Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις δοκιμάσει το σήμα 3G της Wind εκτός Αθήνας;;

Αναγκαστικά πας σε άλλη εταιρεία αν σε ενδιαφέρει πραγματικά.

Πολύ απόλυτο αυτό που λες. Βασικά εξαρτάται την περιοχή. Εσύ που αναφέρεσαι συγκεκριμένα;

Με τη vodafone πάντως που είχα πριν, όχι στην επαρχία, ούτε στην Αθήνα δεν είχα καλό σήμερα 3G. Πιο απλά, τα πάντα είναι σχετικά ;)

Πολύ απόλυτο αυτό που λες. Βασικά εξαρτάται την περιοχή. Εσύ που αναφέρεσαι συγκεκριμένα;

Με τη vodafone πάντως που είχα πριν, όχι στην επαρχία, ούτε στην Αθήνα δεν είχα καλό σήμερα 3G. Πιο απλά, τα πάντα είναι σχετικά ;)

Το έχω αναφέρει και σε προηγούμενα posts με συγκεκριμένα παραδείγματα.

Δεν γίνεται εντελώς τυχαία, σε Αραχωβα, Ναύπλιο, Καρπενήσι και πόσα άλλα μέρη επισκέπτομαι για παραθερισμο, η Wind να σέρνεται ή να μην έχει καθόλου σημα 3g,ενώ η Vodafone να παίζει μια χαρά.

Έχω και πρόσφατο παράδειγμα στο χιονοδρομικό Παρνασσού, αλλά όπου συγκρινα δίπλα δίπλα τις 2 εταιρείες και η διαφορά στο σήμα ήταν χαώδης.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το έχω αναφέρει και σε προηγούμενα posts με συγκεκριμένα παραδείγματα.

Δεν γίνεται εντελώς τυχαία, σε Αραχωβα, Ναύπλιο, Καρπενήσι και πόσα άλλα μέρη επισκέπτομαι για παραθερισμο, η Wind να σέρνεται ή να μην έχει καθόλου σημα 3g,ενώ η Vodafone να παίζει μια χαρά.

Έχω και πρόσφατο παράδειγμα στο χιονοδρομικό Παρνασσού, αλλά όπου συγκρινα δίπλα δίπλα τις 2 εταιρείες και η διαφορά στο σήμα ήταν χαώδης.

σου λεει η wind ''πας για μπανια, για σκι, γενικα διακοπες και θελεις να σου βγαινουν τα ματια στην οθονη του smartphone σου; Απολαυσε τις διακοπες σου, δες τη θέα κλτ...και ασε το ιντερνετ στην ακρη'' ;)

οσοι θελουν να ειναι στο ιντερνετ, ενω ειναι διακοπές, χανουν τις διακοπές...

σου λεει η wind ''πας για μπανια, για σκι, γενικα διακοπες και θελεις να σου βγαινουν τα ματια στην οθονη του smartphone σου; Απολαυσε τις διακοπες σου, δες τη θέα κλτ...και ασε το ιντερνετ στην ακρη'' ;)

οσοι θελουν να ειναι στο ιντερνετ, ενω ειναι διακοπές, χανουν τις διακοπές...

Ωραία λογική.. Στα μέρη που πας εσύ διακοπές δηλαδή, στις περιόδους μη διακοπών, εκεί ζουν καλικάντζαροι ή άνθρωποι; Αυτοί δηλαδή δεν δικαιούνται ισάξιες υπηρεσίες;

Επίσης, οι businessmen που χρειάζονται 3G βρέξει χιονίσει και που πάνε ταξίδια, θα πρέπει να αποφύγουν την wind πάση θυσία αν λάβουν τοις μετρητοίς τα όσα έγραψες! :ninja:

Edited by greeksalad

Ωραία λογική.. Στα μέρη που πας εσύ διακοπές δηλαδή, στις περιόδους μη διακοπών, εκεί ζουν καλικάντζαροι ή άνθρωποι; Αυτοί δηλαδή δεν δικαιούνται ισάξιες υπηρεσίες;

Επίσης, οι businessmen που χρειάζονται 3G βρέξει χιονίσει και που πάνε ταξίδια, θα πρέπει να αποφύγουν την wind πάση θυσία αν λάβουν τοις μετρητοίς τα όσα έγραψες! :ninja:

1) στις περιοδους μη διακοπων, οι κατοικοι εχουν ιντερνετ στο σπιτι

2) άλλο 'businessman' και άλλο 'golden boy'... Ο businessman καθεται στο δωματιο ή cafe του ξενοδοχειου ή σαλέ και μπαινει με wifi απο το λαπτοπ του. Το golden boy εκει που κανει skydiving ή bungee jumping πρεπει να ελεγξει τα e-mail του :lol:

εκτός εαν θελεις να μας πεις οτι οι businessmen (που οπως λες 'βρεχει χιονισει' χρειαζονται 3g) κανουν camping :wacko: Ακομη και εκει, τα οργανωμενα camping εχουν στο cafe τους wifi...

Με άλλα λογια, το 3g δεν ειναι τοσο απαραιτητο, οπως βλεπεις ;) Δηλαδη, πριν το 3g, δεν πηγαιναν διακοπες οι 'businessmen'; Σημασια εχει να βγαζεις γραμμη, πιο πολλες πιθανοτητες εχει ο επαγγελματιας να συνεννοηθει με το γραφειο με κληση ομιλιας, παρά με e-mail (αφου ειναι διακοπές).

1) στις περιοδους μη διακοπων, οι κατοικοι εχουν ιντερνετ στο σπιτι

2) άλλο 'businessman' και άλλο 'golden boy'... Ο businessman καθεται στο δωματιο ή cafe του ξενοδοχειου ή σαλέ και μπαινει με wifi απο το λαπτοπ του. Το golden boy εκει που κανει skydiving ή bungee jumping πρεπει να ελεγξει τα e-mail του :lol:

εκτός εαν θελεις να μας πεις οτι οι businessmen (που οπως λες 'βρεχει χιονισει' χρειαζονται 3g) κανουν camping :wacko: Ακομη και εκει, τα οργανωμενα camping εχουν στο cafe τους wifi...

Με άλλα λογια, το 3g δεν ειναι τοσο απαραιτητο, οπως βλεπεις ;) Δηλαδη, πριν το 3g, δεν πηγαιναν διακοπες οι 'businessmen'; Σημασια εχει να βγαζεις γραμμη, πιο πολλες πιθανοτητες εχει ο επαγγελματιας να συνεννοηθει με το γραφειο με κληση ομιλιας, παρά με e-mail (αφου ειναι διακοπές).

Επίσης, κάποιο μέρος που εσύ πας για διακοπές μόνο, ενδεχομένως να είναι χώρος που ένας επιχειρηματίας πηγαινοέρχεται.

Συνοπτικά η άποψή μου για την άποψή σου... Κάτι τέτοιες λογικές μας κατήντησαν εκεί που είμαστε σαν χώρα... Δηλαδή εν ολίγοις μας λες "αφού έχετε παντού 2g να είστε και ευχαριστημένοι"? Σιγά μην μας κάνει και χάρη η κάθε εταιρεία με τις παροχές της.. Ό,τι πληρώνεις παίρνεις λέει μία παροιμία... και αν πληρώνεις περιμένοντας να πάρεις και δεν παίρνεις στο τέλος το διαφημιζόμενο προϊόν, δεν μακροημερεύεις! :)

Συμφωνώ στο ότι πρέπει να έχουν όσο μεγαλύτερη κάλυψη μπορούν, αφού ο πελάτης πληρώνει. Διαφωνώ όμως στο στυλ 'δεν αντέχω χωρίς 3g'. Όπως λένε 'και στο χωριό σου έπινες εσπρέσο;'. Αυτό το 'must' ότι πρέπει ο επαγγελματίας να έχει 3g το βρίσκω λάθος. Μου θυμίζει μια 'κομμώτρια' της wind όταν έψαχνα εύκολο νούμερο να μου λέει 'πάρτε αυτό, είναι πολύ εύκολο', ενώ είχε μόνο 2 ψηφία ίδια... Επειδή μας το προωθούν, δε σημαίνει ότι ισχύει...

Συμφωνώ στο ότι πρέπει να έχουν όσο μεγαλύτερη κάλυψη μπορούν, αφού ο πελάτης πληρώνει. Διαφωνώ όμως στο στυλ 'δεν αντέχω χωρίς 3g'. Όπως λένε 'και στο χωριό σου έπινες εσπρέσο;'. Αυτό το 'must' ότι πρέπει ο επαγγελματίας να έχει 3g το βρίσκω λάθος. Μου θυμίζει μια 'κομμώτρια' της wind όταν έψαχνα εύκολο νούμερο να μου λέει 'πάρτε αυτό, είναι πολύ εύκολο', ενώ είχε μόνο 2 ψηφία ίδια... Επειδή μας το προωθούν, δε σημαίνει ότι ισχύει...

Φίλε, σορρυ αλλά δεν είσαι σε θέση να κρίνεις ποιος χρειάζεται το 3g, πού και πότε. Όπως ούτε εγώ και κανένας μας.

Το γιατί το χρειάζεται ο καθένας είναι δική του δουλειά.

Δεν είναι ανάγκη να είσαι επαγγελματιας για να το χρειάζεσαι.

Μπορεί ο άλλος να τσεκαρει τα email του, την κάμερα που παρακολουθεί το σπίτι του, να θέλει να διαβάσει κάτι γρήγορα κλπ.

Amazon Fire stick 4k max

Φίλε, σορρυ αλλά δεν είσαι σε θέση να κρίνεις ποιος χρειάζεται το 3g, πού και πότε. Όπως ούτε εγώ και κανένας μας.

Το γιατί το χρειάζεται ο καθένας είναι δική του δουλειά.

Δεν είναι ανάγκη να είσαι επαγγελματιας για να το χρειάζεσαι.

Μπορεί ο άλλος να τσεκαρει τα email του, την κάμερα που παρακολουθεί το σπίτι του, να θέλει να διαβάσει κάτι γρήγορα κλπ.

δε διαφωνω, απλα απαντουσα στους ''businessmen σε διακοπές'' του salad... Σιγουρα υπαρχουν διαφορες επειγουσες περιπτωσεις, αλλά εαν το σκεφτουμε λιγο παραπανω, στη χειροτερη περιπτωση π.χ. να διαβασεις ενα mail, μπορεις και χωρις 3G. Ο καθενας βλεπει τί ανάγκες εχει και επιλεγει εταιρια. Τωρα, εαν διαβασει καποιος το mail του σε 3 λεπτά ή σε 10 δευτερολεπτα, αυτο το βλεπει ο καθενας τί τιμημα θα επιλεξει να πληρωσει. Εγω παντως στη Θεσσαλονικη οταν εχω Η στο vodafone, πολλες φορες μου εχει κολλησει, παρά σε egde της wind (ιδια συσκευη, αλλαζω καρτες).

οποιος συνεχεια ταξιδευει, δε θα βρει σε καμμια εταιρια συνεχομενο 3g (δυστυχως).

ΥΓ: ενοειται οτι δεν υποστηριζω το ''κατσε με τα λίγα'', αλλά ετσι οπως ειναι η κριση πρεπει να βλεπουμε τι συμφερει συνολικά, προσωπική μου γνωμη. Ο καθενας πεταει τα χρηματα του οπως θελει, δικά του ειναι αλλωστε.

στα wind to All ποιοι τροποι υπαρχουν για ενημερωση υπολοιπων?(επισημοι οχι εφαρμογες τυπου droidstats,call meter 3g κλπ)

Κλήση στο 1270 χωρίς χρέωση. Ενημερώνει για τα πάντα εκτός των mb για το ίντερνετ.

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

στα wind to All ποιοι τροποι υπαρχουν για ενημερωση υπολοιπων?(επισημοι οχι εφαρμογες τυπου droidstats,call meter 3g κλπ)

Κλήση στο 1270 χωρίς χρέωση. Ενημερώνει για τα πάντα εκτός των mb για το ίντερνετ.

και τα MBs

αυξάνεις ανώτατο όριο

αγοράζεις πακέτα μετά ενσωματωμένο όγκο

ΚΛΗΣΗ 1270

Δεν υπάρχει με γραπτό μήνυμα;δεν ειναι και βολικό να παίρνεις τηλέφωνο όταν είσαι κάπου που δεν μπορείς να πάρεις τηλ!

Δεν υπάρχει με γραπτό μήνυμα;δεν ειναι και βολικό να παίρνεις τηλέφωνο όταν είσαι κάπου που δεν μπορείς να πάρεις τηλ!

Δεν χρειάζεται να μιλήσεις.Εχει μενού και πληκτρολογείς την επιλογή που θέλεις.

Δεν χρειάζεται να μιλήσεις.Εχει μενού και πληκτρολογείς την επιλογή που θέλεις.
παλι δεν βολευει.με μηνυμα εν υπαρχει?για να μην πω οτι ακομα δεν εχει βγαλει εφαρμογη η κ@λο εταιρεια μας

παλι δεν βολευει.με μηνυμα εν υπαρχει?για να μην πω οτι ακομα δεν εχει βγαλει εφαρμογη η κ@λο εταιρεια μας

Αυτό ρωτούσα πριν 2 σελίδες και εγώ.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Χρόνια πίσω σε αυτό το θέμα.

Amazon Fire stick 4k max

BB Wind! Paidia 15 mines eimoun stin Wind pragmatika apo oles tis apopsis itan xalia. 1. Sima 2. Eksipiretisi KLEPSIMO STO TERMA!

oust!

Που στηρίζεις αυτά που λες; δύο χρόνια τώρα δεν έχω περάσει ποτέ το πάγιο και από σήμα όλα μια χαρά

BB Wind! Paidia 15 mines eimoun stin Wind pragmatika apo oles tis apopsis itan xalia. 1. Sima 2. Eksipiretisi KLEPSIMO STO TERMA!

oust!

πολλά χρόνια στην wind από εποχής telestet όταν άνοιξε, πρόβλημα έχω σε συγκεκριμένα 2-3 σημεία που έχω ταξιδέψει και το τελευταίο διάστημα όσο πάει και καλύτερα. Εξυπηρέτηση, υστερούν ΟΛΕΣ οι εταιρίες γιατί μας θεωρούν κορόϊδα...οπότε και αλλού τα ίδια είναι...

Η απόφαση να φύγεις είναι δική σου, πας όπου σε συμφέρει. ;)

Τι λετε θα μου δωσει για φορητοτητα η γουιντ 2 προς ολους 50 με 35 ευρω κ ενα 25αρι με22

ΕΥρω συν ενα αλκατελ 997d των 250ε δωρο??:p..για τα ωραια μου τα ματια βρε παιδια..

Το ψαχνω για φορητοτητα απο βοντα παιδες.

Ερωτηση το 50 προς ολους με 35 ειναι παντα χωρις φπα?

Η χωρις φορους υπολογισμενο, το12 τα εκατο δλδ..

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Τι λετε θα μου δωσει για φορητοτητα η γουιντ 2 προς ολους 50 με 35 ευρω κ ενα 25αρι με22

ΕΥρω συν ενα αλκατελ 997d των 250ε δωρο??:p..για τα ωραια μου τα ματια βρε παιδια..

Το ψαχνω για φορητοτητα απο βοντα παιδες.

Ερωτηση το 50 προς ολους με 35 ειναι παντα χωρις φπα?

Η χωρις φορους υπολογισμενο, το12 τα εκατο δλδ..

Είναι με το ΦΠΑ κομπλέ ή τιμή αλλά χωρίς το 12%, η τιμή κοινώς είναι Super !

Είναι με το ΦΠΑ κομπλέ ή τιμή αλλά χωρίς το 12%, η τιμή κοινώς είναι Super !

απλά να ξερει ο φιλος οτι το 12% φορος (τελη κινητης τηλεφωνιας) ειναι εως λογαριασμο 50ε, μετά πηγαινει 15% νομιζω. Αυτο ισχυει σε ολες τις εταιριες.

oust!

Φουλ της επιχειρηματολογίας :) Θέλεις να μάθεις τις εμπειρίες μου από σήμα Cosmote και χρεώσεις Voda; Άστο καλύτερα...

Wind και πάλι Wind.

Τελικά όλοι τα ίδια σ..>ά είναι, μου φαίνεται!

Αγγελούδια σίγουρα δεν είναι...Και αφού όλοι κάπου σε ταλαιπωρούν (στην εξυπηρέτηση, στο σήμα...), πιστευω ότι πρέπει να επιλέγουμε βάση οικονομίας. Σε αυτό τελευταία υπερτερεί η Wind...Μακαρι να ακολουθήσουν και οι άλλοι με καλυτερες προσφορες , για να επωφεληθούμε όλοι εμείς;)

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ