bond Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Πολυ καλές οι εντυπωσεις μέχρι τώρα. Γρήγορα μενου, ευκρινης οθόνη και δυνατα ηχεία. Βεβαια μετα το 6600 δεν ειχα αλλο smartphone. To GPS σχετικά καλό (πιανει πιο γρηγορα σημα απο το Qtek G100) και με πολυ καλη ακριβεια. Η πλοηγηση λειτουργεί βγαζόντας απο το κουτί με το ενσωματομενο προγραμμα σε ολη την Αττική χωρις καποια εξτρα χρεωση. Ο Balkan map περιλαμβανει ολη την Αθηνα και βασικους δρόμους στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλαδα. Νησια από οτι ειδα δεν εχει τιποτα. Μην παει κανεις να ξοδεψει λεφτά σε επιπλεον χαρτες για Ελλαδα από τη route 66.Δεν ξερω ο greece map αν περιεχει κατι με μεγαλυτερη ακριβεια. Τουλάχιστον για την Αττική δεν μπορώ να φανταστω μεγαλύτερη ακρίβεια αφου έχει μεχρι και το χωματόδρομο που είναι το σπίτι μου στο Πορτο Ραφτη με το σωστο ονόμα. Και μια φωτο για τους ρομαντικούς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoskou Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Η πλοήγηση στην Αθήνα γίνεται και ας δείχνει λουκέτο σε αυτες τις περιοχές.δεν μπορώ να καταλάβω.Μένω Γαλάτσι οπου το έχει με λουκέτο και τα δείχνει όλα με καλές λεπτομέρειες.Αντιθέτως δεν έχει κάποια άλλη περιοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bond Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Η πλοήγηση στην Αθήνα γίνεται και ας δείχνει λουκέτο σε αυτες τις περιοχές.δεν μπορώ να καταλάβω.Μένω Γαλάτσι οπου το έχει με λουκέτο και τα δείχνει όλα με καλές λεπτομέρειες.Αντιθέτως δεν έχει κάποια άλλη περιοχή. Εβαλες του χαρτες Greece απο το DVD ετσι δεν ειναι; Αν δεν τους βαλεις δεν βγαζει κλειδωμένα λουκετα. Για την ακριβεια βγαζει μπλε λουκετα για ολες τις βαλκανικες χωρες. Ουσιαστικα απο οτι έχω καταλαβει οι χαρτες Balkans ειναι υπερσύνολο των Greece και για αυτο δουλεύει η πλοηγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoskou Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 δεν μπορω να καταλαβω.με zoom στα 400χλμ μου εμφανιζει ολες τις πολεις με μπλε λουκετο και την αθήνα που δεν έχω κανένα πρόβλημα την δείχνει με κόκκινο λουκέτο. Κατέβασα το route 66 navigate 7 κσι προσπαθώ να το εγκαταστήσω σε μια καρτα που έχω και μου βγαζει σφάλμα ότι έχει προστασία εγγραφής ή δεν έχει συνδεθεί σωστά.ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gps_sat Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 καλησπέρα σε όλους.Για περιοχές εκτός αττικής τι μπορεί να γινει με το θέμα των χαρτών;Μπορώ μέσω κάποιου άλλου προγράμματος να φορτώσω χάρτες; Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bond Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Αν και δεν ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι αυτή τη στιγμη το 6110 ειναι στην καλυτερη κατασταση οσον αφορα χαρτες για Ελλαδα οπως το βγαζετε απο το κουτι του, χωρις να αγγιξετε τιποτα επιπλεον. Η route 66 δεν φαινεται ετσι και αλλιως να εχει χαρτες για την υπολοιπη Ελλαδα και ο χαρτης της Αττικης εχει πολυ καλη λεπτομερια. Ο μονος λογος που θα το πειραξω στο μελλον ειναι αν βγει destinator για symbian με τους χαρτες της NGI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak_27 Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Αν και δεν ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι αυτή τη στιγμη το 6110 ειναι στην καλυτερη κατασταση οσον αφορα χαρτες για Ελλαδα οπως το βγαζετε απο το κουτι του, χωρις να αγγιξετε τιποτα επιπλεον. Η route 66 δεν φαινεται ετσι και αλλιως να εχει χαρτες για την υπολοιπη Ελλαδα και ο χαρτης της Αττικης εχει πολυ καλη λεπτομερια. Ο μονος λογος που θα το πειραξω στο μελλον ειναι αν βγει destinator για symbian με τους χαρτες της NGI. Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου, εαν ο χαρτης Balcans and south east europe 2006 q4 ειναι προεγκατεσημενος και ενεργοποιημενος, αποψη μου ειναι να μην βαλει κανεις τιποτα αλλο γιατι αυτο ειναι οτι καλυτερο προς στιγμη. Εχω το 6110 navigator 3 μερες και μετα απο πολυ ψαξιμο σχετικα με τους χαρτες κατεληξα στο ιδιο συμπερασμα [(εμενα δυστυχως δεν τον ειχε (ειχε της Γερμανιας) και χρειαστηκε να αγορασω licence key)]. μου κανει εντυπωση οτι στο smart2go (ουσιαστικα την προηγουμενη εκδοση του nokia maps) o χαρτης της Ελλαδας ειχε πολυ μεγαλυτερη αναλυση για σχεδον ολες τις πολεις ενω τωρα εχει μονο Αθηνα και τους κυριους δρομους στην υπολοιπη Ελλαδα!!! Αυτο εννοει εξελιξη η Νοκια??? Αλλα μαλλον φταιει η συνεργασια με την route66. Βεβαια στο smart2go αγοραζες το δικαιωμα πλοηγησης για ορισμενο διαστημα, μενοντας, μετα απο το τελος του, με ενα χαρτη χωρις δυνατοτητα πλοηγησης!!! Οσο για τhn γνωμη μου για το κινητο: Ειναι απο τα γρηγοροτερα smartphones της Nokia. Γρηγορο menu, καλο gps, φοβερη οθονη (16 εκατομυρια χρωματα) και καλαισθητο. Εαν υπαρξει και υπευθυνη υποστηριξη για χαρτες τοτε σιγουρα θα γινει best seller. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 καλημερα φιλε εχω 2 μερες το τηλεφωνακι και ενω εχω παρει σχεδον ολα τα κινητα μου αρεσει παρα πολυ μικρο στιβαρο το slide πολυ καλο χωρις τζογο στιβαρο τηλεφωνο ωραιο χρωμα το gps καλο με λεπτομερειες στις μεγαλες πολεις(το δουλευω με smart2go).η καμερα καλη παρτο αφοβα και σε καλη τιμη εγω το πηρα μεταχειρισμενο αλλα αψογο ελληνικο 350 σε μαγαζι.σουπερ το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 :):):):):) Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supergoofy Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Απολυτα ικανοποιημενος απο την συσκευη μεχρι στιγμης στην δευτερη μερα που διανυει και η μπαταρια του δεν εχει επηρεαστει καθολου με κανονικη χρηση(gps,games,sms,calls,appls) σε συνδυασμο με την ταχυτητα του ειναι κατι το εξαιρετικο για τα "κυβικα" της συσκευης-διχως να εξαιρεσουμε τον ηχο,την κατασκευη,τα χρωματα και την ευκρινεια της οθονης κτλπ. Ερωτηση 1- Γραφωντας μηνυμα μετα απο τελεια(.) δεν αρχιζει η επομενη φραση με κεφαλαια.Αλλαζει καπως? Ερωτηση 2 - Για την χρηση του GPS χρεωνομαι? γιατι εχω μπερδευτει. Απο την WIND μου ειπαν κατι για ογκοχρεωση αλλα δε νομιζω οτι καταλαβε η κοπελα στο τηλ κεντρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lesvos1 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Απολυτα ικανοποιημενος απο την συσκευη μεχρι στιγμης στην δευτερη μερα που διανυει και η μπαταρια του δεν εχει επηρεαστει καθολου με κανονικη χρηση(gps,games,sms,calls,appls) σε συνδυασμο με την ταχυτητα του ειναι κατι το εξαιρετικο για τα "κυβικα" της συσκευης-διχως να εξαιρεσουμε τον ηχο,την κατασκευη,τα χρωματα και την ευκρινεια της οθονης κτλπ. Ερωτηση 1- Γραφωντας μηνυμα μετα απο τελεια(.) δεν αρχιζει η επομενη φραση με κεφαλαια.Αλλαζει καπως? Ερωτηση 2 - Για την χρηση του GPS χρεωνομαι? γιατι εχω μπερδευτει. Απο την WIND μου ειπαν κατι για ογκοχρεωση αλλα δε νομιζω οτι καταλαβε η κοπελα στο τηλ κεντρο. Καλό μεσημέρι 1. Μετά από τελεία , αν πατήσεις την δίεση διαδοχικά , μία από τις επιλογές που έχεις είναι να γράψεις με κεφαλαία. 2. Η χρήση του gps είναι χωρίς χρέωση. Πατώντας το πλήκτρο με το αστεράκι ( από τα κάτω πλήκτρα το μεσαίο ) αρχίζει το πρόγραμμα route 66 και λαμβάνοντας σήμα από τους δορυφόρους που είναι από πάνω σου σου δείχνει την θέση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Απο sar βλέπω σκίζει όμως .............1.16 W/kg Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos11 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Agorasa prin apo ligo to kinito ola orea ektos oti den vriski doriforous. Sta settings data ti tsekaro? (intergrate bluetooth gps i network gps,)diavasa kapou na tsekaro mono to intergrate an den thelo na xreonome gia tin ploigisi. Posin ora prepei na to afisis tin proti fora gia na vri doroforous? Exei sxesei pou i sindesi mou einai apo roumania (vodafone)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Εγώ το πήρα αλλά το έχω στο service :mad: όλα καλά εκτός από το μικρόφωνό του. Δεν με άκουγαν σχεδόν καθόλου οι συνομιλητές :mad: Παρουσίασε σε κάποιον άλλο αυτό το πρόβλημα; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos11 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 toxo toulaxiston 20 lepta kai akoma mou deixnei getting position kserei kaneis ti prepei na kano? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 toxo toulaxiston 20 lepta kai akoma mou deixnei getting position kserei kaneis ti prepei na kano? Μήπως βρίσκεσαι σε εσωτερικό χώρο; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lesvos1 Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 toxo toulaxiston 20 lepta kai akoma mou deixnei getting position kserei kaneis ti prepei na kano? Καλησπέρα Φίλε μου η λήψη των δορυφόρων για να υπολογίσει το gps το σημείο που είσαι , δεν έχει καμία σχέση με το δίκτυο τηλεφωνίας που χρησιμοποιείς. Τα είκοσι λεπτά που το άφησες είναι αρκετά για πρώτη φορά όμως πρέπει να είσαι σε ανοιχτό χώρο και όχι ανάμεσα σε κτίρια που μπορεί να σου κρύβουν την θέα προς τον ουρανό. Ξαναδοκίμασε και πες μας τι έγινε Καλή επιτυχία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 kalispera kai apo emena.telika antallaxa to n73me me to 6110 kai na sas po oti moy aresei poly san kinito.thelo n rotiso kati kai thelo tin voithia sas.ti ginete me ta pliktra?otan to anoigo to kinito i patiso kapoio koympi den anavoun mipos xerete giati?mipos einai xalasmeno?thanks tipota paidia keneis den xerei?anavoyn mono otan anoixo to kapaki tis kameras.meta ola eina nekra oute sms to brady den tha mporo na steilo ean den vlepo ta pliktra paidia tin patisa to ekana anavathmisi kai mou kollise kai tora den anoigei kan.ti kano tora?yparxei lysi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos11 Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 nai vriskome se esoteriko xoro, dil prepei na eimai ekso? na to afino energo dil kalitera sinexeia to gps troi poli mpataria? stis rithmisis ti prepei na valo sto gps data? to sindeo me to pc suite ke den to vriskei exei kaneis to idio provlima? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lesvos1 Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 nai vriskome se esoteriko xoro, dil prepei na eimai ekso? na to afino energo dil kalitera sinexeia to gps troi poli mpataria? stis rithmisis ti prepei na valo sto gps data? to sindeo me to pc suite ke den to vriskei exei kaneis to idio provlima? Καλό μεσημέρι Το τηλ χρειάζεται αρκετό χρόνο μόνο για την πρώτη φορά που θα κάνει λήψη των δορυφόρων και τον εντοπισμό της θέσης του. Όταν γίνει αυτό μετά ο χρόνος που θα εντοπίζει την θέση του είναι πολύ λιγότερος. Δεν χρειάζεται να έχεις συνέχεια το gps ενεργοποιημένο γιατί η κατανάλωση της μπαταρίας αυξάνει , μόνο όταν το χρειάζεσαι. Κάνε μία δοκιμή σε εξωτερικό χώρο και θα δεις ότι σε λίγα λεπτά θα έχεις την θέση σου. Για τις ρυθμίσεις στο δικό μου τηλ είναι: Μενού – Ρυθμίσεις – Ρυθμ τηλ – Γενικές – Εντοπ θέσης – Μέθοδοι εντ θέσης – ( έχουν επιλογή τα παρακάτω ) , Integrated gps with a… , και το integraed gps. Δοκίμασε και πες μας νέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laonikos Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Ο χωρος που βρισκεσαι παιζει ρολο στο ποσο γρηγορα το κινητο θα βρει δορυφορους...ημουν Χαλκιδικη και εντοπιζε δορυφορους λιγοτερο κι απο ενα λεπτο...σχετικα με την ερωτηση για το αν χρεωνεσαι η απαντηση ειναι απλη...δε χρεωνεσαι γιατι στις ρυθμισεις του Route ειναι απενεργοποιημενη η εντολη συνδεση με δικτυο...εκει εχει τρεις επιλογες..συνδεση...ερωτηση για συνδεση και ποτε προσβαση στο δικτυο...οποτε οποιος δε θελει να χρεωθει διαλεγει το τριτο...εχω το κινητο 2 εβδομαδες...μεχρι τωρα ολα καλα...κανενα restart...το μονο που παρατηρησα ειναι πως ο ηχος της καμερας ακουγεται ακομα και οταν εχεις ενεργοποιημενο το αθορυβο προφιλ...ξερει κανεις πως απενεργοποιειται? και κατι ακομα...στους χαρτες εχεις δυο επιλογες...παγκοσμιος χαρτης και Βalkans and south east europe 2006 q4....επιλεγεις το δευτερο γιατι εκει βρισκεται ο χαρτης της Ελλαδας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhspatra Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 για σας παιδια και απο εμένα μετα απο 1 χρονο με το qtek s200 αποφάσισα να το αλλάξω και με βλέπω και εγω για 6110n τώρα οι απορίες μου όποιος μπορεί απαντά 1)στο qtek δουλευα destinator 6 και είχα απίστευτη ποιοτητα χαρτών και απο ότι βλέπω με το route 66 δε θα κάνουμε δουλειά και είναι κρίμα και ρωτώ το Destinator Sp που είναι για symbian δουλέυει με αυτο το κινιτό και αν οι χάρτες που έχω ήδη απο το destinator 6 θα παίζουν με την έκδοση sp??? 2)έχει δοκιμάσει κανείς το TomTom??και αν ναι οι χάρτες σε αυτο έιναι πιο λεπτομερείς??? Παράθεση <a href="http://www.freesms4all.tk">http://www.freesms4all.tk</a> Δωρεάν SmS σε ολα τα δικτυα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosa Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 είχα 8 χρόνια να πάρω νόκια και έμεινα κατάπληκτος. το κινητό είναι πάρα πολύ καλό και ακόμα καλύτερη είναι η κάμερα (και πανοραμικές φωτό παρακαλώ!) το σήμα απ'τους δορυφόρους είναι έτοιμο σε 20 δευτερόλεπτα ενώ ένα empus που είχα πρίν μπορεί να έκανε και 2-3 λεπτά! αλλά τι να τα κάνεις όλα αυτά οταν δεν έχεις χάρτες? το route66 είναι για τα μ π ά ζ α.....! βρείτε κάτι παλικάρια μου γιατί χανόμαστε ακόμα και στο κέντρο της θεσσαλονίκης. αχ ρε ngi, που είσαι...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euzin500 Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Kalhspera Egw to exw peripou 3 ebdomades kai paizei mia xara mh to matiasw oute restart opws alla palaiotera symbian pou eixa to mono problhma einai oi xartes.:( Mia erwthsh mono giati den to exw dokimasei ama tou baleis kapoio kentriko shmeio ektos a8hnas 8a sou bgalei diadromh thn e8nikh gia na pas px lew trikala ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhspatra Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 λογικά χωρίς να ξέρω έστω μια τελεία στο χάρτη θα την έχει.. ευζην την αθήνα έστω την έχει αναλυτικά???πως το βλέπεις? παιδια μη απαντηση σε αυτό το Destinator Sp παίζει σε αυτό το κινιτό???και αν ναι έχει καλούς χάρτες? Παράθεση <a href="http://www.freesms4all.tk">http://www.freesms4all.tk</a> Δωρεάν SmS σε ολα τα δικτυα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts