Jump to content

[Επίσημο] Nokia E90 Communicator

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

mario

Από που θα αγοράσεις την 4αρα, της Kingston ας πούμε, (τις sandisk προσωπικά δεν τις εμπιστεύομαι καθόλου, γιαυτό σε ρωτάω μόνο γαι kingston... )

Γενικα για οτι καρτα κι αν κοιταξω, θα την παρω απο Ιταλια που μενω.

Κι ακομα δεν ξερω κατα που θα κοιταξω.(ποιας εταιρειας δηλαδη)

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως είμαι της γνώμης αν δε θέλει κανείς να δώσει παραπάνω χρήματα για μία κάρτα της Nokia, καλό είναι να κοιτάξει κάτι σε Kingston ή το πολύ σε Transcend. Θα συμφωνήσω, κι εμένα πολλά έχουν δει τα μάτια μου με τις Sandisk. Σε μερικά μοντέλα της Nokia είναι απλά απρόβλεπτες και δε μπορείς να βγάλεις άκρη.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εγώ πάντως είμαι της γνώμης αν δε θέλει κανείς να δώσει παραπάνω χρήματα για μία κάρτα της Nokia, καλό είναι να κοιτάξει κάτι σε Kingston ή το πολύ σε Transcend. Θα συμφωνήσω, κι εμένα πολλά έχουν δει τα μάτια μου με τις Sandisk. Σε μερικά μοντέλα της Nokia είναι απλά απρόβλεπτες και δε μπορείς να βγάλεις άκρη.

Συμφωνω και αυτο με τις sandisk το εχω ακουσει απο πολλα παιδια.

Eχω βρει μια KINGSTON - 4GB MICROSDHC CLASS 4 W στα 50 ευρω περιπου.

Μαλλον θα την προτιμησω.Οσον αφορα την ταχυτητα εχει βγαλει και class 6,8 ktl η Kingston?

Και ακομα μια ερωτηση.Το φως στο πληκτρολογιο του Ε90 ειναι επαρκες για να γραφεις το βραδυ οταν δεν εχει ιδιατερο ήκαθολου φως τριγυρω?

Δεν με ενδιαφερει να "βγαζει ματια" αρκει να ειναι τοσο οσο χρειαζεται να διακρινεις τα πληκτρα.

Ναι, για εμένα τουλάχιστον είναι επαρκές, δεν πιστεύω ότι θα έχεισ προβήματα... εγώ βλέπω καλά δηλ....

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχ δηλ μόνο από "έξω" θα πρέπει να κάνουμε παραγγελία για την 4άρα ή την 8άρα της Kingston..... :(

To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home.

Ναι, για εμένα τουλάχιστον είναι επαρκές, δεν πιστεύω ότι θα έχεισ προβήματα... εγώ βλέπω καλά δηλ....

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχ δηλ μόνο από "έξω" θα πρέπει να κάνουμε παραγγελία για την 4άρα ή την 8άρα της Kingston..... :(

Ομορφα!!!Σ'ευχαριστω πολυ!;)

Για 8αρα δυστυχως δεν εχω πετυχει τιποτα...:(

Και απο 4αρες εχω βρει μπολικες της Sandisc αλλα δεεεεν το διακινδυνευω.

Σε κανα e-shop δεν εχει τιποτα?

ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΗ ΜΙΑ SANDISC 4GB ΛΕΤΕ ΝΑΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?:(

Εγω παντως δεν εχω συναντησει ποτε κανενα προβλημα

με sandisk .Αντιθετως εχω συναντησει με kingston (παλιοτερα βεβαια).

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Εγω παντως δεν εχω συναντησει ποτε κανενα προβλημα

με sandisk .Αντιθετως εχω συναντησει με kingston (παλιοτερα βεβαια).

Οταν λες παλιοτερα φιλε nervous?:confused:

Παλιοτερα με το Ε90 ή παλιοτερα με αλλο κουνητο?

Μην με βαζεις σε διλληματα τωρα.

Οταν λες παλιοτερα φιλε nervous?:confused:

Παλιοτερα με το Ε90 ή παλιοτερα με αλλο κουνητο?

Μην με βαζεις σε διλληματα τωρα.

Παλιοτερα ,με αλλη συσκευη :O

Με sandisk ομως ,δεν αντιμετωπισα προβλημα σε καμμια συσκευη

(ειτε σε s60 ειτε σε ppc) Τι να πω ,ισως ειμαι τυχερος ..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Γνωρίζω από τεχνικούς της Nokia και από πολύ καλούς και έμπειρους φίλους τεχνικούς Η/Υ ότι ορισμένα μοντέλα της SanDisk μετά από περίπου ένα χρόνο καλής λειτουργίας ξαφνικά και χωρίς κανένα λόγο ΕΠΑΥΑΝ να λειτουργούν!

Ούτε εμένα μου έχει συμβεί προσωπικά αλλά όταν τεχνικός Nokia στο λέει που δεν έχει αν χάσει τπτ και αν έχει δει κάρτες στο service του... (σας είπα είναι και φίλος ο άνθρωπος) α ε, αν μη τι άλλο είμαι λίγο πιο προσεκτικός όσον αφορά τις SanDisk.

Τεσπα όπως και να' χει δεν είναι το ίδιο πράγμα όπως με τις μνήμες RAM που λόγω επιστήμης μου και δικής μου εμπειρίας μπορώ να σας εγγυηθώ τις Kingston... έτσι απλά εμπιστεύομαι το όνομα...

To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home.

Τελικά κατάφερα να βρω ένα διαθέσιμο Ε90 χωρίς παραγγελία στο Nokia Λ.Αλεξάνδρας !!!

Εννοείται ότι το πήρα αμέσως... Γράφει πουθενά εβδομάδα παραγωγής; Ελπίζω να μην είναι από την πρώτη παρτίδα (αν και χλωμό να τους έμεινε) !!!

Σαν συσκευή είναι εκπληκτική: μέχρι τώρα είχα δοκιμάσει windows mobile τα οποία υστερούσαν σαν κινητά και είχαν και περιορισμούς στο μέγεθος αρχείων που μπορούσαν να ανοίξουν, πχ μια παρουσίαση powerpoint 15MB την οποία το Ε90 άνοιξε χωρίς πρόβλημα!

Μόνο παρατράγουδο το 2πλό handsfree σε μια εντελώς επαγγελματική συσκευή: δεν νομίζω να θέλει κανείς να ακούει στερεοφωνικά μουσική με το communicator, θα έπρεπε να είχαν ένα μονό, το οποίο τελικά θα αγοράσω μόνος μου!

Η αναβάθμιση δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στα ελληνικά, δοκίμασα μόλις σήμερα!

Τρέχει και το F-Secure Mobile στο backgound χωρίς να χάνει σε ταχύτητα, όχι όπως το pc μου!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

φιλε μου επειδη κ εμενα δεν μ αρεσουν τα διπλα ακουστικα ,απλα κοψε το ενα και παιζουν μια χαρα

Προτιμάω να αγοράσω ένα μονό...

Η γλώσσα πώς αλλάζει με ανοιχτό το εσωτερικό πληκτρολόγιο; Δοκίμασα τα 2 Shift αλλά δεν έπιασε, τουλάχιστο σε περιβάλλον browser...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Για ποιον λόγο δε σας βολεύουν τα διπλά ακουστικά; Αφού μπορείτε να απελευθερώσετε κάποιο αυτί ανά πάσα στιγμή.

για θηκη πηρα αυτην την μαρκα που την εχω και στο E61i και ειναι πολυ καλη ποιοτητα http://cgi.ebay.com/Nokia-E90-CarryMobile-leather-Case-Book-Black_W0QQitemZ150178155696QQihZ005QQcategoryZ20367QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΗ ΜΙΑ SANDISC 4GB ΛΕΤΕ ΝΑΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?????????????????????????????????????????????:(

ποτε υπολογιζεις να την εχω?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ποτε υπολογιζεις να την εχω?

παιδια καλησπερα.μηπως μπορει καποιος να μου πει την εικονα που εχω βαλει για ταπετσαρια πως θα την εχω σε full screen??

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

παιδια καλησπερα.μηπως μπορει καποιος να μου πει την εικονα που εχω βαλει για ταπετσαρια πως θα την εχω σε full screen??

Δεν γίνεται, θα πρέπει την εικόνα αυτή να την ενσωματώσεις σε θέμα που θα φτιάξεις εσύ!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

:

Δεν γίνεται, θα πρέπει την εικόνα αυτή να την ενσωματώσεις σε θέμα που θα φτιάξεις εσύ!

και πως γινεται αυτο?? γιατι ειμαι και λιγο ασχετος???:lol::lol::lol:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

:

και πως γινεται αυτο?? γιατι ειμαι και λιγο ασχετος???:lol::lol::lol:

Κατεβάζεις το Carbide.ui S60 Theme Edition 3.2 από εδώ, αφού πρώτα γίνεις μέλος, και το φτιάχνεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Κατεβάζεις το Carbide.ui S60 Theme Edition 3.2 από εδώ, αφού πρώτα γίνεις μέλος, και το φτιάχνεις.

Eυχαριστω πολυ.και κατι αλλο μπορω να εχω την ιδια εικονα σε ολο το μενου και σε οποιο φακελο ανοιξω??

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

παντως παιδια σε σχεση με το 9500 στερειτε λειτουργειων δεν εχει ουτε προγραματισμενα μηνηματα που ειχε το 9500 δηλαδη εγραφεσ ενα μυνημα κ τουλεγεσ στειλτο σε 5 λεπτα 5 ωρες η 5 μερεσ πχ τωρα λεμε

Και ποια η χρησιμότητα της παραπάνω λειτουργίας?Να σου πω την αλήθεια πρώτη φορά το ακούω-διαβάζω αυτό.