Zorz Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Πηγα λοιπον αμεσως στο καταστημα και μου ειπαν οτι δε γινεται και πρεπει να τους ενημΕρωσΕι η ιδια η wind. ΗΜΑΡΤΟΝ. . . αντε να βγαλωω ακρη. Τωρα ξαναεστειλα στην wind μαιλ και περιμενω απαντηση τους. Ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει. Ηθελαν ντε και καλα να παρω το flexy zero.... Πάντως το Wind 1 το έχουν παραπεταμένο. Πήρα ένα "βιβλιαράκι" που έβγαλε η Wind το καλοκαίρι και περιλαμβάνει τα προγράμματα συμβολαίου που προσφέρουν. Όλα τα flexy και το zero, τα απλά προγράμματα προπληρωμένου χρόνου, το max, τα data κλπ. Γράφει πολύ αναλυτικά χρεώσεις, έξτρα πακέτα (sms, mms, προς σταθερά κλπ). Όμως το Wind 1 είναι ανύπαρκτο! Καμία αναφορά πουθενά... Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 εστειλα mail στιν wind και μου με πηραν τηλεφωνο μεσα σε 3 ωρες. Μου ειπαν οτι στο καταστημα επρεπε να μου το προσφερουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Πηγα λοιπον αμεσως στο καταστημα και μου ειπαν οτι δε γινεται και πρεπει να τους ενημΕρωσΕι η ιδια η wind. ΗΜΑΡΤΟΝ. . . αντε να βγαλωω ακρη. Τωρα ξαναεστειλα στην wind μαιλ και περιμενω απαντηση τους. Ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει. Ηθελαν ντε και καλα να παρω το flexy zero.... στειλε μου και σε μενα πμ να μου πεις ποιο καταστημα το εκανε. Δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω με καποια μαγαζια τι γινεται...να παρακαλανε οι συνδρομητες να κανουν ενα συμβολαιο και να τρωνε ακυρο! να μπαινει ο συνδρομητης σε διαδικασια να παρει μια επισημη απαντηση απο παντου και να ταλαιπωρειτε. πρεπει να γινει παρατηρηση στο καταστημα και απο την εταιρια. Μ'αυτα και μ'αυτα ειμαστε 3η δυστηχως...και χανουμε χιλιαδες συνδρομητες Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Tι περιμενεις μπιλ, οταν ανοιγεις σε ενα χρονο και κατι παραπανω απο 150 καταστηματα, τα αρκετα απο τα οποια εχουν ελειψεις σε καταρτισμενο προσωπικο.... Χωρις να θελω να μειωσω ατομα σε καταστηματα(γιατι υπαρχουν και αστερια, κυριολεκτικα), δεν μπορεις απο πωλητης ρουχων, σερβιτορα κτλ να γινεις σε 2 μηνες υπαλληλος καταστηματος κινητης τηλεφωνιας σωστος.... Και αυτο που με βγαζει εξω απο τα ρουχα μου, ειναι οτι υπαρχει το αψογο 1234, το οποιο πχ το συγκεκριμενο καταστημα φανταζομαι δεν ηξερε καν τι ειναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Tι περιμενεις μπιλ, οταν ανοιγεις σε ενα χρονο και κατι παραπανω απο 150 καταστηματα, τα αρκετα απο τα οποια εχουν ελειψεις σε καταρτισμενο προσωπικο.... Χωρις να θελω να μειωσω ατομα σε καταστηματα(γιατι υπαρχουν και αστερια, κυριολεκτικα), δεν μπορεις απο πωλητης ρουχων, σερβιτορα κτλ να γινεις σε 2 μηνες υπαλληλος καταστηματος κινητης τηλεφωνιας σωστος.... Και αυτο που με βγαζει εξω απο τα ρουχα μου, ειναι οτι υπαρχει το αψογο 1234, το οποιο πχ το συγκεκριμενο καταστημα φανταζομαι δεν ηξερε καν τι ειναι.... Δεν νομίζω ότι είναι θέμα -μόνο- των ανενημέρωτων καταστημάτων... Αυτό το άψογο 1234, είναι τηλέφωνο εξυπηρέτησης στα κεντρικά της Wind; Για περισσότερο απο ενάμιση μήνα προσπαθούσα να κάνω ανανέωση του εταιρικού συμβολαίου και να αξιοποιήσω την επιδότηση στην συσκευή Ρ3600. Σε κανένα απο τα καταστήματα που πήγα(πήγα σε 5 διαφορετικά) δεν είχαν ιδέα. Πήρα στα κεντρικά και τους ζήτησα μια επίσημη απάντηση, τονίζοντας πως σε αντίθετη περίπτωση θα έκανα φορητότητα. Αυτό που μου είπαν είναι ότι δεν γνωρίζουν και ότι απλά θα πρέπει να περιμένω. Μα καλά, αν δεν γνωρίζουν αυτοί, τότε ποιος γνωρίζει;:wacko: Δεν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο τμήμα; Δεν τους ενδιαφέρει να κρατήσουν ένα πελάτη που τους λέει ξεκάθαρα ότι θα φύγει;;:wacko: Μου κάνει εντύπωση... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Tι περιμενεις μπιλ, οταν ανοιγεις σε ενα χρονο και κατι παραπανω απο 150 καταστηματα, τα αρκετα απο τα οποια εχουν ελειψεις σε καταρτισμενο προσωπικο.... Χωρις να θελω να μειωσω ατομα σε καταστηματα(γιατι υπαρχουν και αστερια, κυριολεκτικα), δεν μπορεις απο πωλητης ρουχων, σερβιτορα κτλ να γινεις σε 2 μηνες υπαλληλος καταστηματος κινητης τηλεφωνιας σωστος.... Και αυτο που με βγαζει εξω απο τα ρουχα μου, ειναι οτι υπαρχει το αψογο 1234, το οποιο πχ το συγκεκριμενο καταστημα φανταζομαι δεν ηξερε καν τι ειναι.... Συγνωμη κιολας...αλλα γι'αυτο υπαρχει η εκπαιδευση. και ενταξει δεν ειναι θεμα εκπαιδευσης μονο...ειναι και θεμα θελησης. το θεμα παει αλλου δυστηχως...απο την γραμμη που παιρνουν απο "ψηλα" (οχι απο την εταιρια) αυτο το αψογο οπως λες 1234...και να το παιρναν εκεινη την στιγμη...δεν θα γινοταν παλι τιποτα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Οταν ειχα παρει το κινητο μ Ν73 τον ιουνιο μ ειχαν δωσει μια καρτα αξιας 100ε για δωρεαν mms,3G κτλ. την οποια και δεν εχω ενεργοποιησει...μεχρι ποτε εχω ημερομηνια ληξης για να την ενεργοποιησω??(Δεν την εχω ενεργοποιησει επειδη στην περιοχη μου εν υπαρχει καλυψη 3G) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 προς το παρον δεν εχει αναφερθει για το ποτε θα ληξουν οι καρτες. το σιγουρο ειναι οτι κυκλοφορουν ακομα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 προς το παρον δεν εχει αναφερθει για το ποτε θα ληξουν οι καρτες. το σιγουρο ειναι οτι κυκλοφορουν ακομα! Ok σε ευχαριστω!!Μηπως ξερεις ή εχεις ακουσει ποτε θα υπαρξει καλυψη 3G στην ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ??H Cosmote εχει.... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Έχω δύο συμβόλαια... Ένα WIND Flexy 25 και ένα από τα πρώτα που είχαν βγει (Telestet). Μπορώ να "ενώσω" τις επιδοτήσεις τους; Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Έχω δύο συμβόλαια... Ένα WIND Flexy 25 και ένα από τα πρώτα που είχαν βγει (Telestet). Μπορώ να "ενώσω" τις επιδοτήσεις τους; Σε κάποιο κατάστημα franchise μπορείς να το κάνεις. Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freddie Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Na rwthso..se sumvolaio pos matheneis to upoloipo oras pou exeis ktlp..sugekrimena se mena (pou exo to vmax) poses klhseis kai sms mou apomenoun.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι; Μένω στη Θεσσαλονίκη, αλλά πηγαινοέρχομαι συχνά στη Λάρισα. Τι είναι περίπου τα καταστήματα franchise; Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Μένω στη Θεσσαλονίκη, αλλά πηγαινοέρχομαι συχνά στη Λάρισα. Τι είναι περίπου τα καταστήματα franchise; Δεν ανήκουν στην Wind, αλλά λειτουργούν υπό το καθεστώς της ιδιοχρησίας. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Και εγώ που πρέπει να απευθυνθώ; Στα καταστήματα WIND; Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Και εγώ που πρέπει να απευθυνθώ; Στα καταστήματα WIND; φυσικα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delirium79 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Na rwthso..se sumvolaio pos matheneis to upoloipo oras pou exeis ktlp..sugekrimena se mena (pou exo to vmax) poses klhseis kai sms mou apomenoun.. Στο max δεν έχεις αυτή την δυνατότητα... Επειδή έχω τι ίδιο πακέτο, αν ο κολητός σου πεί "πάρε με σε 5 λεπτά".. καλυτέρα μην κλείσεις και περίμενε... χαχα... Καλό πακετάκι αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_skyline Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Καλησπέρα, μια ερώτηση και από μένα: Έχουμε 2 καρτοκινητά Wind τα οποία θέλουμε να μετατρέψουμε σε σύνδεση (Flexy 25 ή 30). Γίνεται με κάποιο μηνιαίο κόστος να έχουν απεριόριστες κλήσεις και sms (δεν με πολυενδιαφέρουν τα mms) ή έστω 500 λεπτά και 500 sms (όπως to Non-Stop στην καρτοκινητή), αλλά να είναι ξεχωριστοί λογαριασμοί και όχι ένας (οικογενειακό πρόγραμμα); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Δοκιμασε 2 wind max, σαν να εχετε απεριοριστο μεταξυ σας (και προς αλλα WIND και σταθερα) η απο την δεσμευση τιμης, δες κατι σε απεριοριστα 1,2,3 μαζι με την επιλογη για απεριοριστα μηνυματα....Α, η και το WIND V Friends....Lol. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktgr15 Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Καλημέρα. Ελπιζω σε σωστο χώρο να γράφω το μήνυμα μου. Εχω την εξής σκέψη... Να κανω εναν νεο λογαριασμό στην ΤΙΜ στο wind flexy zero και να πάρω την επιδότηση. Γυρω στα 70 ευρώ ειναι απ οτι εχω καταλάβει. Για το πρωτο 6μηνο, στη συνεχεια, να κανω κατανάλωση 70 ευρώ και το δευτερο εξαμηνο να πεταξω την καρτα σε ενα ντουλάπι και να περιμένω μέχρι να περασει οποτε και θα κλεισω τον λογαριασμό. Μπορω να το κάνω αυτό ή θα υπάρχουν κάποιες extra χρεώσεις. Παγιο δεν έχει...κάτι άλλο; Ευχαριστώ. (Οποιαδήποτε λογικά(και αλλα...) λάθη οφείλονται στην περασμένη ώρα :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FISHERMAN Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Καλησπέρα καταρχήν, θέλω τη πολύτιμη βοήθεια σας. Έχω εδω και μια 5ετία ίσως σύνδεση Vodafone 120+50sms και πρέπει να πληρώνω γύρω στα 20ευρώ πάγιο.Δώρο σύνδεση dialup αν θυμάμαι που εχω να την χρισιμοποιήσω χρόνια.Από συνήθεια-σταθερότητα και για να μην μπλέκω με χρεώσεις κλπ δεν είχα ασχοληθεί με το θέμα.Έμαθα σήμερα για το νετ με 3,5ευρο όμως και με ενδιαφέρει πάρα πολύ.Μπήκα στο site της wind αλλά είχε τόσα πολλά που πελάγωσα.Τι να πάω να ζητήσω από το κατάστημα της wind και να είναι αντίστοιχο του voda120. Θέλω να μείνω στα ~19-20 ευρώ και ας δίνω τα λεφτά για τα 50sms για το αντίστοιχο νετ.Δεν μιλάω τρελά στο κινητό ούτε στέλνω sms.Εχω ppc qtek9100 και θέλω MSN και yahoo mail. Σας ευχαριστώ.... Παράθεση <?)))><`·.FISHERMAN.·`·.?><((((?> qtek9100-TYTN-TYTNII-TouchDiamondPro-Desire Ν78-E52- Motorola ATRIX 4G - LG NEXUS 4-THL5000 - INNOS D6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 tha zitiseis flexy20.opou me tin prosfora "higher" pou iparxei tha energopoihtheis sto flexy25 pou exei 130' omilias,se sindiasmo me sms kai mms.ola auta me 20 eyro pagio. tha zitiseis na pareis doro,gia ton proto mina mono,epipleon 60 sms kai 15 mms.einai mia deyteri prosfora apokleistika gia nees sindeseis. episis zita kai to wind plus nonstop.aperioristi ploigisi sto wind plus apo to kinito soy me 3,49 euro epipleon. an vgaleis kai karta pronomiwn-pistotiki bonus,tha to exeis teleios dwrean to wind plus non stop!oute kan ta 3,49 euro den tha plironeis! tha pareis kai kaliteri epidotisi siskevis.....;) rotise to. Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Μόλις είδα τον νέο μου λογαριασμό στο ebill... Έχω το πρόγραμμα Wind Max και διαπίστωσα ότι δεν μου είχαν αφαιρέσει καθόλου τις κλήσεις προς σταθερά και Wind... Έτσι ο λογαριασμός έφτανε την μισή χιλιάδα! Τη στιγμή που αν τα αφαιρούσαν θα έφτανε το πολύ τη μισή εκατοντάδα... Πήρα αμέσως τηλέφωνο στο 1260 και δήλωσαν ότι αυτό το μήνα υπήρξε γενικό πρόβλημα στο σύστημά τους και σε αρκετούς συνδρομητές δεν έγινε η αφαίρεση. Επίσης μου είπαν να μην ανυσηχώ, θα μου αφαιρεθούν από τον επόμενο... Μα τι να μην ανυσηχώ που αν τα δώσω αυτά, όχι ο επόμενος δε θα φτάσει, αλλά ούτε και οι λογαριασμοί ενός χρόνου για να μου τα ξεχρεώσουν! Τους εξήγησα λοιπόν ότι το ποσό είναι πάρα πολύ μεγάλο και φοβάμαι ότι θα γίνει κάποιο μπέρδεμα. Έτσι μου είπαν ότι ενημέρωσαν το λογιστήριο και κάποια στιγμή θα επικοινωνήσουν εκείνοι μαζί μου για να το λύσουμε... Ένα μεγάλο μπράβο Wind, για την πολύ περισσότερη αναξιοπιστία που δείχνει... Αν θέλουν να λέγονται σοβαρή εταιρεία θα έπρεπε αν όχι τουλάχιστον να μην κάνουν τόσο αισχρά λάθη, να ενημερώνουν αμέσως οι ίδιοι τους συνδρομητές τους ότι υπήρξε λάθος και να λύνουν άμεσα το οικονομικό θέμα, όχι στον επόμενο λογάριασμό ή στους λογαριασμούς του επόμενου χρόνου... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Μόλις είδα τον νέο μου λογαριασμό στο ebill... Έχω το πρόγραμμα Wind Max και διαπίστωσα ότι δεν μου είχαν αφαιρέσει καθόλου τις κλήσεις προς σταθερά και Wind... Έτσι ο λογαριασμός έφτανε την μισή χιλιάδα! Τη στιγμή που αν τα αφαιρούσαν θα έφτανε το πολύ τη μισή εκατοντάδα... Πήρα αμέσως τηλέφωνο στο 1260 και δήλωσαν ότι αυτό το μήνα υπήρξε γενικό πρόβλημα στο σύστημά τους και σε αρκετούς συνδρομητές δεν έγινε η αφαίρεση. Επίσης μου είπαν να μην ανυσηχώ, θα μου αφαιρεθούν από τον επόμενο... Μα τι να μην ανυσηχώ που αν τα δώσω αυτά, όχι ο επόμενος δε θα φτάσει, αλλά ούτε και οι λογαριασμοί ενός χρόνου για να μου τα ξεχρεώσουν! Τους εξήγησα λοιπόν ότι το ποσό είναι πάρα πολύ μεγάλο και φοβάμαι ότι θα γίνει κάποιο μπέρδεμα. Έτσι μου είπαν ότι ενημέρωσαν το λογιστήριο και κάποια στιγμή θα επικοινωνήσουν εκείνοι μαζί μου για να το λύσουμε... Ένα μεγάλο μπράβο Wind, για την πολύ περισσότερη αναξιοπιστία που δείχνει... Αν θέλουν να λέγονται σοβαρή εταιρεία θα έπρεπε αν όχι τουλάχιστον να μην κάνουν τόσο αισχρά λάθη, να ενημερώνουν αμέσως οι ίδιοι τους συνδρομητές τους ότι υπήρξε λάθος και να λύνουν άμεσα το οικονομικό θέμα, όχι στον επόμενο λογάριασμό ή στους λογαριασμούς του επόμενου χρόνου... 1 μηνας παρουσιασε προβλημα...πανω σε σενα βρηκε να πεσει? κι εγω προχθες ενημερωθηκα γι'αυτο. οντως μην ανησυχεις διοτι δεν θα τον πληρωσεις τον λογαριασμο σου. απλα θα αφαιρεθει αυτοματα. ελπιζω να μη συμβει και τον αλλο μηνα γιατι βλεπς 10.000ευρω πιστωση! :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 1 μηνας παρουσιασε προβλημα...πανω σε σενα βρηκε να πεσει? κι εγω προχθες ενημερωθηκα γι'αυτο. οντως μην ανησυχεις διοτι δεν θα τον πληρωσεις τον λογαριασμο σου. απλα θα αφαιρεθει αυτοματα. ελπιζω να μη συμβει και τον αλλο μηνα γιατι βλεπς 10.000ευρω πιστωση! :lol: Τι να πω ρε bill, μου τι φίλαγαν φαίνεται για όσες φορές τους έχω κακολογίσει... :p :p Δηλαδή αυτό τον μήνα τι θα πληρώσω; Τίποτα; Τα 40-45 που είναι κανονικά θα τα δώσω μαζί με τον επόμενο; Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts