sv2evs Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 σ όλους έτσι είναι, και παλιά η wind είχε ελάχιστο το 1 λεπτο κι όχι τα 3.. όχι και σε όλους...το whats up ακόμα 3λεπτο έχει... Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Από προσωπική εμπειρία βλέπω ότι από εκεί που έβαζα 5-10 ευρώ το μήνα για να έχω το διπλασιασμό και/ή το χρόνο προς τα υπόλοιπα F2G με τα οποία μιλάμε, πλέον έχω σταματήσει και ροκανίζω το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας που έχω συγκεντρώσει. δεν ξέρω αν ισχύει και για άλλους αυτό.. Ολοι το ίδιο κάνουμε! Αλλωστε με αυτή την τακτική βάζαμε τόσους μήνες 20αρικα, για να έχουμε όταν η wind θα επανέφερε την περίοδο των ισχών αγελάδων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Ολοι το ίδιο κάνουμε! Αλλωστε με αυτή την τακτική βάζαμε τόσους μήνες 20αρικα, για να έχουμε όταν η wind θα επανέφερε την περίοδο των ισχών αγελάδων. ετσι ακριβως.....ηταν φανερο οτι η "τρελη χαρα" δεν θα διαρκουσε για παντα... ...το κακο ειναι οτι υπαρχει η πιθανοτητα οι ισχες αγελαδες να πεθανουν...:cry: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 ετσι ακριβως.....ηταν φανερο οτι η "τρελη χαρα" δεν θα διαρκουσε για παντα... ...το κακο ειναι οτι υπαρχει η πιθανοτητα οι ισχες αγελαδες να πεθανουν...:cry: θα φανεί η θα πεθάνουν ή απλά θα επαναφέρουν τις παλιές εποχές γιατί σίγουρα κέρδος είχαν όσο κι αν κλαίγονται οτι μειώνονται τα έσοδα, το θέμα ειναι ότι υπήρχαν εσοδα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netman5 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 απορία.... έχω wind card2all και θέλω να έχω non stop.Οπότε πρέπει να αλλάξω πακέτο,σωστά; Τα χρήματα που έχω ήδη χάνονται; Ή μεταφέρονται; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 απορία.... έχω wind card2all και θέλω να έχω non stop.Οπότε πρέπει να αλλάξω πακέτο,σωστά; Τα χρήματα που έχω ήδη χάνονται; Ή μεταφέρονται; Ευχαριστώ. Δεν χανονται Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 (edited) Υπάρχει ονλαιν τρόπος να βάλω κάρτα στο κινητό του πατέρα μου απευθείας στον αριθμο του που δε ξέρει χριστό να ανανεώνει; Γιατί και τον αριθμό ανανέωσης να του στείλω δε ξέρει πώς να την κάνει... εντιτ: του ειπα να καλεσει 1268 και να πατησει το 2, για να δουμε αν τα καταφερει... :p Edited July 20, 2011 by minovg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Υπάρχει ονλαιν τρόπος να βάλω κάρτα στο κινητό του πατέρα μου απευθείας στον αριθμο του που δε ξέρει χριστό να ανανεώνει; Γιατί και τον αριθμό ανανέωσης να του στείλω δε ξέρει πώς να την κάνει... εντιτ: του ειπα να καλεσει 1268 και να πατησει το 2, για να δουμε αν τα καταφερει... :p Αν έχεις εσύ την κάρτα ανανέωσης κάλεσε από άλλο δίκτυο το 6935601268 και μπορείς να του βάλεις εσύ κάρτα ;) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Αν έχεις εσύ την κάρτα ανανέωσης κάλεσε από άλλο δίκτυο το 6935601268 και μπορείς να του βάλεις εσύ κάρτα ;) Σ'ευχαριστώ πολύ όντως έτσι έγινε, κάλεσα από σταθερό και του βαλα μια 10άρα από winbank! :) ΥΓ. Ούτε το 1268 --> 2 κατάφερε να πάρει ο φάδερ. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Ε ναι μην τον ταλαιπωρείς τον άνθρωπο με 1268 και "βάλτε τα 4 πρώτα ψηφίας της κάρτας πατήστε δίεση κτλ"... Θα τρελλαθεί χεχε :)) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 (edited) τελικά εβαλε κανένας πακετάκι non stop να του επιστρέψει το ποσό να δουμε σε τη μορφή μιας και εμενα δε μου χει ερθει αυτη η προσφορα YΓ: τελικά φίλη μου με ενημέρωσε τώρα οτι στα επιστρέφει κανονικά στο κανονικό υπόλοιπο σα μη ξοδεψες τιποτα κι ετσι εβαλε και τα 600sms με 5€ και με σύνολο 5€ έχει 600 & 600! Edited July 20, 2011 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangelos1214 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 σε ποια f2go επιστρεφει ρε παιδια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 όχι και σε όλους...το whats up ακόμα 3λεπτο έχει... στο λινκ π έβαλες λέει «Ελάχιστος χρόνος χρέωσης 3 λεπτά για κλήσεις ομιλίας και Video Κλήσεις και στη συνέχεια η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο» το ίδιο με την wind κ την voda δηλαδη Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Πώς μπορώ να μάθω τι χρεώσεις έχει το f2go1 που έχω σε έναν αριθμό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Πώς μπορώ να μάθω τι χρεώσεις έχει το f2go1 που έχω σε έναν αριθμό μου; 0.21 /λεπτό προς ολα τα δίκτυα και 0.10/λεπτό προς f2g.Το sms είναι 0.12 .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 σε ποια f2go επιστρεφει ρε παιδια ? σε αυτά που έχει έρθει μηνυμα οτι επιστρέφει την αξια του non stop Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 0.21 /λεπτό προς ολα τα δίκτυα και 0.10/λεπτό προς f2g.Το sms είναι 0.12 .... http://www.wind.com.gr/files/1/Timokatalogos%20F2G/F2G%20TIMOKATALOGOS%202.pdf Στο site γιατί έχει αυτόν τον κατάλογο; είναι άλλο πακέτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 0.21 /λεπτό προς ολα τα δίκτυα και 0.10/λεπτό προς f2g.Το sms είναι 0.12 .... Σε ευχαριστώ πολύ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 http://www.wind.com.gr/files/1/Timokatalogos%20F2G/F2G%20TIMOKATALOGOS%202.pdf Στο site γιατί έχει αυτόν τον κατάλογο; είναι άλλο πακέτο? O φίλος πιο πάνω ρώτησε για το free2go1, παλιό πρόγραμμα που έχει καταργηθεί, αυτος ο κατάλογος που παραθετεις ειναι το κανονικό free2go που υπάρχει σήμερα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Με πήραν χθες από μια εταιρεία κ μου είπαν ότι ο αριθμός μου επιλέχτηκε για μια ατομική προσφορά. Ήξεραν ότι εχω καρτοκινητο. Μου είπαν ότι η wind θα καταργήσει τα 600 λεπτά και θα τα κάνει 400. Μου είπαν ότι θα χω κ φθηνές κλήσεις προς όλους, αλλά όταν τους απάντησα ότι μιλαω με 10Λ το λεπτό , σχεδόν μου το κλεισαν στα μούτρα. Δεν προλαβα καν να ρωτήσω αν είναι από την wind η από άλλη εταιρεία. Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Με πήραν χθες από μια εταιρεία κ μου είπαν ότι ο αριθμός μου επιλέχτηκε για μια ατομική προσφορά. Ήξεραν ότι εχω καρτοκινητο. Μου είπαν ότι η wind θα καταργήσει τα 600 λεπτά και θα τα κάνει 400. Μου είπαν ότι θα χω κ φθηνές κλήσεις προς όλους, αλλά όταν τους απάντησα ότι μιλαω με 10Λ το λεπτό , σχεδόν μου το κλεισαν στα μούτρα. Δεν προλαβα καν να ρωτήσω αν είναι από την wind η από άλλη εταιρεία. τελικα οταν ακουνε για την χρεωση του 0.10 το λεπτο κατι παθαινουν. Γενικα οταν απαντας στις υποτιθεμενες προσφορες τους και παραθετεις επιχειρηματα τσατιζονται, γιατι θελουν συνδρομητες προβατα που να μπορουν να τους κανουν οτι θελουν. Το μονο που με κραταει ηρεμο και δεν γινομαι επιθετικος, ειναι το γεγονος οτι προκειται για ατομα που προσπαθουν να βγαλουν το μεροκαματο τους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloudi Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Tελικα το κατηργησαν το πακετο με τα 1200 σμσ και λεπτα??Λεω που ειχε γινει ενα μπερδεμα και καποιοι μπορεσαν και το εβαλαν και μετα την ληξη του..Γνωριζει καποιος??:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 (edited) τελικα οταν ακουνε για την χρεωση του 0.10 το λεπτο κατι παθαινουν. Γενικα οταν απαντας στις υποτιθεμενες προσφορες τους και παραθετεις επιχειρηματα τσατιζονται, γιατι θελουν συνδρομητες προβατα που να μπορουν να τους κανουν οτι θελουν. Το μονο που με κραταει ηρεμο και δεν γινομαι επιθετικος, ειναι το γεγονος οτι προκειται για ατομα που προσπαθουν να βγαλουν το μεροκαματο τους. Μπα, δεν τσαντιζονται, τη δουλεια τους κανουν οπως λες και εσυ, υπαλληλακια ειναι. Δεν ειναι μετοχοι για να θελουν προβατα. Απλα καταλαβαινουν οτι εχουν πεσει σε ψαγμενο και οχι σε θυμα-προβατο, οποτε σκεφτεται ο τυπος: "φτου που επεσα, τσαμπα εχασα τον χρονο μου με αυτον, παμε βουρ για θυμα, μην χανω ουτε δευτερολεπτο". Ολες αυτες οι τηλεφωνικες προσεγγισεις απο τις χιλιες δυο εταιριες τηλεπωλησεων (κινητης, σταθερης, ηλεκτρικου) τι αλλο ειναι παρα αλιευση "θυματων"; Το μονο που καταφερνουν με καποιους απο εμας ειναι να μας ξυπνανε/ενοχλουν μεσημεριατικα και να ακουν τα μπινελικια τους! :lol: Edited July 22, 2011 by jsimeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELPIDAMARIA Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Εκανα επεκταση υπολοιπου (2,5€) και τωρα εχω μεινει με 2€.Εγω θελω 3€ για να βαλω ιντερνετ..Αν παω στη Wind και βαλω 2€ θα μου αφαιρεσει τα 2,8€ που παιρνουν για την επεκταση ή τα αφαιρουν μονο αν βαλεις πανω απο 2.8€?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Μπορεί να πει κάποιος επιγραμματικά της προσφορές που παίζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts