Jump to content

[Επίσημο] Nokia Ε65

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως στις ρυθμίσεις ιστού, στο σημείο πρόσβασης δεν έχεις βάλει ερώτηση πάντα αλλά έχεις ορίσει κάποιο εσύ?

Οχι. Και δε το βρισκω λογικο με οποιοδηποτε access point na prospathei na syndethei meso aqua panta

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στα mp3 στην έκθεση ορίζω "Ταξινόμηση κατά ημερομηνία" αλλά κάθε φορά που θα βγώ τελείως από την έκθεση και θα ξαναμπώ, μου τα δείχνει ταξινομημένα κατά καλλιτέχνη:wacko:

Γιατί? Κάνω κάτι λάθος?:confused:

(Τις φωτογραφίες και τα βίντεο μου τα δείχνει κανονικά ανά ημερομηνία)

Και στο δικό μου το ίδιο συμβαίνει.

* * * * * * * * * * * *

Tα θέματα που επιχείρησες να εγκαταστήσεις είναι για S60 3rd Edition;

Με όλα τα θέματα που επιχείρησες να εγκαταστήσεις στο τηλέφωνο συνέβη αυτό:

αρχιζει την εγκατασταση και επειτα μου βγαζει με κοκκινα οτι η εγκατασταση ειναι αδυνατη
;

Meraklis κατ αρχας ευχαριστω,οχι δεν το κανει με ολα,αυτα τα θεματα τα ειχα εγκαταστησει την προηγουμενη εβδομαδα και επειτα τα διεγραψα απο την μνημη.Ενα αλλο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι εμφανιζει πολυ λιγο ελευθερο χωρο στη 512 μνημη,χωρις να εχω σχεδον τιποτα μεσα

Meraklis κατ αρχας ευχαριστω,οχι δεν το κανει με ολα,αυτα τα θεματα τα ειχα εγκαταστησει την προηγουμενη εβδομαδα και επειτα τα διεγραψα απο την μνημη.

Δεν κάνει τιποτά.

Τότε η αδυναμία εγκατάστασης οφείλεται σ'αυτά τα θέματα, προφανώς είναι προβληματικά. Από που τα κατέβασες;

Κατέβασε το θέμα από εδώ: http://www.myphone.gr/software/file-431.html κι εγκατέστησέ το στο τηλέφωνο να δεις πως θα εγκατασταθεί κανονικά.

Ενα αλλο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι εμφανιζει πολυ λιγο ελευθερο χωρο στη 512 μνημη,χωρις να εχω σχεδον τιποτα μεσα

Πόσα MB σου εμφανίζει ελεύθερα και τι περίπου έχεις περάσει στην κάρτα μνήμης;

Καποιος σχετικα με το δικο μου προβλημα?

eliaj αν πας Μενού > Συνδεσιμότητα > Οδηγός WLAN , και αφού κάνει αναζήτηση δικτύων WLAN θα επιλέξεις το δίκτυο που θες, θα πατήσεις Έναρξη περιήγ. Ιστού και θα σερφάρεις στο Internet μέσω του δικτύου που επέλεξες. Εντάξει;

eliaj αν πας Μενού > Συνδεσιμότητα > Οδηγός WLAN , και αφού κάνει αναζήτηση δικτύων WLAN θα επιλέξεις το δίκτυο που θες, θα πατήσεις Έναρξη περιήγ. Ιστού και θα σερφάρεις στο Internet μέσω του δικτύου που επέλεξες. Εντάξει;

Αυτο κανω και μου βγαζει παντα connecting to aqua. Γιατι???:wacko:

αυτο που αναφερεται στο #80 post το εχει δει κανεις?τα μεταλλικα γυρω απο το πληκτρολογιο εχουν γρατζουνιστει καθολου απο το ανοιξε-κλεισε?

αυτο που αναφερεται στο #80 post το εχει δει κανεις?τα μεταλλικα γυρω απο το πληκτρολογιο εχουν γρατζουνιστει καθολου απο το ανοιξε-κλεισε?

Όχι φίλε μου, δε έχουν γρατζουνιστεί καθόλου, ούτε το slide έχει χαλαρώσει:yahoo:

Αυτο κανω και μου βγαζει παντα connecting to aqua. Γιατι???

Δοκίμασε να πας Ιστός-Ρυθμίσεις-Σημείο πρόσβασης-Οριζ. από το χρήστη-βρες το aqua και πατα το c για να το διαγράψεις

Μετά επέλεξε ξανά ερώτηση πάντα και ξαναδοκίμασε

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Στο δικό μου έχουν δημιουργηθεί κάποιες γρατζουνιές απ' τη πρώτη εβδομάδα γύρω απ' το αριθμητικό πληκτρολόγιο, αλλά ο μηχανισμός του slide δεν έχει επηρεαστεί καθόλου.

ειμαι μεταξυ του Ε61i(οταν ερθει) και του Ε65.τι λετε?αραγε πιο ειναι πιο βολικο σχημα?

κατι βασικο:στο Ε65 οταν σερφαρεις μπορει να γυρισει η οθονη σε landscape?αν ναι αυτο θα ειναι το μετα ν80 κινητο μου!(και ορκιζομουνα μετα την αποτυχια του ν80 οτι δεν θα ξαναπαρω slide!)

ειμαι μεταξυ του Ε61i(οταν ερθει) και του Ε65.τι λετε?αραγε πιο ειναι πιο βολικο σχημα?

κατι βασικο:στο Ε65 οταν σερφαρεις μπορει να γυρισει η οθονη σε landscape?αν ναι αυτο θα ειναι το μετα ν80 κινητο μου!(και ορκιζομουνα μετα την αποτυχια του ν80 οτι δεν θα ξαναπαρω slide!)

To Ε61i (νομίζω ότι έχει έρθει) θα το πάρεις μόνο αν θες πληκτρολόγιο QWERTY, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να έχεις κινητό με τον κάπως αυξημένο όγκο βάρος και διαστάσεις του Ε61i, μιας και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των δύο μοντέλων είναι κοινά. Οπότε αν δεν χρειάζεσαι το πληκτρολόγιο QWERTY το καλύτερο θα ήταν να προτιμήσεις το κομψό και πιο στυλάτο Ε65.

Τι εννοείς;

στο Ε65 οταν σερφαρεις μπορει να γυρισει η οθονη σε landscape?

To Ε61i (νομίζω ότι έχει έρθει) θα το πάρεις μόνο αν θες πληκτρολόγιο QWERTY, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να έχεις κινητό με τον κάπως αυξημένο όγκο βάρος και διαστάσεις του Ε61i, μιας και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των δύο μοντέλων είναι κοινά. Οπότε αν δεν χρειάζεσαι το πληκτρολόγιο QWERTY το καλύτερο θα ήταν να προτιμήσεις το κομψό και πιο στυλάτο Ε65.

Τι εννοείς;

εννοω οτι μερικα κινητα "γυριζεις" την οθονη και χρησιμοποιεις την μεγαλη διασταση στο οριζοντιο .πχ στο ν80 στην εκθεση γυριζει μονο του σε landscape.

εννοω οτι μερικα κινητα "γυριζεις" την οθονη και χρησιμοποιεις την μεγαλη διασταση στο οριζοντιο .πχ στο ν80 στην εκθεση γυριζει μονο του σε landscape.

Στο Ε65 δεν γίνεται να το γυρίσεις στο οριζόντιο όταν σερφάρεις αλλά δεν θα 'χεις πρόβλημα γιατί χρησημοποιεί όλη την οθονή στο κάθετο.

Στο Ε65 δεν γίνεται να το γυρίσεις στο οριζόντιο όταν σερφάρεις αλλά δεν θα 'χεις πρόβλημα γιατί χρησημοποιεί όλη την οθονή στο κάθετο.

ναι αλλα οπως στους υπολογιστες ειναι καλυτερα να ειναι οριζοντια η μεγαλυτερη πλευρα.εξοικονομεις χωρο στις ιστοσελιδες ετσι...

Τελικά μετά από 4 εβδομάδες στο δικό μου δείχνει να έχει χαλαρώση λίγο ο μηχανισμός slide, μπορείς να τον κουνήσεις αριστερά δεξιά και κάνει και να ακούσεις ένα μικρό τρίξιμο. Και όλα αυτά χωρίς σκληρή χρήση, αντιθέτος το προσέχω υπερβολικά μπορώ να πω. Από μπαταρία τα πάει μια χαρά δυόμιση μέρες με πολύ χρήση τηλεφώνου και πολύ χρήση και του WiFi όταν άλλα τηλέφωνα με ίδια χρήση κρατάγανε το πολύ 2 μέρες με το ζόρι. Σε γενικές γραμμές δεν κολάει και συνεργάζετε καλά σε ότι του έχω ζητήση (Voip, GPS και quickoffice. Τώρα για το WiFi για να λέμε και την αλήθεια δεν είναι και το καλύτερο που έχει να δείξει η Νοκια, όταν σε παλιότερα μοντέλα η σταθερότητα του WiFi είναι μακρά καλύτερη, κρίμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς.

Οι επανεκκινήσεις οφείλονται στο hardware ή στη ROM;
Και στα δυο μπορεί να οφείλονται. Στο 6270 που έχω, όσες αναβαθμίσεις και αν έκανα, το πρόβλημα δε λύθηκε. Τελικά αντικαταστάθηκε. Για αρχή κάνε αναβάθμιση και βλέπεις... ;)

Οι επανεκκινήσεις οφείλονται στο hardware ή στη ROM;

αν εχεις προβλημα επανακινησεων ,δοκιμασε και αντικατασταση

καρτας σιμ (εκτος και εαν το εχεις ηδη κανει )

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

αν εχεις προβλημα επανακινησεων ,δοκιμασε και αντικατασταση

καρτας σιμ (εκτος και εαν το εχεις ηδη κανει )

H αλλαγή κάρτας sim δεν νομίζω ότι είναι λύση. Διότι αλλάζεις αριθμό, ούτος ειάλλος μία κάρτα έχω. (Από καρτοκινητό μπορώ να το κάνω με σύνδεση παραμένοντας με τον ίδιο αριθμό; ) Σκέφτομαι να το αποκτήσω αλλά δεν θα το δεχτώ να κάνει επανεκκίνηση όταν θα μιλάω ή θα στέλνω μήνυμα. Πιστεύω πως αν ήταν καθαρά και μόνο πρόβλημα λογισμικού θα είχε λυθεί τώρα. Τις επανεκκινήσεις τις θυμάμαι από την εποχή που είχα το 3330. Και τώρα που σκέφτομαι να ξανααποκτήσω Νοκια παρατηρώ ότι δεν άλλαξαν και πολλά.

H αλλαγή κάρτας sim δεν νομίζω ότι είναι λύση. Διότι αλλάζεις αριθμό, ούτος ειάλλος μία κάρτα έχω. (Από καρτοκινητό μπορώ να το κάνω με σύνδεση παραμένοντας με τον ίδιο αριθμό; ) Σκέφτομαι να το αποκτήσω αλλά δεν θα το δεχτώ να κάνει επανεκκίνηση όταν θα μιλάω ή θα στέλνω μήνυμα. Πιστεύω πως αν ήταν καθαρά και μόνο πρόβλημα λογισμικού θα είχε λυθεί τώρα. Τις επανεκκινήσεις τις θυμάμαι από την εποχή που είχα το 3330. Και τώρα που σκέφτομαι να ξανααποκτήσω Νοκια παρατηρώ ότι δεν άλλαξαν και πολλά.

α)Αλλάζοντας κάρτα sim δεν αλλάζεις και αριθμό, εκτός αν το θέλεις

β)Μπορείς να αλλάξεις το καρτοκινητό σε σύνδεση, κρατώντας τον ίδιο αριθμό

γ) Δεν είναι κανόνας οτι θα κάνει επανεκκινήσεις το κινητό, το δικό μου δε κάνει πχ

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Αλλαξε την sim σου με ιδιο νουμερο. Μπορει να ειναι παλιας τεχνολογιας και να σου δημιουργει προβληματα.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!