Jump to content

tzacool

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

tzacool's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. τελικα με 2 format συνεχομενα εστρωσε.
  2. το ιδιο προβλημα ειχα και εγω στο Ε65 εχθες.2 ημερων τηλ.με 2 απανωτα format εστρωσε.βεβαια δεν ειχα βαλει τιποτα ακομα μεσα απο εφαρμογες και λοιπα και ετσι δεν εχασα τιποτα.
  3. εχω κανει τα παντα soft-hard τιποτα παλι το ιδιο.δεν εχω βαλει τιποτα 2 ημερων τηλ.ειναι
  4. sos!!! τα sms δεν μου τα ανοιγει για να τα διαβασω.τι γινεται? ξερει κανεις?
  5. ευχαριστω πολυ .γιατι και εγω προσπαθουσα και δεν εβρισκα ακρη. τελικα ειναι τζαμι τι wifi
  6. τα καταφερα και δουλευει και ο χαρτης.ειναι φοβερο λιγο που ασχοληθηκα .τωρα μολις βρω καιρο θα το ψαξω καλυτερα να δω πως δουλευει. σας ευχαριστω για την βοηθεια ο χαρτης που εχω ειναι αυτος GreeceU: GreeceU Version 2005.Q4.3732 (Greek Unicode) Map data provided by NGi, Signed map υπαρχει και πιο νεος?
  7. να κανω και εγω μια ερωτηση? εχω τους χαρτες G-U-E.και το D PN .πιον χαρτη να χρησημοποιησω και που να τον αντιγραψω γιατι οταν φωρτωνει το προγραμμα μου λεει πως δεν βρεθηκε χαρτης. το προγραμμα το εγκατεστησα μεσα απο το D CONSOLE στην SD. QTEK S100 ευχαριστω .
  8. γεια χαρα και απο εμενα.θα ηθελα την βοηθεια σας.εχω το D3 και θα ηθελα να μου πει καποιος οσο πιο αναλυτικα μπορει πως θα το εγκαταστησω στο S100 που εχω.εχω τους εξης φακελους 1.destinator apps-με υποφακελους greeceE-greeceU-greeceG 2. addon1( με το αρχειο "Default_mpce.ARM.CAB") 3.addon2(me greek keyboard..) 4. lang(EnglishUK.CAB--Greek.CAB) και αυτα τα αρχεια -AutoRun.exe---Main.CAB--DestDLL.dll ευχαριστω.
×
×
  • Create New...