chris_2005 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 google.com/gmm :) (από το κινητό το κατεβάζεις,αφού το αναγνωρίζει και σου στέλνει την αντίστοιχη έκδοση) Ευχαριστώ το βρήκα από πιο νωρίς με αναζήτηση στο Google!!!! ;) Beta είναι ακόμη ε; Καλό είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Αυτη την εφαρμογή την εχω κατεβάσει εδώ και κάτι μέρες. Πάντως είναι πάρα πολύ καλή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Αυτη την εφαρμογή την εχω κατεβάσει εδώ και κάτι μέρες. Πάντως είναι πάρα πολύ καλή! Σε σένα λειτουργεί μέσω gwap; Σε μένα και στο 3230 και στο U8210 θέλει το gint... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 pezei tipota kako? einai tora kana triari meres pou den mporo na sindetho out me gprs oute me timplus (simeia prosvasis) outa kai stin opera mobile sindeetai se selides. Diegrapsa kai ksanaperasa tis rithmiseis alla tipota, exei allaxei tipota? Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemil Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 pezei tipota kako? einai tora kana triari meres pou den mporo na sindetho out me gprs oute me timplus (simeia prosvasis) outa kai stin opera mobile sindeetai se selides. Diegrapsa kai ksanaperasa tis rithmiseis alla tipota, exei allaxei tipota? Οχι, δε νομίζω. Από TIM PLUS στέλνω αυτό το μνμ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Σε σένα λειτουργεί μέσω gwap; Σε μένα και στο 3230 και στο U8210 θέλει το gint... :( Φυσικά με gwap μπαίνω.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 παιδιά κάθε φορά που συνδέομαι στο gprs και με παίρνουν τηλ δεν υπάρχει αναμονή και μου έρχεται μήνυμα απά ειδοποίηση κλήσεων. Στις ρυθμίσεισ πάντως μου λέει ότι η αναμονή είναι ενεργή και για υπηρεσίες σύγχρονης μετάδοσης δεδομένων και για υπηρεσίες ασύγχρονης μετάδοσης δεδομένων. Τι παίζει; έχω συμβόλαιο Άσχετο ποιος είναι ο αριθμός προώθησης στον τηλεφωνητή στα αυμβόλαια tim; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgoss Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Συνδεομαι στο internet με το qtek9100 μεσω tim wap.Βλεπω ολες σχεδον τισ σελιδες κανονικα με opera 8.60 η τον explorer των wm5.με κανεναν τροπο δεν μπορω να στειλω αρχειο με mail.με hotmail και google mail απο explorer εμφανιζονται αυτοματα σελιδες για ppc/mobile που δεν εχουν επιλογη για εισαγωγη αρχειου.με opera μπαινω σε κανονικη σελιδα hotmail αλλα οταν παω να κανω sign in βγαινει το μηνυμα ''could not find remote server''.επισης ο opera ανοιγει σελιδα του gmail φτιαγμενη για ppc/mobile,στην οποία μόνο από εισερχόμενα mail κάνεις download συνημμένα.καμια λυση; Υ.Γ. Την ίδια ερώτηση την έκανα σε thread για wm5 ppc του Myphone αλλά δεν πήρα καμία απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Οχι, δε νομίζω. Από TIM PLUS στέλνω αυτό το μνμ. Φιλε, να εισαι καλά. Με τις ρυθμίσεις που εδωσες λίγο πιο πάνω γράφω αυτό το post απο το qtek s200. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Γεια σας Εχω το Κ700ι και χρησιμοποιοω τον opera mini.Η απορια μου ειναι: Με 0.42ευρω μπαινω στο gprs και χρησιμοποιω τον opera κανονικα χωρις καμια επιπλεον χρεωση?? Με το ΤΙΜ Plus Τι κερδίζω? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemil Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Συνδεομαι στο internet με το qtek9100 μεσω tim wap.Βλεπω ολες σχεδον τισ σελιδες κανονικα με opera 8.60 η τον explorer των wm5.με κανεναν τροπο δεν μπορω να στειλω αρχειο με mail.με hotmail και google mail απο explorer εμφανιζονται αυτοματα σελιδες για ppc/mobile που δεν εχουν επιλογη για εισαγωγη αρχειου.με opera μπαινω σε κανονικη σελιδα hotmail αλλα οταν παω να κανω sign in βγαινει το μηνυμα ''could not find remote server''.επισης ο opera ανοιγει σελιδα του gmail φτιαγμενη για ppc/mobile,στην οποία μόνο από εισερχόμενα mail κάνεις download συνημμένα.καμια λυση; Υ.Γ. Την ίδια ερώτηση την έκανα σε thread για wm5 ppc του Myphone αλλά δεν πήρα καμία απάντηση O opera έχει μια επιλογή στις ρυθμίσεις να τον βλέπει ως PC η σελίδα . Τσέκαρέ το και μάλλον θα μπείς στην κανονική σελίδα του gmail . EDIT________________ Τελικά δοκίμασα και μου δούλεψε. Μπήκα στην κανονική σελίδα του gmail. Πέρασε το PIE plus . Στις ρυθμίσεις του έχει μία επιλογή που λέει πως θέλεις να βλέπει το site το ppc σου. Εκεί διάλεξε IE 5.5 . κλείσε και άνοιξε τον internet explorer και είσαι έτοιμος. Αν δεν θες να περάσεις το PIE plus κάνε αυτό το registry hack : # Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\User Agent\ # Change the default value to "Mozilla/4.0". # Change the "Version" value to "MSIE 6.0". # Change the "Platform" value to "Windows NT 5.0". # Soft-reset. Για να το κάνεις πρέπει να έχεις εγκατεστημένο ένα registry editor (πχ αυτόν που είναι μαζί με το resco file manager ) . (Για καλό και για κακό γράψε κάπου τις default ρυθμίσεις ωστε να τις ξαναπεράσεις όταν θέλεις) Για τον PIE plus ριξε μια ματιά στα γνωστά μέρη ή στείλε pm. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villlis Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Καλησπέρα έχω το κ800ι.Εδώ και 3 ημέρες ενεργοποίησα το tim plus non stop. Για να μπορέσω να ανοίξω σελίδες web μέσω του tim-wap χρειάζεται οπωσδήποτε ο mini opera ,η μπορώ και από τον browser που έχει ήδη το τηλέφωνο εκαταστημένο, επίσης πρέπει να τρέχει το tim plus για να μπορέσω να ανοιξω σελίδες ,η γίνεται και χωρίς αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Εγώ θα σου πρώτεινα να μπεις web μέσω opera mini. Για να πιάσει το κόλπο θα κάνεις το εξής: Θα πάς στο wapsite της se ,θα στείλεις ρυθμίσεις από εκεί και θα τις αποθηκεύσεις όταν σου έρθουν. Μετά θα πάς συνδεσιμότητα-Ρυθμίσεις java και θα επιλέξεις το προφίλ 'TIM WAP GPRS' έτσι ακριβώς ονομάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villlis Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Εγώ θα σου πρώτεινα να μπεις web μέσω opera mini. Για να πιάσει το κόλπο θα κάνεις το εξής: Θα πάς στο wapsite της se ,θα στείλεις ρυθμίσεις από εκεί και θα τις αποθηκεύσεις όταν σου έρθουν. Μετά θα πάς συνδεσιμότητα-Ρυθμίσεις java και θα επιλέξεις το προφίλ 'TIM WAP GPRS' έτσι ακριβώς ονομάζεται. Καλησπέρα θέλω νσ σε ρωτήσω κάτι. Είχα λάβει ρυθμίσεις από ΤΙΜ για το wap και έχω τα εξής¨( στις ρυθμίσεις ιντερνετ και πιο συγκεκριμένα στο java έχω ένα προφίλ tim-plus το οποίο στα στοιχεία του λογαριασμού γράφει σύνδεση με tim-wap proxy ναι διευθυνση proxy 192.168.200.010 αριθμ θύρας 9401 Αυτό λοιπόν κάνει η πρέπει να κάνω αυτό που μου προτείνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Καλησπέρα θέλω νσ σε ρωτήσω κάτι. Είχα λάβει ρυθμίσεις από ΤΙΜ για το wap και έχω τα εξής¨( στις ρυθμίσεις ιντερνετ και πιο συγκεκριμένα στο java έχω ένα προφίλ tim-plus το οποίο στα στοιχεία του λογαριασμού γράφει σύνδεση. Αυτό λοιπόν κάνει η πρέπει να κάνω αυτό που μου προτείνεις? Oι ρυθμίσεις θα πρέπει να είναι από το wap site της se.έχουν κάποια αλλαγή δοκιμασετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 μπορει καποιος να μου πει αν με το tim non stop κατεβασω ενα παιχνιδι ή κατι αλλο, τοτε θα υπαρξει επιπλεον χρεωση; ή μπορω να κατεβαζω οτι θελω δωρεαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 μπορει καποιος να μου πει αν με το tim non stop κατεβασω ενα παιχνιδι ή κατι αλλο, τοτε θα υπαρξει επιπλεον χρεωση; ή μπορω να κατεβαζω οτι θελω δωρεαν; Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και να χρεώνεσαι μόνο τα 3.49 της υπηρεσίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 τελειο! και πως το ενεργοποιω; πως θα πληρωνω; πρεπει να παω σε καποιο καταστημα για να μπω στο προγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 τελειο! και πως το ενεργοποιω; πως θα πληρωνω; πρεπει να παω σε καποιο καταστημα για να μπω στο προγραμμα; Εαν είσαι πελάτης καρτοκινητής στείλε απλά ένα μήνυμα γράφοντας PLUS στο 349. Εαν είσαι πελάτης συμβολαίου κάλεσε στο 1260. Εαν είσαι πελάτης καρτοκινητής κάθε μήνα θα πρέπει να στέλνεις μήνυμα για ενεργοποίηση (ανανεώσιμη συνδρομή) ενώ αν είσαι πελάτης συμβολαίου το ποσό χρεώνεται αυτόματα σε κάθε λογαριασμό χωρίς να χρειάζεται κάθε μήνα να ενεργοποιείς την υπηρεσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 ειδα αυτο : Κατά την χρήση του WAP μέσω GPRS σε συνθήκες περιαγωγής (roaming) εξακολουθούν να ισχύουν οι υφιστάμενες χρεώσεις για περιαγωγή μεταφοράς δεδομένων (ογκοχρέωση) χωρίς καμία μεταβολή. Δλδ θα μπορω να περιηγουμαι δωρεαν μονο στις υπηρεσιες της tim; αν θελω να μπω σε καποια ιστεσελια , πχ εδω στο myphone ή να κατεβασω ενα βιντεο που υπαρχει σε καποια αλλη ιστοσελιδα, εκτος tim, χρεωνομαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Περιαγωγή λέει. Έχεις σκοπό να πας στο εξωτερικό; Αν πας στο εξωτερικό ισχύουν άλλες χρεώσεις φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 απ' οτι διαβασα, μπορω να εχω δωρεαν προσβαση μονο στις tim υπηρεσιες ( τις μη χρεωσιμες ). Αν θελω να μπω στο myphone ή σε καποιο αλλο site με ποιο προγραμμα θα το κανω και ποια θα ειναι η χρεωση; Εχεις δικιο για αυτο με το εξωτερικο. Αλλα ειδα και αυτο : Για χρήση του Internet ισχύουν οι ίδιες χρεώσεις; Για τη χρήση του Internet (π.χ. για να βλέπω το e-mail μου από το laptop χρησιμοποιώντας data card) δεν ισχύουν οι ίδιες χρεώσεις με το WAP, αλλά οι υφιστάμενες χρεώσεις (ογκοχρέωση), χωρίς μεταβολή. Με λιγα λογια επειδη εχω μπερδευτει, εκτος απο τις υπηρεσιες της tim, που αλλου θα μπορω να μπαινω; Και ποιο προγραμμα θα χρειαστω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Το Internet είναι κάτι άσχετο. Το TIM Plus Non-Stop αναφέρεται σε WAP μόνο (σε όλο το WAP). Με απλά λόγια όταν μπαίνεις στο WAP μέσω του προφίλ (σημείου πρόσβασης, όπως θες πες το) TIM Plus ή TIM GPRS ή TIM WAP (εξαρτάται πως το έχει ονομάσει το κινητό) σε καλύπτει το TIM Plus Non-Stop. Όταν μπαίνεις στο Internet μέσω του προφιλ TIM Internet χρεώνεσαι 0.00595/ΚΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 τοτε δε ξερω αν συμφαιρει να ενεργοποιησω το tim non stop.. μονο για να βλεπω τα αθλητικα και το Life style; παντως δε μπορω να καταλαβω γιατι δε με βαζει μεσα. εχω εγκαταστησει και το settings wizard, αλλα και παλι τιποτα. μολις παταω στο tim gprs, μου λεει οτι η ενεργεια δεν ειναι δυνατη.. τι να κανω εκτος απο format; εχω στειλει και τα μηνυματα που θελει για να μου στειλουν τις ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Μα δεν είναι μόνο για το TIM Plus. Πόσες φορές να το πω; :) Εκτός από ρυθμίσεις πρέπει να ενεργοποιήσεις και την υπηρεσία. Εαν έχεις Nokia, στείλε #N στο 123. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts