Jump to content

Υπηρεσίες δεδομένων [GPRS/3G/HSDPA]

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (Nokia6510/1.0 (04.12))

Αρχικό μήνυμα από τον/την ng78

Αρχικό Μήνυμα από τον xpuser

Μερικές κεραίες παραπάνω και όλα θα ήταν οκ.

Δεν είναι θέμα νέων κεραιών τα disconnects. Εμένα (αφού επί 5 μήνες τους έπαιρνα σχεδόν κάθε μέρα στο 1231 και τους ζάλιζα για τα προβλήματα του GPRS) ήρθαν και έβαλαν πριν λίγες μέρες νέα κεραία κοντά στο σπίτι μου. Και τότε ξαφνικά τα παγώματα της σύνδεσης σχεδόν εξαφανίστηκαν, οι ταχύτητες έγιναν άψογες ακόμα και στις ώρες αιχμής αλλά τα disconnects παρέμειναν...

Emena mou kanei disconnect mia fora stis 2 wres kata meso oro. Ξ€is alles fores kollaei h syskeuh. Ξlla gia auta pou dinoume kala einai mwre..

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx

Νομίζω λόγω τιμών το gprs έχει πολύ περισσότερη κίνηση σε σχέση με το gprs των άλλων 2...

και μένα τι με νοιάζει; κανένας από την τελεστέτ δεν μου είπε όταν έκανα σύνδεση και ενεργοποιούσα το τζι πι ρ εσ ότι θα έχω αυτο δισκοννέκτ... :mad:

Αρχικό Μήνυμα από τον skg

Wirelessly posted (Nokia6510/1.0 (04.12))

Δεν είναι θέμα νέων κεραιών τα disconnects. Εμένα (αφού επί 5 μήνες τους έπαιρνα σχεδόν κάθε μέρα στο 1231 και τους ζάλιζα για τα προβλήματα του GPRS) ήρθαν και έβαλαν πριν λίγες μέρες νέα κεραία κοντά στο σπίτι μου. Και τότε ξαφνικά τα παγώματα της σύνδεσης σχεδόν εξαφανίστηκαν, οι ταχύτητες έγιναν άψογες ακόμα και στις ώρες αιχμής αλλά τα disconnects παρέμειναν...[/b]

Emena mou kanei disconnect mia fora stis 2 wres kata meso oro. Ξ€is alles fores kollaei h syskeuh. Ξlla gia auta pou dinoume kala einai mwre..

Sorry φίλε μου αλλά η λογική σου είναι λάθος. Όσα και αν πληρώνεις, αφού πληρώνεις, και σου υπόσχεται καλές υπηρεσίες θα πρέπει και να στις παρέχει αλλιώς σε πιάνει και μας πιάνει κορόϊδο

Προσπαθώ να κάνω upload 2 αρχεία. Το ένα είναι 354 KB και το άλλο 458 KB . Το πρώτο ανέβηκε κανονικά. Το άλλο όμως ενώ δείχνει ότι έχει ανέβει το 100% μου βγάζει μήνυμα και ρωτάει τι θέλω να κάνω με αυτό το αρχείο ( overwrite, resume κ.λ.π. ) . ΤΙ ΣΤΟ Δ***Ο ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;;; ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ UPLOAD. ΑΜΑΝ ΠΙΑ :mad: :mad: :mad: :mad: ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Φίλε Blizzard, Συμφωνώ μαζί σου για το θέμα της χρονοχρέωσης. Όμως όταν πήγα να κάνω συμβόλαιο στη Stet για να βάλω gprs:

1. Κανείς δεν μου είπε για το θέμα του auto disconnect sth 1 ώρα.

2. Γνωρίζω πολύ καλά τι ταχύτητες πιάνει το gprs και δεν με ενδιαφέρουν οι τρελές ταχύτητες ( Το Gprs φτάνει από 9.6 Kbps - 43.2 Kbps). Όταν όμως συνδέεται στα 3-8 kbps κάποιες φορές, τότε είναι απαράδεκτο.

3.Δεν καταλαβαίνω αυτό που λες δεν διαφημίζουν την υπηρεσία τους... Δηλαδή τι ήθελες να το διαφημίζουν και στην τηλεόραση? Και όσο για το όριο του 1 ΜΒ κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην cosmote.

4. Δεν με ενδιαφέρει αν πέσει μια δύο φορές η σύνδεση στα 10 λεπτά λόγω φόρτου δικτύου - αυτό είναι κατανοητό -αλλά όταν αποσυνδέεται ή παγώνει κάθε 1,5 ώρες και στο cc σου λένε "...έτσι είναι φτιαγμένο το δίκτυο της Telestet!" με συγχωρείς αλλά είναι κοροϊδία. Μπορούν να έχουν σωστό gprs, αλλά είπαμε είναι θέμα €€€€€.

No hard feelings! :)

Αρχικό Μήνυμα από τον blizard

Γενικα ας ειμαστε ανεκτικοι σε τετοιου ειδους τολμηρες και "τιμιες" σχετικα προσπαθεις οταν τις βλεπουμε...

Παρα τα προβληματα της η telestet, προσεφερε κατι στον κοσμο που ηταν παγιδευμενος στην χρονοχρεωση, και δεν νομιζω να κοιταξε πως να εκμεταλευτει αγρια την κατασταση...

Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύεται η Telestet. Το ότι είναι η μόνη εταιρεία με GPRS σε συμφέρουσα τιμή.

Κάτσε να κάνουν και οι άλλοι καμιά κίνηση και θα δεις πώς θα την κοπανήσουν όλοι από Telestet. Τότε είναι που θα μετανιώσουν που μας ταλαιπωρούσαν έτσι με συνεχή παγώματα της σύνδεσης και εσκεμμένα disconnects... Αλλά πλέον θα είναι αργά.

this signature is under heavy construction

Η Telestet ανακοινώνει τα νέα προγράμματα χρέωσης της υπηρεσίας GPRS, για αποστολή και λήψη δεδομένων, που θα ισχύουν από 18 Σεπτεμβρίου 2003, για συνδρομητές με συμβόλαιο. Η υπηρεσία GPRS παρέχει την δυνατότητα επιλογής τριών προγραμμάτων σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

--------------------------------------------------------------

Ονομα: GPRS* Πάγιο: 0€ Χρήση: 0ΜΒ

Χρέωση/ΚΒ:0,005€(Internet) - 0,025 (WAP)

Ονομα: GPRS 10 Πάγιο: 15€ Χρήση: 10ΜΒ

Χρέωση/ΚΒ:0,0012€(Internet) - 0,025€ (WAP)

Ονομα: GPRS 40 Πάγιο: 30€ Χρήση: 40ΜΒ

Χρέωση/ΚΒ:0.0006€(Internet) - 0.025€ (WAP)

an katalaba kala telos to flat rate gprs

kai ithela na kano sindesi me telestet gia to gprs gamoto

tora ?>????

greg

Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Na o tropos pou apanthsan oi m... sta parapona twn xrhstwn... Ante k eis anwtera stet.Na dw ti allh m... 8a skeftoun gia na vgaloun ta matia tous monoi tous! :mad:

Εγώ πάντως παίδες θα το συνεχίσω. Και επειδή με την ογκοχρέωση θα σταματήσει η κατάχρηση και συνεπώς (πιθανότατα) τα προβλήματα και επειδή το χρειάζομαι πάρα πολύ συχνά για πρόσβαση στο Internet εν κινήσει.

Καλά να πάθουν όσοι είχαν το GPRS όλη τη μέρα στο Internet για να κατεβάζουν warez, divx και games, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται το δίκτυο GPRS της Telestet και κατ' επέκταση εμείς που το θέλαμε για τα "βασικά". Ας επιστρέψουν λοιπόν στον ΟΤΕ και τη χρονοχρέωση για να μάθουν. Κι εγώ κάνω πολύ συχνά και τρελά downloads αλλά με PSTN/ISDN και όχι με το GPRS.

Είπαμε το GPRS είναι για συνετή χρήση. Ήρθε πλέον ο καιρός να το καταλάβουμε μια και καλή. Ναι, είμαι υπέρ της ογκοχρέωσης, πάντα ήμουν και τους το είχα πει επανειλημμένα στη stet ότι πρέπει να γίνει για να δούμε άσπρη μέρα. Γιατί όσο ήταν απεριόριστο αποδείχθηκε περίτρανα, για άλλη μια φορά, ότι όταν μας δίνουν κάτι δωρεάν πέφτουμε πάνω του και το ξεσκίζουμε μέχρι τελικής πτώσης.

Διαφωνεί κανένας;

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ; ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ Ε; ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ FLAT GPRS; ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ TELESTET ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ GPRS!!! ΕΙΧΑ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ COSMOTE GPRS ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΩ STET ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΠΑΓΙΟ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΡΑ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ALCATEL 535 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ STET ΠΙΑΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ, 5-5.5 ΚΒ/SΕC DOWNLOAD, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΓΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ FORUM. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΥΚΤΙΟΥ-ΣΥΣΚΕΥΗΣ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ Τ300 ΚΑΙ S45 ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΗ. ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ, ΤΕΛΟΣ ΤΟ FLAT GPRS!!!!! Γ#@# ΤΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (ΕΣΚΑΣΑ 470EUROS ΓΙΑ PALM ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ.... :mad: )

Αρχικό Μήνυμα από τον gregx

Η Telestet ανακοινώνει τα νέα προγράμματα χρέωσης της υπηρεσίας GPRS, για αποστολή και λήψη δεδομένων, που θα ισχύουν από 18 Σεπτεμβρίου 2003, για συνδρομητές με συμβόλαιο. Η υπηρεσία GPRS παρέχει την δυνατότητα επιλογής τριών προγραμμάτων σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

--------------------------------------------------------------

Ονομα: GPRS* Πάγιο: 0€ Χρήση: 0ΜΒ

Χρέωση/ΚΒ:0,005€(Internet) - 0,025 (WAP)

Ονομα: GPRS 10 Πάγιο: 15€ Χρήση: 10ΜΒ

Χρέωση/ΚΒ:0,0012€(Internet) - 0,025€ (WAP)

Ονομα: GPRS 40 Πάγιο: 30€ Χρήση: 40ΜΒ

Χρέωση/ΚΒ:0.0006€(Internet) - 0.025€ (WAP)

an katalaba kala telos to flat rate gprs

kai ithela na kano sindesi me telestet gia to gprs gamoto

tora ?>????

Από που το έμαθες? Είναι σιγουρο? Δεν πρέπει να ειδοποιηθούμε ένα μήνα πριν? :eek:

Ρε γ***το, κι εγώ το gprs δεν το έχω τόσο καιρό για να κάνω κατάχρηση. Είμαι απ΄τους πρώτους χρήστες gprs της Cosmote, τότε που πήγαινες στα οτε-shop και τους ρωτούσες και γούρλωναν τα μάτα από απορία. Αν η stet το κάνει με ογκοχρέωση, τότε θα το απενεργοποιήσω και πάλι ξανά Cosmote gprs(ναι, ευτυχώς έχω και την σύνδεση της Cosmote). Νομίζω πάντως ότι τα όρια download που διάβασα παραπάνω είναι πολύ μικρά, και ξεφεύγουν από τη φιλοσοφία του gprs. Με 15 ευρώ δεν σου φτάνουν ούτε για χρήση με Palm, με το οποίο κυρίως χρησιμοποιούσα την υπηρεσία τόσο καιρό. Πιστεύω πως ένα όριο της τάξης των 100mb το μήνα με 15 ευρώ θα ήταν μια τίμια πρόταση (εννοείται χωρίς προβλήματα σύνδεσης κλπ.) και αρκετή για χρήση wap, chat, mail κ.λ.π. Εκτός κι αν θέλουν να καταντήσει η υπηρεσία να γίνει για τους πολύ λίγους, όπως ήταν το data τόσο καιρό, και να κοσμεί απλά τους τιμοκαταλόγους των εταιριών κινητής. Να δω μετά από που θα κονομάνε, και πως θα αποσβέσουν τις επενδύσεις τους, ειδικά όταν καταργηθούν και τα συμβόλαια. Από τα mms μήπως; Πότε θα καταλάβουν επιτέλους ότι σε μια χώρα όπως η Ελλάδα με μικρή υποδομή σε επίγεια καλωδίωση και ακριβό internet, η ασύρματη διαδικτύωση είναι πολύ πρόσφορη;

Πάντως και με τη Cosmote είχα προβλήματα στην αρχή, μάλιστα τότε που η υποστήριξη ήταν μηδαμινή και συχνά μάθαιναν από εμάς τους χρήστες στην υποστήριξη. Όμως δεν διαμαρτυρόμουν, γιατί έχοντας flat σύνδεση ήταν μια τίμια συναλλαγή. Όμως τώρα οι εταιρίες δεν θα έχουν καμία δικαιολογία, και αν όντως εφαρμόσουν την ογκοχρέωση, το καλό που τους θέλω θα πρέπει οι υπηρεσίες τους να είναι άψογες, αλλώς δεν θα αποφύγουν με τίποτα τις ομαδικές μηνύσεις. Αν δεν μπορούν να τα καταφέρουν με το gprs, που "κυκλοφορεί" τόσο καιρό στη "πιάτσα", φαντάσου τι έχει να γίνει με το 3G....ΜΠΑΧΑΛΟ!

Μόλις μίλησα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (1231) και μου είπανε πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ στην τιμολογιακή πολιτική του GPRS και κατά συνέπεια ΔΕ θα εφαρμοστεί ΟΓΚΟΧΡΕΩΣΗ επί του παρόντος!
Nick

Ρε συ greg που το διάβασες εσύ για ογκοχρέση και μας έσπυρες πανικο; Δεν πιστεύω να μας εκανες πλάκα.....μήπως σε έβαλε η telestet για να εκτιμήσει ο κόσμος το "τσάμπα" και να σταματήσει να διαμαρτύρεται; :p

Αρχικό Μήνυμα από τον strofakias

Εγω διαφωνω!!!

Δε θυμαμαι οταν εκανα τη σδυνδεση να μου ειπα να μην κανω καταχρηση ή να μη μπαινω στο ιντερνετ οσο συχνα θελω! :whistle:

Εσενα ποιος σου ειπε οτι το GPRS ειναι για συνετη χρηση? :whistle:

Οι τιμοκατάλογοι και το site της Telestet λέει ξεκάθαρα 1 ΜΒ το μήνα. Μπορεί να είναι απεριόριστο αλλά μετά το 1 ΜΒ δεν σου εγγυώνται τίποτα από θέμα ποιότητας και απόδοσης. ;)

Ειλικρινά δεν θα χαρώ καθόλου αν δεν είναι αλήθεια τα περί ογκοχρέωσης.

Επιτέλους πρέπει να φύγει από το δίκτυο το σαράκι που μας ταλαιπωρεί κατεβάζοντας χιλιάδες ΜΒ το μήνα, με μια υπηρεσία που από τη φύση της προορίζεται μόνο για e-mail και surfing ή πρόσβαση στο Internet εν κινήσει.

Τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας παιδιά δεν είναι Internet Providers για να έχουν εκατοντάδες Mbps σε bandwidth. Προσφέρουν το GPRS για κάλυψη βασικών αναγκών πρόσβασης στο Internet. Όταν το καταλάβουμε όλοι αυτό τότε τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα ;)

Εγω παντως που μιλησα με 1231 μου ειπαν οτι δεν μπορουν να μου επιβεβαιωσουν τιποτα αυτη τη στιγμη αλλα μεχρι την παρασκευη θα εχει γινει επισιμη ανακοινωση για ενημερωση των συνδρομητων.

Εδω που τα λεμε αυτη η ανεπισιμη κατασταση δε γινοταν να συνεχιστει για πολυ καιρο ακομα. Αλλα και το flat rate θα ηταν δυσκολο να γινει επισημο αφου τοτε η υπερφορτωση του δικτυου μαλλον θα ηταν ακομα μεγαλυτερη και χωρις αναβαθμιση στον εξοπλισμο τα πραγματα θα ηταν ακομα χειροτερα για οσους το χρησιμοποιουν.

Παντως οι τιμες ειναι πολυ τσουχτερες ακομα και για οσους πραγματικα χρειαζονται mobile internet (δεν το συζηταω για μερικους αναισθητους :whistle: σαν εμενα :whistle: που γεμισαν σκληρους ολοκληρους τοσους μηνες...)

Δεν πειραζει, το πολυ πολυ να γινουμε και εμεις μυρμηγκακια (tellas adsl)... εκτος και αν υπαρξει καποια συμφωνια με τη forthnet και δουμε "b-online dsl" (χλωμοοοοοοοοοοοο)

Αν όντως ισχύσει η ογκοχρέωση θα είμαι και εγώ ένας από αυτούς που θα πουν άντε γεια στην τελεστετ.Ευτυχώς το συμβόλαιο μου λήγει σε ένα μήνα.

Η λογικη τους, ποναει κεφαλι ---> κοψει κεφαλι με βρισκει εντελως αντιθετο.

Δεν είναι η λογική "πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι".

Το GPRS λειτουργούσε έτσι πιλοτικά και όλα τα πιλοτικά στάδια κάποτε τελειώνουν. Το παρείχαν έτσι για να το χρησιμοποιήσουν οι συνδρομητές δοκιμαστικά και να υπάρχει κάποιο feedback με τυχόν προβλήματα κλπ. Εμένα τουλάχιστον αυτό μου είχαν πει επανειλημμένα όποτε τους ανέφερα προβλήματα. Ποτέ η Telestet δεν υποσχέθηκε ότι το GPRS θα παραμείνει για πάντα απεριόριστο, αλλά αντίθετα έλεγαν ότι βρίσκεται σε στάδιο πιλοτικής χρήσης. Επειδή υπήρχαν αρκετά προβλήματα το στάδιο αυτό κράτησε παραπάνω από ό,τι αναμενόταν, δεν μπορούσε όμως να κρατήσει για πάντα. Πλέον τα προβλήματα διορθώθηκαν (με πιο πρόσφατο αυτό των uploads) ενώ είναι σίγουρο ότι και τα disconnects θα σταματήσουν μόλις φύγει όλη αυτή η μάζα που είχε εξαντλήσει το δίκτυο με τα λυσσαλέα downloads ("τζάμπα είναι ορμάτε").

Γιατί δεν κατηγορούμε όλα τα δίκτυα του πλανήτη που έχουν ογκοχρέωση στο GPRS; (με εξαίρεση την Cosmote που όπως φαίνεται πλέον θα βάλει ογκοχρέωση κι αυτή)

Τώρα είναι η ευκαιρία της cosmote αν παίξει σωστά το παιχνίδι να υπερδιπλασιάσει τα κέρδη της.Αν βάλει επιπλέον εξοπλισμό για το gprs της ώστε να αντέξει τον επιπλέον κόσμο θα κερδίσει πολλά περισσότερα.

Ορίστε και ένα Excellάκι στο οποίο δίνετε τη μηνιαία κίνηση που θα κάνετε σε bandwidth και σας βρίσκει ποιο από τα φημολογούμενα (μέχρι στιγμής) πακέτα είναι πιο συμφέρον. Φυσικά σας δείχνει και την τελική μηνιαία χρέωση που θα έχετε για καθένα από αυτά τα προγράμματα.

Τα ΜΒ τα συμπληρώνετε στο πεδίο Your MB αριστερά.

credits @ muhaha :)

telestetgprs.zip

(ng78 δε τα εχω βαλει μαζι σου)

Φυσικά ρε συ, το έχω καταλάβει, απλά έχουμε διαφορετική άποψη στο θέμα. :)

Θα έχεις δει τι κράξιμο έχω ρίξει στη stet εδώ και 20 σελίδες, αλλά με την κίνηση της ογκοχρέωσης συμφωνώ απόλυτα ;)

Πάντως θα πρέπει να έχουμε και κάποιες περισσότερες απαιτήσεις αν τελικά μπει ογκοχρέωση, που αν δεν εκπληρώσει η Telestet θα είμαι ο πρώτος που θα φύγει. Όπως:

1) Real-time παρακολούθηση της κίνησης bandwidth μέσα από σελίδες στο site της Telestet. Θέλω να ξέρω ανά πάσα στιγμή τι bandwidth έχω κάταναλώσει μέχρι εκείνη την ώρα. Ο μετρητής bandwidth του κινητού μου δεν μου αρκεί. Π.χ. μπορεί καμιά φορά να κολλάει ή μπορεί να χρησιμοποιήσω κάποιες φορές διαφορετική συσκευή που τυχόν βρέθηκε στα χέρια μου.

2) Να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Αν συνεχιστούν τα παγώματα και τα disconnects έφυγα με τη μία... Δεν φτάνει που μας σπάσανε τα νεύρα τόσους μήνες με το χάλι τους, αν θέλουν να τους πληρώνω κιόλας για να με εκνευρίζουν... άντε γεια

Πρεπει να ειναι το πρωτο "πιλοτικο" προγραμμα εταιριας το οποιο κρατησε τοοοοσσσοοοουυυςςςς μηνες!!!! :D

Αν δεν κάνω λάθος το πιλοτικό ADSL του ΟΤΕ ειχε κρατήσει 3 χρόνια

(ωραίο παράδειγμα βρήκα, άλλος από εκεί κι ο ΟΤΕ :lol: )

Επίσης η πιλοτική περίοδος των SMS της Vodafone είχε κρατήσει από αρχές του 1994 μέχρι αρχή του '97 Ακόμα θυμάμαι το ξενέρωμα όταν είχαν ανακοινωθεί οι χρεώσεις. Τα SMS από 200 τη μέρα μειώθηκαν σε 5-10 τη βδομάδα... :p

Το GPRS της Telestet λοιπόν δεν κατέχει το ρεκόρ σε διάρκεια πιλοτικής λειτουργίας.

Πριν λίγο που πήρα πάντως στο 1231 η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για ογκοχρέωση. Το σήκωσε κάποιος από τους υπαλλήλους και προσπαθώντας να πω "Σας παίρνω γιατί είδα μια πληροφορία στο Internet κλπ κλπ" μόλις είχα φτάσει στη μέση της λέξης Internet, χωρίς να έχω πει τίποτα ακόμα για ογκοχρέωση :p μου είπε ότι προς το παρόν δεν ισχύει κάτι τέτοιο ούτε έχουν ενημερωθεί. Ποιος ξέρει πόσες χιλιάδες τηλεφωνήματα έχουν δεχθεί σήμερα για το θέμα :D οπότε ήξεραν τι θα τους ρωτήσω

Μην ξεχνάμε πάντως ότι συνήθως και αυτοί ενημερώνονται την τελευταία στιγμή, οπότε τίποτα δεν ξεκαθαρίστηκε ακόμα.