Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ που έλαβα επιβεβαιωτικο email εχθές το βράδυ αλλά σήμερα δεν με έχει πάρει ακόμη κανείς να κανονισουμε για την παραλαβή λέτε να είμαι άτυχος;

Εγώ που έλαβα επιβεβαιωτικο email εχθές το βράδυ αλλά σήμερα δεν με έχει πάρει ακόμη κανείς να κανονισουμε για την παραλαβή λέτε να είμαι άτυχος;

Μπα κανενα δεν τον εχουν παρει εγω το εκανα στα πρωτα 5 λεπτα που ανεβηκε στο σιτε της wind και αμεσως μετα ενημερωσα και τα παιδια του φορουμ και ακομα δεν με εχουν καλεσει. Οσοι πηραν επιβεβαιωτικο την εχουν προλαβει και αν σας ηρθς επιβεβαιωτικο εμαιλ και η κοπελα σας πει οτι δεν υπαρχουν αποθεματα ζητηστε κινητο ισης αξιας χαχχαχαχαχαχα :lol:

Μπα κανενα δεν τον εχουν παρει εγω το εκανα στα πρωτα 5 λεπτα που ανεβηκε στο σιτε της wind και αμεσως μετα ενημερωσα και τα παιδια του φορουμ και ακομα δεν με εχουν καλεσει. Οσοι πηραν επιβεβαιωτικο την εχουν προλαβει και αν σας ηρθς επιβεβαιωτικο εμαιλ και η κοπελα σας πει οτι δεν υπαρχουν αποθεματα ζητηστε κινητο ισης αξιας χαχχαχαχαχαχα :lol:

Εγώ έκανα την διαδικασία χθες το απόγευμα.. Δεν πήρα email οπότε την ξανάκανα χθες το βράδυ και πήρα την επιβεβαίωση κανονικά. Σήμερα με πήρανε τηλέφωνο και μου είπαν σε 2 εργάσιμες θα έρθει με acs.

Εγώ έκανα την διαδικασία χθες το απόγευμα.. Δεν πήρα email οπότε την ξανάκανα χθες το βράδυ και πήρα την επιβεβαίωση κανονικά. Σήμερα με πήρανε τηλέφωνο και μου είπαν σε 2 εργάσιμες θα έρθει με acs.

Τι ωρα σε πηραν ?

Kι εγώ έκανα την παραγγελία χτες κατά τις 21:00.Με τη 2η βέβαια καταχωρήθηκε και μου ήρθε e-mail,ενώ σήμερα το πρωί κατά τις 11:00 με πήραν τηλέφωνο για επιβεβαίωση.

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ

http://www.wind.com.gr/files/1/Home_page_banners/block-images/F2G_Samsung_Galaxy_3.png

Απο οργάνωση βλεπω σκιζει η wind.....οπως παντα :lol:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Εκανα αιτηση χθες βραδυ στις 12΄ηρθε κατευθειαν το επιβεβαιωτικο μειλ και σημερα στις 2 το μεσημερι επικοινωνησαν μαζι μου για τις λεπτομερειες. Απο οτι καταλαβα ειμαι απο τους τυχερους. Ισα ισα προλαβα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω την εκανα νωρις το απογευμα χθες και ηρθε αμεσως email αλλα δεν εχει παρει κανεις τηλεφωνο μεχρει τωρα για τα τυπικα!!!:( Edit : μολις τωρα πηρανε τηλεφωνο απο wind (ενα μωρο-φωνη ολο γλυκα) !! και τριτη παραλαμβανω με acs .... ρωτησα μερικα και μου ειπε ο χρονος ομιλιας θα μπει σε 3 δοσεις , πληρωνω στον κουριερ 59 ευρω παιρνω το πακετο με το τηλεφωνο μεχρει να στειλει ο κουριερ τα λεφτα και το οκ ολα στην wind κανει περιπου 2 ημερες και μετα μπαινει η 1) δοση απο την ανανεωση και καθε μηνα οι αλλες 2 .και θα στειλουνε την αποδειξη για το τηλεφωνο με το imei κανονικα για την εγγυηση 2 χρονια εχει οτι παρουσιασει το παω σε καταστημα wind .... Edited by viotos

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Εγώ προλαβα και τσίμπησα από κατάστημα 2 λευκά Pocket με την προσφορά! Ενα σε F2G και ένα σε Q Card. Τα πούλησα σε δύο νεαρά άτομα από 60 ευρώ το καθένα. Εγώ κέρδισα 120 ευρώ σε χρόνο ομιλίας και οι αγοραστές κέρδισαν άλλα 120 ευρώ συνολικά απο την λιανική τιμή των δύο συσκευών (κάνουν 2Χ120)! Συνολικά κερδίσαμε 240 από τη Wind σήμερα!!! :dance: Λέω να μη γκρινιάσω για μιά βδομάδα!:X

Mάθημα από το δάσκαλο (εγώ είμαι αυτός :p ): Tέτοια οφθαλμοφανή κελεπούρια δεν τα λιβανίζουμε με την ησυχία μας! Τα μαγκώνουμε άμεσα γιατί είναι σίγουρο ότι δε θα διαρκέσουν! Εγώ τηλεφώνησα τουλάχιστον σε 6-7 καταστήματα και μόλις βρήκα 2 κομμάτια ετοιμοπαράδοτα, ζήτησα να τα κρατήσουν και γκρεμοτσακίστηκα 30 χιλιόμετρα μακριά για να τα πάρω πριν αρχίσουν τα παρατράγουδα...τα οποία άρχισαν νωρίτερα από ότι φανταζόμουν! ;) Μέσα σε μιάμιση ώρα έβγαλα μεγαλύτερο μεροκάματο από τους περισσότερους εδώ μέσα! Αν έχω άδικο ή υπερβάλλω, πείτε το μου!

Σωστός δάσκαλε!! :respect:

Εγώ που ακόμα να τ' αποφασίσω, πάει το πουλί, πέταξε ε;

Scotty, beam us up.

Mάθημα από το δάσκαλο (εγώ είμαι αυτός :p ): Tέτοια οφθαλμοφανή κελεπούρια δεν τα λιβανίζουμε με την ησυχία μας!

ετσι οπως τα λες ειναι αγαπητε....

απλα εχω μερικες φορες την ψευδαίσθηση οτι ζω σε ευρωπαικη χωρα....

YΓ....ισως τελικα και να ζω σε ευρωπαικη χωρα....απο την wind μου ειπαν οτι θα φερουν απο Δευτερα και αλλα samsung pocket....

για να δουμε....

Edited by HEO

Εδώ σ' έχασα λίγο! Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι; Στο ότι έβγαλαν μιά προσφορά γιά...3 ώρες; :confused:

ε..ναι....ειναι μεγαλο ατοπημα...

αν βγαλεις μια προσφορα τουλαχιστον εχεις καποια κομματια να κρατησει μερικες μερες....οχι ωρες....

παιδια ειναι προσφορα οπως αυτη με το ΖΤΕ carl.... λογικα απο βδομαδα θα εχουν διαθεσιμο στοκ. δεν νομιζω να την αποσυρουν.

απο την wind μου ειπαν οτι θα φερουν απο Δευτερα και αλλα samsung pocket....

για να δουμε....

η εξυπηρετηση πελατων στο 1260 στο ειπε αυτο? ηθελε ενας γνωστος μου να το παρει αλλα δεν προλαβε.

η εξυπηρετηση πελατων στο 1260 στο ειπε αυτο? ηθελε ενας γνωστος μου να το παρει αλλα δεν προλαβε.

οχι.... αλλα δε νομιζω να την καταργησουν ετσι απλα(προσωπικη εκτιμηση μου).....

δεν ξερω εαν ρωτησε καποιος κατι επισημα

μου το ειπαν απο το κεντρικο καταστημα....

οχι.... αλλα δε νομιζω να την καταργησουν ετσι απλα(προσωπικη εκτιμηση μου).....

δεν ξερω εαν ρωτησε καποιος κατι επισημα

για να μην το εχουν βλαλει απο το σιτε τους ακομα θελω να ελπιζω οτι σημαινει κατι. τι προηγουμενη φορα δεν εγραψαν καθολου οτι εξαντληθηκαν απλως το εξαφανισαν

Εμενα παντως με πηραν τηλεφωνο πριν λιγο για να επιβεβαιωσουν τα στοιχεια μου και να μου εξηγησουν και τη διαδικασια που θα ακολουθηθει.Δευτερα με Τριτη θα εχω τη συσκευη.Ολα καλα.

Με πήραν κι εμένα για επιβεβαίωση...εκανα την παραγγελά σημερα και μου ειχε ερθει e-mail....Το περιμένω απο βδομάδα...Ρώτησα αν θα υπάρξουν άλλα κομμάτια και μου είπε η υπάλληλος ότι δε γνωρίζει ακόμη....
Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

Πρωτος το παρηγγειλα και εξαιτιας τις μλκς του συστηματος της wind δεν προκειται να το παρω. Το παρειγειλα λιγο πριν τισ 3 το μεσημερι εχθες και μου ηρθε αμεσως εμαιλ επιβεβαιωσης. Σημερα δεν με καλεσε κανενας και πηρα απο μονος μου τηλεφωνο να ρωτησω τι γινεται και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει το ονομα μου στην λιστα. Και την προλαβα απο τους πρωτους και δεν θα παρω και τιποτα. Απλα κοροιδια δηλαδη!!!!

Πρωτος το παρηγγειλα και εξαιτιας τις μλκς του συστηματος της wind δεν προκειται να το παρω. Το παρειγειλα λιγο πριν τισ 3 το μεσημερι εχθες και μου ηρθε αμεσως εμαιλ επιβεβαιωσης. Σημερα δεν με καλεσε κανενας και πηρα απο μονος μου τηλεφωνο να ρωτησω τι γινεται και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει το ονομα μου στην λιστα. Και την προλαβα απο τους πρωτους και δεν θα παρω και τιποτα. Απλα κοροιδια δηλαδη!!!!

δείξτους το email κι απαίτησε να σου δωσουν τη προσφορά

Με πήραν και μένα τελικά!Σε δυο μέρες θα έρθει στην πόρτα μου

Σήμερα το πρωι εκανα την παραγγελία ,το μεσημέρι με πήρε μια κυρία

και με ενημέρωσε για τον τρόπο αποστολής-παραλαβής.Μια χαρά!!

Edit:το ποσό θα πιστωθεί στον αριθμό μου 2 μέρες μετα την καταβολή των χρημάτων

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova