Jump to content

Υπηρεσίες δεδομένων [GPRS/3G/HSDPA]

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον maxitis

DILADI PROTIMAS OGKOXREOSI ?

Ti na po.

Na dume an su xalasei kanenas apo toys metrites poy tha exeis gia ta kb, kai den tha ksereis posa tha pliroseis meta.

Ase pou mporoun na sou xreonoun aythereta osa kb theloun k ante meta na tous peis oti den ta katebases.

Ante na tous peiseis.

Ksipniste. Epitelous.

Xaireste pou sas bazoun to xeri stin tsepi? An einai dinaton.

Tsampa xreoseis exete?

Emena mou stelnoun ringtones apo to 4526 k me xreosan 200 euro xoris na exo stilei pote minima gia ringtone.Kai mou lene estiles.

Na doume esi me ta kb na doume ti tha tus les.

Poli apla kaneis den tha exei GPRS meta tis 8 noebri.

Φίλε μου, μετρητή δεδομένων GPRS έχω και στο PC και στο κινητό. Διπλός έλεγχος λοιπόν και δεν τους παίρνει να κάνουν αυτό που λες. Ούτε νομίζω μια εταιρεία σαν την Telestet να αρχίσει να μας "κλέβει" χρεώνοντας παραπάνω δεδομένα. Όσο για τα σχόλια του τύπου "ξυπνήστε" να σε διαβεβαιώσω ότι είμαστε 100% ξύπνιοι και όπως είπα υπάρχουν περιπτώσεις που το GPRS συμφέρει. Τα μέτρησα και τα ξαναμέτρησα και είναι όπως σου τα λέω.

Επίσης τα επόμενο (οποιοδήποτε) παρόμοιο σχόλιο για όποιον κρατήσει ή δεν κρατήσει το GPRS, θα έχει σαν αποτέλεσμα το οριστικό κλείδωμα του topic. ;) :confused: Φαίνεται ότι τα πρόσφατα κλειδώματα 24 ωρών δεν ήταν αρκετά.

this signature is under heavy construction

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θα ηθελα να μου διευκρινησετε αν η ογκοχρεωση γινεται με βαση τον ογκο των δεδομενων που κατεβαζεις η τον συνολικο? ευχαριστω.
ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ...

Αρχικό Μήνυμα από τον hcivil

θα ηθελα να μου διευκρινησετε αν η ογκοχρεωση γινεται με βαση τον ογκο των δεδομενων που κατεβαζεις η τον συνολικο? ευχαριστω.

Ανάλογα με το πόσα kb κατεβάζεις.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Αρχικό Μήνυμα από τον hcivil

Σαν κίνηση δεδομένων υπολογίζεται το σύνολο των δεδομένων που ανεβάζεις και κατεβάζεις. Όχι μόνο αυτά που κατεβάζεις :)

Αρχικό Μήνυμα από τον ng78

Όχι μόνο αυτά που κατεβάζεις :)

:whistle: Σωστά.

(Η τσέπη μου απάντησε μάλλον παραπάνω. Με την λογική του "Θα 'θελα να 'ταν έτσι) :worry:

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

KI OMOS XREONOUN ME TO ETSI THELO.

Se liges meres tha bgalo logariasmo ston aera pou parolo pou eixe energopiimeni fragi ekserxomenon kliseon k minimaton apo tin idia tin eteria xreone sinexia.

Katalabenis gia ti pragma milame?

Na exoun kanei oi idioi fragi se ola ta ekserxomena k omos na se xroenun.Den ksero poso empisteuese tis eteries pou kitane panta to simferon mas pantos poli tis ipostirizis k auto kati simaini.

Αρχικό Μήνυμα από τον maxitis

KI OMOS XREONOUN ME TO ETSI THELO.

Se liges meres tha bgalo logariasmo ston aera pou parolo pou eixe energopiimeni fragi ekserxomenon kliseon k minimaton apo tin idia tin eteria xreone sinexia.

Katalabenis gia ti pragma milame?

Na exoun kanei oi idioi fragi se ola ta ekserxomena k omos na se xroenun.Den ksero poso empisteuese tis eteries pou kitane panta to simferon mas pantos poli tis ipostirizis k auto kati simaini.

Κατ' αρχήν δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος εδώ που υποστηρίζει τη μία εταιρεία ή την άλλη.

Και δεύτερον είσαι τελείως off topic. Όταν επανέλθεις λοιπόν με τα στοιχεία που λες (λογαριασμός με λανθασμένες χρεώσεις για κλήσεις) άνοιξε ένα νέο topic για να το αναφέρεις :)

Apla su leo oti oi iperogkes xreoseis ginonte k ante meta na apodiksis oti den eisai elefantas.

Fantasu me ta kb.

Elpizo to dekebri na min ertheis na mas les oti xreonun ala kb apo auta pu leei to opio programa xrisimopiis.

Makari.

Pantos outos i alos zimiomenoi bgenume oloi apo tin ogkoxreosi.K mono pu tha kathese na metras ta kb einai katantia.

Ase to Wap pou einai panakrivo.

Distixos

Αρχικό Μήνυμα από τον ng78

Φίλε μου, μετρητή δεδομένων GPRS έχω και στο PC και στο κινητό. Διπλός έλεγχος λοιπόν και δεν τους παίρνει να κάνουν αυτό που λες. Ούτε νομίζω μια εταιρεία σαν την Telestet να αρχίσει να μας "κλέβει" χρεώνοντας παραπάνω δεδομένα. Όσο για τα σχόλια του τύπου "ξυπνήστε" να σε διαβεβαιώσω ότι είμαστε 100% ξύπνιοι και όπως είπα υπάρχουν περιπτώσεις που το GPRS συμφέρει. Τα μέτρησα και τα ξαναμέτρησα και είναι όπως σου τα λέω.

Επίσης τα επόμενο (οποιοδήποτε) παρόμοιο σχόλιο για όποιον κρατήσει ή δεν κρατήσει το GPRS, θα έχει σαν αποτέλεσμα το οριστικό κλείδωμα του topic. ;) :confused: Φαίνεται ότι τα πρόσφατα κλειδώματα 24 ωρών δεν ήταν αρκετά.

o fasismos de perase kata ta parelthonta eti opote den tha perasi kai tora.

ti paei na pei tha to klidosis . diladi mas apilis?

apiles den dexomai apo kanena pou kai apo anonimous xristes tou net

en kata klidi

epeidi esi mallon exei stin oikonomiki anesi na xrisimopiis kai meta tis 18/11 GPRS DEN paei na pei pos exeis kai dikio.

Edo to 98% ton oson grafoun krazoun tin telestet kai mono esi mas les oti eprepe na ginei etsi

ETKX

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Ας προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε και να μην καταφεύγουμε σε χαρακτηρισμούς. Το τόπικ δεν πρέπει να κλειδωθεί γιατί αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά τοπικ στο board και το οποίο μπορει να παράσχει σημαντική ενημέρωση για όλους. Ας συγκρατήσουμε όλοι λίγο τους εαυτούς μας.

Και για να καλμάρω τα πνεύματα, ένα ανέκδοτο: Ποιοι θα έχουν από 18/09 flat rate? Μόνο οι ταρίφες (Αν δείτε τα τιμολόγια που έχουν στα ταξί λένε πάνω flat rate :))

φιλε ng78 πως λεγεσαι ακου τι προβλημα υπαρχει με σενα. Το site ανηκει πρωτιστα στους χρηστες του και μετα σε σας. Αν δεν ειμασταν εμεις να γραφουμε ολη την ωρα θα ψαχνατε ψηφους στο greek100. Γι αυτο αλλη φορα μην απειλεις οτι θα κλειδωσεις καποιο θεμα . Επειδη εισαι moderator ? και γω ειμαι ο γιος του κοκοτα , τι να λεει? Αν εισαι της telestet πες το μας και μην σε πειραζει αυτα που γραφονται. Για το καλο της τα γραφουμε και για το δικο μας φυσικα. Που να παμε , σε vodafon?

Εγω προσωπικα δεν ειχα ποτε προβλημα με την telestet αλλα τωρα με πειραξε πολυ και αν εχω και σενα να μου λες οτι κλειδωνω τα topic τοτε την ιδια μοιρα θα εχει και το myphone απο τον κοσμο.

Επρεπε να χαιρεστε που απο τον πολυ κοσμο που σας επισκεφτεται καηκε ο σκληρός σας στο unwired (αν ειναι ετσι, γιατι αλλα ακουστηκαν για δικαιωματα αλλουνου σε σχεση με τον τιτλο, αλλιως θα το ονομαζατε παλι unwired) . Αυτο παει να πει δημοσιοτητα.

Ομως αν λες τετοια μονο εσυ θα γραφεις σε λιγο και κανενας αλλος δικός σου.

Προχτες εγραψα ενα θεμα στο forum του nokia series60 με τιτλο διαμαρτυρια και καποιος μου το κλειδωσε με την αιτιολογια οτι ηταν εκτος forum. Ενταξει , συμφωνω αλλα το εκοψε ψυχρα χωρις προειδοποιηση.

Ευχαριστω και sorry για το υφος

http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif

νομίζω ότι τέτοια θέματα λύνονται με pm . Ας μείνουμε στο θέμα μας που είναι αρκετά καυτό και ας προσπαθήσουμε να δούμε ποια κίνηση μπορούμε να κάνουμε από κοινού ώστε να αλλάξουμε την απόφαση της Stet

Το thread κλειδώνεται μέχρι άγνωστο πότε, καθότι είναι η πολλοστή φορά που ξεφεύγετε και τα 24ωρα επανειλημμένα κλειδώματα δεν είχαν αποτέλεσμα :confused:

Όπως κάποιοι έχουν το δικαίωμα να είναι κατά της ογκοχρέωσης έτσι και κάποιοι άλλοι έχουν το δικαίωμα να είναι υπέρ. Προειδοποιηθήκατε επανειλημμένα από τον Dromea, τον Global Moderator κι εμένα να μην αρχίσουν ξανά οι προσωπικοί σχολιασμοί. 4 φορές κλειδώθηκε το topic από ένα 24 ωρο για το λόγο αυτό και τελικά δεν φαίνεται να υπάρχει καμία συμμόρφωση.

Lock λοιπόν τουλάχιστον για άλλες 24 ώρες που ίσως γίνει και εβδομάδα.

Είναι σαφές και αναμενόμενο ότι θα υπήρχαν αντιδράσεις για τη συγκεκριμένη πολιτική της Telestet. Είναι λογικό ότι κάποιοι έστω και το 98%, όπως υποστηρίζετε ορισμένοι, θα αντιδρούσαν με αυτό και κάποιοι άλλοι, έστω το 2% που απομένει, θα είχαν διαφορετική άποψη. Ωστόσο ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του και το forum είναι εδώ για να φιλοξενήσει την οποιαδήποτε άποψη. Ωστόσο, αρκετά με τους χαρακτηρισμούς και τις προσωπικές επιθέσεις δεν νομίζετε; Εφόσον η εταιρεία πιστεύετε ότι για οποιονδήποτε λόγω σας αδικεί έχετε τη δύναμη να... αποδείξετε τη διαφωνία σας με πράξεις και όχι φυσικά με το να επιτίθεσται με τους υπόλοιπους χρήστες - όποια θέση και αν υποστηρίζουν. Όπως αναγράφεται στους όρους πρόσβασης και χρήσης έχετε το δικαίωμα να ασκείτε κριτική σε ιδέες, όχι όμως σε ανθρώπους.

Αν και πραγματικά θα ήθελα να έβλεπα το θέμα αυτό να συνεχίζεται ώστε να εκφραστούν ώριμες απόψεις και να υπάρξει μια συγκεκριμένη κίνηση.

Το κλείδωμα δεν είναι απειλή. Νομίζω ότι ο moderator προσπάθησε με κάθε δυνατό τρόπο να ρίξει νερό στη φωτιά για να ηρεμήσει η συζήτηση. Ωστόσο, τα τελευταία posts είδα ότι έφθασαν να κατακρίνουν και να επιτίθενται στους moderators, τον administrator και το myphone.

Τα λέμε σε αυτό το thread και πάλι στις 23/09, ελπίζω πιο ήρεμα αυτήν τη φορά. Για οποιαδήποτε αντίρρηση, αναμένω τα PMs σας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο τότε σχεδόν που ανακηνώθηκε το νέο τιμολόγιο το GPRS πετάει!!!!

Μέχρι και 4 ώρες χωρίς κόλημα με έχει βγάλει.Δυστηχώς όμως όλα τα καλά κρατάνε λίγο...

Επιτρέπεται 1 εικόνα όχι μεγαλύτερη από 420 X 150 pixels και όχι μεγαλύτερη από 16K.

Αρχικό Μήνυμα από τον GiorgosH

Xerei kaneis ti diadikasia prepei na akoluthisume gia na akyrwsume to gprs? Ena tilefwnima arkei?

Εγώ το είχα κάνει με φαξ, αλλά ήταν εταιρικό.

Πλάκα πλάκα όντως πετάει, σήμερα μεσημεριάτικα συνδέθηκα με gprs ξεχάστηκα και μετά από αρκετό surfing έκανα αποσύνδεση. Ακούω το κινητό να κάνει "τιιιιτ" και εντυπωσιάστηκα.. Τόση ώρα online και νόμιζα ότι είμουν συνδεμένος με (κακής ποιότητας) isdn. :blink:

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic

Πλάκα πλάκα όντως πετάει, σήμερα μεσημεριάτικα συνδέθηκα με gprs ξεχάστηκα και μετά από αρκετό surfing έκανα αποσύνδεση. Ακούω το κινητό να κάνει "τιιιιτ" και εντυπωσιάστηκα.. Τόση ώρα online και νόμιζα ότι είμουν συνδεμένος με (κακής ποιότητας) isdn. :blink:

Χμμ, από την μία το απόγευμα είδα κάτι ταχύτητες μέχρι 5,5ΚΒ/s και σταθερά πάνω από 4,2, από την άλλη όμως ένα κάρο sites δεν κατεβαίνουν και δεν έχω καθόλου τα ports 25, 119 και άλλα...

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

Πόσο πιθανό θεωρείτε η Telestet να μη σκοπεύει τελικά να εφαρμόσει αυτές τις χρεώσεις και απλώς να τις ανακοίνωσε για να τρομάξει μερικούς και να τους αναγκάσει να περιορίσουν τις καταχρήσεις;

Ειδικά αυτή την ξεχωριστή χρέωση του wap το βρίσκω πολύ δύσκολο να την εφαρμόσει. Και αυτό γιατί χρησιμοποιεί το ίδιο apn. Οπότε δεν μπορεί από εκεί να ξεχωρίσει αν μια σύνδεση είναι για internet ή για wap. Θα μπορούσε να χρεώνει διαφορετικά βλέποντας αν συνδέεται κάποιος στον wap gateway της. Και έτσι όμως είναι πολύ εύκολο κάποιος να ορίσει διαφορετικό gateway από αυτόν της Telestet και να χρεώνεται με τη χρέωση του internet. Να γίνεται έλεγχος αν γίνεται σύνδεση στη θύρα 9201 που είναι η προεπιλεγμένη για wap gateways το βρίσκω λιγάκι δύσκολο και δε θεωρώ την Telestet ικανή για να εφαρμόσει ένα τόσο πολύπλοκο σύστημα. Και αν ακόμα δοκιμάσει να το εφαρμόσει, μάλλον θα υπάρχουν αρκετά προβλήματα και λανθασμένες χρεώσεις.

Κάτι είχε ακουστεί ότι θα αλλάξει το gateway. Ξέρει κανείς τίποτε επ' αυτού; Μήπως σκοπεύουν να έχουν 2 gateway ένα για wap και ένα για internet; Αλλά μάλλον άκυρο γιατί όλοι θα χρησιμοποιούσαμε στο wap αυτό για το internet που έχει μερικά ΜΒ δώρο...

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::