Arinos Δημ. Σάββατο στις 01:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:14 μμ 384 kbps, δεν γίνεται δουλειά έτσι. Είναι 2-3 χρόνια που δίνουν τα 2 gb? Πρέπει να αυξηθούν χθες. Όπως και τα επόμενα συμβόλαια έχουν πολύ λίγες παροχές. Είδα κάτι που λέγεται Giga boost το έχει η Vodafone και δίνει 15 GB τον μήνα με 7.95€ και 50 GB με 12.95€ 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 02:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:01 μμ 46 minutes ago, Arinos said: 384 kbps, δεν γίνεται δουλειά έτσι. Είναι 2-3 χρόνια που δίνουν τα 2 gb? Πρέπει να αυξηθούν χθες. Όπως και τα επόμενα συμβόλαια έχουν πολύ λίγες παροχές. Είδα κάτι που λέγεται Giga boost το έχει η Vodafone και δίνει 15 GB τον μήνα με 7.95€ και 50 GB με 12.95€ Πακέτα προσαύξησης στο πρόγραμμα σου και καλά είναι αυτά; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Σάββατο στις 02:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:22 μμ 21 minutes ago, johnny_htc said: Πακέτα προσαύξησης στο πρόγραμμα σου και καλά είναι αυτά; Δεν έχω ιδέα, απλά πήρε το μάτι μου τα πακέτα αυτά και τις τιμές σε ένα άλλο φορουμ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Σάββατο στις 02:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:54 μμ 53 minutes ago, johnny_htc said: Πακέτα προσαύξησης στο πρόγραμμα σου και καλά είναι αυτά; Όχι, είναι για το καρτοκινητό ίντερνετ. 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Πρέπει να ανέβασαν τιμές στα ενεργά συμβόλαια που έχουν τον όρο του πληθωρισμού. Περίπου 2.7% πάνω, κάτι cents είναι ανάλογα και την τιμή βέβαια. Δεν μπορώ να δω ακόμα αναλυτικό λογαριασμό. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 1 hour ago, Arinos said: Πρέπει να ανέβασαν τιμές στα ενεργά συμβόλαια που έχουν τον όρο του πληθωρισμού. Περίπου 2.7% πάνω, κάτι cents είναι ανάλογα και την τιμή βέβαια. Δεν μπορώ να δω ακόμα αναλυτικό λογαριασμό. Η μόνη που έκανε αυξήσεις πάλι;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 6 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Η μόνη που έκανε αυξήσεις πάλι;; Δεν νομίζω, πιστεύω πως θα γίνει αύξηση και στα συμβόλαια της Cosmote αφού έχουν τον όρο μέσα ήδη. Όπως και η Vodafone που ανεβάζει 1.5€ από τον 13ο μήνα. Δεν αναφέρομαι στις τιμές καταλόγου αλλά στα ενεργά συμβόλαια που έχουν μέσα τον όρο για αύξηση τιμής ανάλογα τον πληθωρισμό κάθε Φεβρουάριο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Σε τέτοια συμβόλαια, που ανέφεραν δηλαδή την αύξηση, ουδέποτε μπήκε η αύξηση. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Μπήκε σήμερα. Αν έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία στο σχόλιο μου μπορείς να μου το πεις να σου στείλω ότι στιγμιότυπο θέλεις από τον λογαριασμό ή οποιαδήποτε άλλη απόδειξη που αποδεικνύει αυτό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 2 minutes ago, Arinos said: Μπήκε σήμερα. Αν έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία στο σχόλιο μου μπορείς να μου το πεις να σου στείλω ότι στιγμιότυπο θέλεις από τον λογαριασμό ή οποιαδήποτε άλλη απόδειξη που αποδεικνύει αυτό. Γιατί να έχω αμφιβολία; Μιλάω για συμβόλαια NOVA. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Κι εγώ μιλάω για συμβόλαια NOVA. Όπως και το συγκεκριμένο θέμα που σχολίασα ο ίδιος αφορά τα συμβόλαια NOVA. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Οκ τότε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) 12 ώρες πριν, Arinos said: Πρέπει να ανέβασαν τιμές στα ενεργά συμβόλαια που έχουν τον όρο του πληθωρισμού. Περίπου 2.7% πάνω, κάτι cents είναι ανάλογα και την τιμή βέβαια. Δεν μπορώ να δω ακόμα αναλυτικό λογαριασμό. Πήρε και το σταθερό μου όπως γράφω στο 4G home internet από 20 σε 20,55 ευρώ δηλαδή αύξηση 2,75% Edited 42 λεπτά πριν by Don_VitoCorleone 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts