Jump to content

nicksoti

Members
  • Δημοσιεύσεις

    87
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nicksoti

  • Ημ. Γέννησης 15/06/1974

nicksoti's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πήρα πρόσφατα το κινητό, και έχω μερικές απορίες: -Υπάρχει καμιά μεγαλύτερη μπαταρία, γιατί η αυτονομία του μου φαίνεται πάρα πολύ μικρή. -Χρησιμοποιώ bluetooth headset, και όταν, έστω και στιγμιαία, χάνω τη σύνδεση μεταξύ τους επειδή απομακρύνομαι, όταν ξαναπλησιάζω, αν και δείχνει συνδεδεμένο, η φωνή δεν πάει στο handsfree, πρέπει να κάνω αποσύνδεση-σύνδεση. Καμιά λύση για αυτό; -Το handsfree είναι στερεοφωνικό A2DP, ήχο ακούω κανονικά στα Mp3, αλλά στα βίντεο δεν τον στέλνει, δεν βρίσκω καμία επιλογή. -Τέλος, αν παίζει καμία πατέντα με το ράδιο, να μην χρειάζεται να έχω συνδεδεμένο όλο το χταπόδι το handsfree που έχει η συσκευασία....μήπως κάνα φτηνό "μαϊμού" handsfree και να το κόψω κοντό;
  2. Πως δεν το σκέφτηκε η FSC να έχει και μια ενδιάμεση θέση η γραφίδα να στέκεται έξω. Αλήθεια, με ημιτασιόν γραφίδες δουλεύει; :lol:
  3. Πολύ σούπερ μηχανή παιδιά είναι η Ricoh Caplio R2. 5X oπτικό zoom με κάτω άκρο 28mm, εως 800 iso, γρήγορη σχεδόν σαν Sony, μικρή και παίρνει ΑΑ μπαταρίες. Επίσης οι Sony όλες είναι αξιοπρεπείς μηχανούλες, πολύ γρήγορες και με καλό βίντεο 640χ480, αν και τρώει πολύ χώρο λόγω μικρής συμπίεσης. Από Pentax φωτογραφίες που έχω δει, έχουν ωραία χρώματα αλλά πολύ θόρυβο στο iso200, και επίσης δεν με έπεισε και η ποιότητα κατασκευής. Ωστόσο, κατά τις γνώμες των ειδικών οι καλύτερες θεωρούνται οι Panasonic της σειράς FX έχουν καλό φακό και σταθεροποιητή εικόνας, καθώς και η Fuzifilm F10 που έχει τον λιγότερο θόρυβο από όλες τις compact στα υψηλά Iso και πολύ ζωντανά χρώματα. Οι Ixus θεωρούνται σταθερή αξία, αλλά υποψιάζομαι οι 2 παραπάνω είναι καλύτερες.
  4. Ρε παιδιά μην το ψάχνετε είναι λότο ο συγχρονισμός ppc μέσω wifi. Εμένα πριν το sp2 έκανα τα πάντα και sync και internet όχι μέσω activesync αλλά απ' ευθείας από ICS, απλά έπρεπε 1 φορά να κλείσω και να ανοίξω το wifi στο ppc. Έχω wifi σε usb dongle στο pc. Tώρα με το sp2 είναι μπελάς, αλλά χτες σε φίλο με sp2 επίσης, μπήκα καρφί internet από το AP-router που έχει. Πολλές δοκιμές θέλει μέχρι να βρεις το "κόλπο"
  5. Παιδιά, ακούστε κι ένα ωραίο όσο αφορά το OTESHOP: Μου έρχεται επιδότηση 110 ?, λίγη μου φάνηκε (στο 240 είμαι), τέσπα. Μπαίνω net και βλέπω έχει προσφορά oteshop το Τ630 με δώρο BT handsfree. Πάω Oteshop Καλλιθέας, και μου λένε δεν ισχύει η προσφορά. "Μα καλά, και στο site τι την έχετε ακόμα;" τους λέω. "Δεν έχει ανανεωθεί" μου λένε. "Μα αφού οι τιμές είναι ανανεωμένες, αυτό είναι παραπλάνηση και αθέμιτος ανταγωνισμός" εγώ. Τέσπα, παίρνω το κινητό, και παίρνω εξυπηρέτηση πελατών cote να διαμαρτηρηθώ. Εκεί μου λένε ότι δεν ανοίκει σε αυτούς το κατάστημα, αλλά στον ΟΤΕ. Μα καλά λέω, "δεν έχετε ευθύνη για τους συνεργάτες σας;" Τέσπα, παίρνω ΟΤΕ και μου λένε "ιδιώτες είναι αυτοί, εμείς δεν έχουμε σχέση"!!! Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι το site της cosmote έχει σύνδεσμο στο Oteshop, και στη σελίδα του Oteshop έχει τηλ. εξυπηρέτησης πελατών αυτό του ΟΤΕ!!! ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ OTESHOP? ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ; ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ COSMOTE Η ΟΧΙ;
  6. Νομίζω ότι το Palm Vx, αν και παλιό, αξίζει μια θέση ανάμεσα στα υπόλοιπα. Ενδιαφέρει σίγουρα και 2 φίλους μου που το απέκτησαν πρόσφατα. Υ.Γ. Δεν θα έλεγα όχι και για palmpilot, έστω palm σειράς ΙΙΙ, να τιμήσουμε και τους πρωτοπόρους.... Ευχαριστώ.
  7. Η παρατηρητικότητά μου είναι μνημειώδης.... Ευχαριστώ πολύ.
  8. Αν και 1 χρόνο εγγεγραμμένος, παρών και από εμένα, μιας και εδώ και 2 μήνες είμαι ενεργό μέλος της όμορφης κοινότητάς σας. @ΜΣΚ: Ενδιαφέρομαι να ανεβάσω avatar του Palm Vx. O XPAN με παρέπεμψε στο παρόν forum. Εαν κάτι τέτοιο είναι δυνατόν, σε παρακαλώ ενημέρωσέ με και περιμένω οδηγίες.
  9. PM me με το mail σου να στα στείλω φίλε μου και ότι άλλη βοήθεια θες ευχαρίστως.
  10. @SatLord: Μην πάρεις Kingston, είναι πολύ αργή σε ταχύτητα εγγραφής. Εγώ έχω την 256, απίστευτα αργή, δοκιμασμένη σε 2 μηχανάκια. Και για την 512 τα ίδια έχω ακούσει. Σε ανάγνωση βέβαια τα περίφημα.
  11. Παιδιά τον beta tester τον έκανα κι εγω στην Cosmote, μάλιστα τους είχα βρει και μια λύση για προβλήματα συμβατότητας του s45 με palm. Ωστόσο μετά από κάποιο διάστημα η υπηρεσία βελτιώθηκε πάρα πολύ. Πάντως φταίμε κι εμείς που συχνά είμαστε λίγο φραγκοφονιάδες. Τα σκάμε κάθε τόσο για νέες συσκευές και διάφορα άλλα διαόλια και μαζευτήκαμε όλοι σαν τα μυρμήγκια στη Steτ, παρά την υψηλότερη ποιότητα της Cosmote, για να γλιτώσουμε μερικά ευρώ... Κι εγώ καλά να πάθω που πήγα Stet για να γλιτώσω 15 ευρώ, ενώ ήμουν ικανοποιημένος με Cosmote. Άρπα την τώρα! Έσκασα 500 ευρώ για υπολογιστή παλάμης και πήγα να κερδίσω ένα πεντοχίλιαρο το μήνα από το λογαριασμό μου, ο καρμίρης...
  12. Thanks gia link, αλλά δεν γράφει τη χρέωση στο πάγιο των 3 ευρώ που εννοούσα.
  13. Αυτό με τα 3 ευρώ δεν το είχα προσέξει....πολύ κουφό. Τότε γιατί δεν το βγάζουν σε καρτοκινητό; Εμένα πάντως στο site της ανακοίνωσης μου βγάζει στα πεδία των χρεώσεων για αυτή τη συγκεκριμένη υπηρεσία αστεράκια, λόγω προφανώς κακού encoding. Μπορεί κάποιος να μου μεταφέρει τις χρεώσεις; thanks
  14. Ναι, έχεις δίκιο για το apn στη Στετ. Ξεχάστηκα διότι τόσο καιρό ήμουν στο απέναντι στρατόπεδο... Άσχετο, αλλά επειδή είμαι καινούριος στο forum, λίγο πριν μου εμφανίστηκε ενα παράθυρο java script που έλεγε κάτι για μήνυμα κλπ και ασυναίσθητα το έκλεισα αμέσως. Υπάρχει δυνατότητα και για private μηνματα στο forum?
  15. Φίλε pppp, από τα λίγα που γνωρίζω, για πρόσβαση wap δίνεις άλλο apn και συγκεκριμένο ip. Βέβαια παλαιότερα όταν είχα προτοενεργοποήσει το gprs της cosmote, είχα καταφέρει να μπω από τον υπολογιστή μου δίνοντας apn και ip αυτά του wap, αλλά νομίζω πλέον αυτό δεν γίνεται. Μάλλον ο provider καταλαβαίνει από που μπαίνεις από τον τρόπο που γίνεται το authentication (chap, pap) κλπ. Αλλά μπορεί να λέω και μπαρούφες, δεν τα κατέχω καλά αυτά τα θέματα.
×
×
  • Create New...