billx Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Ξέρει κάποιος να μας πει αν ο χάρτης της Θεσ/νίκης είναι πλήρης ή έχει ορισμένες μόνο περιοχές ενεργοποιημένες (όπως της Αθήνας) ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 να ρωτήσω και εγω ? χάρτες εκτός απο αυτούς που έχει το dvd του route66 που αλλού μπορούμε να βρούμε??? υπάρχει κάποιο site??? ενοώ χάρτες gia to route66 δεν διαβαζουμε ουτε τα προηγουμενα μηνυματα :fool: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1996932#post1996932 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhspatra Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 lol οκ Παράθεση <a href="http://www.freesms4all.tk">http://www.freesms4all.tk</a> Δωρεάν SmS σε ολα τα δικτυα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos11 Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Πως μπορω να μετατρεψω avi ταινια στο ιδιο προτυπο με το navigator? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgrigoriou Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Πόση ώρα κάνει να βρει δοτυφόρο μέσα στην Αθήνα; Εμένα χρειάζεται μέχρι και 5 λεπτά. Πολύ δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 geia! eixa to n73 kai to ksexasa kapou, kai mou to eklepsan :X kai etsi prin kamia wra kai kati phga kotsovolo kai to ekleisa alla tha to exw trith den to eixe edw pou eimai etimoparadoto. 459 to eixe kai -60 euro (pou eixa apo mia ekptotikh epistolh) 399 to phra. ta programmata ta exw/kserw giati me to n73 eixa kai to GPS nokia LD-3W . ta problhmata pou prepei na proseksw einai to mikrofwno mono?, den exei bgalei kati allo swsta? thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 paidia otan se kaloun kai kaneis to slide up prepei meta na pathseis to prasino koympi h einai energo kanei open thn grammh? (kai otan kaneis to slide down kleinei h grammh?) Thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 paidia otan se kaloun kai kaneis to slide up prepei meta na pathseis to prasino koympi h einai energo kanei open thn grammh? (kai otan kaneis to slide down kleinei h grammh?) Thanks!! Το επιλέγεις εσύ από τις ρυθμίσεις όπως θέλεις. Εγώ π.χ. το έχω να ανοίγει η γραμμή με το άνοιγμα του slide αλλά να μην κλείνει με το κλείσιμο. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Το τέρμα αριστερά σύμβολο έχει να κάνει με το αν οδηγείτε επιβατηγό ή νταλίκα. Μάλιστα στις επιλογές (ρυθμίσεις-γενικά) κανονίζει αν το αμάξι σου είναι ΙΧ ή φορτηγό. Το σύμβολο που είναι δίπλα (και δείχνει σαν να βρέχει στο μπαρ-μπριζ) τί στην ευχή είναι; Φαίνεται και στη φώτο που έχω επισυνάψει και το έχω απορία. Μην περιμένετε να το διαβάσετε στο manual! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak_27 Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Το τέρμα αριστερά σύμβολο έχει να κάνει με το αν οδηγείτε επιβατηγό ή νταλίκα. Μάλιστα στις επιλογές (ρυθμίσεις-γενικά) κανονίζει αν το αμάξι σου είναι ΙΧ ή φορτηγό. Το σύμβολο που είναι δίπλα (και δείχνει σαν να βρέχει στο μπαρ-μπριζ) τί στην ευχή είναι; Φαίνεται και στη φώτο που έχω επισυνάψει και το έχω απορία. Μην περιμένετε να το διαβάσετε στο manual! Δεν κανει κατι σπουδαιο. Απλα ειναι το σηματακι που υποδηλωνει οτι διπλα του μπορεις να δεις με τι ταχυτητα πηγαινεις. Αν το προσεξεις καλυτερα θα δεις οτι ειναι το σχημα ενος ταχυμετρου. Διπλα απο αυτο αναγραφεται η ταχυτητα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Αφού έχω το 6110, είπα μια φορά κι εγώ στη ζωή μου να ενεργοποιήσω την υπηρεσία για να μπορώ να στέλνω e-mail σε ώρα ανάγκης. Αρχικά να πω, πως, έχω ενεργοποιήσει εδώ και 2 χρόνια την υπηρεσία WAP (Advance) της Cosmote, (άσχετα αν την χρησιμοποιώ 1 φορά το χρόνο). Βρίσκω λίγο "γύφτικο" αυτό που σου παρέχει η Cosmote/MyCosmos όπου για να μπορείς να στέλνεις e-mail, στέλνεις με γραπτό SMS (μέσω mycosmos... βάζεις εμαιλ-κενό-θέμα-κενό-τομήνυμά σου). Θέλω λοιπόν να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία όπως πρέπει. Δηλαδή... "ΑΠΟΣΤΟΛΗ E-mail"! Αρχικά μου ζήτησαν να στείλω την εντολή μου με FAX (καλά που δεν μου ζήτησαν ΤΕΛΕΞ), καθώς επίσης και φωτοτυπία της ταυτότητας. Λες και δεν μπορούν να κάνουν πιστοποίηση στοιχείων με SMS ή με αναγνώριση κλήσης. Τελικά μου έστειλαν τις ρυθμίσεις που ΦΥΣΙΚΑ δεν κάνουν για το 6110! Μήπως έχει κανείς τις ρυθμίσεις για internet-wireless (έτσι λέγεται) που όμως να κάνουν για το 6110 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Εδώ σας παρουσιάζω τις ρυθμίσεις ΠΡΟΣΟΧΗ: Αφού έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία από την Cosmote. Μενού=>Ρυθμίσεις=>Ρυθμίσεις τηλεφώνου=>Σύνδεση=>Σημεία Πρόσβασης (και εκεί από το "επιλογές" διαλέγεται νέο "σημείο πρόσβασης"). 'Ονομα Σύνδεσης= Internet Wireless (ότι θέλετε βάλτε) Φορέας Δεδομένων= Πακέτα Δεδομένων Ονομα Σημ Πρόσβασης = Κανένα (το αφήνω ως έχει) Ονομα χρήστη = Κανένα (το αφήνω ως έχει) Προτρ. Κωδικού πρόσβασης = οχι (το αφήνω ως έχει) Κωδικός πρόσβασης = (το αφήνω ως έχει) 'Ελεγχος στοιχείων = ασφαλής (το αφήνω ως έχει) Αρχική Σελίδα = καμμία (το αφήνω ως έχει) ΒΓΑΙΝΩ ΕΝΤΕΛΩΣ Μενού=> Ιστός=> πατάω "επιλογές" (αριστερά) και πηγαίνω στο "ρυθμίσεις". Μετά στο "γενικά" και επιλέγετε τη σύνδεση που φτιάξατε παραπάνω (π.χ. Internet Wireless). ΒΓΑΙΝΩ ΕΝΤΕΛΩΣ Μενού=> Μηνύματα => Επιλογές (από αριστερά) => Ρυθμίσεις E-mail. Εδώ θα σας πει πως δεν έχετε ορίσει γραμματοκιβώτιο. Τύπος Γραμματοκιβωτίου = POP 3 H διεύθυνσή μου = βάλτε αυτή που έχετε από την my cosmos (π.χ. 697100000@mycosmos.gr) Διακομ. Εισερχ. Μηνυμάτων = mail.mycosmos.gr Διακομ. Εξερχ. Μηνυμάτων = mail.mycosmos.gr Σημείο Πρόσβασης σε χρήση = Internet Wireless (επιλέγεται τη σύνδεση που φτιάξατε στην αρχή) 'Ονομα γραμματοκιβωτίου = my cosmos (βάλτε ότι θέλετε) ΒΓΕΙΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Μενού=> Μηνύματα=> Ρυθμίσεις=> e-mail=> Γραμματοκιβώτιο=> my cosmos=> Επιλογές => Ρυθμίσεις σύνδεσης Εισερχόμενα e-mail Όνομα Χρήστη = το κινητό σας (π.χ. 6977100000) χωρίς τίποτα άλλο Κωδικός πρόσβασης= (το password που έχετε στο my cosmos) Διακο. Εξερχ. Μηνύματος = mail.mycosmos.gr (το αφήνετε ως έχει) Σημ. Πρόβασης σε χρήση = Internet Wireless (το αφήνετε ως έχει) Ασφαλής σύνδεση APOP = Απενεργοποιημένη (έχει σημασία) ΒΓΕΙΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Μενού=> Μηνύματα=> Ρυθμίσεις=> e-mail=> Γραμματοκιβώτιο=> my cosmos=> Επιλογές=> Ρυθμίσεις σύνδεσης Εξερχόμενα e-mail Η διεύθυνσή e-mail μου = 6977100000@mycosmos.gr (προφανώς βάζετε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ διεύθυνση που έχετε στο mycosmos). Όνομα Χρήστη = το κινητό σας (π.χ. 6977100000) χωρίς τίποτα άλλο Κωδικός πρόσβασης = (το password που έχετε στο my cosmos) Διακο. Εξερχ. Μηνύματος = mail.mycosmos.gr (το αφήνετε ως έχει) Σημ. Πρόβασης σε χρήση = Internet Wireless (το αφήνετε ως έχει) και όλα τα άλλα τα αφήνετε ως έχουν. ΒΓΕΙΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Μενού=> Μηνύματα=> Ρυθμίσεις=> e-mail=> Γραμματοκιβώτιο=> my cosmos=> Επιλογές => Αυτόματη ανάκτηση Ειδοποιήσεις e-mail = το αφήνω ως έχει. Ανάκτηση e-mail = Ενεργοποιημένη ===όλα τα άλλα... ως έχουν....==== Διάστημα ανάκτησης = Κάθε 30 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak_27 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Εδώ σας παρουσιάζω τις ρυθμίσεις ΠΡΟΣΟΧΗ: Αφού έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία από την Cosmote. Επιτελους. Ελπιζω να δουλευουν γιατι τις εψαχνα και δεν μπορουσα να τις βρω. Στο site της cosmote δεν μπορεις να επιλεξεις 6110 navigator στην αυτοματη αποστολη ρυθμισεων γιατι δεν το εχει ακομα. Ευχαριστω. Παμε τωρα για ενεργοποιηση μεσω fax!!! Ξερει κανεις που μπορω να βρω παιχνιδια και γενικα προγρμματα για το 6110 navigator, αλλα να ειναι δοκιμασμενα και να μην εχω εκπληξεις? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Επιτελους. Ελπιζω να δουλευουν γιατι τις εψαχνα και δεν μπορουσα να τις βρω. Στο site της cosmote δεν μπορεις να επιλεξεις 6110 navigator στην αυτοματη αποστολη ρυθμισεων γιατι δεν το εχει ακομα. Ευχαριστω. Παμε τωρα για ενεργοποιηση μεσω fax!!! Ξερει κανεις που μπορω να βρω παιχνιδια και γενικα προγρμματα για το 6110 navigator, αλλα να ειναι δοκιμασμενα και να μην εχω εκπληξεις? Προγράμματα και παιχνίδια μπορείς να βρεις εδώ: xxxxxxxxxxxx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Πόση ώρα κάνει να βρει δοτυφόρο μέσα στην Αθήνα; Εμένα χρειάζεται μέχρι και 5 λεπτά. Πολύ δεν είναι; δοκιμασα κ εγω ενος φιλου κ εκανε επισεις καποια λεπτα κ σε σχετικα ανοιχτο χωρο(ημουν σε βεραντα).ειναι ο κανονας αυτο; σήμερα επιτέλους μου ήρθε έχω να εκφράσω τις εξης απορίες.απο την αθηνα δεν έχει εγγατεστημένες όλες τις περιοχές και κάθε έξτρα θέλει 5 ευρώ ??? είναι σοβαροί??? 2ον δεν μπορώ να βρώ χάρτη της κωνσταντινούπολης!δεν υπάρχει ? αυτα προς το παρόν δεν εχει ολους τους δημους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 paidia i mpataria sto 6110 poso krataei me kanoniki xrisi? Παράθεση nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak_27 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 paidia i mpataria sto 6110 poso krataei me kanoniki xrisi? Περιπου 2,5 μερες μου κραταει εμενα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 paidia i mpataria sto 6110 poso krataei me kanoniki xrisi? Ακριβώς 1 ημέρα. Το έχω εδώ και μια εβδομάδα και το έχω φορτίσει 3-4 φορές. Ας πούμε... σήμερα ξύπνησα στις 11 και το έβγαλα από τη φόρτιση. Καθώς ερχόμουν από Πάρο, στο καράβι το άνοιγα για να δω που είμαι, κάθε 15 λεπτά (για περίπου 1 λεπτό). Σήμερα μίλησα συνολικά 15 λεπτά. Αποτέλεσμα? Κατά τις 10 παρέδωσε ψυχή η μπαταρία. (ότι πέρναγα από Λαγονήσι). Μου την σπάει που το Smart2Go δεν αναφέρει ονόματα νησιών. Τουλάχιστον το Route66, σου λέει πως το όνομα του κάθε νησιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csynt Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Γεια σας, Βλέπω οτι το 6110n έχει μια επιλογή offline , δηλαδή μπορεί να γίνει χρήση του κινητού μέσα σε αεροπλάνο (για games/music) όταν είναι σε offline mode? thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Γεια σας, Βλέπω οτι το 6110n έχει μια επιλογή offline , δηλαδή μπορεί να γίνει χρήση του κινητού μέσα σε αεροπλάνο (για games/music) όταν είναι σε offline mode? thx Ακριβώς! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Γεια σας, Βλέπω οτι το 6110n έχει μια επιλογή offline , δηλαδή μπορεί να γίνει χρήση του κινητού μέσα σε αεροπλάνο (για games/music) όταν είναι σε offline mode? thx gi auto iparxei auti i epilogi.einai to legomeno flight mode.....;) Παράθεση nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Αν κάποιο παιδί ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ μπορεί, ας μου επιβεβαιώσει πως το Smart2GO δεν λέει ονόματα πόλεων/περιοχών (όπως το original πρόγραμμα της ΝΟΚΙΑ). Πέρναγα χτες από διάφορα νησιά και δεν είδα να μου λέει ποιό είναι το κάθε νησί (σε αντίθεση με το Route66 που έλεγε τουλάχιστον το όνομα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
majestus Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Γειά σας παιδιά! Έχω ένα 6110 και από εκεί που ο λαγαριασμός μου ερχότανε 50€, τώρα μου ήρθε 130€. Ξέρεις κανείς να μου πει σίγουρα αν χρεώνεται ή όχι η χρήση του Navigator? Παίζει να έχω κάνει έγω κάποια βλακεία με τις ρυθμίσεις? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Ο λογαριασμός σου προφανώς έχει και ανάλυση κλήσεων, νομίζω εκεί θα βρεις την απάντηση ;) Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shog Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Paidia eimai apo to forum tou mio a701 aplos enas filos mou agorase ena nokia 6110 kai thelo na kano kapoies erotiseis kai opoios borei na mou apantisei.... 1.poio programma gia to gps xrisimopoiei? 2.oi xartes pou exei einai mono gia megales poleis? 3.Sta ppc einai allo to programma gia to gps kai bazeis apo pano tous xartes 4.kserei kaneis pou boro na bro auto to programma kai tous xartes kai pos tous egathisto? 5.stin ploigisi xreonete to gps giati kati tetoio exei akoustei opou kati tetoio den simbainei sta ppc Parakalo paidia opoios borei as me eneimerosei me ena pm giati den parakoloutho edo tis sizitiseis.....Sas parakalo kai sas euxaristo prokatabolika....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts