nervous Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Παιδια, μολις σημερα πηρα το τηλεφωνο και ειναι πραγματικα απαιχτο...ενα παραπονακι μονο.... το φως του πληκτρολογιου δεν μου αναβει παντα.....γιατι?:worry: Καλοριζικο :) Λογω light sensor υποθετω.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supergoofy Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Καλοφορετο...;) Πανω αριστερα στη συσκευη (πανω απο την καμερα στην προσοψη) διακρινεις κατι? Ειναι ο σενσορας που αντιλαμβανεται ποτε υπαρχει αρκετο φως ή οχι ωστε να εξικονομειται μπαταρια. Sometimes small things make the difference... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supergoofy Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Δες αυτο φιλε μου στο αναλογο θεμα απο τον φιλο Porfyra http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2129303#post2129303 Τελικα φιλε nervous η αναβαθμηση του κινιτου πραγματοποιηθηκε στο ιδιο μηχανημα (laptop) αλλα με ανωτερη ταχυτητα συνδεσης απο την δουλεια.:confused: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gloup81 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 !!!!!!Ναιιιιι τελικα αυτο ηταν!!!!!!!! Λοιπον, υστερα απο συντομη χρηση του navigator, μπορω να πω πως ειμαι κατενθουσιασμενος απο την ακριβεια και την ποιοτητα πληροφοριων που παρεχει το Route 66 που υπαρχει στην συσκευασια. Την γυναικεια φωνη θα την ηθελα λιγο πιο αισθησιακη ομως...:lol: Ειναι μακραν καλυτερος απο τον πλοηγο του Ν95 που πηρε ο πατερας μου....ψαχνω τροπο να του εγκαταστησω το λογισμικο...αλλα που θα το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 που το πηρα το τηλ........τι θελω και μπλεκω με αυτα? καταρχην χαιρετω ολη την παρεα.και τωρα οι αποριες μου.ομολογω οτι κανετε πολυ καλη δουλεια παιδια και μπραβο σας που βοηθαει ο ενας τον αλλο απο εδω.δεν εχω καταλαβει τι δουλεια κανει αυτο το rout66.το ειχε στην συσκευασια μαζι με ενα ακομα cd που προφανως ειναι οι οδηγιες και πως λειτουργει το τηλ.......παμε τωρα στο navigation που ουσιαστικα γιαυτο το πηρα.βλεποντας τον χαρτη της ελλαδας μου βγαζει επανω κατι κλειδαριες σε πολλες πολεις.οταν ανοιγει η εφαρμογη ρωταει "απαιτειτε συγχρονισμος κλειδιων.συνεχεια? "....τι κλειδια ειναι αυτα που ζηταει? τι πρεπει να κανω?........μετα σε ζουμαρισμα πανω στην αθηνα για παραδειγμα λεει..."αυτος ο χαρτης δεν εχει αγοραστει.μεταβειτε στο καταστημα route66...μα ποιον χαρτη πρεπει να αγορασω? υποτιθετε οτι ειναι ηδη περασμενοι οι χαρτες στο κινητο ετσι δεν ειναι?...........................................................αν μπορει καποιοσ να απαντησει θα με χαροποιουσε ιδιαιτερα.δεν ξερω ισως αυτα που ρωταω να ειναι απλα αλλα δεν τα παω καλα με την τεχνολογια παιδια....συγνωμη ανα κουρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Μετα απο 4 μερες χρησης μπορω να πω οτι ειναι ευχαριστημενος απο το κινητο σε ποιοτητα κατασκευης αλλα και στο GPS. Βεβαια οι χαρτες που εχει κανουν μονο για την αττικη, για επαρχια δεν εχουν καθολου λεπτομερια. Με απογοητευσε ομως η καμερα του που σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου φαινονται καθετες γραμμες... Το εχουν ολοι αυτο ή επεσα σε ελατωματικη συσκευη? Την μερα ομως βγαζει αρκετα καλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Ξέρει κάποιος αν εκτός από τη ν μπαταρία της συκευασίας μπορεί να πάρει κάποια με μεγαλύτερη χωρητικότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ispyii Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Μην ξεχνάς ότι το κινητό πάνω γράφει Navigator.........Αυτή είναι η δουλειά του και την κάνει πάρα μα πάρα πολύ καλά!!!! Το έχω από τη στιγμή που βγήκε, εδώ και κανά 3μηνο.Είναι φοβερό τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Μην ξεχνάς ότι το κινητό πάνω γράφει Navigator.........Αυτή είναι η δουλειά του και την κάνει πάρα μα πάρα πολύ καλά!!!! Το έχω από τη στιγμή που βγήκε, εδώ και κανά 3μηνο.Είναι φοβερό τηλέφωνο! τo gps δηλαδη είναι καλό μόνο για αθήνα? Για την υπόλοιπη ελλάδα τι γίνετε ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Kαι την Πατρα την εχει.. Ομως την υπολοιπη Ελλαδα δεν την εχει καλα. Την κρητη πχ δεν την εχει καθολου! Ισως να μπορουμε να βαλουμε επιπλεον χαρτες, τι να πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos102 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 αγόρασα προχθές το ΝΟΚΙΑ 6110 και η συσκευασία απ'εξω γράφει MADE IN FINLAND.έχει την τελευταία εκδοση λογισμικού και έχει βιβλιαράκι οδηγιών στα ελληνικά.τα αναφέρω όλα αυτά διότι όταν πάω να ανοίξω το navigator βλέπω ότι έχει μόνο 2 χάρτες ένα παγκόσμιο και ένα της Γερμανίας.Θέλω να μπω Ελλάδα και μου λέει ότι πρέπει να αγοράσω τον χάρτη ενώ για την Γερμανία ο χάρτης είναι ΟΚ. Καμιά βοήθεια? (μήπως βρίσκομαι Γερμανία και δεν το έχω καταλάβει? :lol:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 αγόρασα προχθές το ΝΟΚΙΑ 6110 και η συσκευασία απ'εξω γράφει MADE IN FINLAND.έχει την τελευταία εκδοση λογισμικού και έχει βιβλιαράκι οδηγιών στα ελληνικά.τα αναφέρω όλα αυτά διότι όταν πάω να ανοίξω το navigator βλέπω ότι έχει μόνο 2 χάρτες ένα παγκόσμιο και ένα της Γερμανίας.Θέλω να μπω Ελλάδα και μου λέει ότι πρέπει να αγοράσω τον χάρτη ενώ για την Γερμανία ο χάρτης είναι ΟΚ. Καμιά βοήθεια? (μήπως βρίσκομαι Γερμανία και δεν το έχω καταλάβει? :lol:) Το πληκτρολόγιο έχει ελληνικούς χαρακτήρες...; Μόνο έτσι είσαι σίγουρος πως δεν είναι παρα-εισαγωγή το κινητό. Τώρα για τον ελληνικό χάρτη, εφόσον είναι ελληνικό λογικά θα υπάρχει στο cd/dvd που ήταν μαζί με το κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos102 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Το πληκτρολόγιο έχει ελληνικούς χαρακτήρες...; Μόνο έτσι είσαι σίγουρος πως δεν είναι παρα-εισαγωγή το κινητό. Τώρα για τον ελληνικό χάρτη, εφόσον είναι ελληνικό λογικά θα υπάρχει στο cd/dvd που ήταν μαζί με το κινητό. δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες το πληκτρολόγιο...:mad: οπότε Ελλάντα γιοκ! :down: μια ακόμα ερώτηση...κατέβασα κάτι θεματάκια αλλά δεν ξέρω που να τα αποθηκεύσω στο κινητό :O Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες το πληκτρολόγιο...:mad: οπότε Ελλάντα γιοκ! :down: μια ακόμα ερώτηση...κατέβασα κάτι θεματάκια αλλά δεν ξέρω που να τα αποθηκεύσω στο κινητό :O Οπότε για να μη χάσεις τα Ελληνικά στην επόμενη αναβάθμιση θα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αυτό τον οδηγό, βάζοντας όμως αυτό το product code: 0546630. Το Nemesis Service Suite το κατεβάζεις από εδώ. Το Nokia Software Updater το κατεβάζεις από εδώ. Σημείωση 1: Ο οδηγός που γράφω αναφέρεται για το N73, αλλά η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια. Σημείωση 2: Κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης δεν πειράζεις το κινητό για κανένα λόγο. Σημείωση 3: Για να δουλέψει το NSS θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει στο pc σου το Nokia PC Suite και να έχεις συνδεθεί τουλάχιστον μια φορά με αυτό. Όσο αφορά τα θέματα, είναι η ίδια διαδικασία με τις εφαρμογές, δηλαδή κατά την εγκατάστασή τους σε ρωτάει που θέλεις να αποθηκευτούν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Να ρωτησω καιτι για τους χαρτες... Εδω και 2 χρονια στη γειτονια μου εχουν μονοδρομηθει καποιοι δρομοι, ομως στο κινητο εμφανιζονται διπλης κατευθυνσης. Μπορουμε με καποιο τροπο να επεξεργαστουμε τους χαρτες ωστε να κανουμε μικρο-διορθωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Χε, καλή προσπάθεια...αλλά όχι δεν υπάρχει τρόπος να επεξεργαστείς τους χάρτες...για να φτιαχτούν οι χάρτες αυτοί στη σημερινή τους μορφή έφαγαν κάποιοι άνθρωποι τις εταιρίας που κάνει την χαρτογράφηση ατελείωτες ώρες οδηγώντας τους δρόμους...σιγά μην άφηναν τον καθένα από μας να επεξεργαστεί αυτό που τους "ανήκει" :) Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 E, τοτε να φανε αλλες λιγες ωρες ακομα για να βγαλουν καμια αναβαθμιση! Και τα μικρο-λαθακια ειναι αρκετα, οχι μονο εκει που μενω.. Και κατι ακομα.. Οι επιλογες που δειχνουν την κινηση, τον καιρο κτλ δεν ειναι διαθεσιμες στην Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Εχω μια ακυρη απορια.. Πως μπορουμε να κλειδωσουμε το πληκτρολογιο οταν ειναι 'κλειστο' το τηλεφωνο? Ξερω οτι υπαρχει επιλογη που κλειδωνει αυτοματα οταν κλεινει το slide. Αν ομως θελω πχ να δω μια αναπαντητη χωρις να το ανοιξω και μετα να το βαλω γρηγορα στην τσεπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfi Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 8elo na bro xartes apo 8essaloniki kai kritis genika alla xoris na xreiasto na pliroso....exei kaneis kamia idea pos 8a to kanoume auto??? me liga logia spasmenous:ninja: xartes exoume...i 3erei kaneis pou mporoume na broume 8elo oi xartes pou exo na mporoun na me ka8odigoun ki olas.... eimai oloi tin imera s ena ama3i i se mia mixani .... kapoio boi8eia s auto ton euxaristo:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Οταν σε ενα ατομο εχουμε παραπανω απο ενα νουμερο (πχ σπιτι, κινητο, γραφειο κτλ) δεχτουμε κληση, πως μπορουμε να καταλαβουμε απο πιο νουμερο μας καλει? Δειχνει μονο αν προκειται για κληση ομιλιας ή βιντεο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Οταν σε ενα ατομο εχουμε παραπανω απο ενα νουμερο (πχ σπιτι, κινητο, γραφειο κτλ) δεχτουμε κληση, πως μπορουμε να καταλαβουμε απο πιο νουμερο μας καλει? Δειχνει μονο αν προκειται για κληση ομιλιας ή βιντεο.. Κανονικά ανάλογα με τον αριθμό σου βγάζει και το ανάλογο εικονιδιάκι (κινητό, σταθερό)… αλλά έχει αναφερθεί από όλους τους κατόχους σχεδόν κινητών S60 FP 1 ότι υπάρχει αυτό το bug, οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις αναβάθμιση λογισμικού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navarxos Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Εχω μια ακυρη απορια.. Πως μπορουμε να κλειδωσουμε το πληκτρολογιο οταν ειναι 'κλειστο' το τηλεφωνο? Ξερω οτι υπαρχει επιλογη που κλειδωνει αυτοματα οταν κλεινει το slide. Αν ομως θελω πχ να δω μια αναπαντητη χωρις να το ανοιξω και μετα να το βαλω γρηγορα στην τσεπη? Δεν έχεις παρά να πατήσεις το μαγικό κόκκινο κουμπάκι (on-off). Η δεύτερη επιλογή είναι αυτό που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Πω πω, αισθανομαι πολυ βλακας... Να φανταστεις οτι το ειχα ψαξει, αλλα το ματι μου επεσε στο κλειδωμα τηλεφωνου που ειναι με κωδικο.(την προτελευταια επιλογη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Καλησπέρα και χρόνια πολλά απο μένα. Μόλις τώρα είδα ότι στο πρόγραμμα ROUTE 66 που μας δίνει η ΝΟΚΙΑ με το κινητό είναι διαθέσιμοι για κατέβασμα και αγορά καινούργιοι χάρτες ονομαζόμενοι Q2 2007 (v 1.108). Τους εχει αγοράσει κανείς ? Ξέρουμε αν ο καινούργιος χάρτης Balkan & Eastern Europe έχει πιο αναλυτικά την Ελλάδα ? Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Πω πω, αισθανομαι πολυ βλακας... Να φανταστεις οτι το ειχα ψαξει, αλλα το ματι μου επεσε στο κλειδωμα τηλεφωνου που ειναι με κωδικο.(την προτελευταια επιλογη) Ηθικη δικαιωση!! Οταν ειναι ανοιχτο το slide, δεν την εχει αυτη την επιλογη! Οταν το εψαχνα το ειχα ανοιχτο για να μπαινω πιο γρηγορα στο μενου. Γι' αυτο δεν το ειχα βρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts