Jump to content

Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

Eliseos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι τέτοια έκανε η Vodafone και τώρα τα ξεκίνησε και η Wind??

Μια χαρά!! :):)

Εδώ και καιρό το έχει ξεκινήσει και η Wind... ;)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Και μιας και λίγο παραπάνω λέγαμε για επιδοτήσεις, ήθελα να ρωτήσω.

Είχα πάρει επιδότηση συμβολαίου τον Απρίλιο (6,75€ μηνιαίως) και έκανα διακοπή τον Δεκέμβριο. Στον τελευταίο λογαριασμό, μου χρεώσανε 40,59€ "Υπόλοιπο από αγορές Ειδών κινητής τηλεφωνίας", που φαντάζομαι ότι είναι κάποιου είδους πρόστιμο για τις επιδοτήσεις που θα μου δίνανε.

Με δεδομένο ότι εγώ δεν είχα υπογράψει κανένα συμβόλαιο, με δεδομένο ότι προ-εισπράττουν πρόστιμο για επιδοτήσεις που ΘΑ δίνανε, τι να τους κάνω ώστε απλά να μην τους πληρώσω το πρόστιμο;

Δλδ. πρακτικά στους 9 μήνες γλίτωσα (9x6,75€= 60,75) και τώρα μου ζητάνε να τους επιστρέψω το υπόλοιπο ποσό. Φυσικά και δεν σκοπεύω να το πληρώσω, αλλά να τους στείλω mail ή να τους πάω στον Συνήγορο του Καταναλωτή;

Αν το ποσό το κάνεις πίστωση και φύγεις πριν το χρόνο πληρώνεις τις εκπτώσεις που έχει πάρει μέχρι εκείνη τη στιγμή!

Επειδή έχεις περάσει 6μηνο δεν σου ζητάει 9x6,75 αλλά ένα ποσοστό από το 6,75...

Δεν είναι λογικό να σου ζητά το ποσό για τους 3 μήνες που χρειάζονται για να κλείσεις χρόνο!

Τί εννοείς δεν έχεις υπογράψει; Σου έκαναν πίστωση χωρίς να το γνωρίζεις δηλαδή;

Ή απλώς στο ανέφεραν, συμφώνησες και δεν σου έδωσαν αντίγραφο έτσι ώστε να μπορέις να δεις και τον πίνακα με το αναπόσβεστο ποσό;

Μην γινόμαστε και εμείς παρανοικοί με τις υπογραφές! Έχουν ακουστεί τόσα και τόσα αλλά μην λέμε και εμείς ό,τι θέλουμε γιατί θα χάνουν το δίκιο τους άτομα που πραγματικά εξαπατήθηκαν...

Απλώς είχαμε μάθει παλιά με τις φορητότητες από τη μια εταιρία στην άλλη κάθε 3 μήνες! Παλιά αν είχες πίστωση δεν σου ζήταγαν επιστροφή επιδότησης, έχουν αλλάξει κάποια πράγματα!

Θυμάμαι πολλοί από εδώ μέσα έλεγαν θα κάνω πίστωση μέχρι να σκάσει καμιά καλή προσφορά αλλού και να φύγω!

Βέβαια, δίκιο θα είχες στα νέα συμβόλαια που δεν σου δίνουν τη δυνατότητα αν θες να μην χρησιμοποιήσεις την επιδότηση! Βέβαια όλα έχουν γίνει 12μηνα, 24 μήνα κτλ

εχω 120 το παλιο προγραμμα.Σημερα ανκαλυψα τυχαια στο σιτε της οτι απο 7/2/2011 βαζουν τρελες αυξησεις..

http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/tariff_plans/mh-emporika-diathesima-programmata.aspx

τα καινουργια πανακριβα με σχεση με αυτο που εχω wind medium 55e......

ωρα να την κανω για q που και 2,5 ωρες να μιλαω παλι ποιο φθηνα βγαινει.

ελεος με αυτες τις αυξησεις..

TrelosPlanitis.blogspot.com

- ολα τα τρελά εδώ .. -

Βλέπω στη σελίδα τους έχει για το xs και 100mb data αλλα είμαι σίγουρος οτι οταν έκανα εγώ το συμβόλαιο δεν υπήρχαν όπως επίσης και τα λεπτα/sms προς αλλους ήταν λιγοτερα.Μόνο για τους νέους συνδρομητες ειναι αυτα;

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ναι, δεν υπήρχαν...είναι καινούργια συμβόλαια...δίνουν λιγότερα, με λίγο ίντερνετ.

Ώρα για αλλαγή δικτύου δηλαδή.Ευχαριστώ!

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ώρα για αλλαγή δικτύου δηλαδή.Ευχαριστώ!

ανάλογα τις ανάγκες σου !!!

Ο πατέρας μου έχει ένα νούμερο με Καρτοσύνδεση.Εχθές ενώ δεν πήρε κάποιο τηλέφωνο αφαιρέθηκαν από το υπόλοιπό του 5 περίπου ευρώ.Πού πρέπει να πάρω να ρωτήσω τί συνέβη;

Ο πατέρας μου έχει ένα νούμερο με Καρτοσύνδεση.Εχθές ενώ δεν πήρε κάποιο τηλέφωνο αφαιρέθηκαν από το υπόλοιπό του 5 περίπου ευρώ.Πού πρέπει να πάρω να ρωτήσω τί συνέβη;

στο 1260 για να κανουν ελεγχο λανθασμενων χρεωσεων!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Παιδιά σήμερα με μια νέα σύνδεση στο WIND XXS παίρνω επιδότηση και αν ναι πόσο ;

δεν σου ειπε ο πωλητης που σου εκανε τη συνδεση?

μου κανει εντυπωση πως λες οτι εκανες συνδεση χωρισ να εχεις ενημερωθει για την επιδοτηση που δικαιουσαι...

τι να πω...

δεν σου ειπε ο πωλητης που σου εκανε τη συνδεση?

μου κανει εντυπωση πως λες οτι εκανες συνδεση χωρισ να εχεις ενημερωθει για την επιδοτηση που δικαιουσαι...

τι να πω...

Καλά, το παιδί ρωτάει..Δε σημαίνει ότι το έκανε κιόλας. (Τουλάχιστον ελπίζω :) )

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλά, το παιδί ρωτάει..Δε σημαίνει ότι το έκανε κιόλας. (Τουλάχιστον ελπίζω :) )

τοτε λαθος δικο μου! :lol::lol::lol:

υπαρχει αλλος τροπος να βλεπω τα λεπτα,sms που μου μενουν στο wind M εκτος απο τα 2 sms/ημερα που εχουν ΜΟΝΟ?εχω το hd2 εαν υπαρχει καμμια εφαρμογη πειτε πλιζ

και ως συνηθως δεν θα βγαλεις ακρη

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει αλλος τροπος να βλεπω τα λεπτα,sms που μου μενουν στο wind M εκτος απο τα 2 sms/ημερα που εχουν ΜΟΝΟ?εχω το hd2 εαν υπαρχει καμμια εφαρμογη πειτε πλιζ

Εννοείς για το sms στο 1212 που σου λέει το υπόλοιπο?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εννοείς για το sms στο 1212 που σου λέει το υπόλοιπο?

ναι αλλα θελω μια εφαρμογη για windows mobile που να την ρυθμισω εγω να φιλτραρει τις κλησεις προς αλλα δικτυα κλπ οποτε να ξερω μονος μου χωρις το sms στο 1212 ποσος χρονος-sms μου μενει!

Σε ένα άλλο thread νομίζω πως είδα ότι ένας χρήστης του forum είχε φτιάξει μια τέτοια εφαρμογή για android. Εσύ είπες έχεις windows mobile...οπότε μάλλον δε σου κάνει. αν σε ενδιαφέρει, στείλε μου πμ να το ψάξω για να σου στείλω που το είδα.

Θυμαται καποιος το τηλεφωνο για το τμημα επιδοτησεων(το τμημα ου ζητας καλυτερη επιδοτηση συμβολαιου) γιατι μου ηρθε ανανεωση συμβολαιου και θελω να δω λιγο τι μπορει να παιξει......

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Λοιπον,μου ειρθε μηνυμα οτι με 5€ θα εχω 500 ΜΒ για 30 μερες.Αξιζει?Εχω το f2g2.

Apple iPhone 14 Pro Max

• The title was changed to Nova: Τα πάντα για τα συμβόλαια, επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ