Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το turbo (=more x2) είναι για 24 ώρες. Τα απλά more είναι για 1 μήνα διαθέσιμα

Πάντως: Πολύ ωραία και η app σε Windows phone:

Απόwp_ss_20170802_0004.pngΣε:wp_ss_20170802_0007.png

Και τα 500 δώρο (Από πού, άραγες;) δουλεύουν "τζάμι" {Παρότι λήγουν αργότερα!!}

Αααα: ΟΚ: https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/myf2g-app/

Τα 300' προς Wind όντως τα πήρα τον πρώτο μήνα (χωρίς βέβαια να πάρω 500ΜΒ), τώρα είμαι στον δεύτερο. Και ακόμα δεν έχω κάνει αναβάθμιση της εφαρμογής.

Κι όμως: Για σκέψου!!!

Edited by jimmiss

Βρείτε τις διαφορές είναι οι φωτό απο πάνω;

Δυσκολάκι;

Δε νομίζω!! :lol:

{Παρότι λήγουν αργότερα!!}

Edited by jimmiss

Βρείτε τις διαφορές είναι οι φωτό απο πάνω;

ναι ειπανε να εισαγουν νεα πραγματα στο φορουμ για να μην πληττουμε...

δεν ειπαμε οτι στα data προηγουνται τα μπονους εναντι των πακετων? Δεν υπαρχει θεμα,κανονικα και σωστα σου τραβαει απο τα 500...

ναι ειπανε να εισαγουν νεα πραγματα στο φορουμ για να μην πληττουμε...

δεν ειπαμε οτι στα data προηγουνται τα μπονους εναντι των πακετων? Δεν υπαρχει θεμα,κανονικα και σωστα σου τραβαει απο τα 500...

Το γνωρίζω...

Για τους μη κατέοντες και διαμαρτυρόμενους σε τοπικ άλλων εταιριών (για τα data) το λέω....:p

Θέλω να "δω" όταν πάει 22:00 και αρχίσει το νυχτερινό (τιμολόγιο...χαχα!) από που θα παίρνει!!

Απ΄το νυχτερινό:

wp_ss_20170802_0012.png

Λίγο πιο δυσκολάκι μονό (χωρίς συγκρίσεις) αυτό....!!!

Edited by jimmiss

Το link δε λειτουργεί αλλά το βρήκα αλλού. Ευτυχώς!

για πείτε που βρήκατε την προηγούμενη έκδοση πλιζ!

ok την βρήκα. όμορφη η νέα αλλά δύσχρηστη ειδικά τα widget που δεν δείχνουν πότε λήγουν αναλυτικά το κάθε πακέτο

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Edited by ilka71

Το turbo (=more x2) είναι για 24 ώρες. Τα απλά more είναι για 1 μήνα διαθέσιμα

Και εγω αυτο νομιζα αλλα δεν μπορω να τα βρω πια τα απλα More. Μηπως ξερεις που βρισκοντε;

Take five..

Λογικά θα έχει απαντηθεί, δεν έψαξα πολύ είναι η αλήθεια: αν έχεις MB από μπόνους και βάλεις και MB με το log n win, ποιο καταναλώνεται πρώτο;

Καλημέρα. Χθες το βράδυ κατά 00:30 πήγα να βάλω 10 ευρώ Online με paypal μέσω της εφαρμογής σε ένα νούμερο F2G που έχω. Με το που τελειώνει η διαδικασία μου τραβάει 2 φορές από 10 ευρώ και δεν μου βάζει μονάδες στο τηλέφωνο καθόλου μηδέν δηλαδή. Απευθείας πήρα στη wind και αφού έπιασα μετά από 10 λεπτά μου λένε μην προσπαθήσετε να κάνετε άλλη ανανέωση το προωθήσαμε στο τεχνικό τμήμα θα δούνε το πρόβλημα και θα σας καλέσουν αυτοί. Έτσι τώρα είμαι με -20 ευρώ και χωρίς μονάδες στο τηλέφωνο χωρίς να μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί πρέπει να περιμένω το τεχνικό τμήμα. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο αυτό; Μήπως φταίει η καινούρια εφαρμογή;

Το έχω πάθει με την παλιά εφαρμογή με το PayPal, είχα πάρει στη Wind και στο PayPal, τότε είχα χρεωθεί, αν θυμάμαι καλά, 5 φορές από 5 ευρώ. Το είχα κυνηγήσει αρκετά για να πάρω τα λεφτά, είχα μιλήσει με την εταιρεία που κάνει τις χρεώσεις για λογαριασμό της Wind. Τα πήρα τα λεφτά αλλά μου βγήκε η ψυχή
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το έχω πάθει με την παλιά εφαρμογή με το PayPal, είχα πάρει στη Wind και στο PayPal, τότε είχα χρεωθεί, αν θυμάμαι καλά, 5 φορές από 5 ευρώ. Το είχα κυνηγήσει αρκετά για να πάρω τα λεφτά, είχα μιλήσει με την εταιρεία που κάνει τις χρεώσεις για λογαριασμό της Wind. Τα πήρα τα λεφτά αλλά μου βγήκε η ψυχή

Το πρόβλημα μου είναι ότι στο paypal φαίνεται μόνο μία χρέωση ενώ στην τράπεζα φαίνονται δυο. Σε επικοινωνία με την τράπεζα μου είπαν να επικοινωνήσω με την paypal. Αυτό προσπαθώ να κάνω τώρα αν και δεν βλέπω να βγάζω άκρη αφού φαίνεται μια πληρωμή σε αυτούς.

Καλημέρα. Χθες το βράδυ κατά 00:30 πήγα να βάλω 10 ευρώ Online με paypal μέσω της εφαρμογής σε ένα νούμερο F2G που έχω. Με το που τελειώνει η διαδικασία μου τραβάει 2 φορές από 10 ευρώ και δεν μου βάζει μονάδες στο τηλέφωνο καθόλου μηδέν δηλαδή. Απευθείας πήρα στη wind και αφού έπιασα μετά από 10 λεπτά μου λένε μην προσπαθήσετε να κάνετε άλλη ανανέωση το προωθήσαμε στο τεχνικό τμήμα θα δούνε το πρόβλημα και θα σας καλέσουν αυτοί. Έτσι τώρα είμαι με -20 ευρώ και χωρίς μονάδες στο τηλέφωνο χωρίς να μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί πρέπει να περιμένω το τεχνικό τμήμα. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο αυτό; Μήπως φταίει η καινούρια εφαρμογή;

Καλήμερα. Εγώ έκανα εχτές το μεσημέρι κανονικά ανανέωση μέσω εφαρμογής και paypal.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Πράγματι. Τα more δεν υπάρχουν πουθενά. Από την άλλη τα turbo τα βλέπω ακόμη, ενώ ανανέωση έκανα προχθές.

Άμα δεν έχεις ενεργοποιήσει βασικό πακέτο πριν το πολύ 30 μέρες,

μήπως δεν τα εμφανίζει;

Εμένα τα εμφανίζει προς ενεργοποίηση κανονικά:

Screenshot_2017_08_03_10_12_03.png

Εγω παλι βλεπω τα more αλλα δεν βλεπω τα turbo. Οτι θελει κανει η wind.:lol::lol::lol:

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Εγω παλι βλεπω τα more αλλα δεν βλεπω τα turbo. Οτι θελει κανει η wind.:lol::lol::lol:

Έχεις βάλει βασικό πακέτο το νωρίτερο χτες μετά τις 11 το πρωΐ;

ΑΝ όχι, πώς να σου εμφανίζει τα turbo?

Μάλλον έχετε συνηθίσει την παλιά που τα έδειχνε και χωρίς να έχετε βάλει πακέτο. Η καινούργια δείχνει ό,τι είναι διαθέσιμο για ενεργοποίηση μόνο.

Μάλλον έχετε συνηθίσει την παλιά που τα έδειχνε και χωρίς να έχετε βάλει πακέτο. Η καινούργια δείχνει ό,τι είναι διαθέσιμο για ενεργοποίηση μόνο.

Εμένα, όσον αφορά τα turbo (αν εννοείς αυτά, δηλαδή, και όχι τα more), για να τα εμφανίσει στην παλιά (την οποία χρησιμοποιώ ακόμα), έπρεπε να αγοράσω βασικό πακέτο, να "σκοτώσω" την εφαρμογή και ύστερα να την επανεκκινήσω.

Αν έχεις MB από μπόνους και MB από log n win, ποια καταναλώνει πρώτα;

Εμένα, όσον αφορά τα turbo (αν εννοείς αυτά, δηλαδή, και όχι τα more), για να τα εμφανίσει στην παλιά (την οποία χρησιμοποιώ ακόμα), έπρεπε να αγοράσω βασικό πακέτο, να "σκοτώσω" την εφαρμογή και ύστερα να την επανεκκινήσω.

Αν έχεις MB από μπόνους και MB από log n win, ποια καταναλώνει πρώτα;

Βγάλε "άκρη": https://www.wind.gr/gr/f2g/upostirixi/faq/

Wind.jpg

Wind_F2go_2016.jpg

Χα χα!!

Εχω ενεργοποιησει το Giga Full πριν μερικες μερες. Η παλια εφαρμογη μου εβγαζα τα More κοκκινα (οτι μπορει να ενεργοποιηθουν και θα το εκανα αργοτερα). Η καινουρια δεν τα βγαζει καθολου. Θα μας τρελλανει η ουιντ...
Take five..

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova