pexths Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 μήπως πάει για φούντο η wind και προσπαθεί να μαζέψει ότι χαμένα μπορέσει πριν γίνει αυτό;,... λέω εγώ τώρα. :ninja: να ρωτήσω και κάτι σχετικά με την προσφορά του 3πλασιασμού. Αν πάρεις τον 3x σε ένα νούμερο μετά μπορείς να στείλεις όλο το ποσό με wind sharing σε άλλο αριθμό; γνωρίζει κανείς; αν ειναι σαν τον διπλασιασμο της νεας καρτοκινητης τρεχα γυρευε ειναι. μας εχει συνηθισει η wind σε τετοιες κατινιες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 (edited) Μαλλο θέλει να αυξήσει οσο μπορεί τους συνδρομητές της να εχει μερίδιο για να πουληθεί! Πωλητήριο στη Wind Ελλάς Για συζήτηση πάνω στην είδηση πώλησης ας ανοιχτεί νέο topic να μην βγει εκτός θέματος το παρόν για τα καρτοκινητά της wind. Edited July 2, 2010 by tegeatis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 και εδω στην F2GO4 δεν ειδα τπτ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 "ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 2010 ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΩΡΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ!" Μου έχει έρθει και εμένα το ίδιο μήνυμα σε ένα καρτοκινητό το οποίο χρησιμοποιώ πολύ σπάνια και είναι απλό F2G. Θα κάνω ανανέωση όμως και θα ενημερώσω. Τα posts πιο πάνω με τον τριπλασιασμό κάρτας και η άλλη με 0,07 ευρώ / λεπτό μου έκαναν υπερβολικά μεγάλη εντύπωση!!! Αποψή μου είναι ότι μέχρι τέλος Ιουλίου η Wind θα τα δώσει όλα για όλα... Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Το Wind Sharing δεν ισχύει πλέον; Από χθες που προσπαθω στο 1264 λέει: «Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά αργότερα». Έχω f2g2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Το Wind Sharing δεν ισχύει πλέον; Από χθες που προσπαθω στο 1264 λέει: «Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά αργότερα». Έχω f2g2. Και σε μένα το ίδιο λέει...Άραγε είναι κάποιο προσωρινό πρόβλημα ή μας άφησε χρόνους? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Το Wind Sharing δεν ισχύει πλέον; Από χθες που προσπαθω στο 1264 λέει: «Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά αργότερα». Έχω f2g2. Δοκιμασες με μηνυμα στο 19020; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 (edited) Δοκιμασες με μηνυμα στο 19020; Όχι δεν δοκίμασα, δεν γνωρίζω τι στέλνεις ακριβώς, αλλά και δε βρίσκω τίποτα στο σάιτ της Γουίντ. Μήπως διαγράφηκε η υπηρεσία Wind sharing; Δεν υπάρχει στις υπηρεσίες Wind. Γενικά είναι δυσανάγνωστο το σάιτ της Γουίντ, η αναζήτηση δεν λειτουργεί σωστά. Γράφεις wind sharing και σου βγάζει στα αποτελέσματα ό,τι πιο άσχετο μπορείς να φανταστείς (729 αποτελέσματα, όλα άσχετα!!!!)... :down: ΕΝΤΙΤ: Αν γράψεις σκέτο sharing τότε βγάζει σωστά αποτελέσματα... ΕΝΤΙΤ 2: Δοκίμασα και με μήνυμα ΣΜΣ. Το μήνυμα στο 19020 δεν πηγαίνει ποτέ, έρχεται απόρριψη... Edited July 3, 2010 by minovg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Όχι δεν δοκίμασα, δεν γνωρίζω τι στέλνεις ακριβώς, αλλά και δε βρίσκω τίποτα στο σάιτ της Γουίντ. Μήπως διαγράφηκε η υπηρεσία Wind sharing; Δεν υπάρχει στις υπηρεσίες Wind. Γενικά είναι δυσανάγνωστο το σάιτ της Γουίντ, η αναζήτηση δεν λειτουργεί σωστά. Γράφεις wind sharing και σου βγάζει στα αποτελέσματα ό,τι πιο άσχετο μπορείς να φανταστείς (729 αποτελέσματα, όλα άσχετα!!!!)... :down: ΕΝΤΙΤ: Αν γράψεις σκέτο sharing τότε βγάζει σωστά αποτελέσματα... ΕΝΤΙΤ 2: Δοκίμασα και με μήνυμα ΣΜΣ. Το μήνυμα στο 19020 δεν πηγαίνει ποτέ, έρχεται απόρριψη... Γραφεις πχ: 10 ΣΤΟ 6939999999 και το στελνεις στο 19020. Αλλα για να λες οτι δεν στελνεται καν παει να πει οτι κατι παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Ποιο πακέτο εχεις minovg; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Κάλεσα και εγώ 1264 και δεν λειτουργεί. Ένας φίλος δοκίμασε να κάνει μεταφορά με μήνυμα και δεν λειτουργεί ούτε και αυτό. Κάλεσα 1260 κι μου είπαν ότι γνωρίζουν το πρόβλημα ήδη και γίνεται τεχνικός έλεγχος. Το πρόβλημα έμαθα ότι υπάρχει από την Πέμπτη. Αναφορικά με το site , βλέπουμε πληροφορίες κανονικά για την υπηρεσία στο http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/kartokinhth/wind-f2g/ananewsh-xronou-omilias/WIND-Sharing-%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%A7%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%9F%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%82.aspx Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στο τέλος της σελίδας (τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που γράφω τώρα) λέει ότι οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 21 %. Επειδή έγινε αλλαγή του ΦΠΑ την Πέμπτη (μια εικασία δική μου είναι) μήπως για αυτό το λόγο , έχει "κολλήσει" το όλο πράμα... Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Ποιο πακέτο εχεις minovg; Είπα. f2g2. Σε σας λειτουργεί κανονικά δηλαδή το sharing; Το ΣΜΣ στο 19020 δεν πάει ποτέ. Σα να είναι άγνωστος ο παραλήπτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Και αυτοί που είχαν f2gBank τώρα τί θα κάνουν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Και αυτοί που είχαν f2gBank τώρα τί θα κάνουν; F2GBANK? :worry: Τι είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 ^Κάποια παιδιά που έχουν συγκεντρώσει μεγάλα υπόλοιπα σε κάποιον αριθμό f2g με διπλασιασμούς προσφορές κλπ και τροφοδοτούν το κανονικό τους κινητό με wind sharing από το νούμερο f2gBank. Αν το έχουν καταργήσει (όπως την ανανέωση μέσω ίντερνετ που τάχα είχε τεχνικό πρόβλημα μέχρι που απαλείφθηκε εντελώς από το site), θα έχουνε πρόβλημα τα παιδιά αυτά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Με το WIND Sharing μπορούσες σε μια μέρα να μεταφέρεις μέχρι και 90€ ; π.χ. ο αριθμός μου είναι 6937654321 60 ΑΠΟ 6931234567 30 ΣΤΟ 6937654321 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Με το WIND Sharing μπορούσες σε μια μέρα να μεταφέρεις μέχρι και 90€ ; π.χ. ο αριθμός μου είναι 6937654321 60 ΑΠΟ 6931234567 30 ΣΤΟ 6937654321 30 ευρω ηταν το ημερησιο οριο μεταφορας. Ολοι αυτοι οι διπλασιασμοι και τριπλασιασμοι κατι κρυβανε. Κλασσική wind. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 30 ευρω ηταν το ημερησιο οριο μεταφορας. Ολοι αυτοι οι διπλασιασμοι και τριπλασιασμοι κατι κρυβανε. Κλασσική wind. Νομίζω 30 ήταν για να στείλεις από το νούμερό σου, ενώ για να ζητήσεις από τον αριθμό άλλου μπορούσες μέχρι 60 ευρώ. By the way, γιατί μιλάμε παρατατικό; Τον θάψαμε τελικά το μακαρίτη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Δεν ξαναγινε!Η wind τριπλασιαζει το χρονο του καρτοκινητου σου.Ελα σε ενα καταστημα wind ανανεωσε με 15 εθρω και πανω και κερδισε 3πλασιο χρονο ομιλιας προς ολους!!! Έμαθε κανείς τι παίζει με τη συγκεκριμένη προσφορά;; ήρθε το μηνυμα σε ένα φίλο σε ένα δεύτερο νούμερο wind καρτοκινητής που ειχε. Υποθέτω ότι πάλι θα ισχύει για κανά 15ημερο του είπα αλλά λέω μήπως κανείς ξέρει επίσημα τι παίζει. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 30 ευρω ηταν το ημερησιο οριο μεταφορας. Ολοι αυτοι οι διπλασιασμοι και τριπλασιασμοι κατι κρυβανε. Κλασσική wind. Νομίζω 30 ήταν για να στείλεις από το νούμερό σου, ενώ για να ζητήσεις από τον αριθμό άλλου μπορούσες μέχρι 60 ευρώ. Αυτό ακριβώς ρωτάω. 30€ να μεταφέρεις και 60€ να ζητήσεις άρα <=90€ μπορείς να βάλεις σε μία μέρα. Πρακτικά, είναι εφικτό;:worry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Καλησπέρα, να ρωτήσω....τους τιμοκαταλόγους σε wind καρτοκινητή και σε f2g από το site της wind Μπορείτε να τους δείτε? εμένα πάει να μου κατεβάσει ένα αρχείο με κατάληξη .aspx και δεν έχω με τι να το ανοίξω αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 (edited) Τρέχει προσφορά για όλο τον Ιούλιο στη WIND ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ... Μέχρι τώρα σου διπλασίαζε το χρόνο ομιλίας, τώρα στο τριπλασιάζει (ακριβώς για 15 ημέρες). Το bonus δεν ισχύει για ROAMING, sharing και άλλες τέτοιες υπηρεσίες. Αν δεν κάνω λάθος το μέγιστο ποσό είναι τα 30 ευρώ τα οποία γίνονται 90. Μέχρι δυο ανανεώσεις το μήνα. Αρκετά καλή προσφορά για καλοκαιρινούς μήνες! Edited July 4, 2010 by DemetreKre Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Εχω το προγραμμα με τα δωρεαν λεπτα και SMS που ανανεωνεται καθε μηνα,θυμαται καποιος ποσα λεπτα ειναι δωρεαν και σε ποιον αριθμο καλω για να μαθως τον χρονο που εχω στην διαθεση μου???Επισης μου προσφερει και τιποτα αλλο(internet,3G κλπ)??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Εχω το προγραμμα με τα δωρεαν λεπτα και SMS που ανανεωνεται καθε μηνα,θυμαται καποιος ποσα λεπτα ειναι δωρεαν και σε ποιον αριθμο καλω για να μαθως τον χρονο που εχω στην διαθεση μου???Επισης μου προσφερει και τιποτα αλλο(internet,3G κλπ)??? 1500 λεπτα και μηνυματα και 1.5 gb η 100 mb ιντερνετ. Στελνεις την λεξη υπ στο 1245 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 1500 λεπτα και μηνυματα και 1.5 gb η 100 mb ιντερνετ. Στελνεις την λεξη υπ στο 1245 Εναλλακτικα με κλήση (δωρεάν) στο 1245 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts