panosss567 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 πριν λίγο πλήρωσα τον λογαριασμό του σταθερού και το δέχτηκε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Καλημέρα Είμαι νέος χρήστης F2G, εδώ και ένα μήνα και δεν έχω λάβει ακόμα κάποιο μήνυμα για συγκεκριμένη προσφορά. Χθες έκανα 10 ευρώ ανανέωση και περίμενα να πάρω 200 λεπτά ομιλίας προς όλους και 1GB. Παρόλα αυτά πήρα μόνο το δεύτερο. Τα λεπτά ομιλίας δεν ισχύουν πλέον, ή έκανα κάτι λάθος; Ευχαριστώ. Τα 200' αν θυμαμαι καλα ισχυουν με ανανεωση 10 ευρω με ενεργοποιημενη την αυτοματη ενεργοποιηση του πακέτου 5 ευρώ/200',οποτε και αφαιρουνται αυτοματα 5 ευρω.Δεν ειναι μπονους δηλαδη. Αν ειχες απενεργοποιησει την αυτοματη ενεργοποιηση του πακετου,γι'αυτο δεν τα πηρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drizzt77 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 μέσω paypal πλέον μπορούμε να κάνουμε ανανέωση ? Επιβεβαιώνω και εγώ για PayPal, λειτουργεί κανονικά για ανανέωση χρόνου στο F2G. Τα 200' αν θυμαμαι καλα ισχυουν με ανανεωση 10 ευρω με ενεργοποιημενη την αυτοματη ενεργοποιηση του πακέτου 5 ευρώ/200',οποτε και αφαιρουνται αυτοματα 5 ευρω.Δεν ειναι μπονους δηλαδη. Αν ειχες απενεργοποιησει την αυτοματη ενεργοποιηση του πακετου,γι'αυτο δεν τα πηρες. Όχι, δεν έχω ενεργοποιήσει την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου. Είχα την εντύπωση παρόλα αυτά - ίσως και λανθασμένα - ότι εκτός από το 1GB σου δίνει και 200 λεπτά προς όλους bonus. Για την ακρίβεια, έχω έναν γνωστό που με παρότρυνε να πάω σε F2G με βάση αυτό το bonus. Θα τον ξαναρωτήσω, αν και ίσως τελικά να ισχύει μόνο για παλαιότερη προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Εφοσον ο λογαριασμος ειναι εντος Ελλαδος και αυτος που στελνει και αυτος που παιρνει δεν παιζει προβλημα.Με το paypal ισως υπαρχει προβλημα για αγορα πχ απο ΕΕ δηλαδη σε λογαριασμους εκτος Ελλαδος. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Μεσω paypal και απο λογαριασμο μισθοδοσιας που δεν ειχε χρησιμοποιηθει , δεν μπορεσα μολις τωρα να κανω αγορα χρονου αξιας 10 ευρω για το φοιτητικο πακετο. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Επιβεβαιώνω και εγώ για PayPal, λειτουργεί κανονικά για ανανέωση χρόνου στο F2G. Όχι, δεν έχω ενεργοποιήσει την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου. Είχα την εντύπωση παρόλα αυτά - ίσως και λανθασμένα - ότι εκτός από το 1GB σου δίνει και 200 λεπτά προς όλους bonus. Για την ακρίβεια, έχω έναν γνωστό που με παρότρυνε να πάω σε F2G με βάση αυτό το bonus. Θα τον ξαναρωτήσω, αν και ίσως τελικά να ισχύει μόνο για παλαιότερη προσφορά. μπορείς.. αν δεν το έχεις κάνει ακόμα να δημιουργήσεις λογαριασμό στο myF2G και από εκεί να ενεργοποιείς τα log n win δώρα.. έχει λεπτά και μηνύματα προς όλους ή προς wind/q αλλά και mb! με προϋπόθεση ότι έχεις ανανεώσει 5€ το μήνα! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drizzt77 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 μπορείς.. αν δεν το έχεις κάνει ακόμα να δημιουργήσεις λογαριασμό στο myF2G και από εκεί να ενεργοποιείς τα log n win δώρα.. έχει λεπτά και μηνύματα προς όλους ή προς wind/q αλλά και mb! με προϋπόθεση ότι έχεις ανανεώσει 5€ το μήνα! Ναι, το γνωρίζω και το χρησιμοποιώ το Log'n Win, ευχαριστώ για την ενημέρωση. Όσον αφορά τα 200 λεπτά προς όλους με ανανέωση 10€, ο γνωστός μου ισχυρίζεται ότι σε αυτόν αλλά και άλλους που γνωρίζει, λειτουργεί κανονικά. Οπότε μάλλον ισχύει για παλαιότερους χρήστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Εχει 1 ΟΛΟΚΛΗΡΗ βδομαδα που εκανα αιτηση για φορητοτητα στη f2go (και μηδενικο υπολοιπο στη cu) και ακομα δεν εχει μεταφερθει το νουμερο γιατι λεει υπαρχει προβλημα στο συστημα. ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.:angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Όσον αφορά τα 200 λεπτά προς όλους με ανανέωση 10€, ο γνωστός μου ισχυρίζεται ότι σε αυτόν αλλά και άλλους που γνωρίζει, λειτουργεί κανονικά. Οπότε μάλλον ισχύει για παλαιότερους χρήστες. για παλιότερους χρήστες υπάρχει μπόνους 300' για ανανεωσεις από 10 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Εχει 1 ΟΛΟΚΛΗΡΗ βδομαδα που εκανα αιτηση για φορητοτητα στη f2go (και μηδενικο υπολοιπο στη cu) και ακομα δεν εχει μεταφερθει το νουμερο γιατι λεει υπαρχει προβλημα στο συστημα. ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.:angry: Έκανα φορητότητα την Τρίτη το απόγευμα πριν 1 εβδομάδα. Τετάρτη με παίρνουν από Cote για το last chance call, τους λέω ότι θέλω να μεταφερθώ και Πέμπτη το απόγευμα στο κατάστημα πργματοποιήθηκε κανονικά η φορητότητα! Χωρίς να λέω κάτι άλλο, το πιο πιθανό είναι της Voda το πρόβλημα και όχι της Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Ούτε σε εμένα δεχόταν ανανέωση μέσω Paypal στη σελίδα του f2g, σήμερα το πρωί. Αναγκάστηκα να βγω και να κάνω ανανέωση σε κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Μεσω paypal και απο λογαριασμο μισθοδοσιας που δεν ειχε χρησιμοποιηθει , δεν μπορεσα μολις τωρα να κανω αγορα χρονου αξιας 10 ευρω για το φοιτητικο πακετο. Εξήγησε λίγο το δεν είχε χρησιμοποιηθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Χίλια πεντακόσια λεπτά ομιλίας και 1500MB από την Wind έως τις 7 Ιουλίου.....βέβαια προσπάθησα μέσα στο site της wind και ακόμα δεν βρήκα τίποτα. http://tech.in.gr/news/article/?aid=1500009252 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Χίλια πεντακόσια λεπτά ομιλίας και 1500MB από την Wind έως τις 7 Ιουλίου.....βέβαια προσπάθησα μέσα στο site της wind και ακόμα δεν βρήκα τίποτα. http://tech.in.gr/news/article/?aid=1500009252 Ένας έγραψε στο Facebook ότι του ήρθε μήνυμα πριν από λίγο από τη Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Δωρεάν Επικοινωνία Σε Όλους Αυτές τις μέρες είμαστε δίπλα σας Από 1 Ιουλίου 2015 μέχρι 7 Ιουλίου 2015 σας προσφέρουμε δωρεάν: 1500’ ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 1500ΜΒ mobile internet. Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά απλά στείλτε ένα δωρεάν μήνυμα SMS, με το λεκτικό «1500 ΝΑΙ» . Συνδρομητές W, WIND to ALL & καρτοσύνδεσης, WIND triple play 1500 ΝΑΙ στο 1284 Υπόλοιποι συνδρομητές συμβολαίου 1500 ΝΑΙ στο 1202 Συνδρομητές καρτοκινητής WIND, F2G & Q 1500 ΝΑΙ στο 12000 http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/etairiki-koinoniki-euthuni/etairiki-upeuthunotita/dorean-epikoinonia-se-olous/?utm_source=social&utm_medium=post&utm_campaign=wind_1500free Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/etairiki-koinoniki-euthuni/etairiki-upeuthunotita/dorean-epikoinonia-se-olous/?utm_source=social&utm_medium=post&utm_campaign=wind_1500free Και εγώ μόλις το ενεργοποίησα. Μπράβο τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 [ATTACH]62642[/ATTACH] Η wind της έλιωσε τις άλλες δύο χαχαχα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Χίλια πεντακόσια λεπτά ομιλίας και 1500MB από την Wind έως τις 7 Ιουλίου.....βέβαια προσπάθησα μέσα στο site της wind και ακόμα δεν βρήκα τίποτα. http://tech.in.gr/news/article/?aid=1500009252 Αρε WIND όλοι σε βρίζουν αλλά κάνεις τα καλύτερα!!! https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/p720x720/11709439_952622911465395_49202753773176875_n.png?oh=da9afed671b660f588e679f40e203c76&oe=561A34C4 http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/etairiki-koinoniki-euthuni/etairiki-upeuthunotita/dorean-epikoinonia-se-olous/?utm_source=social&utm_medium=post&utm_campaign=wind_1500free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Μόνο σε μένα εμφανίζεται ότι μου έδωσε μόνο τα 1500 λεπτά ή έχει τύχει και σε άλλους ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Μόνο σε μένα εμφανίζεται ότι μου έδωσε μόνο τα 1500 λεπτά ή έχει τύχει και σε άλλους ; και σε εμένα μόνο τα λεπτά δείχνει MB no! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 και σε εμένα μόνο τα λεπτά δείχνει MB no! Και σε μένα και στης κόρης μου το ιδιο, μονο τα λεπτα δειχνει. Προφανώς θα το διορθώσουν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Και σε εμένα έδωσε μόνο τα λεπτά προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Το επιβεβαιώνω και εγώ. Μόνο τα 1500 λεπτά μπήκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1417 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Και σε μενα σε ολα τα νουμερα , μηπως τα βαλουν μετα τις 17:00 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Από το site της wind: http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/etairiki-koinoniki-euthuni/etairiki-upeuthunotita/dorean-epikoinonia-se-olous/?utm_source=social&utm_medium=post&utm_campaign=wind_1500free "Η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση από 1/7/2015 (17:00) έως 7/7/2015 (23:00)." Άραγε σε εμάς που ήδη ενεργοποιήσαμε θα μας δώσει το απόγευμα τα MB; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts