Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σύμφωνα με τον όρο 10.18 της σύμβασής σου, το πάγιό σου θα αναπροσαρμόζεται άπαξ ετησίως κάθε Φεβρουάριο, ισόποσα με τη μεταβολή του μέσου ετήσιου δείκτη τιμών καταναλωτή του προηγούμενου έτους, εφόσον αυτός αυξάνεται, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Στην ανανέωση συμβολαίου το γράφει πρώτο πρώτο.. 

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

6 ώρες πριν, Gv2008 said:

Πήγαινε επίσης Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Θησείο που δεν έχει καν 5G και παίζει με 4G, ούτε καν 4G+ πολλές φορές. Πήγαινε εκτός Αθήνας να δεις B20 που πέφτει. Με Vf ή cosmote δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα ποτέ σε ολόκληρες περιοχές 

Να θυμάσαι αυτό που σου λέω τη Παρασκευή εκεί θα βγει μη λειτουργικό, ούτε καν 4G+ που δεν έχει άστα. 

Έπρεπε σε τέτοια μέρη να έχει N78,μαζεύεται κόσμος.

2 minutes ago, elkons said:

Να θυμάσαι αυτό που σου λέω τη Παρασκευή εκεί θα βγει μη λειτουργικό, ούτε καν 4G+ που δεν έχει άστα. 

Καλά μη νομίζεις εκεί έχουν οι περισσότεροι Cosmote ούτως ή άλλως,στη προηγούμενη πορεία η Cosmote δούλευε.

Τη Παρασκευή ας πάει περισσότερος κόσμος, μακάρι να φέρει δικαιοσύνη. 

Edited by tasosat

1 minute ago, tasosat said:

Καλά μη νομίζεις εκεί έχουν οι περισσότεροι Cosmote ούτως ή άλλως,στη προηγούμενη πορεία η Cosmote δούλευε.

Τη Παρασκευή ας πάει περισσότερος κόσμος, μακάρι μα φέρει δικαιοσύνη. 

Μακάρι...

51 minutes ago, elkons said:

Εννοείται ότι θα μπει N78!

Χωρίς άδεια; πρέπει να αλλάξει όλο τον ιστό ούτε 4G+ δεν είχε Μοναστηράκι η Nova

Μου κάνει εντύπωση που Vodafone έχει 5G εκεί 😂

1 minute ago, elkons said:

Χωρίς άδεια; πρέπει να αλλάξει όλο τον ιστό ούτε 4G+ δεν είχε Μοναστηράκι η Nova

Μου κάνει εντύπωση που Vodafone έχει 5G εκεί 😂

Περιμένουν άδειες, δεν βάζουν αυθαίρετα! Πόσο μάλλον στο κέντρο.

12 minutes ago, Chrischal1908 said:

Ναι έτσι είναι τόσα χρόνια, θυμάσαι πότε ξεκίνησε το 5G στην Ελλάδα; δεν δικαιολογουνται είναι κέντρο Αθήνας.

17 minutes ago, Chrischal1908 said:

Εννοείται ότι θα μπει N78!

Με βάση τα επενδυτικά πλάνα πάλι μας το λες; γιατί έχουν χαρτη ;...

1 hour ago, Chrischal1908 said:

Η cosmote γιατί έχει N78 εδώ και 4 χρόνια;

2 minutes ago, Gv2008 said:

Και η Vodafone νομίζω έχει 5G σωστά;

Just now, elkons said:

Και η Vodafone νομίζω έχει 5G σωστά;

Ακριβώς 

Τότε πως ισχυρίζονται εδώ μέσα μερικοί ότι η Vodafone επενδύει πιο λίγα από τη Nova από την στιγμή που η Vodafone έχει μεγαλύτερη διαθεσιμότητα 5G σε σχέση με τη Nova; Τι τα κάνουν εκεί στη Nova ανά μεταξύ τους τα μοιράζονται;...

1 minute ago, tasosat said:

Τότε πως ισχυρίζονται εδώ μέσα μερικοί ότι η Vodafone επενδύει πιο λίγα από τη Nova από την στιγμή που η Vodafone έχει μεγαλύτερη διαθεσιμότητα 5G σε σχέση με τη Nova; Τι τα κάνουν εκεί στη Nova ανά μεταξύ τους τα μοιράζονται;...

Έλα μου ντε 🥲

1 ώρα πριν, elkons said:

Ναι έτσι είναι τόσα χρόνια, θυμάσαι πότε ξεκίνησε το 5G στην Ελλάδα; δεν δικαιολογουνται είναι κέντρο Αθήνας.

Στο Mall Athens πάντως έβαλαν. Εκεί βρίσκομαι τώρα και είναι ΟΚ!

57 minutes ago, Chrischal1908 said:

n78 εσωτερικά; περίεργο γιατί το πρωί ήμουν και δεν είδα κάτι παραπάνω εκτός από εκείνα που είπαμε την τελευταία φορά.

Εξωτερικά έχει n78 ανάλογα ότι πιάσει από μακριά. Ακόμα και 1 χρόνο πριν πχ σε κάποια σημεία έξω έπιανε και από οακα 26 και 2-3 άλλες. Άλλαξε κάτι;

1 ώρα πριν, Gv2008 said:

Και η nova έχει n78 στην πλατεία συντάγματος και γύρω αλλά σε μια μεγαλούτσικη ακτίνα στην περιοχή γύρω από τους στύλους ολυμπίου Διός είναι με 4g που σέρνεται εκτός από τα ξημερώματα. Όπως και η Ερμού, Μοναστηράκι, Ψυρρή και γύρω.

Πάντως πλατεία συντάγματος ήταν από τις πρώτες n78 που έβαλαν. Την είχε ακόμα με το όνομα wind, πριν τις αγορές, ενοποιήσεις κλπ.

15 minutes ago, Arinos said:

n78 εσωτερικά; περίεργο γιατί το πρωί ήμουν και δεν είδα κάτι παραπάνω εκτός από εκείνα που είπαμε την τελευταία φορά.

Εξωτερικά έχει n78 ανάλογα ότι πιάσει από μακριά. Ακόμα και 1 χρόνο πριν πχ σε κάποια σημεία έξω έπιανε και από οακα 26 και 2-3 άλλες. Άλλαξε κάτι;

Και η nova έχει n78 στην πλατεία συντάγματος και γύρω αλλά σε μια μεγαλούτσικη ακτίνα στην περιοχή γύρω από τους στύλους ολυμπίου Διός είναι με 4g που σέρνεται εκτός από τα ξημερώματα. Όπως και η Ερμού, Μοναστηράκι, Ψυρρή και γύρω.

Πάντως πλατεία συντάγματος ήταν από τις πρώτες n78 που έβαλαν. Την είχε ακόμα με το όνομα wind, πριν τις αγορές, ενοποιήσεις κλπ.

Στην Ερμού και στο Μοναστηράκι είναι με 4G 3 Mbps 

48 minutes ago, Gv2008 said:

Στην Ερμού και στο Μοναστηράκι είναι με 4G 3 Mbps 

Ναι.. και το χειρότερο είναι πριν περάσεις την Νίκης ή φτάνεις προς το ζαρα έχεις 600 - 1200 Mbps και άμεσα χάνει την n78 και σέρνεται ακριβώς έτσι. Μέσος όρος στην καλύτερη αν δεν έχει κίνηση ή βρέχει και δεν έχει κόσμο είναι τα 25 - 30.

2 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Καλά στο mall δεν είναι και κάτι το δύσκολο να αναβαθμίσει.

2 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Στο mall μένεις; μέσα; 😔

Τι σχέση έχει μια περιοχή με το εμπορικό κέντρο, ένας θεός ξέρει.

Edited by tasosat

Ερώτηση μιας και είμαι στο νήμα των συμβολαίων 

Μου έχει στείλει η nova 2 γράμματα τα βρήκα στο γραμματοκιβώτιο..τα οποία ήταν ένας λογαριασμός (ή διακοπή) σύνολο 250€ 2 κινητά αναφέρει. Το θέμα είναι εγώ δεν έχω κάποιο χρέος στη Nova,τα κινητά δε τα ξέρω και δεν είναι το ονοματεπώνυμο μου,δεν τον ξέρω τον άνθρωπο δεν είναι καν στη περιοχή βλέπω.

Τώρα αυτό τι να το κάνω; πήρα και στα 2 κινητά αλλά δεν το σήκωσε κανείς. 

Αν ήταν στο δικό σου όνομα τα γράμματα στείλε τους κάτι γραπτός και βγάλε φωτογραφία την απάντηση ή βασικά και όλη την συνομιλία όπως και να έχει.

1 minute ago, elkons said:

Ερώτηση μιας και είμαι στο νήμα των συμβολαίων 

Μου έχει στείλει η nova 2 γράμματα τα βρήκα στο γραμματοκιβώτιο..τα οποία ήταν ένας λογαριασμός (ή διακοπή) σύνολο 250€ 2 κινητά αναφέρει. Το θέμα είναι εγώ δεν έχω κάποιο χρέος στη Nova,τα κινητά δε τα ξέρω και δεν είναι το ονοματεπώνυμο μου,δεν τον ξέρω τον άνθρωπο δεν είναι καν στη περιοχή βλέπω.

Τώρα αυτό τι να το κάνω; πήρα και στα 2 κινητά αλλά δεν το σήκωσε κανείς. 

Άμα ξέρεις τον ταχυδρόμο, δως του τον λογαριασμό να τον πάει στη σωστή διεύθυνση.

Αν δεν είναι μακρυά η διεύθυνση αυτή, πήγαινέ το αν τυχαίνει να περνάς από κοντά.

Τι άλλο να κάνεις;