nikosdoc Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Σαν να σου έκαναν ανανέωση από μόνοι τους.. Σου ζήτησαν να τους πεις ΑΦΜ ; Πιστεύω ότι στο ανανέωσαν το συμβόλαιο απλά.. Ναι, κανονικά ΑΦΜ, ονοματεπώνυμο, η κλήση ηχογραφείται κλπ... Πάντως στα One προγράμματα δεν μπαίνει η επιδότηση ως πίστωση. Τώρα αν ήταν κάποια άλλη ειδική έκπτωση, καλύτερα καλέσε το cc 13800 απαντά για ONE Δεν παίρνω και όρκο, αλλά νομίζω ότι είχα δυνατότητα να βάλω την επιδότηση ως έκπτωση στο πάγιο πριν τρεις μήνες... Νομίζω.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Βασικα μην ΠΑΕΙ σε καταστημα!αν υπογραψει τελος μετα.ΟΝΛΑΙΝ να κανει αιτηση για να υπαρχει χρονος δυο τρεις μερες να τον παρει η wind για αντιπροσφορα. ρε παιδια ετσι θα κανω εγω σε 20 μερες που ληγει το συμβολαιο και για πρωτη φορα θα ζητησω κινητο το L9 optimus με 45 ευρω λογαριασμους και την απειλη φορητοτητας τι λετε θαα μου το αφησουν σε χαμηλη τιμη?ξερω οτι θα ηταν καλυτερα να το παρω απο αλλο μαγαζι και απο τη wind να παρω εκπτωση στο παγιο αλλα δεν υπαρχει μια να το παρω απο καταστημα :( το ιδιο ειναι ειτε πας σε καταστημα ειτε το κανεις ονλαιν.Ισα ισα που ονλαιν ειναι πιο πολυπλοκο γιατι θα πρεπει να σου στειλουν την αιτηση να την εκτυπωσεις και μετα να τους την στειλεις υπογεγραμμενη πισω με φαξ αλλιως δεν ξεκιναει η διαδικασια και δεν σε παιρνουν για αντιπροσφορα.Απο καταστημα ειναι πιο γρηγορα.Το λεω γιατι το εκανα προσφατα και με τους δυο τροπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 το ιδιο ειναι ειτε πας σε καταστημα ειτε το κανεις ονλαιν.Ισα ισα που ονλαιν ειναι πιο πολυπλοκο γιατι θα πρεπει να σου στειλουν την αιτηση να την εκτυπωσεις και μετα να τους την στειλεις υπογεγραμμενη πισω με φαξ αλλιως δεν ξεκιναει η διαδικασια και δεν σε παιρνουν για αντιπροσφορα.Απο καταστημα ειναι πιο γρηγορα.Το λεω γιατι το εκανα προσφατα και με τους δυο τροπους Ναι αλλά στο κατάστημα δεν ειναι δεσμευτική η εκει υπογραφή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Ναι, κανονικά ΑΦΜ, ονοματεπώνυμο, η κλήση ηχογραφείται κλπ... Πιστεύω ότι σου έκαναν ανανέωση συμβολαίου από μόνοι τους τότε.. Δεν μπορείς να το δεις από το my account ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Ναι αλλά στο κατάστημα δεν ειναι δεσμευτική η εκει υπογραφή σου; η υπογραφη ειναι για να παρει μπροστα η αιτηση φορητοτητας,μολις ενημερωθει η wind οτι θες να φυγεις (2 ή 3 εργασιμες μετα περιπου) θα σε παρουν τηλ για αντιπροσφορα,αν δεχτεις θα σου πουνε να κανεις ακυρωση της αιτησης στην αλλη εταιρια με ενα τηλεφωνο.Αυτη ειναι ολη η διαδικασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Αν υπογράψεις ... και η εταιρία σου δεν σε πάρει τηλέφωνο για τον λόγο που θες να φύγεις (έχει γίνει αρκετές φορές και ιδιαίτερα στην cosmote) τότε μπορεί να βρεθείς σε άλλο δίκτυο και όλα νόμιμα φυσικά αφού έχεις υπογράψει. Καλύτερα η φορητότητα να γίνεται τηλεφωνικά. στα 13894, 13897 και της wind που δεν θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Αν υπογράψεις ... και η εταιρία σου δεν σε πάρει τηλέφωνο για τον λόγο που θες να φύγεις (έχει γίνει αρκετές φορές και ιδιαίτερα στην cosmote) τότε μπορεί να βρεθείς σε άλλο δίκτυο και όλα νόμιμα φυσικά αφού έχεις υπογράψει. Καλύτερα η φορητότητα να γίνεται τηλεφωνικά. στα 13894, 13897 και της wind που δεν θυμάμαι. δυσκολο να μη σε παρουν για αντιπροσφορα αλλα ενταξει.Και να συνδεθεις στην αλλη εταιρια εχεις 10 μερες προθεσμια να φυγεις πριν σε δεσμευσει το συμβολαιο.Αιτηση φορητοτητας δεν ξεκιναει αν δεν υπογραψεις με καποιο τροπο.Τηλεφωνικα γινονται μονο οι ανανεωσεις συμβολαιων με την ιδια εταιρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 δυσκολο να μη σε παρουν για αντιπροσφορα αλλα ενταξει.Και να συνδεθεις στην αλλη εταιρια εχεις 10 μερες προθεσμια να φυγεις πριν σε δεσμευσει το συμβολαιο.Αιτηση φορητοτητας δεν ξεκιναει αν δεν υπογραψεις με καποιο τροπο.Τηλεφωνικα γινονται μονο οι ανανεωσεις συμβολαιων με την ιδια εταιρια Δύσκολο αλλά έχει γίνει πολλές φορές τελευταία Δεν ξεκινάει αν δεν υπό γράψεις αλλά θα φτάσει στη. Εταιρία σου η αίτηση φορητότητας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Προ μηνών έκανα ανανέωση το συμβόλαιό μου (Wind One M) και με τα χίλια ζόρια μου δώσαν επιδότηση συσκευής €110 περίπου (μίλησα με εξυπηρέτηση, έκανα αίτηση για μετατροπή σε κατροκινητό κλπ...) και αναγκάστηκα να κάνω συμβόλαιο για 18 μήνες. Χτες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι μου προσφέρουν €8 έκπτωση στα καλά καθούμενα. Τους είπα ότι ζήτημα αν είναι 3 μήνες από την ανανέωση του συμβολαίου μου , αλλά επέμειναν ότι δικαιούμαι την έκπτωση... Ακολούθησε η διαδικάσία με την ηχογράφηση των στοιχείων μου και τη προσφορά και... περιμένω τον επόμενο λογριασμό να μάθω τί θα γίνει τελικά... :blink:??? Έγινε και σε κανέναν άλλο; εμένα πάντως μια χαρά εκπτωση μου ακούγεται...ενημερωσε μας πλιζ τι έγινε τελικα, οταν βγει ο λογαριασμός σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 εμένα πάντως μια χαρά εκπτωση μου ακούγεται...ενημερωσε μας πλιζ τι έγινε τελικα, οταν βγει ο λογαριασμός σου... Σε μένα δεν έχει γίνει κάτι αλλά δεν σε χάλασε καθόλου που λέμε :) Μόνο η Wind τα κάνει αυτά, το πιστεύω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 παιδια να σας ρωτησω το wind to all 50 ,απο το σαιτ μου βγαινει 35 τελικη ή 35 επι 1,12=39,2:confused:??18μηνο βεβαια.. σκεφτομαι για φορητοτα απο βοντα..απο το unl50 που μαι..χμμ Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 παιδια να σας ρωτησω το wind to all 50 ,απο το σαιτ μου βγαινει 35 τελικη ή 35 επι 1,12=39,2:confused:??18μηνο βεβαια.. σκεφτομαι για φορητοτα απο βοντα..απο το unl50 που μαι..χμμ ναι επί 1.12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 παιδια να κάνω μια ερώτηση σε όσους είναι πελάτες σε κάποιο πρόγραμμα της wind και τελείωνει αυτή την περίοδο το συμβόλαιό σας τι προσφορά πήρατε; εγώ που πέρυσι είχα 50% μείωση παγίου + επιδότηση (που την έβαλα και αυτή σαν έκπτωση στο λογαριασμό), καμία σχέση η προσφορά που μου κάνανε τώρα με πέρυσι κι εννοώ μετά και από αίτηση φορητότητας και το σκέφτομαι μήπως τελικά προχωρήσω με την φορητότητα... κατ'αρχήν δεν μου είπανε για μείωση στο πάγιο, μόνο για επιδότηση κάποιος που είχε αντίστοιχη προσφορά στο συμβόλαιο του μέχρι τώρα (γιατί θυμάμαι πριν κανα χρόνο που έκανα το συμβόλαιο έπαιζε αρκετά το 50% στο πάγιο απ'ότι έβλεπα εδώ μέσα) τι του δώσανε φέτος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 παιδια να κάνω μια ερώτηση σε όσους είναι πελάτες σε κάποιο πρόγραμμα της wind και τελείωνει αυτή την περίοδο το συμβόλαιό σας τι προσφορά πήρατε; εγώ που πέρυσι είχα 50% μείωση παγίου + επιδότηση (που την έβαλα και αυτή σαν έκπτωση στο λογαριασμό), καμία σχέση η προσφορά που μου κάνανε τώρα με πέρυσι κι εννοώ μετά και από αίτηση φορητότητας και το σκέφτομαι μήπως τελικά προχωρήσω με την φορητότητα... κατ'αρχήν δεν μου είπανε για μείωση στο πάγιο, μόνο για επιδότηση κάποιος που είχε αντίστοιχη προσφορά στο συμβόλαιο του μέχρι τώρα (γιατί θυμάμαι πριν κανα χρόνο που έκανα το συμβόλαιο έπαιζε αρκετά το 50% στο πάγιο απ'ότι έβλεπα εδώ μέσα) τι του δώσανε φέτος; Έχει αναφερθεί πολλές φορές. Και εγώ και άλλοι που είχαμε πέρυσι το 50% σαν έκπτωση, φέτος μόνο με έξτρα πακέτα υπηρεσιών και λίγο καλύτερες τιμές την βγάλαμε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Μόλις έκανα online αίτηση φορητοτητας στην Vodafone.για να δούμε τι θα μου αντιπροτείνει η wind... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Έχει αναφερθεί πολλές φορές. Και εγώ και άλλοι που είχαμε πέρυσι το 50% σαν έκπτωση, φέτος μόνο με έξτρα πακέτα υπηρεσιών και λίγο καλύτερες τιμές την βγάλαμε. σιγουρα δεν ισχυει απολυτα αυτο,εκτος και αν ειμαι σε αλλη εταιρια..!Τα εχω εξηγησει σε προηγουμενα ποστ μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_32 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Μόλις έκανα online αίτηση φορητοτητας στην Vodafone.για να δούμε τι θα μου αντιπροτείνει η wind... Είχες καμία ειδοποίηση ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Είχες καμία ειδοποίηση ?? Βασικά ακυρωσα τη φορητότητα μόνος μου γιατί σε δέκα μέρες κλείνει και η γυναίκα μου χρόνο και επειδή έχει και κινητό και σταθερό η βοντα μας κανει τρελή προσφορά οπότε δεν θα μείνω wind από ότι βλέπω! Ακόμα και να μας κάνουν αντιπρόταση καλή.δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει της βοντα νομίζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Να δώσω κι εγώ report...Είχα το wind m και είπα οτι το κοβω να πάω σε κάρτα.Μετά απο 10 αντιπροτάσεις πήρα το wind 50 αυτό με τα 1000 λεπτά προς όλους με 28 ευρώ με το 12% μέσα και με την επιδότηση συσκευής διαθέσιμη(χωρις δεσμεύσεις 1 χρόνο δλδ)...50% έκπτωση και χωρίς δεσμεύσεις μου φάνηκε σούπερ και είπα το οκ μετά απο ένα μήνα διαπραγματεύσεων...έκανα καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Βασικά ακυρωσα τη φορητότητα μόνος μου γιατί σε δέκα μέρες κλείνει και η γυναίκα μου χρόνο και επειδή έχει και κινητό και σταθερό η βοντα μας κανει τρελή προσφορά οπότε δεν θα μείνω wind από ότι βλέπω! Ακόμα και να μας κάνουν αντιπρόταση καλή.δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει της βοντα νομίζω!χτες τελικα εκανα παλι αιτηση φορητοτητας αυτη τη φορα μαζι με το κινητο της γυναικας μου και το σταθερο μας.ολα μαζι στο ενα ονομα για μεγαλυτερη εκπτωση.80 ευρω/μηνα για double play 24αρι στο σταθερο συν 1500 λεπτα και μυνηματα προς ολους και 500mb σε καθενα απο τα κινητα.περιμενουμε τωρα αντιπροταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_32 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Να δώσω κι εγώ report...Είχα το wind m και είπα οτι το κοβω να πάω σε κάρτα.Μετά απο 10 αντιπροτάσεις πήρα το wind 50 αυτό με τα 1000 λεπτά προς όλους με 28 ευρώ με το 12% μέσα και με την επιδότηση συσκευής διαθέσιμη(χωρις δεσμεύσεις 1 χρόνο δλδ)...50% έκπτωση και χωρίς δεσμεύσεις μου φάνηκε σούπερ και είπα το οκ μετά απο ένα μήνα διαπραγματεύσεων...έκανα καλά? Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και σε μένα πέρσι που πήρα το iphone σε καλή τιμή και με το παλιό μου συμβόλαιο, οπότε με βλέπω για διαπραγματεύσεις και εμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και σε μένα πέρσι που πήρα το iphone σε καλή τιμή και με το παλιό μου συμβόλαιο, οπότε με βλέπω για διαπραγματεύσεις και εμένα... για ποιο συμβολαιο μιλας τοτε?και το iphone απο ποσο ,ποσο το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_32 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 για ποιο συμβολαιο μιλας τοτε?και το iphone απο ποσο ,ποσο το πηρες? Το wind s το παλιό, μου έδωσαν το 4s στα 350€ με 12/μηνο συμβόλαιο, έκανα σύνδεση wind dp l, οπότε -120€/χρόνο και εκείνη τη περίοδο έτρεχε μια προσφορά όταν έκανες νέες συνδέσεις ή ανανεώσεις είχε -30% στο πάγιο (οπότε αλλά -10€/μήνα) μου ήρθε το κινητό στα 110€ (120€ από το σταθερό και άλλα 120€ από το 30%). Αλλά για φέτος δεν δίνει ακόμα τίποτα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balth123 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Γεια σας. Εχω το προγραμμα προς ολους με τα 25 ευρω. Πριν απο 1 μηνα εκανα ανανεωση συμβολαιου (18μηνο) και πηρα συσκευη (80 ευρω περιπου). Το θεμα ειναι οτι οι λογαριασμοι πριν την ανανεωση ηταν μια φορα και μαλιστα ενα μηνα ειχα κανει χρηση 130 πρπ mb παραπανω και ειχε ερθει γυρω στα 33 ευρω. Ομως, μετα την ανανεωση μου ηρθε τωρα τον πρωτο μηνα 40 ευρω με χρηση 70 πρπ mb παραπανω (και στις δυο περιπτωσεις οι κλησεις ηταν στα ιδια επιπεδα). Δεν ξερω πραγματικα τι συμβαινει, σαν να ηθελαν να κανω ανανεωση και μετα με χρεωνουν πιο πολυ απο ο,τι πρεπει. Το θεμα ειναι (ειμαι και φοιτητης) τι να κανω? Να κανω αιτηση φορητοτητας για να παω στην cosmote? Αν το κανω ομως τι θα πληρωσω, δεδομενου οτι σπαω το συμβολαιο τοσο νωρις? Καμια ιδεα γενικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Γεια σας. Εχω το προγραμμα προς ολους με τα 25 ευρω. Πριν απο 1 μηνα εκανα ανανεωση συμβολαιου (18μηνο) και πηρα συσκευη (80 ευρω περιπου). Το θεμα ειναι οτι οι λογαριασμοι πριν την ανανεωση ηταν μια φορα και μαλιστα ενα μηνα ειχα κανει χρηση 130 πρπ mb παραπανω και ειχε ερθει γυρω στα 33 ευρω. Ομως, μετα την ανανεωση μου ηρθε τωρα τον πρωτο μηνα 40 ευρω με χρηση 70 πρπ mb παραπανω (και στις δυο περιπτωσεις οι κλησεις ηταν στα ιδια επιπεδα). Δεν ξερω πραγματικα τι συμβαινει, σαν να ηθελαν να κανω ανανεωση και μετα με χρεωνουν πιο πολυ απο ο,τι πρεπει. Το θεμα ειναι (ειμαι και φοιτητης) τι να κανω? Να κανω αιτηση φορητοτητας για να παω στην cosmote? Αν το κανω ομως τι θα πληρωσω, δεδομενου οτι σπαω το συμβολαιο τοσο νωρις? Καμια ιδεα γενικα? ο 1ος μηνας παντα δεν ειναι αντιπροσωπευτικος γιατι εχεις χρεωθει και αναλογικα τα παγια.περιμενε τον 2ο.αλλα αφου και πριν και τωρα γιατι πηρες προγραμμα με mb που δεν σου φτανουν??καρτοκινητο να επαιρνες πιο φτηνα θα σου ερχοταν και πιο πολλα mb θα ειχες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts