bill33 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Κατεβασα την νεα εφαρμογη wind f2g τι εγιναν ρε παιδια τα More 2 & Log In and win πακετα; Swype δεξιά και θα τα βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Aπο ότι καταλαβα το More 2 είναι ενεργα μονο για μια μερα αφοτου θα ενεργοποιήσεις ένα βασικο πακετο. Μετα χανονται... Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Το turbo (=more x2) είναι για 24 ώρες. Τα απλά more είναι για 1 μήνα διαθέσιμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 (edited) Πάντως: Πολύ ωραία και η app σε Windows phone: ΑπόΣε: Και τα 500 δώρο (Από πού, άραγες;) δουλεύουν "τζάμι" {Παρότι λήγουν αργότερα!!} Αααα: ΟΚ: https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/myf2g-app/ Τα 300' προς Wind όντως τα πήρα τον πρώτο μήνα (χωρίς βέβαια να πάρω 500ΜΒ), τώρα είμαι στον δεύτερο. Και ακόμα δεν έχω κάνει αναβάθμιση της εφαρμογής. Κι όμως: Για σκέψου!!! Edited August 2, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Βρείτε τις διαφορές είναι οι φωτό απο πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 (edited) Βρείτε τις διαφορές είναι οι φωτό απο πάνω; Δυσκολάκι; Δε νομίζω!! :lol: {Παρότι λήγουν αργότερα!!} Edited August 2, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Βρείτε τις διαφορές είναι οι φωτό απο πάνω; ναι ειπανε να εισαγουν νεα πραγματα στο φορουμ για να μην πληττουμε... δεν ειπαμε οτι στα data προηγουνται τα μπονους εναντι των πακετων? Δεν υπαρχει θεμα,κανονικα και σωστα σου τραβαει απο τα 500... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 (edited) ναι ειπανε να εισαγουν νεα πραγματα στο φορουμ για να μην πληττουμε... δεν ειπαμε οτι στα data προηγουνται τα μπονους εναντι των πακετων? Δεν υπαρχει θεμα,κανονικα και σωστα σου τραβαει απο τα 500... Το γνωρίζω... Για τους μη κατέοντες και διαμαρτυρόμενους σε τοπικ άλλων εταιριών (για τα data) το λέω....:p Θέλω να "δω" όταν πάει 22:00 και αρχίσει το νυχτερινό (τιμολόγιο...χαχα!) από που θα παίρνει!! Απ΄το νυχτερινό: Λίγο πιο δυσκολάκι μονό (χωρίς συγκρίσεις) αυτό....!!! Edited August 2, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 (edited) Το link δε λειτουργεί αλλά το βρήκα αλλού. Ευτυχώς! για πείτε που βρήκατε την προηγούμενη έκδοση πλιζ! ok την βρήκα. όμορφη η νέα αλλά δύσχρηστη ειδικά τα widget που δεν δείχνουν πότε λήγουν αναλυτικά το κάθε πακέτο Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited August 2, 2017 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Το turbo (=more x2) είναι για 24 ώρες. Τα απλά more είναι για 1 μήνα διαθέσιμα Και εγω αυτο νομιζα αλλα δεν μπορω να τα βρω πια τα απλα More. Μηπως ξερεις που βρισκοντε; Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Λογικά θα έχει απαντηθεί, δεν έψαξα πολύ είναι η αλήθεια: αν έχεις MB από μπόνους και βάλεις και MB με το log n win, ποιο καταναλώνεται πρώτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Καλημέρα. Χθες το βράδυ κατά 00:30 πήγα να βάλω 10 ευρώ Online με paypal μέσω της εφαρμογής σε ένα νούμερο F2G που έχω. Με το που τελειώνει η διαδικασία μου τραβάει 2 φορές από 10 ευρώ και δεν μου βάζει μονάδες στο τηλέφωνο καθόλου μηδέν δηλαδή. Απευθείας πήρα στη wind και αφού έπιασα μετά από 10 λεπτά μου λένε μην προσπαθήσετε να κάνετε άλλη ανανέωση το προωθήσαμε στο τεχνικό τμήμα θα δούνε το πρόβλημα και θα σας καλέσουν αυτοί. Έτσι τώρα είμαι με -20 ευρώ και χωρίς μονάδες στο τηλέφωνο χωρίς να μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί πρέπει να περιμένω το τεχνικό τμήμα. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο αυτό; Μήπως φταίει η καινούρια εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Το έχω πάθει με την παλιά εφαρμογή με το PayPal, είχα πάρει στη Wind και στο PayPal, τότε είχα χρεωθεί, αν θυμάμαι καλά, 5 φορές από 5 ευρώ. Το είχα κυνηγήσει αρκετά για να πάρω τα λεφτά, είχα μιλήσει με την εταιρεία που κάνει τις χρεώσεις για λογαριασμό της Wind. Τα πήρα τα λεφτά αλλά μου βγήκε η ψυχή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Το έχω πάθει με την παλιά εφαρμογή με το PayPal, είχα πάρει στη Wind και στο PayPal, τότε είχα χρεωθεί, αν θυμάμαι καλά, 5 φορές από 5 ευρώ. Το είχα κυνηγήσει αρκετά για να πάρω τα λεφτά, είχα μιλήσει με την εταιρεία που κάνει τις χρεώσεις για λογαριασμό της Wind. Τα πήρα τα λεφτά αλλά μου βγήκε η ψυχή Το πρόβλημα μου είναι ότι στο paypal φαίνεται μόνο μία χρέωση ενώ στην τράπεζα φαίνονται δυο. Σε επικοινωνία με την τράπεζα μου είπαν να επικοινωνήσω με την paypal. Αυτό προσπαθώ να κάνω τώρα αν και δεν βλέπω να βγάζω άκρη αφού φαίνεται μια πληρωμή σε αυτούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Καλημέρα. Χθες το βράδυ κατά 00:30 πήγα να βάλω 10 ευρώ Online με paypal μέσω της εφαρμογής σε ένα νούμερο F2G που έχω. Με το που τελειώνει η διαδικασία μου τραβάει 2 φορές από 10 ευρώ και δεν μου βάζει μονάδες στο τηλέφωνο καθόλου μηδέν δηλαδή. Απευθείας πήρα στη wind και αφού έπιασα μετά από 10 λεπτά μου λένε μην προσπαθήσετε να κάνετε άλλη ανανέωση το προωθήσαμε στο τεχνικό τμήμα θα δούνε το πρόβλημα και θα σας καλέσουν αυτοί. Έτσι τώρα είμαι με -20 ευρώ και χωρίς μονάδες στο τηλέφωνο χωρίς να μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί πρέπει να περιμένω το τεχνικό τμήμα. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο αυτό; Μήπως φταίει η καινούρια εφαρμογή; Καλήμερα. Εγώ έκανα εχτές το μεσημέρι κανονικά ανανέωση μέσω εφαρμογής και paypal. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Πράγματι. Τα more δεν υπάρχουν πουθενά. Από την άλλη τα turbo τα βλέπω ακόμη, ενώ ανανέωση έκανα προχθές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Πράγματι. Τα more δεν υπάρχουν πουθενά. Από την άλλη τα turbo τα βλέπω ακόμη, ενώ ανανέωση έκανα προχθές. Άμα δεν έχεις ενεργοποιήσει βασικό πακέτο πριν το πολύ 30 μέρες, μήπως δεν τα εμφανίζει; Εμένα τα εμφανίζει προς ενεργοποίηση κανονικά: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Εγω παλι βλεπω τα more αλλα δεν βλεπω τα turbo. Οτι θελει κανει η wind.:lol::lol::lol: Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Εγω παλι βλεπω τα more αλλα δεν βλεπω τα turbo. Οτι θελει κανει η wind.:lol::lol::lol: Έχεις βάλει βασικό πακέτο το νωρίτερο χτες μετά τις 11 το πρωΐ; ΑΝ όχι, πώς να σου εμφανίζει τα turbo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Μάλλον έχετε συνηθίσει την παλιά που τα έδειχνε και χωρίς να έχετε βάλει πακέτο. Η καινούργια δείχνει ό,τι είναι διαθέσιμο για ενεργοποίηση μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Παιδια αν εχεις ενεργοποιημενο το bleder καο το giga full απο που αφαιρει πρωτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Από το giga full. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Μάλλον έχετε συνηθίσει την παλιά που τα έδειχνε και χωρίς να έχετε βάλει πακέτο. Η καινούργια δείχνει ό,τι είναι διαθέσιμο για ενεργοποίηση μόνο. Εμένα, όσον αφορά τα turbo (αν εννοείς αυτά, δηλαδή, και όχι τα more), για να τα εμφανίσει στην παλιά (την οποία χρησιμοποιώ ακόμα), έπρεπε να αγοράσω βασικό πακέτο, να "σκοτώσω" την εφαρμογή και ύστερα να την επανεκκινήσω. Αν έχεις MB από μπόνους και MB από log n win, ποια καταναλώνει πρώτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Εμένα, όσον αφορά τα turbo (αν εννοείς αυτά, δηλαδή, και όχι τα more), για να τα εμφανίσει στην παλιά (την οποία χρησιμοποιώ ακόμα), έπρεπε να αγοράσω βασικό πακέτο, να "σκοτώσω" την εφαρμογή και ύστερα να την επανεκκινήσω. Αν έχεις MB από μπόνους και MB από log n win, ποια καταναλώνει πρώτα; Βγάλε "άκρη": https://www.wind.gr/gr/f2g/upostirixi/faq/ Χα χα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Εχω ενεργοποιησει το Giga Full πριν μερικες μερες. Η παλια εφαρμογη μου εβγαζα τα More κοκκινα (οτι μπορει να ενεργοποιηθουν και θα το εκανα αργοτερα). Η καινουρια δεν τα βγαζει καθολου. Θα μας τρελλανει η ουιντ... Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts