Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο που περιγραφεις ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας

μπορει να ειμαι υπερβολικος,

αλλα τα γεγονοτα που ειδαμε αλλα λενε

-ισοπεδωτικη πολιτικη στα μηνυματα ΟΛΩΝ των παλιων προγραμματων στα 12 ευρωλεπτα

-καταργηση προγραμματων

-γενικες ασυνεπιες

οποτε ο καθενα βγαζει τα συμπερασματα του.....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Θα προσπαθήσω να κάνω έναν συνειρμό ανάμεσα σε FROG και F2G2.

Κάθε φορά που καλούσαμε το 1269 για να ακούσουμε το υπόλοιπό μας, ανέφερε ότι το οικονομικό μας πακέτο είναι το F2G2 αντίστοιχο του FROG.

Αργότερα το αφαίρεσαν ώστε να μην ακούγεται. Ήταν η περίοδος που έλεγαν πάλι για τις αυξήσεις της ελάχιστης διάρκειας από τα 30 στα 45 δευτ. που τελικά δεν το πείραξαν.

Τώρα επίκειται αλλαγή και πάλι στην ελάχιστη χρέωση στα 60 δευτ. και σκέφτομαι ότι η FROG δεν ανακοίνωσε κάτι περί αύξησης της ελάχιστης χρέωσης.

Γι' αυτό παραμένω συγκρατημένα αισιόδοξος και επιφυλάσσομαι για το εάν τελικά θα πειράξουν το F2G2. Δεν ξέρω αν βρίσκεστε κι εσείς στο ίδιο μήκος κύματος με το συνειρμό μου.:rolleyes:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Θα προσπαθήσω να κάνω έναν συνειρμό ανάμεσα σε FROG και F2G2.

Κάθε φορά που καλούσαμε το 1269 για να ακούσουμε το υπόλοιπό μας, ανέφερε ότι το οικονομικό μας πακέτο είναι το F2G2 αντίστοιχο του FROG.

Αργότερα το αφαίρεσαν ώστε να μην ακούγεται. Ήταν η περίοδος που έλεγαν πάλι για τις αυξήσεις της ελάχιστης διάρκειας από τα 30 στα 45 δευτ. που τελικά δεν το πείραξαν.

Τώρα επίκειται αλλαγή και πάλι στην ελάχιστη χρέωση στα 60 δευτ. και σκέφτομαι ότι η FROG δεν ανακοίνωσε κάτι περί αύξησης της ελάχιστης χρέωσης.

Γι' αυτό παραμένω συγκρατημένα αισιόδοξος και επιφυλάσσομαι για το εάν τελικά θα πειράξουν το F2G2. Δεν ξέρω αν βρίσκεστε κι εσείς στο ίδιο μήκος κύματος με το συνειρμό μου.:rolleyes:

Εντάξει καταλαβα τι θέλεις να πεις αλλά αυτο με την ελάχιστη χρέωση ίσχυε μόνο όταν υπήρχαν τα πακέτα δέσμευσης τιμής που ανάλογα τι υπήρχε στην αγορά προσαρμόζαν τις τιμές τώρα αυτο δεν υπάρχει σαν πακέτο προσ επιλογή απλά όσοι το είχαν παραμένουν σε αυτο όποτε αφου καταργήθηκε η δεσμευση τιμής δεν κοιτάει τον ανταγωνισμό η wind για το συγκεκριμένο πακέτο όποτε οι αυξήσεις για τον ελάχιστο χρονο χρέωσης προφανώς θα ισχύσουν κανονικά και στο f2g2.

το frog εχει πραγματι τις χαμηλοτερες χρεωσεις, ΑΛΛΑ α) δεν εχει σοβαρά πακέτα (μονο ο 2πλασιασμος αξιζει), και β) παιρνει σημα 'καμπανα' απο τη κοσμοτε

το frog εχει πραγματι τις χαμηλοτερες χρεωσεις, ΑΛΛΑ α) δεν εχει σοβαρά πακέτα (μονο ο 2πλασιασμος αξιζει), και β) παιρνει σημα 'καμπανα' απο τη κοσμοτε
και το χαμηλότερο bandwidth στο δίκτυο της με τελευταία προταιρεότητα:lol:

Με πηραν απο αυτο το νουμερο :: 2311807050

μου ειπαν οτι ειναι εκπροσωποι της WIND και οτι τον επομενο μηνα η wind θα βαλει χρεωση ανα 3' λεπτο....

και ηθελε να με εκφοβησει να παρω καρτοσυμβολαιο(κατι με 21 ευρω/μηνα /4ωρες ολα τα δικτυα/25 ωρες wind)....

τι @@ ειναι αυτες ?

παιζει η wind να τα τιναξει ολα κ να θελει να διωξει ολους τους συνδρομητες της ?

μου ειπαν οτι ειναι εκπροσωποι της WIND και οτι τον επομενο μηνα η wind θα βαλει χρεωση ανα 3' λεπτο....

και ηθελε να με εκφοβησει να παρω καρτοσυμβολαιο(κατι με 21 ευρω/μηνα /4ωρες ολα τα δικτυα/25 ωρες wind)....

τι @@ ειναι αυτες ?

παιζει η wind να τα τιναξει ολα κ να θελει να διωξει ολους τους συνδρομητες της ?

Με πήραν κι εμένα...Η wind θεσσαλονικής είναι αυτη???χαχαχαχαχα....Προώθηση συμβολαίων που δε προσφερουν κατι παραπάνω απο την καρτοκινητη...ισα ισα σε δεσμευουν...μην ψαρωνετε...αν σας λένε για τριλεπτα κα τετοια...πείτε τους οταν το κάνει αυτό που λέτε....πάρτε με...γτ με παίρνετε τωρα???

Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

Τα λεπτα ομιλιας που κερδιζουμε με ανανεωση μεσα απο καταστημα wind τι ελαχιστη διαρκεια εχουνε? 3 λεπτα?

τι @@ ειναι αυτες ?

Τους λες απλά: "Δώστε μου το όνομά σας και την επωνυμία της εταιρίας που εργάζεστε να διασταυρώσω με κεντρικά τις ενημερώσεις και παρα-πληροφορίες που έχετε"

Και άντε να σε καλέσουν μετά! Γιατί δεν συμβαίνει ποτέ σε μενα να με καλέσει κάποιος για τέτοια προώθηση. Κρίμα τελείως...

Τους λες απλά: "Δώστε μου το όνομά σας και την επωνυμία της εταιρίας που εργάζεστε να διασταυρώσω με κεντρικά τις ενημερώσεις και παρα-πληροφορίες που έχετε"

Και άντε να σε καλέσουν μετά! Γιατί δεν συμβαίνει ποτέ σε μενα να με καλέσει κάποιος για τέτοια προώθηση. Κρίμα τελείως...

Η φαση ειναι οτι με πηραν 3.30 το μεσημερι.... μολις ειχα πεσει για υπνο κ με ξυπνησαν οι λαλακες...

και μου ελεγε ιστοριες για το f2g2 οτι θα καταργηθει κ χαζομαρες.....:mad:

Χθες πέτυχα διανομή f2g από προωθήτριες της WIND. Πήρα ένα πακετάκι και έδωσα προσοχή στη διαδικασία: έβγαλε φωτογραφία την ταυτότητα μου και υπέγραψα ένα χαρτί (το οποίο έβγαλα εγώ φωτογραφία :D) που ήταν μια αίτηση μεταβίβασης του αριθμού από την προωθήτρια προς εμένα. Άρα αυτό που κάνουν είναι ότι ταυτοποιούν εκατοντάδες αριθμούς στο όνομα του κάθε promoter και μετά όταν σου το δίνουν εσένα, απλώς ξεκινάει η διαδικασία μεταβίβασης. Γι' αυτό και το νουμεράκι που σου δίνουν είναι έτοιμο να το ενεργοποιήσεις και να το χρησιμοποιήσεις ήδη από εκείνη τη στιγμή που σου το δίνουν. Και άρα για κάνα-δυο μέρες το χρησιμοποιείς εσύ αλλά ως ιδιοκτήτης φαίνεται η... promoter! :rolleyes:

Χθες πέτυχα διανομή f2g από προωθήτριες της WIND. Πήρα ένα πακετάκι και έδωσα προσοχή στη διαδικασία: έβγαλε φωτογραφία την ταυτότητα μου και υπέγραψα ένα χαρτί (το οποίο έβγαλα εγώ φωτογραφία :D) που ήταν μια αίτηση μεταβίβασης του αριθμού από την προωθήτρια προς εμένα. Άρα αυτό που κάνουν είναι ότι ταυτοποιούν εκατοντάδες αριθμούς στο όνομα του κάθε promoter και μετά όταν σου το δίνουν εσένα, απλώς ξεκινάει η διαδικασία μεταβίβασης. Γι' αυτό και το νουμεράκι που σου δίνουν είναι έτοιμο να το ενεργοποιήσεις και να το χρησιμοποιήσεις ήδη από εκείνη τη στιγμή που σου το δίνουν. Και άρα για κάνα-δυο μέρες το χρησιμοποιείς εσύ αλλά ως ιδιοκτήτης φαίνεται η... promoter! :rolleyes:

Και στο χαρτί γράφει και τα στοιχεία της προμότερ; Εννοώ τα προσωπικά της; :blink::blink::blink:

Καφρίλα μου ακούγεται πάντως να πω την αλήθεια!!!

Και στο χαρτί γράφει και τα στοιχεία της προμότερ; Εννοώ τα προσωπικά της; :blink::blink::blink:

Καφρίλα μου ακούγεται πάντως να πω την αλήθεια!!!

Αν είναι δικά της και (και όχι κάποιας προϊσταμένης πχ) ναι, τα έχω όλα εκτός από ΑΦΜ και τηλέφωνο που τα πεδία είναι κενά. Κατά τα άλλα ονοματεπώνυμο, γονείς, κατοικία, αριθμό Δ.Τ. τα έχω... Μια δήλωση του Ν.1599/1986 είναι.

Αν είναι δικά της και (και όχι κάποιας προϊσταμένης πχ) ναι, τα έχω όλα εκτός από ΑΦΜ και τηλέφωνο που τα πεδία είναι κενά. Κατά τα άλλα ονοματεπώνυμο, γονείς, κατοικία, αριθμό Δ.Τ. τα έχω... Μια δήλωση του Ν.1599/1986 είναι.

Και η προϊσταμένη της να είναι και η ίδια να είναι, ουσιαστικά υπάλληλοι είναι και αυτοί μίας μεγάλης εταιρείας και άνθρωποι σαν και εμάς ... Τι να πω, πού έχουμε φτάσει.... Να μοιράζεται ο κάθε υπάλληλος τα προσωπικά του στοιχεία με τον κάθε τυχαίο που θέλει ένα δωρεάν νούμερο... μόνο για λόγους προώθησης... τρομακτικό! :blink: Τι εποχές ζούμε! :worry:

Edited by greeksalad

τι @@ ειναι αυτες ?

να τους λεμε οτι ετσι και αλλιώς μιλάμε 3λεπτά..

η οτι μενουμε σε βραχονησίδα πχ στα ίμια και ενδιαφερόμαστε αν μπορουν να στείλουν ενα σκάφος του λιμενικού να υπογράψουμε κλπ

Το τραγικό είναι, μόλις πάρεις το νούμερο αν κάνεις μια κλήση π.χ φάρσα σε αστυνομία και δεν έχει μεταβιβαστεί στα στοιχεία, αλλά του promoter να δω ποιον θα κυνηγάνε! Μεγάλη μαρακία της WIND. Θυμίζει καταστάσεις HOL (πόρτα-πόρτα)

Σου δίνουν χαρτι ταυτοποίησης;;; Γιατί που ξέρεις εσύ πως δεν θα περάσουν λάθος τα στοιχεία σου, έστω και μετά από μεταβίβαση;;;

Τίποτα μόνο τα νούμερα τους νοιάζουν δηλ. να πουν πως το Ιούνιο ενεργοποιήθηκαν π.χ 5000 καρτοκινητά κτλ

PS: Δεν θέλω να βάζω ιδέες αλλά τραγικά αυτά τα πράματα, ειδικά όταν από κατάστημα παίρνεις δωρεάν το νούμερο και σουν κάνουν επιτόπου τη διαδικασία ταυτοποίησης

Edited by DemetreKre

ο νομος περι ταυτοποιησης καρτοκινητων εχει γινει σουρωτηρι...οπως καθε νομος στην Ελλαδα....

υπαρχουν χιλιαδες νουμερα που ειναι ταυτοποιημενα σε ονοματα με πλαστα χαρτια ....και η αστυνομια το ξερει πολυ καλα αυτο....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

PS: Δεν θέλω να βάζω ιδέες αλλά τραγικά αυτά τα πράματα, ειδικά όταν από κατάστημα παίρνεις δωρεάν το νούμερο και σουν κάνουν επιτόπου τη διαδικασία ταυτοποίησης

Ένα νέο πακέτο σύνδεσης είναι δωρεάν στο κατάστημα ή πληρώνεις 5€; :worry:

Eίσαι σίγουρος; Πήρες 230 λεπτά προς όλους;

Γιατι πλέον η σελίδα ανανεώθηκε http://www.wind.com.gr/gr/wind/katastimata-wind/prosfores-katastimaton/xtra-bonus-ananeosis-katastimaton-wind/ και λεει οτι με 10€ παίρνεις 130 προς ολους και διυκρινιζει απο κατω

"Τα παραπάνω λεπτά είναι συνολικά (Νέο F2G με κλήση στο 1300+ Bonus καταστημάτων)"

Δεν ξέρω, φίλε μου. Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ με τις προσφορές της WIND.

Όταν έκανα την ανανέωση μου ήρθαν δύο μηνύματα, ένα ότι πήρα 130 λεπτά και ένα ότι πήρα 100 λεπτά επειδή ανανέωσα με 10€.

Επειδή έχω ξοδέψει ήδη υπόλοιπο, δεν ξέρω αν μίλησα 130' ή 230. Στην επόμενη ανανέωση, θα δω τι θα γίνει και θα σας ενημερώσω. :cool:

Ένα νέο πακέτο σύνδεσης είναι δωρεάν στο κατάστημα ή πληρώνεις 5€; :worry:

.....

Δωρεάν είναι το πακέτο στο κατάστημα WIND

Και σε κάποια συναλλακτήρια χρήματος...;)

Προσοχή ομως γιατί σε κάτι μικρά καταστήματα στην επαρχία μερικοι βρίσκουν γέρους και τους παίρνουν 5ευρω. Εγινε μπροστά μου αυτό.

Προσοχή ομως γιατί σε κάτι μικρά καταστήματα στην επαρχία μερικοι βρίσκουν γέρους και τους παίρνουν 5ευρω. Εγινε μπροστά μου αυτό.

Άμα σου δώσει ο άλλος απόδειξη δεν μπορείς να κάνεις και πολλά... Απλώς μην γράφει τίποτα τραγικά δωρεάν διάθεση πάνω κτλ

Έγινε σε μένα σε κατάστημα VODAFONE Ν.Φιλαδέλφεια, βέβαια τους πήρε και τους σήκωσε μετά, και μου είπαν λάθος, συγγνώμη κτλ

Γιατί που ξέρεις εσύ πως δεν θα περάσουν λάθος τα στοιχεία σου, έστω και μετά από μεταβίβαση;;;

Και τι γίνεται αν με τη φωτογραφία της ταυτότητας σου/μου/του ενεργοποιήσουν 5000 νούμερα στο ονομα σου/μου/του;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Εγω παντως που πηρα νουμερακια μεσω ιντερνετ, ηταν ενεργοποιημενα απο πριν(οχι ανοιχτα)!!! Δεν ξερω πως λειτουργουνε παντως αυτο που υπογραψα ηταν ταυτοποιηση. Μετα απο 2 μερες πηγε η ταυτοτητα μου και η υπογραφη μου στο καταστημα και ταυτοποιηθηκε!!!

Συμπερασμα: Η ταυτοποιηση ειναι τυπικη και τιποτα παραπανω απο τις εταιριες. Νομος για τα ματια της ΕΕ!!!! Πριν λιγες μερες η vodafone σε δελτιο τυπου ελεγε παραγγειλε πακετα στο ονομα σου μεσω ιντερνετ και δωστα σε οποιο θελεις!!!

Και τι γίνεται αν με τη φωτογραφία της ταυτότητας σου/μου/του ενεργοποιήσουν 5000 νούμερα στο ονομα σου/μου/του;

μπλα μπλα μπλα..όταν κανεις στο κατάστημα την ταυτοποίηση, δεν μπορούν να κανουν κάτι τέτοιο? αφήστε τις υποθέσεις κλπ, τα πάντα ειναι εφικτα

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova