KostasDj_2 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 τελικά με χρέωσε... Αλλά με χρέωσε πολύ λίγο! για 5MB που κατέβασα χρεώθηκα 1€! Δε μου φαίνεται και πολύ φυσιολογικό... Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 τελικά με χρέωσε... Αλλά με χρέωσε πολύ λίγο! για 5MB που κατέβασα χρεώθηκα 1€! Δε μου φαίνεται και πολύ φυσιολογικό... Τότε ή έχουν πέσει οι τιμές ή περίμενε κι άλλη χρέωση... Γιατί με τις παλιές τιμές 2ΜΒ κόστιζαν γύρω στο 1 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 ναι. Τελικά με χρέωσε κανονικά... Ρε παιδιά, help!! Ρε chris, πες μου αυτό το κολπάκι που ξέρεις, όσο ξέρεις ώστε να μπορέσω να καταλάβω τουλάχιστον τι περίπου θα πρέπει να πειράξω... Είναι πολύ συμαντικό! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 ναι. Τελικά με χρέωσε κανονικά... Ρε παιδιά, help!! Ρε chris, πες μου αυτό το κολπάκι που ξέρεις, όσο ξέρεις ώστε να μπορέσω να καταλάβω τουλάχιστον τι περίπου θα πρέπει να πειράξω... Είναι πολύ συμαντικό! Απ όσο ξέρω πρέπει να πειράξεις ρυθμίσεις από το PC Suite. Πρέπει να αντικαταστήσεις τα στοιχεία του TIM Internet με TIM GPRS. Λεπτομέρειες δεν θυμάμαι. Κάποτε το είχα κάνει και λειτούργησε. Αλλά τώρα δεν χρησιμοποιώ Nokia κινητό οπότε... Ίσως κάποιος άλλος απο εδώ να μπορεί να σε βοηθήσει. Αλλιώς μπορείς να απευθυνθείς στο forum της nokia. Εκεί σίγουρα θα βρεις λύση... Πάντως απ' ότι θυμάμαι δεν είναι και πολύ απλή διαδικασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 αν και το έκανα αυτό και συνδέεται, η σύνδεση είναι σαν νεκρή αφού δε μεταφέρει δεδομένα... Τεσπα, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, θα ρωτήσω και στο nokia forum... Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 αν και το έκανα αυτό και συνδέεται, η σύνδεση είναι σαν νεκρή αφού δε μεταφέρει δεδομένα... Τεσπα, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, θα ρωτήσω και στο nokia forum... Α, ναι και εγώ το είχα αντιμετωπίσει αυτό... Είσαι κοντά πάντως... Δεν θυμάμαι τώρα να σου πω. Δεν έχω και Nokia κινητό μπροστά μου να σε βοηθήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Τα κατάφερα!!!! Τελικά συνέδεσα το pc με το κινητό, και έχω internet χρησιμοποιώντας την σύνδεση TIM GPRS και το TIM PLUS Non Stop!! Από χτές είμαι συνδεδεμένος και δεν μου χρεώνει τίποτα γιατί έχει σαν proxy το gwap.b-online.gr που έιναι το TIM Plus Non Stop!! Ευχαριστώ παιδιά!!! Είστε super! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Τα κατάφερα!!!! Τελικά συνέδεσα το pc με το κινητό, και έχω internet χρησιμοποιώντας την σύνδεση TIM GPRS και το TIM PLUS Non Stop!! Από χτές είμαι συνδεδεμένος και δεν μου χρεώνει τίποτα γιατί έχει σαν proxy το gwap.b-online.gr που έιναι το TIM Plus Non Stop!! Ευχαριστώ παιδιά!!! Είστε super! Μπαίνει παντού ή φιλτράρει; Αν έχεις χρόνο μου λες πως το έκανες για να το έχω υπόψη μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Τα κατάφερα!!!! Τελικά συνέδεσα το pc με το κινητό, και έχω internet χρησιμοποιώντας την σύνδεση TIM GPRS και το TIM PLUS Non Stop!! Από χτές είμαι συνδεδεμένος και δεν μου χρεώνει τίποτα γιατί έχει σαν proxy το gwap.b-online.gr που έιναι το TIM Plus Non Stop!! Ευχαριστώ παιδιά!!! Είστε super! δεν μας δινεις κι εμας τα φωτα σου? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Λοιπόν, οι οδηγείες αυτές είναι πάνω σε 6680 και Windows XP SP2 με την τελευταία έκδοση PC Suite Αρχικά, πηγαίνουμε στο κινητό>μενού>εργαλεία>ρυθμίσεις>σύνδεση>σημεία πρόσβασης>ΤΙΜ GPRS και στο όνομα χρήστη σβήνουμε το wap. Ακόμα, φροντίζουμε να μην έχει κωδικό. Έπειτα, πηγαίνουμε στο PC. Συνδέουμε το 6680 με καλώδιο ή με bluetooth και αφού το βρεί το PC Suite, πατάμε Connect to the internet (One Touch Access). Μόλις ανοίξει, πατάμε settings και βάζουμε "configure the connection manualy" Έπειτα, βάζουμε στο Access Point το "gwap.b-online.gr" και στο username και το password το όνομα "wap". Πατάμε finish, αλλά δε το συνδέουμε. Πάμε στον πίνακα ελέγχου και στο internet options πάμε στην καρτέλα connections>βρίσκουμε τη σύνδεση που έχει δημιουργήσει το PC Suite με το κινητό, και αφού την τσακέρουμε, πατάμε settings. Στο επόμενο παράθυρο, τσεκάρουμε το "Automatically detect settings" Πιο κάτω, τσεκάρουμε το "Use a proxy server for this connection" στο πεδίο Address βάζουμε την ΙΡ 192.168.200.10 και στο πεδίο Port βάζουμε το 9401 Τσεκάρουμε το "Bypass proxy server for local addresses" Πατάμε στο κουμπί Advanced Στο επόμενο παράθυρο, βάζουμε στο HTTP την ΙΡ 192.168.200.10 και port 9401 Πατάμε το "Use the same proxy server for all protocols" Πατάμε ΟΚ Στο παράθυρο που έχουμε τώρα μπροστά μας και στην περιοχή "Dial-up settings" φροντίζουμε το username μας να είναι wap και το password να είναι πάλι wap. Πατάμε ΟΚ Αν θέλουμε να χρησημοποιήσουμε τον Internet Explorer, τα πράγματα τελειώνουν εδώ. Επειδή όμως γενικά τουλάχιστον εμένα μου δημιουργησε πολλά προβήματα και δεν άνοιγε τις σελίδες, θα γράψω και τις ρυθμίσεις για τον firefox. Ανοίγουμε τον firefox και πατάμε Tools>Options Στο επόμενο παράθυρο, πατάμε το κουμπί "Connection Setings" Βάζουμε "Manual Proxy Configuration" Στο HTTP Proxy βάζουμε την ΙΡ 192.168.200.10 και στο port το 9401 Τσεκάρουμε το "Use this proxy server for all protocols" Πατάμε ΟΚ Τώρα, είμαστε έτοιμοι να συνδεθούμε! Πάμε στο PC Suite και στο Connect to the internet. Πατάμε connect και μπήκαμε!! Η μόνη βλακεία του όλου θέματος, είναι ότι δεν ανοίγει μερικές σελίδες, μέσα σ'αυτές και το myphone.gr Ακόμα, αρνείται πεισματικά να κατεβάσει οποιοδήποτε αρχείο, οποιουδήποτε μεγέθους... Δε ξέρω αν τα παραπάνω δημιουργούνται από κάποια λανθασμένη ρύθμιση, αλλά ελπίζω να φτιάχνονται! Τέλος, να πω ότι αύριο φεύγω για διακοπές και δυστηχώς δε θα μπορέσω να απαντήσω σε τυχόν απορίες... Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Ευχαριστούμε ρε Κώστα! Αυτό λογικά θα γίνεται σε κάθε s60 συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Ναι! Μέχρι στιγμής έχω μπεί έτσι με Nokia 6680, 3230 και N70! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Αααααααα τότε έφυγα να φτιάξω το 3230 μου! Βέβαια με τις ταχύτητες που έχει... Προτιμώ το ADSL μου κι ας το πληρώνω!!!!!!!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Βασικά... σέρνεται! Όμως για τις διακοπές που δεν έχεις internet, είναι καλή φάση! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Βασικά... σέρνεται! Όμως για τις διακοπές που δεν έχεις internet, είναι καλή φάση! Φαντάζομαι είναι ακόμη χειρότερο και από το dial up έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Φαντάζομαι είναι ακόμη χειρότερο και από το dial up έτσι; ρε παιδιά,έτσι εξηγείται ότι έκοψε τα downloads μέσω wap:mad: μη κάνετε τέτοια και μας κόψει το plus:( για αυτά υπάρχει και το gint! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 ρε παιδιά,έτσι εξηγείται ότι έκοψε τα downloads μέσω wap:mad: μη κάνετε τέτοια και μας κόψει το plus:( για αυτά υπάρχει και το gint! Ναι γι αυτό έγινε αυτό με το 1ΜΒ πιστεύεις!!!!! Αν ήθελε να αντιμετωπίσεις αυτή την κατάσταση θα έκοβε το non-stop πράγμα που αν θα το κάνει... θα τα βρει πολύ σκούρα. Σε περίοδο μάλιστα που και η cosmote ετοιμάζει κάτι δυνατό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 όχι, είναι σχεδόν ίδιο με dial-up φίλε mixtri, αν θες, δώσε μου ένα τραπεζικό λογαριασμό σου και εγώ μπαίνω από το gint! (Άλλο που δε θέλω...) φιλικά πάντα! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Άντε να βγάλει και η cosmote κανα flat rate, μπάς και δούμε άσπρες μέρες με το 3G της! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Ρε παιδιά το wap δεν είναι για να σερφάρουμε στο PC. Μην το σκίσετε τώρα και το κόψουν κι αυτό... Λυπηθείτε αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Ρε παιδιά το wap δεν είναι για να σερφάρουμε στο PC. Μην το σκίσετε τώρα και το κόψουν κι αυτό... Λυπηθείτε αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά. Αυτο θα ειναι η αφορμη να γινει απο "timplus non stop" σε "timplus stop xxx" οπου xxx ο αριθμος των "εισητηριων εισοδου" για προσβαση στο wap. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Αυτο θα ειναι η αφορμη να γινει απο "timplus non stop" σε "timplus stop xxx" οπου xxx ο αριθμος των "εισητηριων εισοδου" για προσβαση στο wap. Ναι καλά ας το κάνουν... Θα βλέπουν μετά συνδρομητές με τα κυάλια!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Λοιπόν, οι οδηγείες αυτές είναι πάνω σε 6680 και Windows XP SP2 με την τελευταία έκδοση PC Suite Αρχικά, πηγαίνουμε στο κινητό>μενού>εργαλεία>ρυθμίσεις>σύνδεση>σημεία πρόσβασης>ΤΙΜ GPRS και στο όνομα χρήστη σβήνουμε το wap. Ακόμα, φροντίζουμε να μην έχει κωδικό. Έπειτα, πηγαίνουμε στο PC. Συνδέουμε το 6680 με καλώδιο ή με bluetooth και αφού το βρεί το PC Suite, πατάμε Connect to the internet (One Touch Access). Μόλις ανοίξει, πατάμε settings και βάζουμε "configure the connection manualy" Έπειτα, βάζουμε στο Access Point το "gwap.b-online.gr" και στο username και το password το όνομα "wap". Πατάμε finish, αλλά δε το συνδέουμε. Πάμε στον πίνακα ελέγχου και στο internet options πάμε στην καρτέλα connections>βρίσκουμε τη σύνδεση που έχει δημιουργήσει το PC Suite με το κινητό, και αφού την τσακέρουμε, πατάμε settings. Στο επόμενο παράθυρο, τσεκάρουμε το "Automatically detect settings" Πιο κάτω, τσεκάρουμε το "Use a proxy server for this connection" στο πεδίο Address βάζουμε την ΙΡ 192.168.200.10 και στο πεδίο Port βάζουμε το 9401 Τσεκάρουμε το "Bypass proxy server for local addresses" Πατάμε στο κουμπί Advanced Στο επόμενο παράθυρο, βάζουμε στο HTTP την ΙΡ 192.168.200.10 και port 9401 Πατάμε το "Use the same proxy server for all protocols" Πατάμε ΟΚ Στο παράθυρο που έχουμε τώρα μπροστά μας και στην περιοχή "Dial-up settings" φροντίζουμε το username μας να είναι wap και το password να είναι πάλι wap. Πατάμε ΟΚ Αν θέλουμε να χρησημοποιήσουμε τον Internet Explorer, τα πράγματα τελειώνουν εδώ. Επειδή όμως γενικά τουλάχιστον εμένα μου δημιουργησε πολλά προβήματα και δεν άνοιγε τις σελίδες, θα γράψω και τις ρυθμίσεις για τον firefox. Ανοίγουμε τον firefox και πατάμε Tools>Options Στο επόμενο παράθυρο, πατάμε το κουμπί "Connection Setings" Βάζουμε "Manual Proxy Configuration" Στο HTTP Proxy βάζουμε την ΙΡ 192.168.200.10 και στο port το 9401 Τσεκάρουμε το "Use this proxy server for all protocols" Πατάμε ΟΚ Τώρα, είμαστε έτοιμοι να συνδεθούμε! Πάμε στο PC Suite και στο Connect to the internet. Πατάμε connect και μπήκαμε!! Η μόνη βλακεία του όλου θέματος, είναι ότι δεν ανοίγει μερικές σελίδες, μέσα σ'αυτές και το myphone.gr Ακόμα, αρνείται πεισματικά να κατεβάσει οποιοδήποτε αρχείο, οποιουδήποτε μεγέθους... Δε ξέρω αν τα παραπάνω δημιουργούνται από κάποια λανθασμένη ρύθμιση, αλλά ελπίζω να φτιάχνονται! Τέλος, να πω ότι αύριο φεύγω για διακοπές και δυστηχώς δε θα μπορέσω να απαντήσω σε τυχόν απορίες...με firefox ολα δουλεψαν τελεια κωστα αλλα σε καθε σελιδα που παω να μπω αντι να την ανοιξει μου βγαζει το παραθυρο download σαν να κατεβαζει αρχειο αντι να ανοιγει σελιδα! ξερεις τι συμβαινει?κατα τα αλλα συνδεθηκε μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 εμενα μια χαρα δουλεψε με firefox, ακομα και downloading attachment εκανα. σε ελαχιστα site π.χ myphone υπηρξε προβλημα...δεν μπορω να καταλαβω το λογο...παντως μεσω internet explorer δεν το συνιστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 ρε παιδιά,έτσι εξηγείται ότι έκοψε τα downloads μέσω wap:mad: ... ας μην βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts