Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι νέα αυτά τα nonstop..Μάλλον εσύ τώρα τα πρόσεξες..Υπάρχουν 1.5χρόνο και βάλε....

;)

επειδή είχε/έχει ο αδελφός μου στην δουλειά και το χρησιμοποιούσε...δεν είχα ακούσει ποτέ τόσο καιρό που βάζω τα 600 λεπτά/5 ευρώ...για τα 1200άρια και για τα 1000άρια και με αυτά προς σταθερά...δεν υπήρχαν σαν επιλογή...και την τελευταία φορά που κοίταζα στο site για να ανανεώσω τα 600' προς 2 νούμερα ήταν πριν το τέλος του 2010. ;)

Και η vodafone και η wind χρειάζονται ανανεώσεις των 20€ για να σου δώσουν και sms εκτός από ομιλία :confused: .

Και η vodafone και η wind χρειάζονται ανανεώσεις των 20€ για να σου δώσουν και sms εκτός από ομιλία :confused: .

η αναγκη για ρευστο ειναι μεγαλη. οσα δεν εισεπραξαν περυσι προσπαθουν να τα εισπραξουν φετος.

παντως για καποιον που ειναι στο f2g2, μπορει να βαζει 20 ευρω τον μηνα και εχει και την προσφορα του μπονους διπλασιασμου της πρωτης καρτας μεχρι και τον ιουνιο ειναι μια χαρα. προσψπικα το θεωρω παρα πολυ καλη εξελιξη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μεγάλη μάχη άρχισε.

Απαντάει η Vodafone αλλά με 60mb (και δεν έχει τις χρεώσεις του Free2go2)

http://cartamobile.forumotion.com/t166-topic

τι εννοείς;; αφού η προσφορά της voda που παραπέμπεις έχει ανακοινωθεί από 28/1 δεν είναι καινούργια, η wind απάντησε στη προσφορά της voda

Eντωμεταξύ δε λέγαμε πριν λίγες μέρες για τη wind καρτοκινητή ότι ακόμα και την υπηρεσία που είχε το ιδιο το πακέτο στανταρ να δείε που θα την αλλάξει ξαφνικά από Δευτέρα μόνο 600 λεπτά με κάθε ανανεώση 10€ ουτε sms ούτε 1500 λεπτά πια. Πάλι καλά που κράτησαν το διπλασιασμό της κάρτας γιατι θα ηταν για πολλές κλωτσιές πια, υποτίθεται ότι έτσι βγήκε το πακέτο αλλά κλασικά στη wind τίποτα δε κρατάει για πάντα...

Edited by pan82

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

τι εννοείς;; αφού η προσφορά της voda που παραπέμπεις έχει ανακοινωθεί από 28/1 δεν είναι καινούργια, η wind απάντησε στη προσφορά της voda

οπως το λες ειναι. μαλλον μπερδευτηκε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τί να πω ρε :X... Έτσι μου'ρχεται να πάω frog. Έχει και διπλασιασμό σε όλους και φτηνές χρεώσεις και νετ με 3€ για 60Mb (όσες φορές θέλω τον μήνα) φθηνά sms. Το μόνο που με κρατάει είναι ότι έχω f2g2...

αντε να ζεσταθουν παλι οι εταιριες να αρχισουν και αλλες προσφορες :D

φανταζομαι το λες ειρωνικά ε;; γιατι απο τη πολύ ζέστη βλέπω μετά τον Ιούνιο να λένε με ανανέωση 50€ 600 λεπτά!! Μάλλον δεν έχουν καταλάβει τη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, την ανεργία και την οικονομική κατάσταση όλων μας και αυτό μόνο εις βάρος τους θα είναι...

George Bernard Shaw

φανταζομαι το λες ειρωνικά ε;; γιατι απο τη πολύ ζέστη βλέπω μετά τον Ιούνιο να λένε με ανανέωση 50€ 600 λεπτά!! Μάλλον δεν έχουν καταλάβει τη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, την ανεργία και την οικονομική κατάσταση όλων μας και αυτό μόνο εις βάρος τους θα είναι...

Παμε frog ή στη q... αυτό είναι η καλύτερη λύση....

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Για καμιά Planet SIM μας βλέπω. :rolleyes:

Εγώ για ένα χρόνο θα έχω 1500' προς Cosmote και Vodafone και 40€ μόνο με 27,5€ + φόρους.

Εντάξει θα μπορούσαν και οι 2 εταιρίες να έδιναν κάποια mb με ανανεώσεις των 10 ευρώ όλοι ευχαριστημένοι θα ήμασταν. Τώρα 20 ευρώ κάθε μήνα πόσοι από εμάς τα δίνουν πλέον εύκολα;

venceremos

Εντάξει θα μπορούσαν και οι 2 εταιρίες να έδιναν κάποια mb με ανανεώσεις των 10 ευρώ όλοι ευχαριστημένοι θα ήμασταν. Τώρα 20 ευρώ κάθε μήνα πόσοι από εμάς τα δίνουν πλέον εύκολα;

εχεις δικιο. αλλα φετος πληρωνουμε ουσιαστικα το 1,5 gb που ειχαμε δωρεαν περυσι. ετσι ειναι αυτα. και καποιοι εξακολουθονε να κραζουνε

[sIGPIC][/sIGPIC]

η αναγκη για ρευστο ειναι μεγαλη. οσα δεν εισεπραξαν περυσι προσπαθουν να τα εισπραξουν φετος.

παντως για καποιον που ειναι στο f2g2, μπορει να βαζει 20 ευρω τον μηνα και εχει και την προσφορα του μπονους διπλασιασμου της πρωτης καρτας μεχρι και τον ιουνιο ειναι μια χαρα. προσψπικα το θεωρω παρα πολυ καλη εξελιξη.

Για μένα που το εχω σαν κύριο και πλεον μοναδικό και το κόστος της κινητής, για μένα ειναι τέλειο.

Ετσι και αλλιως με τα 1500+1500+ 100mb πέρισυ πάλι 20€ το μήνα ξόδευα και χωρις να μέ προβληματίζει ποιον εκτος wind θα πάρω τηλέφωνο.

Για μένα που το εχω σαν κύριο και πλεον μοναδικό και το κόστος της κινητής, για μένα ειναι τέλειο.

Ετσι και αλλιως με τα 1500+1500+ 100mb πέρισυ πάλι 20€ το μήνα ξόδευα και χωρις να μέ προβληματίζει ποιον εκτος wind θα πάρω τηλέφωνο.

και για μενα ειναι ιδανικο. κυριως με τον διπλασιασμο της πρωτης καρτας μεχρι τον ιουνιο. με 20 ευρω εχω ιντερνετ,ομιλια και μηνυματα προς ολους που ανηκουν σε wind και q και 190 λεπτα προς ολους τους αλλους. και τα 20 ευρω της καρτας μενουνε για μελλοντικη χρηση. και με ανανεωση απο καταστημα δεν πληρωνεις και φορο καρτοκινητης. 20 πληρωνεις 20 εχεις. απλα τελεια για μενα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η προσφορά της Wind είναι πολύ καλή για αυτούς που έχουν Free2go 2. Η φθηνότερη χρέωση ΜΑΚΡΑΝ ανά λεπτό με χρέωση χωρίς minimum χρόνο.

Έχεις 11 cents/λεπτό, έχεις τσάμπα όλη την wind με 10 ευρώ ανανέωση και όχι μόνο προς free2go. Με 20 ευρώ έχεις και internet.

Δεν τα δίνει κανένας αυτά. Καλά ήταν πέρσι με το 1.5 giga, χορτάσαμε internet τσάμπα δώρο από Wind, αλλά από τη στιγμή που δε λειτούργησε ο ανταγωνισμός σε αυτό το δώρο για αυτό και η Wind δε θα συνέχιζε μόνη της. Καλά είναι και τα 120 mb τώρα.

Τουλάχιστον μη διαμαρτυρόμαστε εμείς με το free2go 2. Μας έχει πάει πολύ καλά τα τελευταία 2-3 χρόνια και θα είμαστε και τώρα σε καλύτερη θέση από όλους.

Το 11 cents/λεπτό χωρίς minimum κάνει τη διαφορά από όλους όχι τα πακέτα. Αλλά και στα πακέτα ήμαστε λίγο καλύτεροι.

Για αυτούς που τα είχαν δευτερα τα f2g (ή WU, CU) οι φετινές εξελίξεις δεν βολευουν. Για να εχεις SMS και mb θελει ανανέωση 20€.. Ποιος θα το κανει στο δευτερο κινητό του. Αν ειναι πρώτο, πάλι σε ωθούν σε ελάχιστη κατανάλωση ίση περίπου με αξί μικρού συμβολαίου. Αυτοί που ειχαν καρτοτηλέφωνα με 10€ το μηνα πάλι εχουν θεματακι.

Ευνοείται γενικά η κατανάλωση και ο ευκαιριακός χρήστης αποβάλλεται (ετσι και αλλιώς ζημιά τους εκανε). Εμπορικά αν και δεν με συμφέρει ειναι σωστά, σωστότατα. Να δούμε αν θα χρησιμοποιήσουμε την προσφωρά των 5€ (εστω 300' εμένα μου φτάνουν νομίζω). Τουλαχιστον για όσους πληρώνουν θα δούνε πολύ καλύτερες ταχύτητες στο ιντερνετ..

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Για αυτούς που τα είχαν δευτερα τα f2g (ή WU, CU) οι φετινές εξελίξεις δεν βολευουν. Για να εχεις SMS και mb θελει ανανέωση 20€.. Ποιος θα το κανει στο δευτερο κινητό του. Αν ειναι πρώτο, πάλι σε ωθούν σε ελάχιστη κατανάλωση ίση περίπου με αξί μικρού συμβολαίου. Αυτοί που ειχαν καρτοτηλέφωνα με 10€ το μηνα πάλι εχουν θεματακι.

Ευνοείται γενικά η κατανάλωση και ο ευκαιριακός χρήστης αποβάλλεται (ετσι και αλλιώς ζημιά τους εκανε). Εμπορικά αν και δεν με συμφέρει ειναι σωστά, σωστότατα. Να δούμε αν θα χρησιμοποιήσουμε την προσφωρά των 5€ (εστω 300' εμένα μου φτάνουν νομίζω). Τουλαχιστον για όσους πληρώνουν θα δούνε πολύ καλύτερες ταχύτητες στο ιντερνετ..

σε δευτερο κινητο κανεις δεν θα βαλει 20 ευρω. πολυ σωστο αυτο που λες.

απο την αλλη φτασαμε να θεωρουμε τα 300 λεπτα καταντια. καιρος να σταματησει η αχρειαστη υπερκαταναλωση. και 300 λεπτα ειναι υπεραρκετα. αν οχι για ολους για το 90% των χρηστων. ειχε ξεφυγει καπου το πραγμα. αυτος που εχει πραγματικα αναγκη τα 1000 λεπτα θα πληρωσει και 5 ευρω για ενα νον στοπ πακετο και δεν θα τον απασχολησει καθολου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα ήταν αν δεν ειχαμε free2go2 τώρα είμαστε αναγκαστικά αποκλεισμένοι στη wind...

και για μενα ειναι ιδανικο. κυριως με τον διπλασιασμο της πρωτης καρτας μεχρι τον ιουνιο. με 20 ευρω εχω ιντερνετ,ομιλια και μηνυματα προς ολους που ανηκουν σε wind και q και 190 λεπτα προς ολους τους αλλους. και τα 20 ευρω της καρτας μενουνε για μελλοντικη χρηση. και με ανανεωση απο καταστημα δεν πληρωνεις και φορο καρτοκινητης. 20 πληρωνεις 20 εχεις. απλα τελεια για μενα

Kαι γω το ίδιο θα έλεγα αν μιλούσαμε για ένα σοβαρό δίκτυο γιατί οκ προφανώς και συμφέρει και λόγω του διπλασιασμού αλλά δε ξέρω πότε θα της έρθει της wind να καταργήσει το free2go2 και εγώ αν βάζω ένα 20άρικο το μήνα κι εχω και 50€ μέσα θα χω πάλι οπως παλιά κανά 150αρι μέσα και θα καταστεί άχρηστο όπως και άλλα 20€ σε δυο άλλες κάρτες καταργώντας το sharing. Αν μιλουσαμε για ένα αξιόπιστο δίκτυο και ειχα εμπιστοσύνη προφανώς μια χαρά είναι αλλά τώρα το σκέφτομαι να το ρισκάρω; Εδω σημερα ξαφνικά άλλαξε τη wind καρτοκινητή και τα πλεονεκτηματα της σε μας θα κολλήσει

George Bernard Shaw

λογικη σκεψη. αλλα μιλαμε για ενα ποσο γυρω στα 150 για ενα χρονο. δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο.οποτε αν παρεις το ρισκο και κατι αλλαξει δεν χαθηκε και κατι σημαντικο
[sIGPIC][/sIGPIC]

λογικη σκεψη. αλλα μιλαμε για ενα ποσο γυρω στα 150 για ενα χρονο. δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο.οποτε αν παρεις το ρισκο και κατι αλλαξει δεν χαθηκε και κατι σημαντικο

πως δεν ειναι ρε παίκτη 150€ μεγάλο ποσό;; εμένα μου φαίνεται τρελλό πλέον σήμερα και ειδικα αν είσαι άνεργος ειναι πολλά λεφτά παλιότερα ίσως να μη μου φαινόταν και μένα. Και αν θελω να κάνω φορητοτητα το νούμερο που στανταρ θα το κανω αν καταργηθει το free2go2 θα χάσω 150€ για πλάκα; γιατι ουτε καν να τα μεταφερω σε αλλο καρτοκινητο δε θα μπορώ. Είναι ρίσκο η wind έτσι που συμπεριφέρεται δυστυχώς αν ήμουν στη voda θο το έκανα ας πουμε αλλά η wind πάντα έκανες λαμογιές

George Bernard Shaw

θα μπορουσε να βγαλει κατι καλυτερο η wind με ανανεωση απο 5ευρω.....ετσι δε νομιζω να αποκτησει νεους πελατες.....καθενας θα παραμεινει στην εταιρεια που ειναι!!ελπιζω να γινει καποια αλλαγη στη συνεχεια!

αραγε αν βαζεις 20ευρω τον μηνα και εχεις τα 120MB.. θα μπορείς μετα να ενεργοποιεις τα 500 MB στο 1210 με 5€ ? ωστε να εχεις 620mb το μήνα... Edited by stefanos1999

Δύσκολα θα πάρουν το ρίσκο και θα καταργήσουν το f2go2 δείτε το λογικά οι f2go2 είναι οι ποιο δεσμευμένοι και ευνοημένοι καταναλωτές από όλη την καρτοκινητή. Τώρα που το σκέφτομαι καλυτέρα τα 20 ευρώ είναι αρκετά και δεν χρειάζεται να αγοράσεις και πακέτο μηνυμάτων + θα σου μείνουν αλλά 100 ευρώ στην κάρτα μέχρι τον Ιούνιο (αν προσέξεις να μην εξαντλείς κάθε μηνά ταmb που έχεις). Στην τελική αν κάνουν βλακεία και το καταργήσουν το f2go2 τρως το υπόλοιπο σου και πας εκεί που σε συμφέρει καλύτερα.
venceremos

πως δεν ειναι ρε παίκτη 150€ μεγάλο ποσό;; εμένα μου φαίνεται τρελλό πλέον σήμερα και ειδικα αν είσαι άνεργος ειναι πολλά λεφτά παλιότερα ίσως να μη μου φαινόταν και μένα. Και αν θελω να κάνω φορητοτητα το νούμερο που στανταρ θα το κανω αν καταργηθει το free2go2 θα χάσω 150€ για πλάκα; γιατι ουτε καν να τα μεταφερω σε αλλο καρτοκινητο δε θα μπορώ. Είναι ρίσκο η wind έτσι που συμπεριφέρεται δυστυχώς αν ήμουν στη voda θο το έκανα ας πουμε αλλά η wind πάντα έκανες λαμογιές

μαλλον δεν το εγραψα σωστα και εγινε παρανοηση. 150 ευρω ειναι ενα πολυ σεβαστο ποσο.τεραστιο για καποιους,δεν το συζητω. με αυτο που εγραψα ηθελα να πω οτι αν η wind καταργησει το f2g2 και ολες τις αλλες προσφορες-παροχες που δινει τωρα, τα 150 ευρω δεν θα χαθουνε. θα παραμεινουν στην καρτα για να τα χρησιμοποιησεις,με διαφορετικους ορους και κατα πασα πιθανοτητα χειροτερους. οποτε δεν χανεις και κατι τραγικο. καταναλωνεις τα χρηματα και φευγεις μς φορητοτητα οπου σε συμφερει. δεν ειναι κατι που θα σου δημιουργησει μεγαλο προβλημα. τα καταναλωνεις και φευγεις.

τωρα βλεπω οτι και ο φιλος απο πανω εχει ακριβως την ιδια αποψη με μενα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ είχα φύγει από συμβόλαιο Bussines για να πάω free2go 2 και ποτέ δε μετάνιωσα. και τώρα όλα τα συμβόλαια δίνουν min. 45 δευτερόλεπτα και τώρα και 1 λεπτό.

Το 11 cents/λεπτό και χωρίς minimum κάνει τη διαφορά ακόμα και στα συμβόλαια.

Τα τελευταία 2 χρόνια δεν υπήρχε λόγος όποιος είχε free2 go 2 να μη το είχε ως κύριο τηλέφωνο.

Κανένα συμβόλαιο δεν είχε και δεν έχειμε τέτοια τιμή κλήσης χωρίς minimum.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova