Jump to content

[Επίσημο] Nokia Ε65

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ε ότι και να βγάζει, 2Mpx είναι, οπότε με τα σημερινά δεδομένα σίγουρα δεν θα ικανοποιεί :rolleyes: Αυτοί που το αγοράζουν το χρειάζονται για άλλες δουλειές κι όχι για την φωτογραφική του :shifty:

Ε ότι και να βγάζει, 2Mpx είναι, οπότε με τα σημερινά δεδομένα σίγουρα δεν θα ικανοποιεί :rolleyes: Αυτοί που το αγοράζουν το χρειάζονται για άλλες δουλειές κι όχι για την φωτογραφική του :shifty:

:!:Μην μπερδεύετε τα mp με την ποιότητα παιδιά!!!:!:

Μπορεί η κάμερά του όντως να μην ικανοποιεί, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα mp της, αλλά με άλλα χαρακτηριστικά.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

θα συμφωνησω απολυτα . Βγαζει αξιοπρεπεις φωτογραφιες , αρκετα καθαρες αλλα δε διαθετει ιδιαίτερες ρυθμισεις ή εξαιρετικο φακο, θα σας καλυψει ομως αν δεν εχετε υπερυψηλες απαιτησεις.

Οριστε μια ενδεικτικη φωτο με μουντο καιρο

http://img142.imageshack.us/img142/8288/25032007003ti4.th.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student...

Οι φωνητικες κλησεις πως μπορουμε να τις ενεργοποιησουμε? δεν βρηκα κατι. any idea??? helppp

Οι φωνητική κλήση είναι ενεργοποιημένη από μόνη της. Λάβε υπ'όψη σου τρία πράγματα. 1) τα ονόματα πρέπει να είναι με μικρά γράμματα (φυσικά το πρώτο γράμμα κεφαλαίο). 2) Λές πρώτα το μικρό όνομα άσχετα αν εμφανίζονται κατά επίθετο. 3) Μην βιαστείς να πεις το όνομα με το που θα ακούσεις το 'μπιπ' γιατί η συσκευή χάνει τα πρώτα γράμματα που λες. Δοκίμασε να αφήσεις 1 με 2 δευτερόλεπτα κενό από το 'μπιπ' μέχρι να πεις το όνομα. Δοκίμασε όλα αυτά και πες μου αν τα κατάφερες. ;)

Έχει βγει στην Ελλάδα και στο κόκκινο; (ελπίζω να μην έχει απαντηθεί στις προηγούμενες σελίδες, δεν βρήκα ανάλογη ερώτηση)
"In the morning u know u won't remember a thing.."

Το ειδα και εγω σε mediamarkt χθες...αρκετα καλη η κατασκευη του..πολυ καλη οθονη.θα το προτιμουσα σε μαυρο ομως..θα εδειχνε και μικροτερο.

Έχει βγει στην Ελλάδα και στο κόκκινο; (ελπίζω να μην έχει απαντηθεί στις προηγούμενες σελίδες, δεν βρήκα ανάλογη ερώτηση)

Απο οσο ξερω ,ακομα οχι .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Το ειδα και εγω σε mediamarkt χθες...αρκετα καλη η κατασκευη του..πολυ καλη οθονη.θα το προτιμουσα σε μαυρο ομως..θα εδειχνε και μικροτερο.

μα και στο χρωμα που ειναι πλησιαζει προς το μαυρο,ακομα και μαυρο να ητανε δεν θα εδειχνε πιο μικροτερο.

παντως το κινητο ειναι πολυ καλο και μετα απο τοσες ημερες συμβιωσης μαζι του εξακολουθει να μου αρεσει πολυ.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

αν ηταν μαυρο θαταν συνηθισμενο, στο συνδυασμο χρωματων που επιλεχτηκαν ξεχωρίζει. Σε κοκκινο ειναι αυστηρα γυναικείο. Ξερει και διαλέγει χρώματα η μαμά Νοκια :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να κάνω άλλη μια ερώτηση..απ' ό,τι διάβασα το κινητό αυτό θεωρείται επαγγελματικό...μια καλή και εύχρηστη συσκευή που θα βολέψει πολλούς επαγγελματίες...

...αν κάποιος δεν είναι επαγγελματίας, είναι ένα κινητό εύκολο στη χρήση σχετικά που αξίζει τα λεφτά του ή καλύτερα να ψάξω για κάτι άλλο στα ίδια λεφτά; Ρωτάω μήπως για κάποιο λόγο σε περίπτωση που δε θες να το χρησιμοποιείς για να σημειώνεις τα ραντεβού σου κτλ, μήπως οι πιο απλές λειτουργίες είναι πιο δύσκολο να τις βρεις..:worry:

Μ' αρέσει πολύ εξωτερικά, ξεχωρίζει στο χρώμα που είναι, έχει wifi, κτλ κτλ. Τι λέτε;

"In the morning u know u won't remember a thing.."

Να κάνω άλλη μια ερώτηση..απ' ό,τι διάβασα το κινητό αυτό θεωρείται επαγγελματικό...μια καλή και εύχρηστη συσκευή που θα βολέψει πολλούς επαγγελματίες...

...αν κάποιος δεν είναι επαγγελματίας, είναι ένα κινητό εύκολο στη χρήση σχετικά που αξίζει τα λεφτά του ή καλύτερα να ψάξω για κάτι άλλο στα ίδια λεφτά; Ρωτάω μήπως για κάποιο λόγο σε περίπτωση που δε θες να το χρησιμοποιείς για να σημειώνεις τα ραντεβού σου κτλ, μήπως οι πιο απλές λειτουργίες είναι πιο δύσκολο να τις βρεις..:worry:

Μ' αρέσει πολύ εξωτερικά, ξεχωρίζει στο χρώμα που είναι, έχει wifi, κτλ κτλ. Τι λέτε;

Λέγοντας επαγγελματικό εννοούν οτι δεν διακρίνεται για την κάμερα, το βίντεο και την αναπαραγωγή μουσικής, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει ότι πατώνει στους συγκεκριμένους τομείς.Απλά, δεν είναι multimedia κινητό ώστε να έχει δωθεί μεγάλη βερύτητα σε αυτά.(εξ ού και η έλλειψη ραδιοφώνου)

Κατά τα λοιπά δεν διαφέρει στην ευκολία χρήσης από ένα άλλο s60 κινητό της νόκια.

Για να καταλάβεις πάντως σίγουρα αν το θεωρείς εύκολο ή όχι για τις χρήσεις που το θέλεις δεν έχεις παρά να το βρείς σε ένα κατάστημα και να ασχοληθείς για λίγο με το μενού του.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Τελικά δοκίμασε κανείς να κάνει Voip κλήση με κάποιον voip provider (π.χ icall) ?

Aυτό είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που θα με κάνει να σκεφτώ πολύ σοβαρά την αγορά του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς.

Ξέρει κανείς πότε θα σκάσει μύτη στα καταστήματα ΤΙΜ? Γιατί έχω καλό ποσό για αναβάθμιση και ψήνομαι αρκετά..:rolleyes:
:nuke:Ότι δεν με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό..

Ποιο πρεπει να ειναι τo μεγεθος της εικονας για να καλυπτει ολη την οθονη,ως backround?

Ποιο πρεπει να ειναι τo μεγεθος της εικονας για να καλυπτει ολη την οθονη,ως backround?

εγω συνηθως φτιαχνω την εικονα στα 352*336 αν θυμαμαι σωστα και εμφανιζει την εικονα στο μεγεθος της οθονης,δεν γινεται εννοειται να την καλυψει ολη την οθονη.

εγω συνηθως φτιαχνω την εικονα στα 352*336 αν θυμαμαι σωστα και εμφανιζει την εικονα στο μεγεθος της οθονης,δεν γινεται εννοειται να την καλυψει ολη την οθονη.

Σε ευχαριστω πολυ,θα το δοκιμασω.Και κατι αλλο,γιατι οταν ανοιγω την καμερα,αφηνει μεγαλο κενο απο την μεση και κατω?:mad:

Σε ευχαριστω πολυ,θα το δοκιμασω.Και κατι αλλο,γιατι οταν ανοιγω την καμερα,αφηνει μεγαλο κενο απο την μεση και κατω?:mad:

ετσι ειναι φιλε μου,δεν αλλαζει αυτο

:!:Μην μπερδεύετε τα mp με την ποιότητα παιδιά!!!:!:

Μπορεί η κάμερά του όντως να μην ικανοποιεί, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα mp της, αλλά με άλλα χαρακτηριστικά.

Swstos!!!

Egw eixa p.x to K750 k twra to exw to E900,kamia sxesi to ena me to allo kai as exoun k ta duo 2mp.

Poly kalitero to K750.

λετε να υπαρχει κανενα προγραμμα που να εξαλειφει το κενο κατω απο την καμερα; ειναι υπερβολικα ενοχλητικο γιατι πρεπει συνεχως να μετακινεις το τηλ για να πιασεις το θεμα σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

λετε να υπαρχει κανενα προγραμμα που να εξαλειφει το κενο κατω απο την καμερα; ειναι υπερβολικα ενοχλητικο γιατι πρεπει συνεχως να μετακινεις το τηλ για να πιασεις το θεμα σου.

Απο οσο ξερω ,οχι δε υπαρχει κατι .

Και εγω δεν το εχω συνηθισει το κενο .

(Ισως να αφαιρεθει σε επομενη αναβαθμιση.)

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Το κινητο τωρα ποιος το εχει?Το πλαισιο λεει ακομα αναμενομενο και η vodafone δεν το ειδα στο σιτε της.

Απο οσο ξερω ,οχι δε υπαρχει κατι .

Και εγω δεν το εχω συνηθισει το κενο .

(Ισως να αφαιρεθει σε επομενη αναβαθμιση.)

Ευχομαι να αφαιρεθει γιατι ειναι πολυ ενοχλητικο.:secret:( Nervous,πες τους να βαλουν και ραδιο).....:lol:

Το κινητο το πηρα απο πλαισιο,κατα τυχη.Ρωτησα και μου ειπε οτι μολις του εφεραν 2 κομματια.:D

Το κινητο τωρα ποιος το εχει?Το πλαισιο λεει ακομα αναμενομενο και η vodafone δεν το ειδα στο σιτε της.

Γενικα κυκλοφορει σε περιορισμενες ποσοτητες ακομα .

Καποια κομματια εφτασαν Vodafone ,ενα απο αυτα πηρα και εγω .

Σε νοκια shops δεν εμαθα ακομα τι παιζει . Ισως μαθω απο ενα απο

αυτα ,αυριο.

iPhone 5S Space Grey