lewton Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ξέρετε πως μπορούμε να αλλάξουμε τα νούμερα του Friends and Family; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Μόνο μέσω εξυπηρέτησης και καταστήματος λογικά... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ξέρετε πως μπορούμε να αλλάξουμε τα νούμερα του Friends and Family; μόνο μέσω 1260 (αν είναι εφικτό) Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Καλημέρα! ρώτησα χτες την wind τηλεφωνικά πως γίνεται να καταργήσω την πάγια σύνδεση μου στην λήξη της στις 16 Μαίου και να χάσω και το νούμερο. Μου είπαν ότι πρέπει να έχω πληρώσει τον λογαριασμό που λήγει τώρα αρχές Μαίου και να πάω σε κατάστημα να κάνω αίτηση μέχρι τις 10 Μαίου αλλά πριν τις 10. Το κακό είναι που λένε ότι θα απενεργοποιηθεί 1 μήνα μετά δλδ μέσα Ιουνίου! αυτό γιατί? είναι νόμιμο? στις 16 Μαίου λήγει το συμβόλαιο δεν θα έπρεπε να κοπεί "μαχαίρι" εφόσον κάνω και αίτηση ποιο νωρίς? ή είναι θέμα τιμολόγησης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Καλημέρα! ρώτησα χτες την wind τηλεφωνικά πως γίνεται να καταργήσω την πάγια σύνδεση μου στην λήξη της στις 16 Μαίου και να χάσω και το νούμερο. Μου είπαν ότι πρέπει να έχω πληρώσει τον λογαριασμό που λήγει τώρα αρχές Μαίου και να πάω σε κατάστημα να κάνω αίτηση μέχρι τις 10 Μαίου αλλά πριν τις 10. Το κακό είναι που λένε ότι θα απενεργοποιηθεί 1 μήνα μετά δλδ μέσα Ιουνίου! αυτό γιατί? είναι νόμιμο? στις 16 Μαίου λήγει το συμβόλαιο δεν θα έπρεπε να κοπεί "μαχαίρι" εφόσον κάνω και αίτηση ποιο νωρίς? ή είναι θέμα τιμολόγησης ? Εγω στη θεση σου θα εκανα φορητοτητα σε καρτοκινητο αλλης εταιριας, και σε 3 εργασιμες μερες θα ξεμπερδευα. Εαν δε θελεις το νουμερο, ασε τη σιμ στο συρταρι. Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Εχω ηδη νουμερο σε cosmote whats up και δεν θελω και αλλο. Αν και αλλο ενα σε cosmote w.u θα μου ηταν ισως χρησιμο για χρηση σε "ειδικες" συσκευες. Αυτο που λες πως το κανω; στην ακρη πως θα το αφησω αφου θα με χρεωνουν κανονικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Καλημέρα! ρώτησα χτες την wind τηλεφωνικά πως γίνεται να καταργήσω την πάγια σύνδεση μου στην λήξη της στις 16 Μαίου και να χάσω και το νούμερο. Μου είπαν ότι πρέπει να έχω πληρώσει τον λογαριασμό που λήγει τώρα αρχές Μαίου και να πάω σε κατάστημα να κάνω αίτηση μέχρι τις 10 Μαίου αλλά πριν τις 10. Το κακό είναι που λένε ότι θα απενεργοποιηθεί 1 μήνα μετά δλδ μέσα Ιουνίου! αυτό γιατί? είναι νόμιμο? στις 16 Μαίου λήγει το συμβόλαιο δεν θα έπρεπε να κοπεί "μαχαίρι" εφόσον κάνω και αίτηση ποιο νωρίς? ή είναι θέμα τιμολόγησης ? Αυτό συμβαίνει όντως και είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Και εγώ το ίδιο αντιμετώπισα προ 2μήνου. Από όσο κατάλαβα το κάνουν για να δαπανηθεί το αρχικά προπληρωμένο πάγιο και να μη χρειαστεί να το επιστρέψουν ως μετρητά (δηλαδή μας αναγκάζουν να κάτσουμε άλλο ένα μήνα στον οποίο δε χρεώνουν πάγιο αλλά δαπανείται το προκαταβληθέν). Νομίζω ότι πρέπει να γίνει θέμα στην ΕΕΤΤ για να τους τραβήξει το αυτί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Εχω ηδη νουμερο σε cosmote whats up και δεν θελω και αλλο. Αν και αλλο ενα σε cosmote w.u θα μου ηταν ισως χρησιμο για χρηση σε "ειδικες" συσκευες. Αυτο που λες πως το κανω; στην ακρη πως θα το αφησω αφου θα με χρεωνουν κανονικα; Απο τη στιγμη που θα το κανεις καρτοκινητο, στη συγκεκριμενη περιπτωση γουατς απ, το αφηνεις στο συρταρι και εαν θελεις να το συντηρησεις, θα βαζεις 1 καρτα καθε 12 μηνες. Δεν εχεις αλλη χρεωση στο καρτοκινητο. Εαν δε σε ενδιαφερει το νουμερο, το αφηνεις στο συρταρι, αφου το εχεις κανει καρτοκινητο, και δεν υπαρχει καμμια χρεωση και σε ενα χρονο ληγει. Μηπως το μπερδεψες με το καρτοσυμβολαιο; Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 (edited) Τώρα είναι παγιο και ληγει 16 Μαιου, ρωτησα πως θα κανω αυτο που ειπες και να γινει γρηγορα αντι να περιμενω 1 μηνα? αλλα επειδη θα παω σημερα προς τα εκει και ειναι κοντα το καταστημα θα παω να κανω αιτηση διακοπης δεν πειραζει, δεν θελω αλλο νουμερο, καλυτερα να χαθει γιατι εχω ατομα που το ξερουν και δεν τους γουσταρω. :p Αυτό συμβαίνει όντως και είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Και εγώ το ίδιο αντιμετώπισα προ 2μήνου. Από όσο κατάλαβα το κάνουν για να δαπανηθεί το αρχικά προπληρωμένο πάγιο και να μη χρειαστεί να το επιστρέψουν ως μετρητά (δηλαδή μας αναγκάζουν να κάτσουμε άλλο ένα μήνα στον οποίο δε χρεώνουν πάγιο αλλά δαπανείται το προκαταβληθέν). Νομίζω ότι πρέπει να γίνει θέμα στην ΕΕΤΤ για να τους τραβήξει το αυτί. εμενα μου ειπαν οτι θα βγει και αλλος λογαριασμος! δλδ μετα τις 16 Μαιου θα μπορω να το χρησιμοποιω μεχρι τις 16 Ιουνιου? επειδη θα παω σημερα προς τα εκει που ειναι ενα καταστημα να παω να πληρωσω τον λογαριασμο, να ρωτησω και να κανω και την αιτηση τερματισμου παγιου, οπως και να εχει, δεν θελω φορητοτητα σε αλλον παροχο, εχω ηδη αλλη sim με cosmote whats up. Τώρα καταλαβα τι λες μαλλον αυτός ειναι ο λογος, σιγα μην επιστρεφουν χρηματα πισω! αν ομως κανεις παραπανω χρεωσεις θα σκασει και αλλος λογαριασμος να πληρωνεις μετα. Edited May 2, 2014 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 εμενα μου ειπαν οτι θα βγει και αλλος λογαριασμος! δλδ μετα τις 16 Μαιου θα μπορω να το χρησιμοποιω μεχρι τις 16 Ιουνιου? επειδη θα παω σημερα προς τα εκει που ειναι ενα καταστημα να παω να πληρωσω τον λογαριασμο, να ρωτησω και να κανω και την αιτηση τερματισμου παγιου, οπως και να εχει, δεν θελω φορητοτητα σε αλλον παροχο, εχω ηδη αλλη sim με cosmote whats up. Τώρα καταλαβα τι λες μαλλον αυτός ειναι ο λογος, σιγα μην επιστρεφουν χρηματα πισω! αν ομως κανεις παραπανω χρεωσεις θα σκασει και αλλος λογαριασμος να πληρωνεις μετα. Το ίδιο πράγμα σου είπαν και μου είπαν. Έκανα την αίτηση για την αλλαγή σε f2g στις 23/3 -σκοπίμως ώστε να είμαι ούτε πολύ κοντά σε τιμολόγηση για να μου πουν "δεν ενημερωθήκαμε" αλλά ούτε και πολύ μακριά για να μου χρεώνουν "αναλογίες παγίου"- και ενώ η επόμενη τιμολόγησή μου ήταν να γίνει 4/4 (11-12 μέρες μετά δηλαδή χρόνος υπεραρκετός για οτιδήποτε). Μου είπαν ότι θα αλλάξει 4/5 (δηλαδή περίπου 1,5 μήνα μετά!). Έκπληκτος Ρώτησα ποιός ο λόγος; Μου είπαν ότι πρέπει να εκδοθεί εκκαθαριστικός λογαριασμός. Ξαναρώτησα για ποιό λόγο να μην είναι "εκκαθαριστικός" ο προσεχής λογαριασμός που θα έβγαινε στις 4/4 καθώς όπως ήταν προφανές ο χρόνος ήταν υπεραρκετός για να "ενημερωθούν" οι πάντες και εισέπραξα αοριστίες (κοινώς δεν είχαν καμία αξιόλογη δικαιολογία). Όταν τελικά ρώτησα πως είναι δυνατό -καθώς το γνώριζα- φορητότητα σε άλλο πάροχο να θέλει μόλις 3 εργάσιμες και αλλαγή σε καρτοκινητό με παραμονή δηλαδή στη Wind να χρειάζεται 1,5 μήνα και πάλι συνέχισαν το "αβαβά" ("είναι άλλη διαδικασία" κλπ.). Δε βγάζεις άκρη... Ειδικά η Wind έχει πολύ "περίεργο" λογιστήριο (αλλοπρόσαλες "αναλογίες παγίων", προκαταβολές, χρεοπιστώσεις κλπ.) που μάλλον είναι στα όρια της δεοντολογίας ή και της νομιμότητας και μόνο σκοπό έχουν να προσελκύουν "ρευστότητα" υπέρ τους και σε βάρος του συνδρομητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) εμένα μου έκαναν το εξής: είχα το Μedium το οποίο για 2 χρόνια μου το έδιναν 50% κάτω και φέτος αποφάσισαν να μη μου δώσουν την έκπτωση παρόλο που τους το είχα πει. φυσικά πάω και κάνω φορητότητα στη Vodafone και μόλις βλεπουν στη wind τη φορητότητα αμέσως τηλ να με ρωτήσουν και καλά γιατι φεύγω.....τους είπα για οικονομικούς λόγους και τελικά μου έδωσαν το W sta 29.9. νομίζω ότι έκανα βλακεία, θα μπορούσα, αν τους έκανα το δύσκολο να το έπαιρνα σε καλύτερη τιμή αλλά είναι στα λεφτά που ήθελα. Μάλιστα μου τόνισε ότι δε πρόκειται να πληρώσω 2 πάγια (τον τρεχούμενο και τον επόμενο μήνα). Και να που προχθές μου σκάει λογαριασμός στα 66 ευρώ!!!!!!!!Ευτυχώς για καλή μου τύχη είχα κρατήσει το όνομα της υπαλλήλου που είχα μιλήσει. Η επίσημη θέση της Wind ήταν ότι ναι μεν έχει η αλλαγή πακέτου στα 30 ευρώ, όμως επειδη το προηγούμενο πακέτο λήγει στον Ιούνιο μέχρι τότε θα πληρώνω κανονικά το πάγιο του W!!!ευτυχώς όμως όπως σας είπα και πριν είχα κρατήσει το όνομα της υπαλλήλου, η οποία παραδέχτηκε φυσικά ό,τι μου το είχε πει....μου ζήτησε συγγνώμη και θα μου βγάλουν πιστωτικό στον επόμενο λογαριασμο 66 ευρώ. Υ.Γ. όταν τη ρώτησα την υπάλληλο γιατί, όταν σας παρακαλούσα να μου κάνετε έκπτωση, μου αρνηθήκατε, μου απάντησε το εξής: δυστυχώς είναι η πολιτική της εταιρείας!! Edited May 3, 2014 by Dimeos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 εμένα μου έκαναν το εξής: είχα το Μedium το οποίο για 2 χρόνια μου το έδιναν 50% κάτω και φέτος αποφάσισαν να μη μου δώσουν την έκπτωση παρόλο που τους το είχα πει. φυσικά πάω και κάνω φορητότητα στη Vodafone και μόλις βλεπουν στη wind τη φορητότητα αμέσως τηλ να με ρωτήσουν και καλά γιατι φεύγω.....τους είπα για οικονομικούς λόγους και τελικά μου έδωσαν το W sta 29.9. νομίζω ότι έκανα βλακεία, θα μπορούσα, αν τους έκανα το δύσκολο να το έπαιρνα σε καλύτερη τιμή αλλά είναι στα λεφτά που ήθελα. Μάλιστα μου τόνισε ότι δε πρόκειται να πληρώσω 2 πάγια (τον τρεχούμενο και τον επόμενο μήνα). Και να που προχθές μου σκάει λογαριασμός στα 66 ευρώ!!!!!!!!Ευτυχώς για καλή μου τύχη είχα κρατήσει το όνομα της υπαλλήλου που είχα μιλήσει. Η επίσημη θέση της Wind ήταν ότι ναι μεν έχει η αλλαγή πακέτου στα 30 ευρώ, όμως επειδη το προηγούμενο πακέτο λήγει στον Ιούνιο μέχρι τότε θα πληρώνω κανονικά το πάγιο του W!!!ευτυχώς όμως όπως σας είπα και πριν είχα κρατήσει το όνομα της υπαλλήλου, η οποία παραδέχτηκε φυσικά ό,τι μου το είχε πει....μου ζήτησε συγγνώμη και θα μου βγάλουν πιστωτικό στον επόμενο λογαριασμο 66 ευρώ. Υ.Γ. όταν τη ρώτησα την υπάλληλο γιατί, όταν σας παρακαλούσα να μου κάνετε έκπτωση, μου αρνηθήκατε, μου απάντησε το εξής: δυστυχώς είναι η πολιτική της εταιρείας!! Πολύ καλή τιμή στα 30€ το W , όσο για την πολιτική της εταιρίας νομίζω όλες το ίδιο κάνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Πολύ καλή τιμή στα 30€ το W , όσο για την πολιτική της εταιρίας νομίζω όλες το ίδιο κάνουν έχεις δίκιο ότι όλες οι εταιρείες κάνουν το ίδιο...μόνο που σε αγχώνουν αν μπορείς να ακυρώσεις τη φορητότητα, γιατί πλέον όταν κάνεις αίτηση σου δίνουν κάρτα sim και υπογράφεις το συμβόλαιο και δε ξέρω τι παίζει. εγώ είχα τη τύχη να βρω ένα λάθος στο συμβόλαιο και να μη το υπογράψω άμεσα και έτσι δεν είχα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Τα πραγματα ειναι απλά: φορητοτητα σε καρτοκινητο αλλης εταιριας και σε 3 εργασιμες σταματαει η χρεωση παγιου. Οσοι δε λετε να το καταλαβετε, καθηστε και πληρωστε +1,5 πάγιο... Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 καλημέρα! για την ιστορία το Σαββατο το πρωι εκανα αιτηση καταργησης και σήμερα με πηραν τηλ και τελικα το γυρισα στο wind flexy zero για να κρατησω το νουμερο αλλα με μηδενικο παγιο, μπορω να δεχτω κλησεις κτλ αλλα αν κανω εγω χρεωνονται, ετσι κι αλλιως εχω Cosmote W.U. Δεν πειραζει καλα ειναι ετσι, ποτε δεν ξερεις ετσι καποτε δεν ειχα σημα cosmote σπιτι για 6μηνες!!!! :lol::lol::lol::lol: ενεργοποιηθηκε απο σημερα ηρθε sms πριν λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis5688 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 καλησπερα, εχω στην wind συμβόλεο wind to all 40 για κινητό, και wind double play L. Θέλω να παρω ακριβή συσκευή. μπορώ να την διεκδικήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Αν σου βγαζουν μικρη επιδοτηση κανε οτι πας να φυγεις και θα δεις....εμενα μου εκαναν ενα καρο προσφορες αλλα χωρις σημα τι να τις κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 καλησπερα, εχω στην wind συμβόλεο wind to all 40 για κινητό, και wind double play L. Θέλω να παρω ακριβή συσκευή. μπορώ να την διεκδικήσω? "Απείλησέ" τους με φορητότητα (σε ένα από τα δύο ή το κινητό ή το σταθερό) και διεκδίκησε όσο γίνεται καλύτερη προσφορά στα πάγια. Στη συνέχεια πήγαινε και αγόρασε όποια ακριβή συσκευή επιθυμείς μόνος σου από το ελεύθερο εμπόριο και σε καλύτερη τιμή. Δε σε συμφέρει να πάρεις την επιδότηση σε αγορά συσκευής από αυτούς (από όλους τους παρόχους όχι μόνο τη Wind). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 "Απείλησέ" τους με φορητότητα (σε ένα από τα δύο ή το κινητό ή το σταθερό) και διεκδίκησε όσο γίνεται καλύτερη προσφορά στα πάγια. Στη συνέχεια πήγαινε και αγόρασε όποια ακριβή συσκευή επιθυμείς μόνος σου από το ελεύθερο εμπόριο και σε καλύτερη τιμή. Δε σε συμφέρει να πάρεις την επιδότηση σε αγορά συσκευής από αυτούς (από όλους τους παρόχους όχι μόνο τη Wind). οι απειλές φορητότητας πολλές φορές δεν τους συγκινεί. αν όμως το δουν σε πράξη τότε θα συγκινηθούν και θα σου κάνουν καλή προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 οι απειλές φορητότητας πολλές φορές δεν τους συγκινεί. αν όμως το δουν σε πράξη τότε θα συγκινηθούν και θα σου κάνουν καλή προσφορά. ετσι λειτουργει.Θα αντικαταστησω το πολλες φορες με ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Αυτό ακριβώς ενοούσα. Να τους "απειλήσει" κάνοντας (όχι απλά αναφέροντάς το λεκτικά) αίτημα φορητότητας. Μέχρι (και αν) να ολοκληρωθεί ένα αίτημα φορητότητας παραμένει "απειλή". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 (edited) εγώ παντως λεκτικά που το ανεφερα και ειδικα οταν πηγα να κανω απο παγιο σε f2g εγινε ενας χαμος, τοσο στο ποσο επιδοτησης οσο και σε εκπτωση παγιου. Μετα που εκανα αιτηση διακοπης παλι με πηραν και αφου ανεφερα οτι εχω προβλημα με το σημα στην κατοικια μου αλλα και στην δουλεια μου και ηδη δουλευω με αλλη εταιρια (dual sim mobile) τελικα προτειναν το μηδενικο παγιο wind flexy zero που εγω δεν χρησιμοποιω την γραμμη αλλα δουλευει το νουμερο για αλλους να με καλουν δλδ και δεν το χανω. Επισης δεν θα ερχεται καν λογαριασμος, αν κανω ομως οτιδηποτε χρεωνεται κανονικα οπως λεει στον τιμοκαταλογό τους, γιατι δεν υπαρχει προγραμμα. Επισης μου ειπαν αν θελω μπορω να απενεργοποιησω την sim ή να την αφησω στην ακρη δεν υπάρχει κανενα απολυτως προβλημα. Αν καποτε φτιαχτει το σημα βλεπουμε... Σε ενημέρωσαν φαντάζομαι ότι στο Flexy Zero πρέπει σε διάστημα ενός 6μηνου, κάθε 6μηνο, να κάνεις συνολική κίνηση 55.8 €, ε? εκανα edit τελικά ρωτησα ξανα δεν ισχυει αυτο που λες...υπαρχει τροπος ΑΜΑ ΠΑΡΕΙΣ τηλ μονο να σε ενεργοποιησουν με αυτο το κοστος με 9,30 τον μηνα να εχεις λιγα λεπτα ομιλιας μονο. Οπως ειναι ΔΕΝ υπαρχει ΚΑΜΙΑ χρεωση απολυτως και ΔΕΝ ερχεται κανενας λογαριασμος. Eκτος αν το χρησιμοποιησω, αν με παιρνουν μονο τιποτα απολυτως. Τσαμπα κληση χρεωθηκα.....θα το καταργουσα αλλα επειδη ξερουμε και με την cosmote τι γινεται, θα εχουμε τπτ αποξηλωσεις παλι και οχι σημα οποτε θελω backup την wind... Edited May 7, 2014 by Nikifoross συμπλήρωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 θα ήθελα να ρωτήσω κάτι: στο W στα 1500 sms περιλαμβάνονται και mms ή χρεώνονται έξτρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 θα ήθελα να ρωτήσω κάτι: στο W στα 1500 sms περιλαμβάνονται και mms ή χρεώνονται έξτρα; Εννοείται μόνο SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Εννοείται μόνο SMS. σε ευχαριστώ πολύ!!μήπως ξέρεις που μπορώ να βρω τη χρέωση για τα mms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts