mario_fit Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 mario Από που θα αγοράσεις την 4αρα, της Kingston ας πούμε, (τις sandisk προσωπικά δεν τις εμπιστεύομαι καθόλου, γιαυτό σε ρωτάω μόνο γαι kingston... ) Γενικα για οτι καρτα κι αν κοιταξω, θα την παρω απο Ιταλια που μενω. Κι ακομα δεν ξερω κατα που θα κοιταξω.(ποιας εταιρειας δηλαδη) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Εγώ πάντως είμαι της γνώμης αν δε θέλει κανείς να δώσει παραπάνω χρήματα για μία κάρτα της Nokia, καλό είναι να κοιτάξει κάτι σε Kingston ή το πολύ σε Transcend. Θα συμφωνήσω, κι εμένα πολλά έχουν δει τα μάτια μου με τις Sandisk. Σε μερικά μοντέλα της Nokia είναι απλά απρόβλεπτες και δε μπορείς να βγάλεις άκρη. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Εγώ πάντως είμαι της γνώμης αν δε θέλει κανείς να δώσει παραπάνω χρήματα για μία κάρτα της Nokia, καλό είναι να κοιτάξει κάτι σε Kingston ή το πολύ σε Transcend. Θα συμφωνήσω, κι εμένα πολλά έχουν δει τα μάτια μου με τις Sandisk. Σε μερικά μοντέλα της Nokia είναι απλά απρόβλεπτες και δε μπορείς να βγάλεις άκρη. Συμφωνω και αυτο με τις sandisk το εχω ακουσει απο πολλα παιδια. Eχω βρει μια KINGSTON - 4GB MICROSDHC CLASS 4 W στα 50 ευρω περιπου. Μαλλον θα την προτιμησω.Οσον αφορα την ταχυτητα εχει βγαλει και class 6,8 ktl η Kingston? Και ακομα μια ερωτηση.Το φως στο πληκτρολογιο του Ε90 ειναι επαρκες για να γραφεις το βραδυ οταν δεν εχει ιδιατερο ήκαθολου φως τριγυρω? Δεν με ενδιαφερει να "βγαζει ματια" αρκει να ειναι τοσο οσο χρειαζεται να διακρινεις τα πληκτρα. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg1982 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Ναι, για εμένα τουλάχιστον είναι επαρκές, δεν πιστεύω ότι θα έχεισ προβήματα... εγώ βλέπω καλά δηλ.... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχ δηλ μόνο από "έξω" θα πρέπει να κάνουμε παραγγελία για την 4άρα ή την 8άρα της Kingston..... :( Παράθεση To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Ναι, για εμένα τουλάχιστον είναι επαρκές, δεν πιστεύω ότι θα έχεισ προβήματα... εγώ βλέπω καλά δηλ.... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχ δηλ μόνο από "έξω" θα πρέπει να κάνουμε παραγγελία για την 4άρα ή την 8άρα της Kingston..... :( Ομορφα!!!Σ'ευχαριστω πολυ!;) Για 8αρα δυστυχως δεν εχω πετυχει τιποτα...:( Και απο 4αρες εχω βρει μπολικες της Sandisc αλλα δεεεεν το διακινδυνευω. Σε κανα e-shop δεν εχει τιποτα? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΗ ΜΙΑ SANDISC 4GB ΛΕΤΕ ΝΑΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?????????????????????????????????????????????:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΗ ΜΙΑ SANDISC 4GB ΛΕΤΕ ΝΑΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?:( Εγω παντως δεν εχω συναντησει ποτε κανενα προβλημα με sandisk .Αντιθετως εχω συναντησει με kingston (παλιοτερα βεβαια). Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Εγω παντως δεν εχω συναντησει ποτε κανενα προβλημα με sandisk .Αντιθετως εχω συναντησει με kingston (παλιοτερα βεβαια). Οταν λες παλιοτερα φιλε nervous?:confused: Παλιοτερα με το Ε90 ή παλιοτερα με αλλο κουνητο? Μην με βαζεις σε διλληματα τωρα. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Οταν λες παλιοτερα φιλε nervous?:confused: Παλιοτερα με το Ε90 ή παλιοτερα με αλλο κουνητο? Μην με βαζεις σε διλληματα τωρα. Παλιοτερα ,με αλλη συσκευη :O Με sandisk ομως ,δεν αντιμετωπισα προβλημα σε καμμια συσκευη (ειτε σε s60 ειτε σε ppc) Τι να πω ,ισως ειμαι τυχερος .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg1982 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Γνωρίζω από τεχνικούς της Nokia και από πολύ καλούς και έμπειρους φίλους τεχνικούς Η/Υ ότι ορισμένα μοντέλα της SanDisk μετά από περίπου ένα χρόνο καλής λειτουργίας ξαφνικά και χωρίς κανένα λόγο ΕΠΑΥΑΝ να λειτουργούν! Ούτε εμένα μου έχει συμβεί προσωπικά αλλά όταν τεχνικός Nokia στο λέει που δεν έχει αν χάσει τπτ και αν έχει δει κάρτες στο service του... (σας είπα είναι και φίλος ο άνθρωπος) α ε, αν μη τι άλλο είμαι λίγο πιο προσεκτικός όσον αφορά τις SanDisk. Τεσπα όπως και να' χει δεν είναι το ίδιο πράγμα όπως με τις μνήμες RAM που λόγω επιστήμης μου και δικής μου εμπειρίας μπορώ να σας εγγυηθώ τις Kingston... έτσι απλά εμπιστεύομαι το όνομα... Παράθεση To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Τελικά κατάφερα να βρω ένα διαθέσιμο Ε90 χωρίς παραγγελία στο Nokia Λ.Αλεξάνδρας !!! Εννοείται ότι το πήρα αμέσως... Γράφει πουθενά εβδομάδα παραγωγής; Ελπίζω να μην είναι από την πρώτη παρτίδα (αν και χλωμό να τους έμεινε) !!! Σαν συσκευή είναι εκπληκτική: μέχρι τώρα είχα δοκιμάσει windows mobile τα οποία υστερούσαν σαν κινητά και είχαν και περιορισμούς στο μέγεθος αρχείων που μπορούσαν να ανοίξουν, πχ μια παρουσίαση powerpoint 15MB την οποία το Ε90 άνοιξε χωρίς πρόβλημα! Μόνο παρατράγουδο το 2πλό handsfree σε μια εντελώς επαγγελματική συσκευή: δεν νομίζω να θέλει κανείς να ακούει στερεοφωνικά μουσική με το communicator, θα έπρεπε να είχαν ένα μονό, το οποίο τελικά θα αγοράσω μόνος μου! Η αναβάθμιση δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στα ελληνικά, δοκίμασα μόλις σήμερα! Τρέχει και το F-Secure Mobile στο backgound χωρίς να χάνει σε ταχύτητα, όχι όπως το pc μου! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 φιλε μου επειδη κ εμενα δεν μ αρεσουν τα διπλα ακουστικα ,απλα κοψε το ενα και παιζουν μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Προτιμάω να αγοράσω ένα μονό... Η γλώσσα πώς αλλάζει με ανοιχτό το εσωτερικό πληκτρολόγιο; Δοκίμασα τα 2 Shift αλλά δεν έπιασε, τουλάχιστο σε περιβάλλον browser... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 shift+chr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Για ποιον λόγο δε σας βολεύουν τα διπλά ακουστικά; Αφού μπορείτε να απελευθερώσετε κάποιο αυτί ανά πάσα στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 για θηκη πηρα αυτην την μαρκα που την εχω και στο E61i και ειναι πολυ καλη ποιοτητα http://cgi.ebay.com/Nokia-E90-CarryMobile-leather-Case-Book-Black_W0QQitemZ150178155696QQihZ005QQcategoryZ20367QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΗ ΜΙΑ SANDISC 4GB ΛΕΤΕ ΝΑΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?????????????????????????????????????????????:( ποτε υπολογιζεις να την εχω? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 ποτε υπολογιζεις να την εχω? παιδια καλησπερα.μηπως μπορει καποιος να μου πει την εικονα που εχω βαλει για ταπετσαρια πως θα την εχω σε full screen?? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 παιδια καλησπερα.μηπως μπορει καποιος να μου πει την εικονα που εχω βαλει για ταπετσαρια πως θα την εχω σε full screen?? Δεν γίνεται, θα πρέπει την εικόνα αυτή να την ενσωματώσεις σε θέμα που θα φτιάξεις εσύ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisme Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 kalispera. xerei kaneis an to E90 mporei na diaxeireistei kai na anoixei arxeia Acces? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 :Δεν γίνεται, θα πρέπει την εικόνα αυτή να την ενσωματώσεις σε θέμα που θα φτιάξεις εσύ! και πως γινεται αυτο?? γιατι ειμαι και λιγο ασχετος???:lol::lol::lol: Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 : και πως γινεται αυτο?? γιατι ειμαι και λιγο ασχετος???:lol::lol::lol: Κατεβάζεις το Carbide.ui S60 Theme Edition 3.2 από εδώ, αφού πρώτα γίνεις μέλος, και το φτιάχνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Κατεβάζεις το Carbide.ui S60 Theme Edition 3.2 από εδώ, αφού πρώτα γίνεις μέλος, και το φτιάχνεις. Eυχαριστω πολυ.και κατι αλλο μπορω να εχω την ιδια εικονα σε ολο το μενου και σε οποιο φακελο ανοιξω?? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 παντως παιδια σε σχεση με το 9500 στερειτε λειτουργειων δεν εχει ουτε προγραματισμενα μηνηματα που ειχε το 9500 δηλαδη εγραφεσ ενα μυνημα κ τουλεγεσ στειλτο σε 5 λεπτα 5 ωρες η 5 μερεσ πχ τωρα λεμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Και ποια η χρησιμότητα της παραπάνω λειτουργίας?Να σου πω την αλήθεια πρώτη φορά το ακούω-διαβάζω αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts