eliasj Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Μπορει να ειναι θεμα sim ???? Αυτο λεω, οτι δεν ειναι θεμα sim. Στο ενα το δειχνει στο αλλο οχι:!: *#0000#, σε κατάσραση αναμονής :ninja: Ευχαριστω πολυ:) 1.0633.18.01 11-01-07 RM-208 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 παιδια καλημερα. Ειμαι μεταξυ N80 και Ε65.Αποψεις?Θα με βοηθουσατε πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex75 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Καλησπέρα σε όλους, εγώ πηρα το Ε65 από τα Carrefour εχθές. Έχει κάποιοα προσφορά "απόσυρσης των παλιών κινητών" αλλά στην ουσία απλά το δείχνεις αλλά δεν στο κρατάνε. Για το Ε65 έχει έκπτωση 100ευρώ! Οπότε το πήρα 329ευρώ. Νομίζω είναι καλή προσφορά για όποιον το θέλει χωρίς σύνδεση όπως εγώ. Το έχω δοκιμάσει μόνο σήμερα και γενικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Σύνδεση με access point και ιντερνετ παίζει καλά. Δοκίμασα και το fring, epaixe to skype, το i-call και το e-voice αρκετά καλά. Απλά με το fring έχω πρόβλημα μετά την πρώτη φορά που το δοκίμασα να ξανασυνδεθώ αλλά φαντάζομαι ότι κάτι θα γίνει...! Και σαν design einai φανταστικό. Επιφυλάσσομαι για περισσότερες εντυπώσεις στην συνέχεια. Και να συμπληρώσω ότι η προσφορά ειναι από όσο ξέρω μέχρι τις 23/06 και από όσο ξέρω για όλα τα καταστήματα Carrefour. Εγώ το πήρα από αυτό στην κηφισίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Έχει κάποιοα προσφορά "απόσυρσης των παλιών κινητών" αλλά στην ουσία απλά το δείχνεις αλλά δεν στο κρατάνε. Για το Ε65 έχει έκπτωση 100ευρώ! Οπότε το πήρα 329ευρώ. Αν εχει εγγυηση Nokia (Alpha copy) πολυ καλη τιμη. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Μπορειτε εσεις που εχετε το e-65 να δειτε πισω απο την μπαταρία ποσα mah λεει?px 950 ή 1000. Γιατι μερικοι λένε για 950 αλλοι για 1000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Μπορειτε εσεις που εχετε το e-65 να δειτε πισω απο την μπαταρία ποσα mah λεει?px 950 ή 1000. Γιατι μερικοι λένε για 950 αλλοι για 1000. mah τι ειναι ??? 950 γραφει εμενα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 950 και εμενα. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 mah τι ειναι ??? 950 γραφει εμενα. Milliampere-hour (mAh). Είναι μονάδα της ηλεκτρικής δαπάνης, ένα ampere-hour είναι ίσο με 3600 Coulomb, και είναι το ποσό ηλεκτρικής δαπάνης που μεταφέρεται από ένα σταθερό ρεύμα ενός αμπέρ για μια ώρα. Με λίγα λόγια είναι ένας τεχνικός όρος για το πόση ηλεκτρική ενέργεια μπορεί μια μπαταρία να κρατήσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex75 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Αν εχει εγγυηση Nokia (Alpha copy) πολυ καλη τιμη. Ναι, έχει. Πήρα τηλέφωνο στην ALPHA COPY και ρώτησα πρωτού το αγοράσω. H μπαταρία είναι και μένα 950mah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Milliampere-hour (mAh). Είναι μονάδα της ηλεκτρικής δαπάνης, ένα ampere-hour είναι ίσο με 3600 Coulomb, και είναι το ποσό ηλεκτρικής δαπάνης που μεταφέρεται από ένα σταθερό ρεύμα ενός αμπέρ για μια ώρα. Με λίγα λόγια είναι ένας τεχνικός όρος για το πόση ηλεκτρική ενέργεια μπορεί μια μπαταρία να κρατήσει. Ευχαριστω.Η τροποποιηση του post σου βοηθησε. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaplin Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Καλησπέρα σε όλους, εγώ πηρα το Ε65 από τα Carrefour εχθές. Έχει κάποιοα προσφορά "απόσυρσης των παλιών κινητών" αλλά στην ουσία απλά το δείχνεις αλλά δεν στο κρατάνε. τι εννοεις με αυτο? τους...δειχνεις...το παλιο σου κινητο και σου κανουν εκπτωση 100ε? :worry: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza6 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Αυτη ειναι η προσφορα. http://www.carrefour.gr/ibm_temp/c2107/BACKPAGE.PDF και ναι δεν δεινεις συσκευη, μονο δειχνεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex75 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Ναι ακριβώς αυτό. Για κινητά των οποίων η αξία είναι άνω των 351 ευρώ σου κάνουν έκπτωση 100ευρώ. Για μικρότερης αξίας κινητά η έκπτωση είναι μικρότερη. Λεπτομέρειες στο link tou ibiza6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Επομένως τυπογραφικο λάθος της νοκια θα ήταν σχετικα αυτο για την μπαταρια. Επειδη η ιδια η νοκια λεει οτι το e-65 εχει 1000Mah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaplin Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Πολυ κουλο!λεω να το χρησιμοποιησω παντως :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisifakis Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Παιδιά καλημέρα έχω εδώ ένα Ε65 και δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση κανένα θέμα . Αλλαζω και ημερομηνία αλλά μου λέει ή πιστοποιητικο έχει λήξει ή επικοινωνήστε με παροχέα εφαρμογής . Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ? Ευχαριστώ Παράθεση Lumia 920 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Μετά από αρκετό καιρό συμβίωσης με το Ε65 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, αλλά έχω να επισημάνω τα εξής: 1) Θα ήθελα τις φωτογραφίες και τα βίντεο να τα τραβάει σε landscape mode, και η έκθεση να τα δείχνει σε landscape επίσης (όπως στα N-series) 2) Το βίντεο έχει μικρή ανάλυση (352x288) 3) Τα mp3 δε τα ταξινομεί μόνιμα ανά ημερομηνία στην έκθεση (πιστεύω θα διορθωθεί στη πρώτη αναβάθμιση) 4) Αργεί να φορτώσει φωτογραφίες μεγάλες σε μέγεθος (3-5 Megapixels) Κατά τα άλλα το κινητό είναι άψογο, γρήγορο και χωρίς κολλήματα:D Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 χωρις κολληματα?:lol: :lol: :lol: :lol: να σου πω το έχεις ανοίξει καθόλου το κινητό η το ανοίγεις το πρωί και το βραδυ το κλείνεις χωρίς να το ξανακοιτάξεις όλη την μέρα? αν το προσεχεις και επανεκινισιες θα δεις και θα κολλάει το ακουστικό ... το μενού ... και γενικός τα πάντα. εκτος αν είσαι ο ένας στους 607986987836675 που έχουν πάρει το κινητό και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. αν είσαι ο ένας από αυτούς το joker έχει jack pot πάντως να ξέρεις πήγαινε παίξε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Παρακαλω οι ειρωνιες προς αλλα μελη να αποφευγονται .... (εστω και για αστειο) Ουτε εμενα εχει παρουσιασει κανενα προβλημα και ουτε βεβαια και restart & κολληματα ... Το Ε65 ειναι απο τις σταθεροτερες συσκευες που εχουν περασει απο τα χερια μου.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 δεν ειρωνεύομαι το παιδί το κινητό ειρωνεύομαι γιατι όσοι έχουν αυτό το κινητό τους έχουν παρουσιαστεί προβλήματα. για να δου με έτσι ενδεικτικά τι παίζει βάλτε μια δημοσκόπηση σε αυτό το θέμα με το αν έχουν παρουσιαστεί προβλήματα τέτοιου είδους η όχι μην ανοίγουμε κιαλλο θέμα άδικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Και εγω θα ελεγα οτι ειναι σταθερο εκτος απο μια φορα που εκανα ενα restart. Κατα τα αλλα, δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα με τη χρηση που του κανω. Το μονο αρνητικο μεχρι τωρα ειναι οταν γινεται η αλλαγη απο 3g σε κανονικο με αποτελεσμα να πεφτει η γραμμη, αλλα αυτο νομιζω γινεται σε ολα τα 3g αν δε κανω λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 χωρις κολληματα?:lol: :lol: :lol: :lol: να σου πω το έχεις ανοίξει καθόλου το κινητό η το ανοίγεις το πρωί και το βραδυ το κλείνεις χωρίς να το ξανακοιτάξεις όλη την μέρα? αν το προσεχεις και επανεκινισιες θα δεις και θα κολλάει το ακουστικό ... το μενού ... και γενικός τα πάντα. εκτος αν είσαι ο ένας στους 607986987836675 που έχουν πάρει το κινητό και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. αν είσαι ο ένας από αυτούς το joker έχει jack pot πάντως να ξέρεις πήγαινε παίξε :p δεν ειρωνεύομαι το παιδί το κινητό ειρωνεύομαι γιατι όσοι έχουν αυτό το κινητό τους έχουν παρουσιαστεί προβλήματα. για να δου με έτσι ενδεικτικά τι παίζει βάλτε μια δημοσκόπηση σε αυτό το θέμα με το αν έχουν παρουσιαστεί προβλήματα τέτοιου είδους η όχι μην ανοίγουμε κιαλλο θέμα άδικα Ναι χωρίς κολλήματα:lol: Το έχω ανοικτό όλη τη μέρα και πάντα κοντά μου, αφού το χρησιμοποιώ συνέχεια, και στη δουλειά και στη προσωπική μου ζωή, που ξέρεις μπορεί να είμαι ο ένας στους 607986987836675 (αν και στο τζόκερ δεν έχω ίδια τύχη ;)) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Καλησπέρα σε όλους, εγώ πηρα το Ε65 από τα Carrefour εχθές. Έχει κάποιοα προσφορά "απόσυρσης των παλιών κινητών" αλλά στην ουσία απλά το δείχνεις αλλά δεν στο κρατάνε. Για το Ε65 έχει έκπτωση 100ευρώ! Οπότε το πήρα 329ευρώ. Και να συμπληρώσω ότι η προσφορά ειναι από όσο ξέρω μέχρι τις 23/06 και από όσο ξέρω για όλα τα καταστήματα Carrefour. Εγώ το πήρα από αυτό στην κηφισίας. Φιλαράκι απο ποιο CARREFOUR το πήρες από τους Αμπελοκηπους ή από το Μαρούσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Ουτε εμενα εχει παρουσιασει κανενα προβλημα και ουτε βεβαια και restart & κολληματα ... Το Ε65 ειναι απο τις σταθεροτερες συσκευες που εχουν περασει απο τα χερια μου.. εμένα πάντως τα τρώει τα restart κατά διαστήματα και μικρά κολλήματα! λέτε να είμαι τυχερός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 εμένα πάντως τα τρώει τα restart κατά διαστήματα και μικρά κολλήματα! λέτε να είμαι τυχερός? Οσοι εχετε restart & κολληματα ,εχετε αντικαταστησει την καρτα σιμ με μια καινουργια ? :worry: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts