Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω πάρει πολλά πακέτα στο όνομα μου και όλα έχουν την προσφορά

Οπότε λογικά , δεν έχεις πρόβλημα.

θενξ.Ρωτησα γτ θυμόμουν πως κάποια μέλη είχαν γράψει πως δεν εμπαιναν τα 5€ της προσφορας(5Χ6μήνες) σε αγορά 2ης σιμ.

Μήπως ξέρεις μέχρι ποτε θα ειναι διαθεσιμα τα πακετακια στο σαιτ?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Στο site εμένα δεν μου δείχνει το υπόλοιπο από το bonus προς όλους, ενώ εχτές είχα 285 λεπτά... Έχει κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα;
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Εγω προχθες αλλαξα απο νανο σε μικρο δωρεαν

Εγω είχα ρωτήσει πριν καιρό και μου είχαν πει για 5€..τώρα αν άλλαξε κατι η απλά μου έλεγαν βλακείες επειδή τους ρώτησα προαιρετικά,δεν ξέρω....σορρυ αν έχω λάθος!!

@Naxiand νομίζω έχει καταργηθεί αυτό!! :/

Edited by George6633

Στο site εμένα δεν μου δείχνει το υπόλοιπο από το bonus προς όλους, ενώ εχτές είχα 285 λεπτά... Έχει κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα;

Έχω και γω το ίδιο πρόβλημα στον λογαριασμό της γιαγιάς μου..ενώ στον δικό μου τα δείχνει κανονικα! :/

Έχω και γω το ίδιο πρόβλημα στον λογαριασμό της γιαγιάς μου..ενώ στον δικό μου τα δείχνει κανονικα! :/

Πήρες τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών;

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Οχι,για αρχή τους έστειλα στην σελίδα στο Facebook και περιμένω μήπως και δεν ειναι τελική η αλλαγή ακόμα!!Θα μ ενημερώσουν

σαν να μου φαίνεται καλύτερο το f2g site... για να δούμε και την ανανέωση της εφαρμογής #1 info!

Όντως είναι καλύτερο,αν και έχει κάποια προβλήματα..πχ δεν μου κανει log out στον λογαριασμό η στο κινητό δεν ανοίγει όλη η οθόνη!Ελπίζω να ειναι μόνο σ εμένα αυτά,αν και νομίζω πως δεν έχει γίνει ο τελικός τους έλεγχος!!Νωρίς ειναι ακόμα...

όντως με το Logout, αλλά μόλις το πατήσεις και πας σε άλλο tab (π.χ. στο ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ) σε βγάζει Logged out ήδη. απλά σαν να μην φαίνεται στο UI ότι όντως είσαι Log out. θα φτιαχτεί

όντως με το Logout, αλλά μόλις το πατήσεις και πας σε άλλο tab (π.χ. στο ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ) σε βγάζει Logged out ήδη. απλά σαν να μην φαίνεται στο UI ότι όντως είσαι Log out. θα φτιαχτεί

Άρα δεν είναι μόνο σ εμένα...Εντάξει είναι νωρίς ακόμα!!

Στο 1269 στα λέει κανονικα τα λεπτά;;Γιατι εγω ναι μεν τα γράφει,αλλα έχω 0' οπότε δεν έχει νόημα...και τώρα δεν ειμαι στο χωριό για να ελέγξω το κινητο της γιαγιάς που έχει λεπτά...

Στο 1269 στα λέει κανονικα τα λεπτά;;Γιατι εγω ναι μεν τα γράφει,αλλα έχω 0' οπότε δεν έχει νόημα...και τώρα δεν ειμαι στο χωριό για να ελέγξω το κινητο της γιαγιάς που έχει λεπτά...

Στο 1269 το λέει κανονικά . Το μπέρδεμα έγινε μάλλον λόγω αλλαγής site. Ίδωμεν...:)

Υ.Γ Το φτιάξανε το site τώρα τα δείχνει κανονικά. :)

Edited by fotisk13

Ωραία!!Εντάξει είναι αρχή ακόμα οπότε θα γίνονται διορθώσεις!!Πάντως ειναι πιο ωραίο!!

Log out δεν κανει ουτε εμενα,τα υπολοιπα λογαριασμου μου τα δειχνει σωστα.Μου αρεσει πιο πολυ τωρα

Το log out ειναι ένα θέμα...κατά τ αλλα δεν βλέπω κατι άλλο!Πάντως ναι ειναι πιο ωραίο και πιο ας πούμε οργανωμένο!!

Το log out ειναι ένα θέμα...κατά τ αλλα δεν βλέπω κατι άλλο!Πάντως ναι ειναι πιο ωραίο και πιο ας πούμε οργανωμένο!!

Υ.Γ.: Βρε παιδια μόνο σ εμάς φαίνεται καλύτερο;;;3 άτομα που έχουν ήδη σχολιάσει στην σελίδα του F2G στο Facebook λένε οτι ειναι άσχημο....εμένα πάντως μ αρέσει!

Σορρυ ειμαι από κινητό και καταλαθος έκανε νέα απάντηση αντί για τροποποίηση

σαν να μου φαίνεται καλύτερο το f2g site... για να δούμε και την ανανέωση της εφαρμογής #1 info!

Εμένα δεν μου αρέσει η εμφάνιση των πακέτων.

{ριν τα διάβαζα με μια ματιά ενώ τώρα είναι περίεργα. Αλλού το ποσό αλλού το πακέτο αλλού το bonus

Ναι όντως αυτό με τα πακέτα το διάβασα και στο Facebook... :/

Εμένα δεν μου αρέσει η εμφάνιση των πακέτων.

{ριν τα διάβαζα με μια ματιά ενώ τώρα είναι περίεργα. Αλλού το ποσό αλλού το πακέτο αλλού το bonus

συνήθεια είναι κι αυτό, γιατί πριν αλλού πήγαινε το μάτι και τώρα αλλού πρέπει να πηγαίνει! ήθελαν απ' ότι φαίνεται να δώσουν έμφαση σε Τιμές και Bonus γι αυτό και τα πετάνε "πιο ξεχωριστά" από πριν

ελπίζω να βάλουν κανένα νέο πακέτο :P

εμενα δεν μου δειχνει την ημερομηνια λήξης των πακετων που εχω ενεργοποιημενα. Λέει

Tα 28' 43'' λήγουν στις και μετα κενό.

Edited by kmpatra

εμενα δεν μου δειχνει την ημερομηνια λήξης των πακετων που εχω ενεργοποιημενα. Λέει

Tα 28' 43'' λήγουν στις και μετα κενό.

Ναι,ειναι μια ακόμη από τις διορθώσεις που πρέπει να γίνουν!!

Edited by George6633

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova