elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Από εξωτερικό συνεργάτη είναι Αλήθεια πως εμπιστεύεσαι όμως τους εξωτερικούς συνεργάτες; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 9 minutes ago, hercoulis said: Πρόσφατη Για εξωτερικό συνεργάτη φαίνεται. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 40 minutes ago, Antonio21 said: Διαφωνώ η NOVA έδωσε πρώτη τα Unlimited στο F2go, έφερε πρώτη το πρόγραμμα Unlimited 2Giga με 13€ έγινε χαμός όταν βγήκε αυτό το πρόγραμμά πιο πολύ σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, είχε τα πιο φθηνά προγράμματα σε σταθερή και κινητή. Μετά από ένα χρόνο περίπου κατά την γνώμη μου τα έκανε χάλια σε πολλά , καρτοκινητη, τιμές, κόφτης, εξυπηρέτηση κτλ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζουν τα μάτια τους μόνοι τους. Η Nova έφερε την μείωση τιμών στην αγορά μετά άλλαξαν όλα. Με νέα διοίκηση και σοβαρές επενδύσεις θα πάει καλά!! Με χαροποιεί ιδιαίτερα να διαβάζω ψύχραιμα και σωστά γραμμένα σχόλια, ακόμη και από ανθρώπους που με τα λεγόμενά τους ίσως και να διαφωνώ. Συμμερίζομαι και εγώ την αισιοδοξία για καλή συνέχεια και περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο της εταιρείας και είναι κάτι που το θέλω για όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, για ευνόητους λόγους. Αυτό που πρέπει να έχουμε πάντοτε υπόψη μας είναι ότι οι εταιρείες διοικούνται από ανθρώπους που έχουν σπουδάσει το αντικείμενο και γνωρίζουν καλύτερα από εμάς τι πρέπει να κάνουν. Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι θεοί η σοφοί. Και αυτοί κάνουν λάθη, όμως γνωρίζουν περισσότερα από εμάς. Καταστροφολόγοι υπάρχουν παντού. Στην κοινωνία, στον εργασιακό μας χώρο, στις κοινότητες συζήτησης forums και λοιπά. Όπως επίσης υπάρχουν άνθρωποι που κάλλιστα θα μπορούσαν να βάλουν υποψηφιότητα για νόμπελ οικονομίας με τόσες γνώσεις που έχουν και είναι κρίμα να πηγαίνουν χαμένα τέτοια μυαλά! Αυτό που λέω πάντοτε στους νέους ανθρώπους είναι να προσέχουν τι διαβάζουν και από ποιους το διαβάζουν και να αναλύουν, να χρησιμοποιούν την κριτική τους ικανότητα σε καθετί που έρχεται γραμμένο είτε σε χαρτί, είτε στην οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή τους. Προσπερνάμε λοιπόν τα καταστροφολογικά σχόλια και συνεχίζουμε. 4 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, johnny_htc said: Για εξωτερικό συνεργάτη φαίνεται. Δεν είναι προσφορά μην σας ξεγελάει ο τίτλος. Το γράφει ρητά είναι για πελάτες που διαθέτουν ήδη μια σταθερή γραμμή και ένα κινητό κάτω από τον ίδιο αφμ. Είναι το πρόγραμμα Family. Κάθε νέα σύνδεση που μπαίνει κάτω από τον ίδιο αφμ με ένα κοινό λογαριασμό έχει καλύτερες τιμές από τις τιμές καταλόγου. Επίσης κάτι που ξέχασα μέχρι πριν λίγες ημέρες ίσχυε λογικά θα το έχουν και τώρα πρέπει να ρωτήσω. Εάν βάλεις στο family έναν νέο αριθμό ΟΧΙ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ νέα αριθμοδοτηση σου δίνει 3 πάγια δωρεάν. Οι τιμές είναι οι παρακάτω : Edited 2 ώρες πριν by Antonio21 2 3 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 7 ώρες πριν, Nikolas14 said: Συμφωνώ μαζί σου… μέχρι 20€ είναι και οι τρεις. Αν και για τη κοσμοτε θα βάλω μέχρι 25€. Είσαι πολύ large... 1 hour ago, johnny_htc said: Για εξωτερικό συνεργάτη φαίνεται. Άντε βρε! 2 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Και με 1,1 δις ακόμη κεφάλαιο για επενδύσεις! Για να δούμε φέτος... Να δούμε και φέτος, και του χρόνου, και του παραχρόνου. Γεροί να είμαστε, να τα λέμε... 3 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Antonio21 said: Διαφωνώ η NOVA έδωσε πρώτη τα Unlimited στο F2go, έφερε πρώτη το πρόγραμμα Unlimited 2Giga με 13€ έγινε χαμός όταν βγήκε αυτό το πρόγραμμά πιο πολύ σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, είχε τα πιο φθηνά προγράμματα σε σταθερή και κινητή. Μετά από ένα χρόνο περίπου κατά την γνώμη μου τα έκανε χάλια σε πολλά , καρτοκινητη, τιμές, κόφτης, εξυπηρέτηση κτλ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζουν τα μάτια τους μόνοι τους. Η Nova έφερε την μείωση τιμών στην αγορά μετά άλλαξαν όλα. Με νέα διοίκηση και σοβαρές επενδύσεις θα πάει καλά!! Μακάρι να γίνουν, γιατί πλέον η Vodafone είναι πιο φθηνή από τη Nova. Με την ενοποίηση όταν έκανε το Unlimited με 2GB στα 13€ που για όσους θέλουν ομιλία και sms βολεύει από το να κυνηγάνε το καρτοκινητό να ανανεώνουν, έτσι πήγα και εγώ για το Unlimited All. Αλλά σε ένα χρόνο με το νέο F2G και τις αλλαγές που έκανε μόνη της κατάφερε να διώξει τον κόσμο που πήρε σε Vodafone & Cosmote. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 32 minutes ago, Antonio21 said: Δεν είναι προσφορά μην σας ξεγελάει ο τίτλος. Το γράφει ρητά είναι για πελάτες που διαθέτουν ήδη μια σταθερή γραμμή και ένα κινητό κάτω από τον ίδιο αφμ. Είναι το πρόγραμμα Family. Κάθε νέα σύνδεση που μπαίνει κάτω από τον ίδιο αφμ με ένα κοινό λογαριασμό έχει καλύτερες τιμές από τις τιμές καταλόγου. Επίσης κάτι που ξέχασα μέχρι πριν λίγες ημέρες ίσχυε λογικά θα το έχουν και τώρα πρέπει να ρωτήσω. Εάν βάλεις στο family έναν νέο αριθμό ΟΧΙ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ νέα αριθμοδοτηση σου δίνει 3 πάγια δωρεάν. Οι τιμές είναι οι παρακάτω : Αυτό προϋποθέτει οπωσδήποτε και σταθερή, σωστά; 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 1 ώρα πριν, p_k said: Με χαροποιεί ιδιαίτερα να διαβάζω ψύχραιμα και σωστά γραμμένα σχόλια, ακόμη και από ανθρώπους που με τα λεγόμενά τους ίσως και να διαφωνώ. Συμμερίζομαι και εγώ την αισιοδοξία για καλή συνέχεια και περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο της εταιρείας και είναι κάτι που το θέλω για όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, για ευνόητους λόγους. Αυτό που πρέπει να έχουμε πάντοτε υπόψη μας είναι ότι οι εταιρείες διοικούνται από ανθρώπους που έχουν σπουδάσει το αντικείμενο και γνωρίζουν καλύτερα από εμάς τι πρέπει να κάνουν. Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι θεοί η σοφοί. Και αυτοί κάνουν λάθη, όμως γνωρίζουν περισσότερα από εμάς. Καταστροφολόγοι υπάρχουν παντού. Στην κοινωνία, στον εργασιακό μας χώρο, στις κοινότητες συζήτησης forums και λοιπά. Όπως επίσης υπάρχουν άνθρωποι που κάλλιστα θα μπορούσαν να βάλουν υποψηφιότητα για νόμπελ οικονομίας με τόσες γνώσεις που έχουν και είναι κρίμα να πηγαίνουν χαμένα τέτοια μυαλά! Αυτό που λέω πάντοτε στους νέους ανθρώπους είναι να προσέχουν τι διαβάζουν και από ποιους το διαβάζουν και να αναλύουν, να χρησιμοποιούν την κριτική τους ικανότητα σε καθετί που έρχεται γραμμένο είτε σε χαρτί, είτε στην οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή τους. Προσπερνάμε λοιπόν τα καταστροφολογικά σχόλια και συνεχίζουμε. https://youtu.be/xPLkcWoVcqI?t=11&si=nXUL-gikolSZFO9N 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) 25 minutes ago, p_k said: Αυτό προϋποθέτει οπωσδήποτε και σταθερή, σωστά; Την Τρίτη θα πάω σε κατάστημα να κάνω Family ξανά τα πακέτα που έχω γιατί έχασα την έκπτωση και θα ρωτήσω πάλι για διευκρινήσεις. Μήπως γίνετε και χωρίς σταθερή τηλεφωνία. Edited 1 ώρα πριν by Antonio21 2 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 41 minutes ago, p_k said: Αυτό προϋποθέτει οπωσδήποτε και σταθερή, σωστά; Πριν από κάποιο καιρό μου είχε έρθει προσφορά μετατροπής σε συμβόλαιο Unlimited All με €21 σε F2G 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 16 minutes ago, Antonio21 said: Την Τρίτη θα πάω σε κατάστημα να κάνω Family ξανά τα πακέτα που έχω γιατί έχασα την έκπτωση και θα ρωτήσω πάλι για διευκρινήσεις. Μήπως γίνετε και χωρίς σταθερή τηλεφωνία. Αν είχες το Unlimited με 2GB και έκοψαν το Family στη Nova, μάλλον στους νέους όρους εξαιρείται το συγκεκριμένο συμβόλαιο. Για εμένα αν ισχύει κάτι τέτοιο και έκανε τέτοια αλλαγή η Nova είναι απαράδεκτη πολιτική της εταιρείας. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποχωρήσει κόσμος και αποθαρρύνει οποιονδήποτε επενδυτή να πάρει μια εταιρεία υπό διάλυση εκτός αν την πάρει κοψοχρονιά. 1 minute ago, Bas said: Πριν από κάποιο καιρό μου είχε έρθει προσφορά μετατροπής σε συμβόλαιο Unlimited All με €21 σε F2G Αυτό είναι καλή τιμή, λογικά το έκαναν σε παλιό μη εμπορικό F2G. Γιατί στο νέο F2G τέτοια προσφορά δεν δίνουν. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 18 minutes ago, Antonio21 said: Την Τρίτη θα πάω σε κατάστημα να κάνω Family ξανά τα πακέτα που έχω γιατί έχασα την έκπτωση και θα ρωτήσω πάλι για διευκρινήσεις. Μήπως γίνετε και χωρίς σταθερή τηλεφωνία. Νομίζω ότι δεν γίνεται χωρίς σταθερή, γιατί και εγώ που έχω στο ίδιο αφμ παραπάνω από έναν αριθμούς, τους έχω στα 27€ . 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 5 minutes ago, p_k said: Νομίζω ότι δεν γίνεται χωρίς σταθερή, γιατί και εγώ που έχω στο ίδιο αφμ παραπάνω από έναν αριθμούς, τους έχω στα 27€ . Με σταθερή αν βάλεις θα είχες έναν στα 27€ και τους άλλους στα 21€. 1 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 6 minutes ago, Nikolas14 said: Αν είχες το Unlimited με 2GB και έκοψαν το Family στη Nova, μάλλον στους νέους όρους εξαιρείται το συγκεκριμένο συμβόλαιο. Για εμένα αν ισχύει κάτι τέτοιο και έκανε τέτοια αλλαγή η Nova είναι απαράδεκτη πολιτική της εταιρείας. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποχωρήσει κόσμος και αποθαρρύνει οποιονδήποτε επενδυτή να πάρει μια εταιρεία υπό διάλυση εκτός αν την πάρει κοψοχρονιά. Αυτό είναι καλή τιμή, λογικά το έκαναν σε παλιό μη εμπορικό F2G. Γιατί στο νέο F2G τέτοια προσφορά δεν δίνουν. Ναι, σε παλιό μη εμπορικό διαθέσημο F2G 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) 2 minutes ago, Bas said: Ναι, σε παλιό μη εμπορικό διαθέσημο F2G Το κάνουν για να σας διώξουν… ο στόχος τους είναι να πας κατευθείαν σε συμβόλαιο, μικρό ή μεγάλο δεν τους νοιάζει απλά θέλουν ενεργά νούμερα. Απλά με βάση την ελληνική αγορά και τους μισθούς η νοοτροπία αυτή δεν συμβαδίζει, αλλά απωθεί τον κόσμο. Edited 1 ώρα πριν by Nikolas14 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 45 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 45 λεπτά πριν 22 minutes ago, Nikolas14 said: Το κάνουν για να σας διώξουν… ο στόχος τους είναι να πας κατευθείαν σε συμβόλαιο, μικρό ή μεγάλο δεν τους νοιάζει απλά θέλουν ενεργά νούμερα. Απλά με βάση την ελληνική αγορά και τους μισθούς η νοοτροπία αυτή δεν συμβαδίζει, αλλά απωθεί τον κόσμο. Αργότερα με πήρανε τηλ. να με ψήσουνε για Unlimited ' & 2(!!!)GB με €13... 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 31 λεπτά πριν 12 minutes ago, Bas said: Αργότερα με πήρανε τηλ. να με ψήσουνε για Unlimited ' & 2(!!!)GB με €13... 2 ολόκληρα!!🤯🙀 F2G με 13€ πιο πολύ συμφέρει εντομεταξύ 🥲 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 16 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 λεπτά πριν 14 minutes ago, elkons said: 2 ολόκληρα!!🤯🙀 F2G με 13€ πιο πολύ συμφέρει εντομεταξύ 🥲 Έγινε στον ίδιο καιρό της έντονης διαφήμισης του 1Gbps στο 5G Με 1Gbps τα 2GB μας καλύπτουνε για... 16"!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts