cu2goup Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Just now, VIPdriver said: Εαν τους παρω τηλ και τους πω οτι θελω να κανω φορητοτητα αλλά θελω όλα τα στοιχεία μου να τα ανεβασω στο σαιτ της νοβα, λες να φαω ακυρο; Εννοείς να αρνηθείς να τους τα δώσεις για να το κάνουν άμεσα αυτοί αλλά να ζητήσεις να κάνεις μόνος σου τη διαδικασία σε δεύτερο χρόνο όπως γινόταν στην αρχή; Πιθανότατα να το δεχτούν.. αλλά νομίζω ότι η Nova συνεργάζεται με μία πλατφόρμα που συλλέγει τα στοιχεία και σου στέλνει τη σύμβαση.. Τα οποία στοιχεία πάλι στους ίδιους καταλήγουν. Απλώς από την επίσημη διαδρομή. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν (edited) On 8/2/2025 at 6:33 ΠΜ, cu2goup said: Μήπως είσαι με το νέο καθεστώς που για οικονομία χρόνου σου έχουν κάνει ήδη αυτοί την αίτηση φορητότητας;; Δεν εξηγείται αλλιώς.. Τους έδωσες στοιχεία για το ποιο νούμερο θέλεις να μεταφέρεις κλπ;; Ναι, έχω δώσει τα στοιχεία με αριθμούς κλπ από την 1η μέρα. Πήρα ξανά σήμερα τηλ. και μου λένε να περιμένω τη VF να δώσει το ΟΚ και όταν μου κόψει το σήμα, τότε να βάλω την κάρτα F2G μέσα και να κάνω μία εξερχόμενη κλήση. Αλλά μου τόνισε να μην κάνω αμέσως ανανέωση, να περιμένω να λάβω πρώτα το SMS που λέει "Wow, έχεις απεριόριστα" κλπ κλπ και μετά να βάλω χρήματα. Update: Τελικά μόλις έκανα restart το κινητό σήμερα, τότε κόπηκε το σήμα της VF. Θα δοκιμάσω τώρα το F2G. Ξέρει κανείς αν αυτό το άσπρο πράγμα πάνω στην SIM που αναγράφει τον κωδικό της, είναι απλά ένα αυτοκόλλητο που βγαίνει; Δεν μου αρέσει έτσι, θα προτιμούσα να την βλέπω γαλάζια τη SIM. Λέω αν βγαίνει, να μην τη χαλάσω. Edited 8 ώρες πριν by MitsosDaBest13 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 3 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Ξέρει κανείς αν αυτό το άσπρο πράγμα πάνω στην SIM που αναγράφει τον κωδικό της, είναι απλά ένα αυτοκόλλητο που βγαίνει; Δεν μου αρέσει έτσι, θα προτιμούσα να την βλέπω γαλάζια τη SIM. Λέω αν βγαίνει, να μην τη χαλάσω. Μην την πειράζεις. Έτσι άσπρη είναι. Αν έπαιρνες καινούριο νούμερο θα ήταν μπλε. Πήρα και τα δύο και ξέρω. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) 25 minutes ago, cu2goup said: Μην την πειράζεις. Έτσι άσπρη είναι. Αν έπαιρνες καινούριο νούμερο θα ήταν μπλε. Πήρα και τα δύο και ξέρω. Ευχαριστώ. Έλαβα όλα τα SMS κλπ και φαίνεται να λειτουργεί το νούμερο από τη φορητότητα. Απλά τι κάρτα να βάλω για να παίρνω τα Απεριόριστα Data, 13 ή 15€; Η απεριόριστη ομιλία δεν μ' ενδιαφέρει (με φτάνουν π.χ. τα 300 λεπτά.). Θέλω να έχει και SMS προς όλους όμως. Edited 8 ώρες πριν by MitsosDaBest13 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Just now, MitsosDaBest13 said: Ευχαριστώ. Έλαβα όλα τα SMS κλπ και φαίνεται να λειτουργεί το νούμερο από τη φορητότητα. Απλά τι κάρτα να βάλω για να παίρνω τα Απεριόριστα Data, 13 ή 15€; Η απεριόριστη ομιλία δεν μ' ενδιαφέρει. Θέλω να έχει και SMS προς όλους όμως. Τότε τα 13€. Έχουν και 300 sms. 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) Όλα καλά προς το παρόν. Έβαλα και κάρτα 13€ το μεσημέρι και μου ενεργοποίησε αυτόματα το unlimited Data πακέτο (με 1000' προς όλους και 300 SMS). Κάποια στιγμή θα ανεβάσω και speedtests στο θέμα του Nova 5G, που έχω 1,5 χρόνο (όταν έκοψα την Q). Η εφαρμογή του F2G ψιλο-μπάχαλο όμως. Πρέπει να σκεφτείς να κάνεις μόνος σου scroll προς τα δεξιά, για να βρεις τυχαία τις υπόλοιπες επιλογές (λες και ήταν κόπος να βάλουν από κάτω bubbles που να δείχνουν σε ποιο παράθυρο είσαι) και όλα είναι με τεράστια γράμματα, λες και απευθύνονται σε γέρους 100 χρονών. 😝 Edited 1 ώρα πριν by MitsosDaBest13 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 47 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 47 λεπτά πριν 28 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Όλα καλά προς το παρόν. Έβαλα και κάρτα 13€ το μεσημέρι και μου ενεργοποίησε αυτόματα το unlimited Data πακέτο (με 1000' προς όλους και 300 SMS). Κάποια στιγμή θα ανεβάσω και speedtests στο θέμα του Nova 5G, που έχω 1,5 χρόνο (όταν έκοψα την Q). Η εφαρμογή του F2G ψιλο-μπάχαλο όμως. Πρέπει να σκεφτείς να κάνεις μόνος σου scroll προς τα δεξιά, για να βρεις τυχαία τις υπόλοιπες επιλογές (λες και ήταν κόπος να βάλουν από κάτω bubbles που να δείχνουν σε ποιο παράθυρο είσαι) και όλα είναι με τεράστια γράμματα, λες και απευθύνονται σε γέρους 100 χρονών. 😝 Από ταχύτητες- απόκριση είσαι εντάξει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 46 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 46 λεπτά πριν Μια χαρά ειναι η εφαρμογή. Χωρίς μπιχλιμπίδια και κολλήματα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 44 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 44 λεπτά πριν Γενικά όχι άσχημα απλά ας αλλάξουν χρώματα στο FREE2GO είναι χάλια 😅 Το myQ ανοίγει αμέσως αν και μου φαίνεται πιο καλό το app από FREE2GO app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 41 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 41 λεπτά πριν Ναι Και της q είναι πολύ καλή. Δε θεωρώ καλή στα σταθερά την ασπρόμαυρη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 37 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 37 λεπτά πριν Τα έξτρα τα έχει χώσει padu app οπότε είναι πιο ελαφριές ανοίγει με τη 1η προσπάθεια. Cu και What's Up μόνο στο S23 δεν κάνει ώρα 🤣 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts