theo1973 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Εδώ: http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/price-plans/sumvolaio-w/ 0,4797€/MMS. Όλα έτοιμα τα θέλετε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Εδώ: http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/price-plans/sumvolaio-w/ 0,4797€/MMS. Όλα έτοιμα τα θέλετε :) σε ευχαριστώ και πάλι!!!! Edited May 12, 2014 by Dimeos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 καλησπερα, εχω στην wind συμβόλεο wind to all 40 για κινητό, και wind double play L. Θέλω να παρω ακριβή συσκευή. μπορώ να την διεκδικήσω? Φίλε μου έτσι όπως έχουν τα πράγματα δεν αξίζει να πάρεις επιδότηση συσκευής. Μπορείς να πετύχεις μια πολύ καλή έκπτωση του παγίου σου και να πάρεις μια συσκευή της επιλογής σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Παίδες, υπάρχει κανένας σύνδεσμος με τον αναλυτικό τιμοκατάλογο της Wind για πελάτες συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) Παίδες, υπάρχει κανένας σύνδεσμος με τον αναλυτικό τιμοκατάλογο της Wind για πελάτες συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας; Δεν υπάρχει ενιαίος τιμοκατάλογος γιατί δεν υπάρχει ενιαίο "συμβόλαιο". "Συμβόλαιο" είναι και το To All, και η Καρτοσύνδεση και το W και τα οικογενειακά κλπ. Οι χρεώσεις διαφοροποιούνται ανάλογα το πακέτο. Ψάξε στο site το πακέτο που σε ενδιαφέρει και θα βρεις τον ειδικό τιμοκατάλογό του. Edited May 19, 2014 by theo1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Δεν υπάρχει ενιαίος τιμοκατάλογος γιατί δεν υπάρχει ενιαίο "συμβόλαιο". "Συμβόλαιο" είναι και το To All, και η Καρτοσύνδεση και το W και τα οικογενειακά κλπ. Οι χρεώσεις διαφοροποιούνται ανάλογα το πακέτο. Ψάξε στο site το πακέτο που σε ενδιαφέρει και θα βρεις τον ειδικό τιμοκατάλογό του. Όταν κοιτάς το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει σου βγάζει από κάτω αναλυτικός τιμοκατάλογος για κάθε πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Παιδια στις 23 Ιουνιου ληγει το συμβολαιο μου με Wind. Θελω να το μετατρεψω σε καρτοκινητο μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω? Ποια ειναι η διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Πας στο κατάστημα και το κάνεις Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Εγώ παιδιά την πάτησα. Δεν είχα ποτέ σχέση με συμβόλαια είχα wind 2play και μια φορά πήγα να πληρώσω τον λογαριασμό στο κατάστημα και εκεί μια κοπέλα άρχισε να μου λέει για το καρτο συμβόλαιο 28 εγώ την ρώτησα για την δέσμευση και μου είπε ότι είναι τουλάχιστον 3 μήνες. Λόγω μικρής διάρκειας δεσμεύσεις το δέχτηκα. Τώρα που έληξε το πρόγραμμα με το 2play κοντεύω και ένα χρόνο με το κινητό πήγα να κόψω την καρτο σύνδεση και μου λέει ότι δεν μπορώ γιατί έχω ακόμα 6 μήνες. Μπορώ να κάνω κάτι? Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Αν έχεις πάρει επιδότηση ή έκπτωση , φεύγεις ότι ώρα θες αφού πληρώσεις την επιδότηση ή την έκπτωση 6 μηνών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Επιδότηση δεν έχω πάρει τον χρόνο τον κλείνω τον επόμενο μήνα, έκπτωση δεν ξέρω κάτι με το σταθερό έχει γίνει σαν συνδυασμός. Αν και στο φόρουμ είδα ότι σε άλλους το ίδιο πρόγραμμα το δώσανε με 9.6 ενώ εγώ πληρώνω 13.4. Δηλαδή για να φύγω πρέπει να πληρώσω τους 6 μήνες που μείνανε? Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 με πηραν τηλεφωνο απο μια συνεργαζομενη εταιρια (αν καταλαβα καλα) και μου προτειναν ενα προγραμμα που "τρεχει" τωρα. Σταθερο με απεριοριστα τηλ σε σταθερα, 300' σε κινητα, 1500 λεπτα ενδοεποικινωνια με το συνδεδεμενο κινητο και 24αρι ιντερνετ + 1500' σε σταθερα, 300' σε κινητα και 350ΜΒ στο κινητο. Αυτα τα δινουν με 36€ τον μηνα και αν εισαι συνδρομητης FORTHNET εχεις επιπλεον εκπτωση (31,5€ το μηνα :X) επισης ΔΩΡΕΑΝ τα τελη μεταφορας της γραμμης. το μονο "τρωτο" που βρηκα ειναι οτι δεν εχει τα 1500' που εδινε παλια προς κινητα Wind & Q:confused: εχει ακουσει κανεις για την προσφορα αυτη; Τα "εχω παρει" με την Φορθνε και σκεφτομαι να κανω την μεταφορα αν και ειμαι προσφατος συνδρομητης της. στο κινητο εχω VodafoneRED και πιθανον να μου λειψουν τα 1500' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) με πηραν τηλεφωνο απο μια συνεργαζομενη εταιρια (αν καταλαβα καλα) και μου προτειναν ενα προγραμμα που "τρεχει" τωρα. Σταθερο με απεριοριστα τηλ σε σταθερα, 300' σε κινητα, 1500 λεπτα ενδοεποικινωνια με το συνδεδεμενο κινητο και 24αρι ιντερνετ + 1500' σε σταθερα, 300' σε κινητα και 350ΜΒ στο κινητο. Αυτα τα δινουν με 36€ τον μηνα και αν εισαι συνδρομητης FORTHNET εχεις επιπλεον εκπτωση (31,5€ το μηνα :X) επισης ΔΩΡΕΑΝ τα τελη μεταφορας της γραμμης. το μονο "τρωτο" που βρηκα ειναι οτι δεν εχει τα 1500' που εδινε παλια προς κινητα Wind & Q:confused: εχει ακουσει κανεις για την προσφορα αυτη; Τα "εχω παρει" με την Φορθνε και σκεφτομαι να κανω την μεταφορα αν και ειμαι προσφατος συνδρομητης της. στο κινητο εχω VodafoneRED και πιθανον να μου λειψουν τα 1500' αυτή τη προσφορά δεν την έχω ακούσει....ίσως επειδή έχω το W και δεν τους συνέφερε μια τέτοια συνδυαστική προσφορά. πάντως ακούγεται πολύ καλή προσφορά, ειδικά αν δεν χρησιμοποιείς καθόλου τα sms. ό,τι σου είπαν να το δεις και γραπτώς και μετά από καμιά- δυο μέρες να τηλ το 13800 για να επιβεβαιώσεις ότι έτσι έχει η προσφορά. τα δωρεάν τέλη ισχύει πάντως αφού και εγώ από forthnet πήγα wind πριν από 10 μέρες. σίγουρα πάντως θα σου τηλ η forthnet για αντιπροσφορά, γι αυτό να έχεις το νου σου. η συνήθης πρακτική της wind (σε εμένα συνέβη 2 φορές) είναι να προσφέρει 2 πάγια δωρεάν σε περίπτωση που ακυρώσεις τη φορητότητα. Edited May 30, 2014 by Dimeos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
statham Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 με πηραν τηλεφωνο απο μια συνεργαζομενη εταιρια (αν καταλαβα καλα) και μου προτειναν ενα προγραμμα που "τρεχει" τωρα. Σταθερο με απεριοριστα τηλ σε σταθερα, 300' σε κινητα, 1500 λεπτα ενδοεποικινωνια με το συνδεδεμενο κινητο και 24αρι ιντερνετ + 1500' σε σταθερα, 300' σε κινητα και 350ΜΒ στο κινητο. Αυτα τα δινουν με 36€ τον μηνα και αν εισαι συνδρομητης FORTHNET εχεις επιπλεον εκπτωση (31,5€ το μηνα :X) επισης ΔΩΡΕΑΝ τα τελη μεταφορας της γραμμης. το μονο "τρωτο" που βρηκα ειναι οτι δεν εχει τα 1500' που εδινε παλια προς κινητα Wind & Q:confused: εχει ακουσει κανεις για την προσφορα αυτη; Τα "εχω παρει" με την Φορθνε και σκεφτομαι να κανω την μεταφορα αν και ειμαι προσφατος συνδρομητης της. στο κινητο εχω VodafoneRED και πιθανον να μου λειψουν τα 1500' Το προγραμμα που περιγράφεις λέγεται wind one! 1. Η τιμη είναι 39€ και για όσους έχουν forthnet 32.90€! 2. Το προγραμμα δεν είναι έτσι όπως το περιγράφεις... Τα 300' λεπτά είναι είτε απο το σταθερο σου είτε απο το κινητο σου! Δεν είναι 300 στο Σταθερο + 300 στο κινητο!!! 3. Τα τέλη μεταφοράς είναι δωρεάν σε οποιαδήποτε εταιρία λόγω συνδυαστικου πακέτου (Σταθερο+κινητο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 ρωτησα σημερα στα Public. Οντως ειναι το "ΟΝΕ", αλλα μου ειπαν για 300' + 300' και επιπλεον 50 SMS η τιμη ειναι 29,90€ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 ρωτησα σημερα στα Public. Οντως ειναι το "ΟΝΕ", αλλα μου ειπαν για 300' + 300' και επιπλεον 50 SMS η τιμη ειναι 29,90€ :) μια χαρά είναι!!απλώς κάνε και μια επιβεβαίωση στο 13800 για παν ενδεχόμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
statham Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 ρωτησα σημερα στα Public. Οντως ειναι το "ΟΝΕ", αλλα μου ειπαν για 300' + 300' και επιπλεον 50 SMS η τιμη ειναι 29,90€ :) Μπορει να έχει ειδική προσφορά το public για τα (300 extra λεπτά)! Δεν ξέρω! Αυτο που ξέρω όμως είναι ότι το 29.90€ είναι η τιμη με ΦΠΑ αλλα χωρίς τέλη κινητής τηλεφωνίας... Για βάλε και ένα 12% επιπλέον! ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Λαθος θα καταλαβες σιγουρα.300 λεπτα ειναι κ απο τα δυο.οχι 300 κ 300.στανταρακι αυτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Αυτό που μπορώ να πω εγώ, είναι ότι το συγκεκριμένο "ΟΝΕ" είναι ειδική προσφορά με ειδικούς όρους για συνδρομητές προερχόμενους από τη Forthnet. Σκοπό έχει να τραβήξει στη Wind άτομα από τη συνδρομητική βάση της Forthnet. Τώρα αν οι "ειδικοί όροι" περιορίζονται μόνο στην τιμή (στα 29.90€) ή επεκτείνονται και σε διαφορετικές/επιπλέον του απλού ΟΝΕ παροχές δεν το ξέρω μετά βεβαιότητας, αλλά δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 μια ερωτηση αμα ξερει κανεις.Εκανα σημερα αιτηση φορητοτητας απο wind σε vodafone.Ποσες μερες εχω δικαιωμα (αν εχω) να αναιρεσω την αιτηση:!: Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 μια ερωτηση αμα ξερει κανεις.Εκανα σημερα αιτηση φορητοτητας απο wind σε vodafone.Ποσες μερες εχω δικαιωμα (αν εχω) να αναιρεσω την αιτηση:!: 14 ημέρες....άκυρο αυτό ισχύει στη σταθερή. πραγματικά εδώ τα πράγματα είναι λιγο μπερδεμένα: αν δεν έχεις πάρει sim και δεν έχεις υπογράψει είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kainourgiazalh Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Τι προσφορά παίζει να μου κάνει η WIND αν πάω με φορητότητα σ' αυτήν; Ατομικό συμβόλαιο. Έκπτωση παγίου και όχι επιδότηση συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Τι προσφορά παίζει να μου κάνει η WIND αν πάω με φορητότητα σ' αυτήν; Ατομικό συμβόλαιο. Έκπτωση παγίου και όχι επιδότηση συσκευής. πραγματικά δεν ξέρω. θα σου πω την εμπειρία μου όταν επιχείρησα να κάνω φορητότητα σε voda από wind. κάθε κατάστημα έχει κάποια πολιτική η οποία δε ξέρω πως καθορίζεται. για παράδειγμα κατάστημα voda στη Παιανία μου έδινε το red sta 36 όπως του Γέρακα και Μαρκόπουλου. του Μαρκόπουλου μου εδινε και το 700 προς όλους στα 27 ενώ οι άλλοι 2 στα 29. το κατάστημα του Χολαργού δεν έκανε καμιά προσφορά. τους είπα αν τρέξει κάτι να μου τηλ. μετά από 3 ημέρες μου τηλ και μου έδιναν το red στα 33. τελικά έκανα αίτηση για το 27 αλλά μετά από αντιπροσφορά της wind πήρα το W στα 30. δε ξέρω αν βοήθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 πραγματικά δεν ξέρω. θα σου πω την εμπειρία μου όταν επιχείρησα να κάνω φορητότητα σε voda από wind. κάθε κατάστημα έχει κάποια πολιτική η οποία δε ξέρω πως καθορίζεται. για παράδειγμα κατάστημα voda στη Παιανία μου έδινε το red sta 36 όπως του Γέρακα και Μαρκόπουλου. του Μαρκόπουλου μου εδινε και το 700 προς όλους στα 27 ενώ οι άλλοι 2 στα 29. το κατάστημα του Χολαργού δεν έκανε καμιά προσφορά. τους είπα αν τρέξει κάτι να μου τηλ. μετά από 3 ημέρες μου τηλ και μου έδιναν το red στα 33. τελικά έκανα αίτηση για το 27 αλλά μετά από αντιπροσφορά της wind πήρα το W στα 30. δε ξέρω αν βοήθησα Εξαρτάται από πολλά πράγματα, πχ αν συνδυάσεις και σταθερή κλπ αλλά και από το ίδιο το κατάστημα. Πιστεύω όμως πως θα καταφέρεις σε καλή τιμή το W Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Καλησπερα , με πηραν και εμενα σημερα τηλεφωνο απο τη wind ( με ειχαν παρει 2-3ς φορες απο χθες αλλα δε το σηκωνα ωστοσο) για τη προσφορα του συμβολαιου One..στα 29,90 επειδη εχω forthnet..βεβαια το σταθερο εχω δεν το χρησιμοποιω και θα ηθελα μονο ιντερνετ εαν ειναι δυνατον..εν τελει θα με ξανακαλεσουν οταν εχουν κατι καλυτερο και καλα..γενικα παντως μ φαινεται καλη προσφορα( εφοσον δινω 25 πες συνολο με καθε μηνα μια καρτα των 10 στο whatsup και 15 στη φορθνετ).. ερωτηση: παιζει τωρα να μου κανουν δηλαδη καλυτερη προσφορα η να μη περιμενω αδικα ? ληγει και το συμβολαιο της forthnet αυτο το μηνα..μηπως για αυτο με πηραν ? η ετσι στο ακυρο παιρνουν και οτι λαβρακι πιασουν ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts