egeorge1 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Εχω το Νοκια Ε65 με την τελευταία αναβάθμιση. Η κάρτα sim ειναι της cosmote <<2 in 1>> καινούρια ενος μηνα. εχω το εξης προβλημα. χωρις καν να το ακουμπήσω απο μονο του μου γραφει <<εγγραφη καρτας sim απετυχε>> το κλεινω και το ανοιγω αμεσως και δουλεύει κανονικα. τι φταει το κινητο ή η καρτα sim; Παράθεση ΑΕΛ Πρωταθλήτρια 1988 Κυπελλούχος 1985 και 2007 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Αν θυμαμαι καλα εχω διαβασει εδω οτι οι σωστες διαστασεις για μια φωτο για ταπετσαρια ειναι 240*235 . Αν οι διαστασεις μιας φωτο ειναι διαφορετικες πως μπορω να τις προσαρμοσω ???? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Αν θυμαμαι καλα εχω διαβασει εδω οτι οι σωστες διαστασεις για μια φωτο για ταπετσαρια ειναι 240*235 . Αν οι διαστασεις μιας φωτο ειναι διαφορετικες πως μπορω να τις προσαρμοσω ???? Ευχαριστω. Θα το κάνεις με κάποιο πρόγραμμα που είναι για επεξεργασία φωτογραφιών. Μπορείς να αλλάξεις τίς διαστάσεις και με το Microsoft office picture manager. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Θα το κάνεις με κάποιο πρόγραμμα που είναι για επεξεργασία φωτογραφιών. Μπορείς να αλλάξεις τίς διαστάσεις και με το Microsoft office picture manager. Ευχαριστω.Δοκιμασα με το acdsee αλλα οταν αλλαζω την μια διασταση αλλαζει μονο του και την αλλη. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Ευχαριστω.Δοκιμασα με το acdsee αλλα οταν αλλαζω την μια διασταση αλλαζει μονο του και την αλλη. Δοκίμασε να κάνεις crop και όχι resize;) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Δοκίμασε να κάνεις crop και όχι resize;) Ευχαριστω αλλα στο crop δεν βλεπω δυνατοτητα ελεγχου μεγεθους. Τελικα το καταφερα με το acdsee το 240*235 αλλα το Honda CRV μου βγηκε...smart. Επιτευγμα !!!! http://img514.imageshack.gr/files/srx5tc8mp7hyyc1mv1if_thumb.jpg Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 βρήκα ένα μεταχειρισμένο e65 και σκέφτομαι να το πάρω ήθελα να ρωτήσω αν το έχει δοκιμάσει κανείς με voip (i-call κατά προτίμηση ή και άλλη υπηρεσία) έχει δικό του client μέσα ή μπαίνει άλλη εφαρμογή? υπάρχει περίπτωση να δουλέψει voip χωρίς port forwarding στο ασύρματο ρουτεράκι? κανένα αξιόλογο πρόβλημα έχει το κινητό? (κάτι πολύ χτυπητό δλδ) το wifi του παίζει καλά γενικά η εμφανίζει προβλήματα (για surfing κλπ)? ευχαριστώ όσους κάνουν τον κόπο να απαντήσουν και συγγνώμη αν κάτι έχει απαντηθεί ξανά (είναι λίγο τεράστιο πλέον το θέμα να το διαβάσω όλο!) Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Θέλω να κάνω update στο firmware και επαφέρω τα πάντα μετά, εκτός τα μηνύμτα. Ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Back up μέσω του PC Suite. Απλά θα επιλέξεις όλες τις επιλογές εκτός από αυτή των μηνυμάτων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 βρήκα ένα μεταχειρισμένο e65 και σκέφτομαι να το πάρω ήθελα να ρωτήσω αν το έχει δοκιμάσει κανείς με voip (i-call κατά προτίμηση ή και άλλη υπηρεσία) έχει δικό του client μέσα ή μπαίνει άλλη εφαρμογή? υπάρχει περίπτωση να δουλέψει voip χωρίς port forwarding στο ασύρματο ρουτεράκι? κανένα αξιόλογο πρόβλημα έχει το κινητό? (κάτι πολύ χτυπητό δλδ) το wifi του παίζει καλά γενικά η εμφανίζει προβλήματα (για surfing κλπ)? ευχαριστώ όσους κάνουν τον κόπο να απαντήσουν και συγγνώμη αν κάτι έχει απαντηθεί ξανά (είναι λίγο τεράστιο πλέον το θέμα να το διαβάσω όλο!) καμιά ιδέα κανείς? :) Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 βρήκα ένα μεταχειρισμένο e65 και σκέφτομαι να το πάρω ήθελα να ρωτήσω αν το έχει δοκιμάσει κανείς με voip (i-call κατά προτίμηση ή και άλλη υπηρεσία) έχει δικό του client μέσα ή μπαίνει άλλη εφαρμογή? υπάρχει περίπτωση να δουλέψει voip χωρίς port forwarding στο ασύρματο ρουτεράκι? κανένα αξιόλογο πρόβλημα έχει το κινητό? (κάτι πολύ χτυπητό δλδ) το wifi του παίζει καλά γενικά η εμφανίζει προβλήματα (για surfing κλπ)? ευχαριστώ όσους κάνουν τον κόπο να απαντήσουν και συγγνώμη αν κάτι έχει απαντηθεί ξανά (είναι λίγο τεράστιο πλέον το θέμα να το διαβάσω όλο!) ολα πανε καλα με το κιν κανενα προβλημα για voip δεν ξερω . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 καμιά ιδέα κανείς? :) το δουλευω εδω και 1 χρονο με icall. εχει δικο του προγραμμα το κινητο δεν χρειαζεσαι καποιο αλλο και δεν εχει κανενα προβλημα. για το ασυρματο αν εχεις καλο σημα δεν εχεις προβλημα με ιντερνετ δουλευει πολυ καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 ευχαριστώ για τις απαντήσεις! το πήρα τελικά κι εγώ και προς το παρών φαίνεται άριστο! θέλω να το ψάξω με το icall και θα σας πω κι εγώ αποτελέσματα Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARIONM Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.Ενώ έχω καταχωρημένη επαφή, με συγκεκριμένο όνομα και νούμερο, εν τούτοις όταν καλούμαι απ'αυτό το νούμερο ΔΕΝ αναγνωρίζεται ως επαφή, δηλ. η ένδειξη επί της οθόνης του κινητού είναι το νούμερο του τηλεφώνου 6977.χχχ.χχχ και όχι το όνομα του καλούντος. Τι μπορεί να συμβαίνει? Είναι πρόβλημα του τηλεφώνου μου? (ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο νούμερο έχω το πρόβλημα αυτό) Πρόβλημα του δικτύου? Πρόβλημα του καλούντος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.Ενώ έχω καταχωρημένη επαφή, με συγκεκριμένο όνομα και νούμερο, εν τούτοις όταν καλούμαι απ'αυτό το νούμερο ΔΕΝ αναγνωρίζεται ως επαφή, δηλ. η ένδειξη επί της οθόνης του κινητού είναι το νούμερο του τηλεφώνου 6977.χχχ.χχχ και όχι το όνομα του καλούντος. Τι μπορεί να συμβαίνει? Είναι πρόβλημα του τηλεφώνου μου? (ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο νούμερο έχω το πρόβλημα αυτό) Πρόβλημα του δικτύου? Πρόβλημα του καλούντος? Καλησπέρα! Απλά κοίτα τις επαφές σου, γιατί είναι πολύ πιθανόν να έχεις αποθηκεύσει 2 φορές τον συγκεκριμένο αριθμό. Κοίτα και στην μνήμη του κινητού και στην κάρτα sim. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Τι μπορεί να συμβαίνει? Είναι πρόβλημα του τηλεφώνου μου? (ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο νούμερο έχω το πρόβλημα αυτό) Για να διαπιστώσεις εύκολα αν έχεις προσθέεσει τον συγκεκριμένο αριθμό σε 2 επαφές, πήγαινε στο μενού αναζήτηση/εύρεση και γράψε το νούμερο. Θα σου βγάλει όλα τα αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARIONM Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα δεν εγινε τιποτα. το τηλ υπαρχει μονο σε μια επαφη. τι αλλο να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα δεν εγινε τιποτα. το τηλ υπαρχει μονο σε μια επαφη. τι αλλο να κανω? Διεγραψε το και περασε το ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black18 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 πριν απο 10 μερες πηρα ενα Ε65 αλλα νομιζω οτι την πατησα απο vodafone . η μπαταρια του μου κραταει 1 με μιαμιση μερα το εστειλα στην vodafone για σερβις και το τηλεφωνο ηρθε οπως το εστειλα δηλαδη αθηκτο. θα πειτε αναλογο πως το δουλευεις , μια φορα την ημερα θα συνδεθω με wifi να δω τα μηνηματα για κανενα πενταλεπτο δηλαδη και σαν κινητο περιπου στις δυο ωρες την ημερα με ακουστικα χανςφρεε. ετσι ειναι και εσας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 νορμάλ μου ακούγετε η διάρκεια μη σου πω ότι είναι και πολύ με 2 ώρες ομλία τη μέρα! Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Unboxing Pictures: E65 Black http://dailymobile.se/2008/07/23/unboxing-pictures-nokia-e65-black/ http://img501.imageshack.us/img501/9192/nokiae65black01yw5.th.jpg Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delimari Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 καλημερα παιδια!με μια προχειρη αναζητηση που εκανα δεν μπορεσα να βρω απαντηση στην απορια μου.εχω ενα ε65 και δεν μπορω να βρω πως θα το ρυθμισω ετσι ωστε οταν καποιος με καλει να μου λεει και το ονομα του με φωνη..αν καποιος μπορει ας απαντησει.σας ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 καλημερα παιδια!με μια προχειρη αναζητηση που εκανα δεν μπορεσα να βρω απαντηση στην απορια μου.εχω ενα ε65 και δεν μπορω να βρω πως θα το ρυθμισω ετσι ωστε οταν καποιος με καλει να μου λεει και το ονομα του με φωνη..αν καποιος μπορει ας απαντησει.σας ευχαριστω πολυ!!! Θα πας στο προφίλ που χρησιμοποιείς, Διαμόρφωση > Εκφώνηση ονόματος καλ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Unboxing Pictures: E65 Black http://dailymobile.se/2008/07/23/unboxing-pictures-nokia-e65-black/ http://img501.imageshack.us/img501/9192/nokiae65black01yw5.th.jpg Aν το πάω σε κάποιο Nokia shop θα μπορούν άραγε να μου αντικαταστήσουν το καφέ κάλυμμα (πρόσοψη) με το μαύρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Αν έχει έρθει, γιατί οχι...; Κάνε κανα τηλέφωνο και ρώτα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts