένος μας παραμυθάς, ο συμπαρουσιαστής του Τιμολέωντα και της Ροζαλίας, στη Χιλιοποδαρούσα, είναι εκεί...

Όλος δικός μας για ακόμη μια φορά, όπως τότε...

Μόνο που τώρα είναι πιο άμεσος, πιο προσεγγίσιμος, έτοιμος να μας πει το μυστικό του... Πώς στο καλό πετούσε... :O

Τέλειο!!!

Μπορώ να πω πως ανατρίχιασα ήδη μόλις μπήκα στο Site που μας έδωσες...:O

Όντως με γύρισες αρκετά χρόνια πίσω...:rolleyes: :O

Μπράβο σου!:)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Είμαι σίγουρη πως όλοι όσοι είμαστε κοντά στα 30 τον θυμόμαστε και η εκπομπή του είναι από τις πιο όμορφες παιδικές μας αναμνήσεις...

Άλλωστε, πώς θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε εκείνο το μαγικό πέταγμα που ζηλεύαμε και αναρωτιόμασταν πως στο καλό πετάει...

Θα μπορούσα να γράφω για ώρες, να λέω τα δικά μου, αλλά καλύτερα να μοιραστώ μαζί σας το link που με οδήγησε να κάνω αυτό το topic...

http://www.paramithas.gr

Ο αγαπημένος μας παραμυθάς, ο συμπαρουσιαστής του Τιμολέωντα και της Ροζαλίας, στη Χιλιοποδαρούσα, είναι εκεί...

Όλος δικός μας για ακόμη μια φορά, όπως τότε...

Μόνο που τώρα είναι πιο άμεσος, πιο προσεγγίσιμος, έτοιμος να μας πει το μυστικό του... Πώς στο καλό πετούσε... :O

Αδερφούλα έλα καλέ τώρα που είμαστε κοντά στα 30... :D :p

Δε μπορεί σίγουρα κάποιο λάθος έχει γίνει! :worry:

Μα εγώ σαν χθες θυμάμαι τον Νίκο Πιλάβιο να πετάει και να διηγείται παραμύθια... :rolleyes: :)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

καλημερα σας

χθες το συζηταγα με το:love: :baby: :love: μου κα σημερα μπηκα να το δω

αν και κοντα 27 θυμαμαι πολυ καλα τοων ανθρωπο που με εκανε να πιστευω πως και εγω πεταγα κρυφα :happy:

ΕΥΓΕ!

Αδερφούλα έλα καλέ τώρα που είμαστε κοντά στα 30... :D :p

Δε μπορεί σίγουρα κάποιο λάθος έχει γίνει! :worry:

Μα εγώ σαν χθες θυμάμαι τον Νίκο Πιλάβιο να πετάει και να διηγείται παραμύθια... :rolleyes: :)

Αδερφούυυλη!!! :happy:

Σίγουρα κάποιο λάθος έχει γίνει... Κι εγώ δεν ξέρω γιατί μας λένε ότι είμαστε κοντά στα 30... :confused:

Μαζί δεν βλέπαμε προχθές τον Παραμυθά; :worry:

χιχιχι! :p

Χθες με κοιτούσαν οι γονείς μου με ένα βλέμμα παράξενο...

Όχι άσχημα παράξενο... Το χαιρόντουσαν κι αυτοί... :happy:

Πού πας και τα βρίσκεις βρε Χριστίνα; νά ξερες πόσα μου θύμησες τώρα, πρόσωπα, καταστάσεις... Φτάνει να εμφανιστεί κάτι από το παρελθόν και το μυαλό τρέχει πιο γρήγορα κι από το φως... Και ξεσκεπάζει πράγματα που είχες θάψει για χρόνια... που είχες ξεχάσει ακόμη και την ύπαρξή τους... :O
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

ε ρε τι μου θύμισες τώρα... αναμνήσεις από τα νιάτα μου χαχααχαχχαχα
mobile προβληματισμοί...

Πού πας και τα βρίσκεις βρε Χριστίνα; νά ξερες πόσα μου θύμησες τώρα, πρόσωπα, καταστάσεις... Φτάνει να εμφανιστεί κάτι από το παρελθόν και το μυαλό τρέχει πιο γρήγορα κι από το φως... Και ξεσκεπάζει πράγματα που είχες θάψει για χρόνια... που είχες ξεχάσει ακόμη και την ύπαρξή τους... :O

Πόσο αλήθεια είναι αυτό... :worry:

anoixe auto to kouti paramu8i na akoustei...sta plhktra einai o...sebastianos k tragoudaei paramu8ia h meliw...

pws to legan re paidia?

«Του Κουτιού Τα Παραμύθια» :)

anoixe auto to kouti paramu8i na akoustei...sta plhktra einai o...sebastianos k tragoudaei paramu8ia h meliw...

pws to legan re paidia?

ααααααααααααχ του κουτιου τα παραμυθια με την μικρη Παρασκευουλα και τους:Σεβαστιανο,Μελια,Φιογκο και τον ρουχλαααααααααααααααααααα που ειναι λαααααααααααααααααααα:lol:

πολυ μου αρεζε!

αλλα χρονια βρε παιδια