tasosat Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 2 minutes ago, cu2goup said: Εντάξει, είπαμε τεχνολογικό φόρουμ, αλλά δεν πειράζει να μαθαίνουμε και κάτι παραπάνω.. 😉🙂 Πιο απλά @elkons Θετική ή θεωρητική: 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν (edited) 1 minute ago, tasosat said: Πιο απλά @elkons Θετική ή θεωρητική: Για τεχνολογική τον κόβω.. Edited 13 ώρες πριν by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Just now, tasosat said: Πιο απλά @elkons Θετική ή θεωρητική: Οικονομικά. 3 minutes ago, cu2goup said: Για τεχνολογική τον κόβω.. Υπήρχε όσο πήγαινα σχολείο πλέον δεν υπάρχει έχει καταργηθεί από το 2015. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 3 minutes ago, elkons said: Οικονομικά. Είσαι μικρός.. 8 minutes ago, elkons said: Οικονομικά. Υπήρχε όσο πήγαινα σχολείο πλέον δεν υπάρχει έχει καταργηθεί από το 2015. Εσύ τι κατεύθυνση ήσουν; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 49 minutes ago, p_k said: Δεν κατάλαβα το σκεπτικό, εφόσον δεν ήθελες τα συμβόλαια γιατί έκανες ανανέωση; Για να πλήρωσω πιο φθηνά την ρήτρα για να φύγω. Τώρα στο ένα συμβόλαιο θα πρέπει να πλήρωσω 135€ με την ανανεώση συμβολαίου πάει στα 51€ 2 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Κατάλαβα φίλε μου, ευχαριστώ. Σωστό το σκεπτικό. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν (edited) 53 minutes ago, cu2goup said: Είσαι μικρός.. Εσύ τι κατεύθυνση ήσουν; Άκου είμαι 27 (σε 3χ πάω 30 οπότε τι μικρός λες😂 ) στη Δευτέρα Λυκείου, όταν ήμουν 16-17, είχα την ευκαιρία να διαλέξω Οικονομικά, που ήταν διαθέσιμα μετά την κατάργηση της Τεχνολογικής το 2015. Τελείωσα το Λύκειο κανονικά το 2018 και τελείωσα πανεπιστήμιο Πειραιά. Δεν έχει σχέση με το νήμα της Nova βγήκα off topic αλλά αφου ρώτησες γιατί να μην απαντήσω 😉 Αχχ πως πέρασαν τα χρόνια 🥲 Και η Τελεστετ πιο μεγάλη είναι από εμένα έβλεπα το καρτελάκι τότε και απορούσα τι είναι 😂😂 Edited 12 ώρες πριν by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν (edited) 19 minutes ago, p_k said: Κατάλαβα φίλε μου, ευχαριστώ. Σωστό το σκεπτικό. Το σκεπτικό μου αντικείμενικα είναι λάθος, θεωρώ πεταμένα χρήματα τις ρήτρες, αυτά τα χρήματα έστω τα 50.90€ για το ένα συμβόλαιο ας τα φάμε σουβλάκια να πιάσουν τόπο. Για αυτό έχουν και δίκιο οι φίλοι εδώ που έχουν καρτοκινητο, πάνε όπου θέλουν οπότε θέλουν χωρίς δεσμεύσεις. Αλλά μου έγινε αύξηση από 21€ πήγε στα 27€ λόγο κατάργησης σταθερής γραμμής και επίσης χαμηλή ταχύτητα στις γύρω περιοχές. 7 minutes ago, elkons said: Άκου είμαι 27 (σε 3χ πάω 30 οπότε τι μικρός λες😂 ) στη Δευτέρα Λυκείου, όταν ήμουν 16-17, είχα την ευκαιρία να διαλέξω Οικονομικά, που ήταν διαθέσιμα μετά την κατάργηση της Τεχνολογικής το 2015. Τελείωσα το Λύκειο κανονικά το 2018 και τελείωσα πανεπιστήμιο Πειραιά. Δεν έχει σχέση με το νήμα της Nova βγήκα off topic αλλά αφου ρώτησες γιατί να μην απαντήσω 😉 Ωραίος 👌 Πολύ καλό πανεπιστήμιο μπράβο σου για το πτυχίο και το διάβασμα που έριξες, δεν το έπιασα εγώ δυστυχώς πέρασα μόνο από έξω 😂 Τώρα τι έχουν αφήσει θεώρητικη, και θετική; Edited 12 ώρες πριν by Antonio21 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 3 minutes ago, Antonio21 said: Το σκεπτικό μου αντικείμενικα είναι λάθος, θεωρώ πεταμένα χρήματα τις ρήτρες, αυτά τα χρήματα έστω τα 50.90€ για το ένα συμβόλαιο ας τα φάμε σουβλάκια να πιάσουν τόπο. Για αυτό έχουν και δίκιο οι φίλοι εδώ που έχουν καρτοκινητο, πάνε όπου θέλουν οπότε θέλουν χωρίς δεσμεύσεις. Αλλά μου έγινε αύξηση από 21€ πήγε στα 27€ λόγο κατάργησης σταθερής γραμμής και επίσης χαμηλή ταχύτητα στις γύρω περιοχές. Σε ποιες περιοχές γενικά εκεί έχει χαμηλές ταχύτητες; απλά για να τα ξέρουμε μη πιάσουμε αδιάβαστοι 😋 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Κερατσίνι - Ταμπουρια για το κινητό της γυναίκας. Έχει το s22 ultra κλήση viber πέφτει το internet, τηλέφωνο πολλές φορές στο σπίτι δεν ακούς. 😅 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 4 minutes ago, Antonio21 said: Για αυτό έχουν και δίκιο οι φίλοι εδώ που έχουν καρτοκινητο, πάνε όπου θέλουν οπότε θέλουν χωρίς δεσμεύσεις. Ωραίος 👌 Πολύ καλό πανεπιστήμιο μπράβο σου για το πτυχίο και το διάβασμα που έριξες, δεν το έπιασα εγώ δυστυχώς πέρασα μόνο από έξω 😂 Τώρα τι έχουν αφήσει θεώρητικη, και θετική; Καρτοκινητή ονλυ Δε πειράζει και πάλι έχεις ένα χαρτί στα χέρια σου 😉 Ε λογικά, ίσως τα έχουν ίδια με την αλλαγή του 15 και μετά δε ξέρω από κει και πέρα τι παίζει 1 minute ago, Antonio21 said: Κερατσίνι - Ταμπουρια για το κινητό της γυναίκας. Έχει το s22 ultra κλήση viber πέφτει το internet, τηλέφωνο πολλές φορές στο σπίτι δεν ακούς. 😅 Για να κολλάει η Nova σε κλήσεις...δεν θα έχει και το καλύτερο σήμα.. σπάνιο στη nova να κολλούν φαντάσου. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Δες εδώ.. 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Just now, Antonio21 said: Δες εδώ.. Να μαντέψω Β20+Β28 😂😂 Και σε Flagship κινητό και δεν είναι κάποια απομακροσμένη περιοχή 🙂 Η κοτε παίζει τουλάχιστον κάτι; 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 1 minute ago, Antonio21 said: Δες εδώ.. Τέτοια πράγματα από το πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής; @Chrischal1908 Και Flagship και σε γνωστή Περιοχή...μη μας πεις ότι φταίει η σιμ και όχι το δίκτυο της nova. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Μην γελάτε βρε παιδιά 👌 Κι όμως έχει καλή κεραία 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 1 hour ago, cu2goup said: Εντάξει, είπαμε τεχνολογικό φόρουμ, αλλά δεν πειράζει να μαθαίνουμε και κάτι παραπάνω.. Edit: @elkonsείναι φιλολόγους (δες πού τονίζεται)😉🙂 Samsung πληκτρολόγιο. Μόνο του τα τονίζει δε ξέρω πως αλλάζει να μη γι κάνει αυτό 😂😂 1 minute ago, Antonio21 said: Μην γελάτε βρε παιδιά 👌 Κι όμως έχει καλή κεραία Το σήμα δεν είναι και κακιστο ένα δεκάρι μπορεί 🙏 η κεραία του κινητού ναι της Nova δε ξέρω με τούτο το snr. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Και μόνο 4g+ ίδια ταχύτητα έχει στο σπίτι.. 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 1 minute ago, Antonio21 said: Και μόνο 4g+ ίδια ταχύτητα έχει στο σπίτι.. Τελειαα🤸 Καμία μέτρηση σπίτι νόβα με κοτε στο νήμα που κάνουμε τις συγκρίσεις δεν έχουμε; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Cosmote ίδιο σημείο.. 1 minute ago, elkons said: Τελειαα🤸 Καμία μέτρηση σπίτι νόβα με κοτε στο νήμα που κάνουμε τις συγκρίσεις δεν έχουμε; Που το έχουμε αυτό; 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Καλά είναι Τυχερός είσαι και μέσα τόσο να πιάνει 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 6 ώρες πριν, tasosat said: Τέτοια πράγματα από το πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής; @Chrischal1908 Και Flagship και σε γνωστή Περιοχή...μη μας πεις ότι φταίει η σιμ και όχι το δίκτυο της nova. Αντίστοιχες μετρήσεις έχουν επισημανθεί τόσο στην Cosmote όσο και στην Vodafone. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Αντίστοιχες μετρήσεις έχουν επισημανθεί τόσο στην Cosmote όσο και στην Vodafone. Μην πετάς πάντα το μπαλάκι στην εξέδρα, ναι έχουν επισημανθεί τέτοιες μετρήσεις και στους άλλους παρόχους. Αλλά ΟΧΙ για ολόκληρες περιοχές. Πάρε το ακριβό σου τηλέφωνο και κατηφόρισε για Πειραιά, Κερατσινι, Κορυδαλλό, Πέραμα και έλα να μου πεις μετά τι έχει αναβαθμίσει η nova και τι όχι. Πήγαινε επίσης Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Θησείο που δεν έχει καν 5G και παίζει με 4G, ούτε καν 4G+ πολλές φορές. Πήγαινε εκτός Αθήνας να δεις B20 που πέφτει. Με Vf ή cosmote δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα ποτέ σε ολόκληρες περιοχές 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Κοιτάξτε ύφος που έχει που του αξίζουν μόνο 4 GB το μήνα! Και το κινητό πουθενά στο πλάνο.. το έχει πετάξει.. 😂😂😂😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 3 minutes ago, cu2goup said: Κοιτάξτε ύφος που έχει που του αξίζουν μόνο 4 GB το μήνα! Και το κινητό πουθενά στο πλάνο.. το έχει πετάξει.. 😂😂😂😂 Απο την μία προωθούν 5G συσκευές και δίκτυο, και απο την άλλη δίνουν 4gb/μήνα... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 13 minutes ago, VIPdriver said: Απο την μία προωθούν 5G συσκευές και δίκτυο, και απο την άλλη δίνουν 4gb/μήνα... Τι εννοείς ολόκληρο άνθρωπο σου δίνει τον δείχνει στην εικόνα 😂😂😂 Τι να το κάνεις 5G κινητό μπροστά σε αυτόν τον κύριο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts