bezoss Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Ρε παιδιά πού μπορώ να βρω τις χρεώσεις του κανονικού F2G χωρίς τη δέσμευση τιμής (πχ. F2G1,2 Κλπ); http://www.wind.com.gr/ConDows/00001934_WIND_F2G_19-12-2008_GR.pdf εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 http://www.wind.com.gr/ConDows/00001934_WIND_F2G_19-12-2008_GR.pdf εδώ Σ'ευχαριστώ ρε Μπέζο. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Ρε παιδιά πού μπορώ να βρω τις χρεώσεις του κανονικού F2G χωρίς τη δέσμευση τιμής (πχ. F2G1,2 Κλπ); edw file mu http://www.wind.com.gr/ConDows/00001934_WIND_F2G_19-12-2008_GR.pdf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Το F2G1 έχει αποστολή ΣΜΣ προς ξένα δίκτυα μόλις 2cents; :blink: Μήπως το F2G1 καρασυμφέρει σε όλα ή μου φαίνεται; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 και μένα πριν μισή ώρα επέστρεψαν σε μια φίλη μου τα χρήματα που έστειλα εγώ email διαμαρτυρίας προχθές Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Kι εμένα τελικά μόλις μου ήρθε μήνυμα ότι μου πιστώθηκε το ποσό! :D ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME OTI EXEI HΔH ΠPOΣTEΘEI TO AITOYMENO ΠOΣO ΣTH ΓPAMMH ΣAΣ. ΠAPAKAΛOYME KAΛEΣTE 1269 ΓIA NA TO ΔIAΠIΣTΩΣETE. Εχει κανένα μισάωρο που ήρθε και σε μένα το μήνυμα πίστωσης των 9 ευρώ.:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Το F2G1 έχει αποστολή ΣΜΣ προς ξένα δίκτυα μόλις 2cents; :blink: Μήπως το F2G1 καρασυμφέρει σε όλα ή μου φαίνεται; :confused: ήταν η προσφορά που είχε τότε η q qard για κάποιους μήνες και το είχε περάσει και η wind στη δέσμευση τιμών γι΄αυτό. Ναι έστελνα από αυτό με 2 λεπτά Ιταλία ενώ φίλος μου από συμβόλαιο Voda με 23 περίπου... :lol::p Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Πριν λίγο μου τα επέστρεψαν και μενα τα 9 ευρώ. Μετά από δεύτερο σημερινό mail διαμαρτυρίας. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Λέω να τους στείλω κανένα email για πλάκα και να τους δώσω αριθμό ο οποίος δεν είναι στο δίκτυό τους. Παίζει να μην βγάλουν άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Λέω να τους στείλω κανένα email για πλάκα και να τους δώσω αριθμό ο οποίος δεν είναι στο δίκτυό τους. Παίζει να μην βγάλουν άκρη. :blink: και γιατί να το κάνεις αυτό δηλαδή;; το θεωρείς αστείο; :worry: Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Πολυζώη (soublaki-3) άσε τις εξυπνάδες. :down: Το Σάββατο στο κάγκελο, για εκεί είσαι πρώτος. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 :blink: και γιατί να το κάνεις αυτό δηλαδή;; το θεωρείς αστείο; :worry: Απλά θέλω να δω πόσο ανοργάνωτοι είναι. Τίποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Ξέρει κανείς αν η Wind στα πλαίσια της δέσμευσης τιμής θα αλλάξει τις χρεώσεις προς όλους στα F2G1,2 τώρα που η Frog και η Q κονταροχτυπιούνται; :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Κι εμένα μου τα επέστρεψαν τα 9€ σε 2 αριθμούς που ζήτησα έπειτα από e-mail που τους έστειλα προχθές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Ξέρει κανείς αν η Wind στα πλαίσια της δέσμευσης τιμής θα αλλάξει τις χρεώσεις προς όλους στα F2G1,2 τώρα που η Frog και η Q κονταροχτυπιούνται; :lol: έχει συζητηθεί δεκάδες φορές, έχουμε στείλει και email πολλοί και απλά περιμένουμε. Η απάντηση στα mail είναι πάντα ή ίδια "θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση" πότε και τι θα λέει άγνωστο... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Και σε μένα τα επέστρεψαν σήμερα το μεσημέρι και στα 2 μου νούμερα(τους είχα στείλει mail προχθές το βράδυ). Το θέμα είναι ότι αντί να μου επιστρέψουν 9€ στο κάθε νούμερο,μου επέστρεψαν 10€! Άρα μου βγήκε τζάμπα το νον στοπ...:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Απο σημερα και παλι σε καρτοκινητο, τερμα η κοροιδια των συμβολαιων :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Και σε μένα τα επέστρεψαν σήμερα το μεσημέρι και στα 2 μου νούμερα(τους είχα στείλει mail προχθές το βράδυ). Το θέμα είναι ότι αντί να μου επιστρέψουν 9€ στο κάθε νούμερο,μου επέστρεψαν 10€! Άρα μου βγήκε τζάμπα το νον στοπ...:D:D:D Να τα χαρείς τότε... !!! ;) Είναι από την πολύ τους την οργάνωση!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Απο σημερα και παλι σε καρτοκινητο, τερμα η κοροιδια των συμβολαιων :angry: κι εγώ από τη Τρίτη, ένα τηλέφωνο για όλους μετά από 5+ χρόνια συμβόλαιο μου φαίνεται απίστευτο ότι κυκλοφορώ και πάλι με μία μόνο συσκευή και μιλάω με όλους, ακόμα που και που ψάχνω το δεύτερο κινητό στις τσέπες μου.... :lol::p Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 giati apofasises na to kanis kartokinhto?ti allaxe k allaxes k esy gnwmh? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwstas91 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Μου επεστρεψαν κ μενα 9€ κ πολυ γρηγορα θα ελεγα.μωρε μπραβο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Απο σημερα και παλι σε καρτοκινητο, τερμα η κοροιδια των συμβολαιων :angry: Παρομοίως. Είχα Βόνταφον συμβόλαιο αλλά με τα νέα τιμολόγια αισθάνομαι μ@λ@κ@ς να έχω συμβόλαιο. Έκανα σήμερα φορητότητα σε F2g. Μηδαμινές επιδοτήσεις (έλεος 60-70€ μόλις!!!) και μηδέν προσφορές στο συμβόλαιο. Με το F2G1 έχεις 0,25€ προς όλους, 1000λεπτά+1000σμς της παρέας, 4σεντς το σμς. Τι άλλο θες. +το μπόνους με τα λεπτά+σμς προς όλους μέχρι τέλη Μαρτίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 giati apofasises na to kanis kartokinhto?ti allaxe k allaxes k esy gnwmh? όπως λέει και ο minovg ακριβώς το ίδιο vodafone συμβόλαιο στα 150 λεπτά λόγω προσφοράς που έληξε (είχα 59€ επιδότηση :lol:) και πλήρωνα κοντά 30€ το μήνα. Θα το γύρναγα πάλι στα 100 λεπτά που πάγιο και τέλη συνδρομητή είναι 23€ και 50sms να στέλνα το μήνα έφτανα κοντά στα 30€ (+ένα free2go με νον στοπ της παρέας 8€)=38€. Τώρα στο free2go μιας και το γύρισε όλη η παρέα πλέον και η όλη η οικογένεια σχεδόν με 1/10 του ευρώ τη βγάζω το μήνα με γνωστούς και φίλους, βάζω και ένα 30άρι το μήνα τώρα οπότε μπαίνουν 45€ από ιντερνετ και παίζουν και 50 λεπτά και 50sms το μήνα που πλέον μου φτάνουν. Άλλωστε τα 23€/0,25 είναι πάνω κάτω το ίδιο (αν πέσει δε και στα 0,21€ λόγω frog θα αντιστοιχει σε 110 λεπτά αντί 100 των συμβολαίων εκεί να δεις γέλια:lol:) αν υπολογίσεις τα sms 12 λεπτά πριν (6€ τα 50) και 4λεπτά τώρα (2€ τα 50:happy:), βάλεις και όλα τα bonus στα καρτοκινητά εγώ υπολογίζω ότι τέλη απριλίου θα χω βάλει στη κάρτα 90€ όσο θα πλήρωνα και στη vodafone γι΄αυτό το τρίμηνο θα χουν μπει από το site 135€ και δε θα χω ξοδέψει σχεδόν τίποτα (η ακόμα και 50 λεπτά ακόμα να χρειαστώ το μήνα όπως ειχα πριν είναι 12,5*3=37,5€ λιγότερα και από το bonus που μου δίνει η wind από την ηλεκτρονική ανανέωση:X:lol:) και θα χω χρήματα να περάσω άλλους 3-4 μήνες οπότε χοντρικά 15€ το μήνα και είμαι κομπλέ. Πως να μην αισθανόμουν μ@λ@κ@ς λοιπόν κι αν γουστάρω κανά μήνα βάζω και με 5€ 120 λεπτά για σταθερά ή 5€ για δυο συμβόλαια. Όπως και να το δει κανείς δε συμφέρει το συμβόλαιο για όσους χρησιμοποιούν 100-150 λεπτά το μήνα μόνο γι΄αυτούς που μιλάνε πολλές ώρες για επαγγελματική χρήση γιατί έχω ένα σωρό φίλους που χουν 4-6 ώρες και μιλάνε με συγκεκριμένα νούμερα αλλά αν τους πεις γιατι δε το γυρνάς σε κάρτα σε κοιτάνε σα παρακατιανό που θα το γυρίσουν σε κάρτα αν κι εγώ κάποτε έτσι σκεφτόμουν... Το 2009 το βγάλαμε το 2010 έχει ο θεός, μπορεί να δουν τη χασούρα και να αλλάξουν τα πράγματα και στα συμβόλαια ακόμα και η προσφορά με τα 500 λεπτά έληξε φαντάσουν για πόσο κορόιδα μας περνάγαν; ΥΓ: Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα αλήθεια γίνεται σε καμιά άλλη χώρα του κόσμου οι καρτοκινητοί να μιλάμε φθηνότερα από τα συμβόλαια ή είναι παγκόσμια Ελληνική πρωτοτυπία;; αν ειναι να γραφτούμε και στο γκινες σαν χώρα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 όπως λέει και ο minovg ακριβώς το ίδιο vodafone συμβόλαιο στα 150 λεπτά λόγω προσφοράς που έληξε (είχα 59€ επιδότηση :lol:) και πλήρωνα κοντά 30€ το μήνα. Θα το γύρναγα πάλι στα 100 λεπτά που πάγιο και τέλη συνδρομητή είναι 23€ και 50sms να στέλνα το μήνα έφτανα κοντά στα 30€ (+ένα free2go με νον στοπ της παρέας 8€)=38€. Τώρα στο free2go μιας και το γύρισε όλη η παρέα πλέον και η όλη η οικογένεια σχεδόν με 1/10 του ευρώ τη βγάζω το μήνα με γνωστούς και φίλους, βάζω και ένα 30άρι το μήνα τώρα οπότε μπαίνουν 45€ από ιντερνετ και παίζουν και 50 λεπτά και 50sms το μήνα που πλέον μου φτάνουν. Άλλωστε τα 23€/0,25 είναι πάνω κάτω το ίδιο (αν πέσει δε και στα 0,21€ λόγω frog θα αντιστοιχει σε 110 λεπτά αντί 100 των συμβολαίων εκεί να δεις γέλια:lol:) αν υπολογίσεις τα sms 12 λεπτά πριν (6€ τα 50) και 4λεπτά τώρα (2€ τα 50:happy:), βάλεις και όλα τα bonus στα καρτοκινητά εγώ υπολογίζω ότι τέλη απριλίου θα χω βάλει στη κάρτα 90€ όσο θα πλήρωνα και στη vodafone γι΄αυτό το τρίμηνο θα χουν μπει από το site 135€ και δε θα χω ξοδέψει σχεδόν τίποτα (η ακόμα και 50 λεπτά ακόμα να χρειαστώ το μήνα όπως ειχα πριν είναι 12,5*3=37,5€ λιγότερα και από το bonus που μου δίνει η wind από την ηλεκτρονική ανανέωση:X:lol:) και θα χω χρήματα να περάσω άλλους 3-4 μήνες οπότε χοντρικά 15€ το μήνα και είμαι κομπλέ. Πως να μην αισθανόμουν μ@λ@κ@ς λοιπόν κι αν γουστάρω κανά μήνα βάζω και με 5€ 120 λεπτά για σταθερά ή 5€ για δυο συμβόλαια. Όπως και να το δει κανείς δε συμφέρει το συμβόλαιο για όσους χρησιμοποιούν 100-150 λεπτά το μήνα μόνο γι΄αυτούς που μιλάνε πολλές ώρες για επαγγελματική χρήση γιατί έχω ένα σωρό φίλους που χουν 4-6 ώρες και μιλάνε με συγκεκριμένα νούμερα αλλά αν τους πεις γιατι δε το γυρνάς σε κάρτα σε κοιτάνε σα παρακατιανό που θα το γυρίσουν σε κάρτα αν κι εγώ κάποτε έτσι σκεφτόμουν... Το 2009 το βγάλαμε το 2010 έχει ο θεός, μπορεί να δουν τη χασούρα και να αλλάξουν τα πράγματα και στα συμβόλαια ακόμα και η προσφορά με τα 500 λεπτά έληξε φαντάσουν για πόσο κορόιδα μας περνάγαν; ΥΓ: Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα αλήθεια γίνεται σε καμιά άλλη χώρα του κόσμου οι καρτοκινητοί να μιλάμε φθηνότερα από τα συμβόλαια ή είναι παγκόσμια Ελληνική πρωτοτυπία;; αν ειναι να γραφτούμε και στο γκινες σαν χώρα opws ta les karasimferi to kartokinito.kala ekanes k to allaxes.arghses kiolas Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 όπως λέει και ο minovg ακριβώς το ίδιο vodafone συμβόλαιο στα 150 λεπτά λόγω προσφοράς που έληξε (είχα 59€ επιδότηση :lol:) και πλήρωνα κοντά 30€ το μήνα. Θα το γύρναγα πάλι στα 100 λεπτά που πάγιο και τέλη συνδρομητή είναι 23€ και 50sms να στέλνα το μήνα έφτανα κοντά στα 30€ (+ένα free2go με νον στοπ της παρέας 8€)=38€. Τώρα στο free2go μιας και το γύρισε όλη η παρέα πλέον και η όλη η οικογένεια σχεδόν με 1/10 του ευρώ τη βγάζω το μήνα με γνωστούς και φίλους, βάζω και ένα 30άρι το μήνα τώρα οπότε μπαίνουν 45€ από ιντερνετ και παίζουν και 50 λεπτά και 50sms το μήνα που πλέον μου φτάνουν. Άλλωστε τα 23€/0,25 είναι πάνω κάτω το ίδιο (αν πέσει δε και στα 0,21€ λόγω frog θα αντιστοιχει σε 110 λεπτά αντί 100 των συμβολαίων εκεί να δεις γέλια:lol:) αν υπολογίσεις τα sms 12 λεπτά πριν (6€ τα 50) και 4λεπτά τώρα (2€ τα 50:happy:), βάλεις και όλα τα bonus στα καρτοκινητά εγώ υπολογίζω ότι τέλη απριλίου θα χω βάλει στη κάρτα 90€ όσο θα πλήρωνα και στη vodafone γι΄αυτό το τρίμηνο θα χουν μπει από το site 135€ και δε θα χω ξοδέψει σχεδόν τίποτα (η ακόμα και 50 λεπτά ακόμα να χρειαστώ το μήνα όπως ειχα πριν είναι 12,5*3=37,5€ λιγότερα και από το bonus που μου δίνει η wind από την ηλεκτρονική ανανέωση:X:lol:) και θα χω χρήματα να περάσω άλλους 3-4 μήνες οπότε χοντρικά 15€ το μήνα και είμαι κομπλέ. Πως να μην αισθανόμουν μ@λ@κ@ς λοιπόν κι αν γουστάρω κανά μήνα βάζω και με 5€ 120 λεπτά για σταθερά ή 5€ για δυο συμβόλαια. Όπως και να το δει κανείς δε συμφέρει το συμβόλαιο για όσους χρησιμοποιούν 100-150 λεπτά το μήνα μόνο γι΄αυτούς που μιλάνε πολλές ώρες για επαγγελματική χρήση γιατί έχω ένα σωρό φίλους που χουν 4-6 ώρες και μιλάνε με συγκεκριμένα νούμερα αλλά αν τους πεις γιατι δε το γυρνάς σε κάρτα σε κοιτάνε σα παρακατιανό που θα το γυρίσουν σε κάρτα αν κι εγώ κάποτε έτσι σκεφτόμουν... Το 2009 το βγάλαμε το 2010 έχει ο θεός, μπορεί να δουν τη χασούρα και να αλλάξουν τα πράγματα και στα συμβόλαια ακόμα και η προσφορά με τα 500 λεπτά έληξε φαντάσουν για πόσο κορόιδα μας περνάγαν; ΥΓ: Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα αλήθεια γίνεται σε καμιά άλλη χώρα του κόσμου οι καρτοκινητοί να μιλάμε φθηνότερα από τα συμβόλαια ή είναι παγκόσμια Ελληνική πρωτοτυπία;; αν ειναι να γραφτούμε και στο γκινες σαν χώρα Γεια σας.Θα ηθελα να ρωτησω.Ποια πακετα ιντερνετ υπαρχουν στο f2g και ποσα megabit εχουνε? Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts