Kinitomanis Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Τα προγράμματα του Ν70 δεν έχουν καμία μα καμία συμβατότητα με το λειτουργικό του Ε65. Θα πρέπει να βρεις τις αντίστοιχες εκδόσεις των προγραμμάτων που θέλεις για το Symbian OS 9.1. Δε μιλάω για προγράμματα...μιλάω για ρυθμίσεις. Ρυθμίσεις προφίλ, επαφές, ραντεβού στην ατζέντα, ρυθμίσεις WAP, ρυθμίσεις ρολογιού με 5 διαφορετικά time-zones κλπ...αυτό εννοώ βασικά. Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Δε μιλάω για προγράμματα...μιλάω για ρυθμίσεις. Ρυθμίσεις προφίλ, επαφές, ραντεβού στην ατζέντα, ρυθμίσεις WAP, ρυθμίσεις ρολογιού με 5 διαφορετικά time-zones κλπ...αυτό εννοώ βασικά. Εκτος απο ρυθμισεις κλπ ,ολα τα αλλα (ημερολογιο επαφες,κλπ), μπορεις να τα μεταφερεις με την εφαρμογη transfer-μεταφορα η οποια υπαρχει στην συσκευη. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Εκτος απο ρυθμισεις κλπ ,ολα τα αλλα (ημερολογιο επαφες,κλπ), μπορεις να τα μεταφερεις με την εφαρμογη transfer-μεταφορα η οποια υπαρχει στην συσκευη. Το ΝΟΚΙΑ Content Copier τι αποτέλεσμα έχει? Μεταφέρει ρυθμίσεις? Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Το ΝΟΚΙΑ Content Copier τι αποτέλεσμα έχει? Μεταφέρει ρυθμίσεις? Συγνώμη δεν κατάλαβα πριν...:O Λόγω διαφορετικού λειτουργικού, δεν θα μπορέσεις να αντιγράψεις τις ρυθμίσεις... Όσο αφορά τις ρυθμίσεις wap/gprs τις φτιάχνει από μόνο του το κινητό με το που βάζεις τη SIM.:) Τώρα τα υπόλοιπα μπορείς με τον τρόπο που σου είπε ο nervous... Εγώ τουλάχιστον δεν μπόρεσα να περάσω τίποτα από το back up του 7610 στο Ε60 και αναγκάστηκα να τα περάσω όλα χειροκίνητα...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Συγνώμη δεν κατάλαβα πριν...:O Λόγω διαφορετικού λειτουργικού, θα μπορέσεις να αντιγράψεις τις ρυθμίσεις... Όσο αφορά τις ρυθμίσεις wap/gprs τις φτιάχνει από μόνο του το κινητό με το που βάζεις τη SIM.:) Τώρα τα υπόλοιπα μπορείς με τον τρόπο που σου είπε ο nervous... Εγώ τουλάχιστον δεν μπόρεσα να περάσω τίποτα από το back up του 7610 στο Ε60 και αναγκάστηκα να τα περάσω όλα χειροκίνητα...:( Μάλιστα...ευχαριστώ παιδιά. Θα δούμε I guess στη πράξη. Σκέφτομαι βέβαια και το P1i μιας και είναι περισσότερο ολοκληρωμένο τηλέφωνο. Αν και χρησιμοποιώ περισσότερο τα functions της ατζέντας...με στεναχωρεί που δεν έχει φλας το Ε65...σκεφτόμουν και το 6110...αλλά αυτό δεν έχει WLAN που χρησιμοποιώ. Είναι βέβαια πολλά τα λεφτά (Άρη) για κινητό αυτά του P1i...τι λέτε?? Ε65 με κάποιες υποχωρήσεις (στο φλας π.χ.) ή P1i με 100 ευρώ παραπάνω? Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 τι λέτε?? Ε65 με κάποιες υποχωρήσεις (στο φλας π.χ.) ή P1i με 100 ευρώ παραπάνω? Λεμε οτι για επιλογη συσκευης ,συγκρισεις κλπ ,υπαρχει η αναλογη ενοτητα . http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Εκει θα παρεις και περισσοτερες αποψεις . ;) Εδω λεμε τα σχετικα με το Ε65 και μονο.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Για δοκίμασε αυτό: Μενού > Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Σύνδεση > Ασύρματο δίκτυο LAN > Επιλογές > Προχωρημένες Ρυθμίσεις. Θα επιβεβαιώνεις την επιλογή σου και μετά θα απενεργοποιήσεις την αυτόματη διαμόρφωση. Τέλος, απενεργοποίησε και την εξοικονόμηση ενέργειας. Καλό είναι να μην αλλάξεις άλλες ρυθμίσεις... ευχαριστω πολυ .γιατι και εγω προσπαθουσα και δεν εβρισκα ακρη. τελικα ειναι τζαμι τι wifi Παράθεση ΝΙΚΟΣ. ΒΜW E46 320ci (2.2-170ps) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 sos!!! τα sms δεν μου τα ανοιγει για να τα διαβασω.τι γινεται? ξερει κανεις? Παράθεση ΝΙΚΟΣ. ΒΜW E46 320ci (2.2-170ps) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 sos!!! τα sms δεν μου τα ανοιγει για να τα διαβασω.τι γινεται? ξερει κανεις? Μήπως εγκατέστησες κάτι το οποίο δημιουργεί το πρόβλημα; Για αρχή δοκίμασε να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... Στην οθόνη αναμονής πληκτρολογείς *#7780# Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Μήπως εγκατέστησες κάτι το οποίο δημιουργεί το πρόβλημα; Για αρχή δοκίμασε να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... Στην οθόνη αναμονής πληκτρολογείς *#7780# εχω κανει τα παντα soft-hard τιποτα παλι το ιδιο.δεν εχω βαλει τιποτα 2 ημερων τηλ.ειναι Παράθεση ΝΙΚΟΣ. ΒΜW E46 320ci (2.2-170ps) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Ok! Δοκίμασε να κάνεις αναβάθμιση ή να επανεγκαταστήσεις την ίδια αν έχει την τελευταία έκδοση. Εφόσον και πάλι δεν γίνει τίποτα και αφού είναι μόλις 2 ημερών, πήγανε το πίσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Θέλω να ρωτήσω αυτούς που έχουν αρκετό καιρό το τηλέφωνο. Πως έχει ανταποκριθεί αυτό σε τυχόν σαβούρες που έχει φάει και κυρίως πως λειτουργεί μετά από πεσίματα ο μηχανισμός κύλισης? Το υλικό που έχει το τηλέφωνο στο πίσω μέρος βοηθάει καθόλου την αποφυγή των γρατζουνιών? Ευχαριστώ... Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 τελικα με 2 format συνεχομενα εστρωσε. Παράθεση ΝΙΚΟΣ. ΒΜW E46 320ci (2.2-170ps) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 τελικα με 2 format συνεχομενα εστρωσε. Πάλι καλά...τουλάχιστον δεν θα τρέχεις σε service!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Θέλω να ρωτήσω αυτούς που έχουν αρκετό καιρό το τηλέφωνο. Πως έχει ανταποκριθεί αυτό σε τυχόν σαβούρες που έχει φάει και κυρίως πως λειτουργεί μετά από πεσίματα ο μηχανισμός κύλισης? Το υλικό που έχει το τηλέφωνο στο πίσω μέρος βοηθάει καθόλου την αποφυγή των γρατζουνιών? Ευχαριστώ... Έχουμε κάποιον από τους πιο παλιούς κατόχους να απαντήσουν? Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Πρόβλημα?? Οταν σβήνω και μετά ενεργοποιώ το κινητό μου βγάζει αυτό το μήνυμα: Τέλος εφαρμογής.: Main PFMDaemon-1 Γιατί το βγάζει και αν υπάρχει πρόβλημα ΑΑΑ επίσης μπορώ να βάλω αρχεία flash ως screen saver? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Έχουμε κάποιον από τους πιο παλιούς κατόχους να απαντήσουν? Το slide δεν έχει χαλαρώσει καθόλου αν και δεν έχει φάει καμιά καλή σαβούρα για να πω με σιγουριά. Το υλικό πίσω πραγματικά βοηθάει να μη γίνονται γρατζουνιές, δε φαίνεται τίποτα στο δικό μου παρά τους 6 μήνες. Αλλά το υπόλοιπο μέρος ξεφλουδίζει πολύ εύκολα αν δε προσέξεις :( Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Το slide δεν έχει χαλαρώσει καθόλου αν και δεν έχει φάει καμιά καλή σαβούρα για να πω με σιγουριά. Το υλικό πίσω πραγματικά βοηθάει να μη γίνονται γρατζουνιές, δε φαίνεται τίποτα στο δικό μου παρά τους 6 μήνες. Αλλά το υπόλοιπο μέρος ξεφλουδίζει πολύ εύκολα αν δε προσέξεις :( Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. Από ότι καταλαβαίνω, για να αποφύγεις το "ξεφλούδισμα" καλή θα ήταν η χρήση θήκης ε? (Ποτέ δεν είχα στη ζωή μου και δεν νομίζω να πάρω κιόλας). Να φανταστώ ότι στα υπόλοιπα είσαι ευχαριστημένος από το κινητό έτσι? Ρωτάω γιατί μάλλον πάω για την αγορά του. Πάντως φαίνεται από τις κριτικές και των υπόλοιπων μελών ότι πέρα από την αξιοπιστία μιας συσκευής, ειδικά στα smartphones και πόσο μάλλον σε μια εταιρεία μαζικής παραγωγής όπως η Nokia, είναι και σε τι παρτίδα θα πέσεις. Με λίγα λόγια τζογάρεις και λίγο όταν αγοράζεις. Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Θέλω να ρωτήσω αυτούς που έχουν αρκετό καιρό το τηλέφωνο. Πως έχει ανταποκριθεί αυτό σε τυχόν σαβούρες που έχει φάει και κυρίως πως λειτουργεί μετά από πεσίματα ο μηχανισμός κύλισης? Το υλικό που έχει το τηλέφωνο στο πίσω μέρος βοηθάει καθόλου την αποφυγή των γρατζουνιών? Ευχαριστώ...Απ'τον Απρίλιο που το έχω μου έχει πέσει 3-4 φορές κάτω (αν και το προσέχω) χωρίς να προκληθεί κάποιο πρόβλημα στο μηχανισμό του slide. Όσο για το υλικό στο πίσω μέρος δεν κάνει καθόλου γρατζουνιές! -------------------- Πως μπορώ να διαγράψω θέματα που έχουν εγκατασταθεί, αλλά δεν εμφανίζονται στη «διαχείριση εφαρμογών»; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Σκέφτομαι να αλλάξω το 3250 μου με το e65 που βρήκα μεταχειρισμένο σε καλή τιμούλα. Απο τα παραπάνω που διάβασα, πολλοί χρήστες έχουν προβλήματα με επανεκκινήσεις, έχει διορθωθεί το πρόβλημα με κάποια κανούρια αναβάθμιση; Επίσης επειδή δεν έχει αναφερθεί πολύ η ποιότητα της αναπαραγωγής μουσικής, θα ήθελα να μου πείτε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή. Εντάξει, δεν περιμένω και την ποιότητα του Ν91 αλλά θα ήθελα να είναι αρκετά ικανοποιητική, γιατί από το 3250 δεν είμαι ευχαριστημένη σε αυτόν τον τομέα μιας και είναι ένας απ' τους λόγους για τους οποίους σκέφτομαι να το αντικαταστήσω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Υπαρχει περιπτωση να αλλαχθουν τα πλαστικα του τηλεφωνου? Ξερει κανεις κατι? Εχει ξεφλουδιστει σχεδον τελειως !!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Πως μπορώ να διαγράψω θέματα που έχουν εγκατασταθεί, αλλά δεν εμφανίζονται στη «διαχείριση εφαρμογών»; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1860630#post1860630 Oxι με fileman αλλα με card reader :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Πως μπορώ να διαγράψω θέματα που έχουν εγκατασταθεί, αλλά δεν εμφανίζονται στη «διαχείριση εφαρμογών»; Δες και αυτό το τρόπο φιλε μου: Πως μπορώ να διαγράψω θέματα που έχουν εγκατασταθεί, αλλά δεν εμφανίζονται στη «διαχείριση εφαρμογών»; Απάντηση: Κατευθείαν από την κάρτα μνήμης (μέσω Card Reader ή σύνδεσης USB με Η/Υ για μεταφορά δεδομένων, μεταβαίνετε στο φάκελο private > 10207114 > import. Είναι κρυφός φάκελος, οπότε θα πρέπει να έχετε επιλέξει στα Windows την εμφάνιση των... κρυφών αρχείων. Δεύτερη απάντηση: Κάποιοι αναφέρουν ότι θα πρέπει να επέμβετε και σε ένα ακόμη σημείο. Συγκεκριμένα, να διαγράψετε τα σχετικά αρχεία από το φάκελο sys\install\sisregistry\a0000eb\ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 καλημερα επειδη ψηνωμαι να το παρω θελω να μου πειτε τα προβληματα που εχει βγαλει απο οτι διαβασα μεχρι στιγμης εχει προβλημα στο ξεφλουδισμα,κανει επανακεινησεις πατιουνται μονα τους τα κουμπια ανοιγει απο δεξια το slide και κατι τετοια αυτα ισχυουν ακομα η εχουν διορθωθη στα τελαιθτεα μοντελα γενικα κανενα αλλο προβλημα εχετε εντωπισει? κανενα λινκ με καμια θηκη υπαρχει? βασικα εχω ξενερωσει λιγο που δεν εχει ραδιο και δεν παιζει και παιχνιδια αλλα εχει το πολλυ μεγαλο πλεονεκτημα που εχει wi-fi αλλο κινητο με wi-fi να πρωτεινεται ?βασικα ειμαι αναμεσα στο ε65 και στο sonyericson w910 που ομως δεν εχει wi-fi :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digigram Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Αναβαθμησεις εχουν βγει για το 65αρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts