Jump to content

[Επίσημο] Nokia Ε65

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

iparxei tropos na mhn kanei hxo otan travas fotografia?

Ναι,στο προφιλ που εχεις ενεργο,θα επιλεξεις 'ηχοι προειδοποιησης' στο ανενεργο.Ετσι δεν θα εχει ηχο στη φωτο,αλλα δεν θα κανει και ηχο οταν αδειαζει η μπαταρια!

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Γεια χαρα παιδες ειμαι και εγω ενας απο αυτους που το περιμενουν... Το εχω παραγειλει σε μια Vodafone στην επαρχεια εδω και 2 βδομαδες και με πανε απο μερα σε μερα....Να ρωτησω το Wi-Fi του τι λεει? Εχει αντιμετωπισει κανεις προβληματα?

Συγχαρητηρια για τη "σοφη" επιλογή σου:)

το wifi λειτουργεί ιδανικα , εγω τουλαχιστον δεν αντιμετωπισα κανενα απολυτως προβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student...

Συγχαρητηρια για τη "σοφη" επιλογή σου:)

το wifi λειτουργεί ιδανικα , εγω τουλαχιστον δεν αντιμετωπισα κανενα απολυτως προβλημα.

ακριβως τα ιδια κι εγω,κανενα προβλημα μεχρι τωρα στο wifi.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Επ' ευκαιρία θέλω να ξαναρωτήσω αν κάποιος δοκίμασε μέσω wi-fi τη δυνατότητα για voip (π.χ. με evoice ή i-call ή voipdiscount). Είναι ένα από τα ποιο ενδιαφέροντα σημεία του E65.

logika den tha pezei kala logo ton xamilon taxititon pou pianei to kinito. des to upload pou borei na kanei kai an einai arketo isos exeis elpides allios mhn to skeftese edo sto pc den pezei pou exei poly pio grigoro epexergasti se xamiles taxitites upload

na rotiso kati sto n73 otan i othoni den ine energi anave to mikro led , sto e 65 den douleuei?

Δεν ειναι οτι δεν δουλευει ,ειναι οτι δεν εχει λειτουργια ναρκης το Ε65 :rolleyes:

Ριξε μια ματια στο manual του Ε65 σου.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Δεν ειναι οτι δεν δουλευει ,ειναι οτι δεν εχει λειτουργια ναρκης το Ε65 :rolleyes:

Ριξε μια ματια στο manual του Ε65 σου.

se esas douleuei ? ego den vrisko akri pou ine i rithmisi , sto n73 eixe auti tin rithmisi edo den tin vrisko.

se esas douleuei ? ego den vrisko akri pou ine i rithmisi , sto n73 eixe auti tin rithmisi edo den tin vrisko.

Μα σου απαντησα ,ΔΕΝ υποστηριζεται

απο το Ε65 η λειτουργια ναρκης,πως να βρεις την ρυθμιση αφου

δεν υπαρχει ? :confused:

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Το παρέλαβα κι εγώ επιτέλους!

Πολύ ωραίο και δεμένο τηλεφωνάκι. Τώρα προσπαθώ να περάσω τις επαφές...

signomi apo tin viasini den to diavasa kala ,apla vlepo oti exei to led giafto eimoun pepismenos oti exei! euxaristo gia tin amesi apantisi!!!

Το λεντακι ειναι για τον αισθητηρα φωτος

Το παρέλαβα κι εγώ επιτέλους!

Πολύ ωραίο και δεμένο τηλεφωνάκι. Τώρα προσπαθώ να περάσω τις επαφές...

Καλοριζικο και σενα, wellcome to the club :)

iPhone 5S Space Grey

Καλοριζικο και σενα, wellcome to the club :)

Σε ευχαριστώ πολύ! Πιστεύω να μην το μετανιώσω... Αντι μάλιστα να μου στείλουν δυο Ε65 μου στειλαν 1 Ε65 κι ενα Ν80. Έκανα λοιπόν μια άμεση σύγκριση, έπαιξα και με τα δυο κανα δίωρο και τελικά το Ε65 με κέρδισε:p . Πολύ γερό φαίνεται, το Ν80 δείχνει αρκετά ψεύτικο μπροστά του. Έβαλα και μερικές εφαρμογές για το <ξεπαρθένιασμα>:rolleyes: και δεν κόλλησε πουθενά, ούτε στο ίντερνετ που με γραμμή 16000/1024 πάει σαν τρελό... Κι η κάμερα, δεν είναι άσχημη...Κάπως κατώτερη από το Ν80 μα αξιοπρεπής. Ελληνικά, γιοκ βέβαια αλλά κάποια ιδέα έριξε ο φίλος nervous πιο πάνω και θα το ψάξω εκτεταμένα.

Τώρα καμια καρτούλα μένει να αγοράσω και καμια θήκη, γιατί το πουγγί, μάλλον στη γιαγιά μου θα το δώσω να βάζει μέσα ψιλά για την εκκλησία:lol:

exo xeskistei na psaxno apo pou allazei i edasi re pedia gia tis kliseis kai ta pexnidia?? exo na paro nokia apo tote pou oi othones tous htan aspromaures....

Για της κλησεις θα πας μενου-προφιλ-γενικο(αν σε αυτο θες να αλλαξεις την ενταση)-διαμορφωση και ενταση ηχου κλησης.Για τα παιχνιδια δεν ξερω!:)

Καλησπέρα και από μένα. Χρησιμοποιώ το κινητό από τις 26 Μαρτίου και δυστυχώς με έχει ξεσκίσει στα restarts :( Παραλίγο να φτάσω κι εγώ στο σημείο να το σουτάρω σε κάνα τοίχο αλλά το έχω ερωτευτεί! Είναι το καλύτερο S60 που έχω πάρει! Εν αναμονή κάποιου update :)

logika den tha pezei kala logo ton xamilon taxititon pou pianei to kinito. des to upload pou borei na kanei kai an einai arketo isos exeis elpides allios mhn to skeftese edo sto pc den pezei pou exei poly pio grigoro epexergasti se xamiles taxitites upload
Δε νομίζω οτι το wifi του κινητού μπορεί να είναι τόσο χαμηλό ώστε να μη δίνει δυνατότητα voip. Με το QTEK 9000 που έχω λειτουργεί κανονικά και η ποιότητα συνομιλίας είναι ανεξάρτητη του upload της συσκευής.

Καλησπέρα και από μένα. Χρησιμοποιώ το κινητό από τις 26 Μαρτίου και δυστυχώς με έχει ξεσκίσει στα restarts :( Παραλίγο να φτάσω κι εγώ στο σημείο να το σουτάρω σε κάνα τοίχο αλλά το έχω ερωτευτεί! Είναι το καλύτερο S60 που έχω πάρει! Εν αναμονή κάποιου update :)

Oταν σας τα έγραφα εγώ και έδωσα μέλιστα και το ΙΜΕΙ της συσκευής μου πριν το σουτάρω στον τοίχο, μου επιτέθηκαν όλοι ότι μόνο το δικό μου τα έκανε τα restarts και τα σβησίματα.

Oταν σας τα έγραφα εγώ και έδωσα μέλιστα και το ΙΜΕΙ της συσκευής μου πριν το σουτάρω στον τοίχο, μου επιτέθηκαν όλοι ότι μόνο το δικό μου τα έκανε τα restarts και τα σβησίματα.

Δε νομίζω οτι είχε να κάνει μόνο με το δικό σου! Ο καθένας λέει τις εμπειρίες του. Το κινητό είναι ένα μήνα στην αγορά και προσπαθούμε όλοι μας να βρούμε τα καλά και τα άσχημα στοιχεία του. Αυτός άλλωστε είναι κι ο σκοπός του φορουμ. Ένα καφενεδάκι είμαστε που λέει ο καθένας τη γνώμη του. Αν έλεγαν πχ από τους 20 που πήραν το τηλέφωνο οι 10 οτι κάνει συνέχεια προβλήματα, λογικό είναι να απέτρεπαν κι εμένα στην αγορά του. Κι εγω στη θέση σου βέβαια, θα το πήγαινα απλά πίσω για αντικατάσταση. Το δικό μου, το έχω σκίσει στις εφαρμογές και το ιντερνετ και πάει σφαίρα, χωρίς κόλλημα και επανεκκινήσεις.

Φιλικά πάντα, έτσι;

re pedia ti rithmiseis prepei na ginoun sto opera 8.65 etsi oste na anoigei selides kanonika?den mou anoigei tpt eno sto opera mini anoigoun ta pada. den xero an exei sxesh alla kai otan thelo na katevaso apo to opera mini me petaei ston isto pou leei sto menu kai apo ekei pali den kanei tpt apla prospathei na sindethei. ti exei ginei????