Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραια,πριν το καταργισει ΚΑΙ αυτο,θα μπορουσε καποιος να πει τι στελνουμε και που για εξαργιρωση(300ποντων)??

Ευχαριστω.

στείλε 300 στο 19099

Είναι πλέον το μόνο πακέτο που αξίζει αν καταργηθεί κι αυτό δεν έχει νοημα η wind να υπάρχει πια...

Δεν υπάρχει πλεον το πακέτο που λες έχει καταργηθεί από πριν το καλοκαιρι το 600 λεπτά και 600sms προς ολη τη wind με ενα που δινει 600&600 μονο προς free2go όμως με 7€...

Μα το ενεργοποιησα 3 Σεπτεμβριου το πακετο μεσω 1265 επιλογη 2 ... και εχω 600 ομιλια 600 μυνηματα προς wind Q και 120 προς σταθερα... και μαλιστα και σημερα που παιρνω το 1265 μια χαρα μπορεις να ενεργοποιησεις το πακετο.. μαλλον κατι εσυ νομιζεις λαθος

Μα το ενεργοποιησα 3 Σεπτεμβριου το πακετο μεσω 1265 επιλογη 2 ... και εχω 600 ομιλια 600 μυνηματα προς wind Q και 120 προς σταθερα... και μαλιστα και σημερα που παιρνω το 1265 μια χαρα μπορεις να ενεργοποιησεις το πακετο.. μαλλον κατι εσυ νομιζεις λαθος

150 προς σταθερά .....

Παρατήρησα ότι στο card to all τα πακέτα ίντερνετ παρουσιάζουν διαφορές σε σχέση με τα αντίστοιχα του f2g. Συγκεκριμένα:

- το ADSM Non-Stop 2 στοιχίζει 7,24€, ενώ στο f2g στοιχίζει 7€

- το ADSM Non-Stop 7 στοιχίζει 14,5€, ενώ στο f2g στοιχίζει 14€

- υπάρχει πακέτο 500MB που στοιχίζει 5€, ενώ στο f2g το πακέτο που στοιχίζει 5€ προσφέρει 100MB.

http://www.wind.com.gr/files/1/wind-card-to-all/WINDCardpricelist.pdf

http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/f2g/adsm/

http://www.wind.com.gr/files/1/Timokatalogos%20F2G/F2G%20TIMOKATALOGOS%202.pdf

Εννοεί οτι το πακέτο με τα 7ευρώ με τα 600' και 600sms προς όλη την wind και q έχει σταματήσει και έγινε μόνο προς f2g. Εσύ έχεις 600΄ και 600sms προς όλη την wind και q + 150'(Οχι 120') σε σταθερά με 8,5ευρώ.Μια χαρά κατάλαβε ο φίλος πιο πάνω.:p

TCL 40 NXTPAPER

Παρατήρησα ότι στο card to all τα πακέτα ίντερνετ παρουσιάζουν διαφορές σε σχέση με τα αντίστοιχα του f2g. Συγκεκριμένα:

- υπάρχει πακέτο 500MB που στοιχίζει 5€, ενώ στο f2g το πακέτο που στοιχίζει 5€ προσφέρει 100MB.

Είναι λάθη του τιμοκαταλόγου

Μετά την αύξηση του Φ.Π.Α. Από 18% σε 22% βάλανε σε όλους τους καταλόγους αυτό το κάτι τι παραπάνω

Πράγματι 7/1,18*1,22 μας δίνει 7,24 .

Αργότερα ενσωμάτωσαν την αύξηση του Φ.Π.Α και επαναφέρανε τα πακέτα σε 7 και 14 ευρώ.

Τα έχω δοκιμάσει στο For all και χρεώνει 14 !

To Πάκέτο των 200ΜΒ έχει αανφερθεί εδώ ότι δίνει μόνο 100 τώρα πιά άρα λάθος του καταλόγου είναι και αυτό

Επίσης δεν αναφέρουν πουθενά το πακέτο 1GB με 15 ευρώ το οποίο εξακολουθεί να ισχύει .

Η Ιστορία του ( κατα την άποψη μου ) είναι ότι το 2010 πουλούσαν το "Mobile Broadband με Κάρτα" με κανονικές κάρτες F2G που είχαν μέσα 8 ευρώ και δίναν για μία εβδομάδα δώρο το 1GB . Μετά βγάλανε κανονικές κάρτες "Mobile Broadband με Κάρτα" αλλά η υπηρεσία αναγκαστικά παρέμεινε για όλα τα καρτοκινητά , μιας και κυκλοφορούν κάρτες που πουλήθηκαν ακριβώς για αυτήν την υπηρεσία μαζί με USB STICK .

Προφανώς δεν ξέρουν πια νούμερα διέθεσαν ώστε να τα αφήσουν μόνο σε αυτούς .... και η υπηρεσία ανεπίσημα συνεχίζεται για όλους

Edited by Vasileios

Εννοεί οτι το πακέτο με τα 7ευρώ με τα 600' και 600sms προς όλη την wind και q έχει σταματήσει και έγινε μόνο προς f2g. Εσύ έχεις 600΄ και 600sms προς όλη την wind και q + 150'(Οχι 120') σε σταθερά με 8,5ευρώ.Μια χαρά κατάλαβε ο φίλος πιο πάνω.:p

Σωστός!! Άυτό ακριβώς έλεγα!

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Είναι λάθη του τιμοκαταλόγου

Μετά την αύξηση του Φ.Π.Α. Από 18% σε 22% βάλανε σε όλους τους καταλόγους αυτό το κάτι τι παραπάνω

Πράγματι 7/1,18*1,22 μας δίνει 7,24 .

Αργότερα ενσωμάτωσαν την αύξηση του Φ.Π.Α και επαναφέρανε τα πακέτα σε 7 και 14 ευρώ.

Τα έχω δοκιμάσει στο For all και χρεώνει 14 !

To Πάκέτο των 200ΜΒ έχει αανφερθεί εδώ ότι δίνει μόνο 100 τώρα πιά άρα λάθος του καταλόγου είναι και αυτό

Επίσης δεν αναφέρουν πουθενά το πακέτο 1GB με 15 ευρώ το οποίο εξακολουθεί να ισχύει .

Η Ιστορία του ( κατα την άποψη μου ) είναι ότι το 2010 πουλούσαν το "Mobile Broadband με Κάρτα" με κανονικές κάρτες F2G που είχαν μέσα 8 ευρώ και δίναν για μία εβδομάδα δώρο το 1GB . Μετά βγάλανε κανονικές κάρτες "Mobile Broadband με Κάρτα" αλλά η υπηρεσία αναγκαστικά παρέμεινε για όλα τα καρτοκινητά , μιας και κυκλοφορούν κάρτες που πουλήθηκαν ακριβώς για αυτήν την υπηρεσία μαζί με USB STICK .

Προφανώς δεν ξέρουν πια νούμερα διέθεσαν ώστε να τα αφήσουν μόνο σε αυτούς .... και η υπηρεσία ανεπίσημα συνεχίζεται για όλους

Κρίμα για το πακέτο των 500ΜΒ αλλά ακόμα και έτσι, όσο συνεχίζει να ισχύει το πακέτο του 1GB, το card to all θα είναι η καλύτερη επιλογή για όσους χρειάζονται πακέτο ίντερνετ.

αυτο για ποσες μερες ισχυει;;;...

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

αυτο για ποσες μερες ισχυει;;;...

για έναν μήνα είναι.

Δηλ.στο card to all ισχύει ακόμη το πακέτο των 500mb με 5 ευρώ;;;;;!!!!!

Δηλ.στο card to all ισχύει ακόμη το πακέτο των 500mb με 5 ευρώ;;;;;!!!!!

Οπως επισήμανε ο Vasileios λίγο παρακάτω, πρόκειται περί λάθους στον κατάλογο.

Να πω κάτι χρήσιμο .....Όταν ειχε βγει η νεα καρτοκινητη ήμουν από αυτούς που άθελά μας ξεγελαστηκαμε και αφήσαμε το f2g2 με αποτέλεσμά να μην μπορούμε να επιστρέψουμε πίσω και να το χάσουμε .......Πριν από 1 μηνα έστειλα ένα μειλ στην wind και τους ζήτησα να μου το κάνουν και παλι f2g2 αλλιώς θα εκανα φορητοτητα 12 αριθμούς .....Εκεί που είχαν περάσει 20 μερες και καμια απάντηση δεν μου είχαν στείλει ,σκάει sms <<θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι η αλλαγή πακέτου πραγματοποιηθηκε .Ευχαριστούμε >>.Καλω 1269 και οντως ειχε αλλάξει σε f2g2....Επομένως φαίνεται πως δεν σκοπεύουν να το κόψουν ......

Αντιμετοπιζα το ιδιο προβλημα με το φιλο απο πανω.Συννενοηθηκα μαζι του και εστειλα και εγω email την Κυριακη αυτη.Πριν 5 λεπτα μου ηρθε μνμ οτι μεταφερθηκα στο πακετο wind free2go 2 με επιτυχια.Σε λιγοτερο απο 4 εργασιμες μερες!

εκτος απο κληση στο 1260, υπαρχει αλλος τροπος να βρω τις ρυθμισεις για ιντερνετ για την συσκευη μου?
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια πως αλλαζω απο καρτκινητο wind σε wind AB

νομίζω ότι κοστίζει ακριβά και δεν σε συμφέρει δεν θυμάμαι τώρα αλλά θυμάμαι παλιά που είχα ρωτήσει το αντίθετο μου είπανε ότι θα κρατήσουνε ένα αίτημα και θα πληρώσω κάποιο πόσο για αλλάξω την κάρτα σημ και να εχω wind free to go ρώτα καλύτερα στο 1260.

παιδια πως αλλαζω απο καρτκινητο wind σε wind AB

Η ΑΒ έχει καταργηθεί απ'ότι μου είπαν προ καιρού στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά και όταν ήταν ακόμα εμπορικά διαθέσιμη τέτοια αλλαγή δεν ήταν εφικτή.

Η ΑΒ έχει καταργηθεί απ'ότι μου είπαν προ καιρού στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά και όταν ήταν ακόμα εμπορικά διαθέσιμη τέτοια αλλαγή δεν ήταν εφικτή.

επιβεβαιωνω οτι η αβ καρτοκινητη εχει καταργηθει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αντιμετοπιζα το ιδιο προβλημα με το φιλο απο πανω.Συννενοηθηκα μαζι του και εστειλα και εγω email την Κυριακη αυτη.Πριν 5 λεπτα μου ηρθε μνμ οτι μεταφερθηκα στο πακετο wind free2go 2 με επιτυχια.Σε λιγοτερο απο 4 εργασιμες μερες!

Σε μένα είχε αλλάξει το πακέτο από f2g2 σε f2g όταν ένωσα τις κάρτες sim.(καρτοκινητό και σύνδεση σε μια κάρτα)

Τους εξήγησα τί συνέβη, τους "απείλησα" περί φυγής, και σε λίγες μέρες έλαβα κι εγώ αυτό το μήνυμα...

ο διπλασιασμος ρε παιδια ισχυει ακομα αλλα εξακολουθουν να μην το βαζουν χωρις να τους το πεις;;;πριν 2 βδομαδαες τους εστειλα μηνυμα για να το διορθωσουν και μου βαλαν 15 ευρω(τις 3 τελευταιες ανανεωσεις) κ τωρα που ξαναβαλα καρτα παλι δεν τον εβαλαν και σκεφτομαι να τους στειλω παλι αλλα δεν ξερω μηπως σταματησαν να διπλασιαζουν!

ο διπλασιασμος ρε παιδια ισχυει ακομα αλλα εξακολουθουν να μην το βαζουν χωρις να τους το πεις;;;πριν 2 βδομαδαες τους εστειλα μηνυμα για να το διορθωσουν και μου βαλαν 15 ευρω(τις 3 τελευταιες ανανεωσεις) κ τωρα που ξαναβαλα καρτα παλι δεν τον εβαλαν και σκεφτομαι να τους στειλω παλι αλλα δεν ξερω μηπως σταματησαν να διπλασιαζουν!

σημερα εβαλα την δευτερη καρτα του μηνα και μου ηρθε κανονικα ο διπλασιασμος για 15 μερες

[sIGPIC][/sIGPIC]

σημερα εβαλα την δευτερη καρτα του μηνα και μου ηρθε κανονικα ο διπλασιασμος για 15 μερες

οποτε ισχυει σαν προσφορα....τους εστειλα λοιπον μηνυμα για να το διορθωσουν

οποτε ισχυει σαν προσφορα....τους εστειλα λοιπον μηνυμα για να το διορθωσουν

ισχυει κανονικοτατα. κυνηγησε το να μην χασεις το μπονους

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν έβαλες σήμερα κάρτα μετά από δύο εβδομάδες, σωστά δεν σου σου το διπλασίασε

Μόνο η δεύτερη και η τρίτη κάρτα κάθε μήνα διπλασιάζετε

Την πεμπτη εκανα σε ενα καταστημα βοντα ενα καρτοκινητο φορητοτητα απο wind ..την αλλη μερα η προσφορα που μου κανανε τηλεφωνικα.. 10 ευρω καθε πρωτη του μηνα χωρις καμια υποχρεωση (ανανεωση κτλ κτλ ) για 6 μηνες. 10 ευρω καθε μηνα !!! Θα εμενα αλλα δεν προλαβα να ακυρωσω την φορητοτητα επρεπε να παω παλι σε καταστημα να ακυρωσω γιατι δεν γινοτανε τηλεφωνικα μεσω 13894 (τμ φορητοτητας της βοντα)

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova