giachtas Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 <<300 λεπτά και 20 SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα μόνο με 3€ και διάρκεια 30 ημέρες. Στείλε 11 στο 12410 και ενεργοποίησε την αποκλειστική προσφορά έως 25 /4>>. Τι προσφορά είναι αυτή τώρα. Δεν νομίζω να αναιρεί τα 300 λεπτά προς όλους; Είναι μόνιμη, ή απλώς μία μεμονωμένη προσφορά; Έχει έρθει σε κάποιον άλλο; Το επιβεβαιώνω και εγώ πως δεν είναι για όλους η προσφορά, αλλά για επιλεγμένους πελάτες. Μάλιστα από λάθος ρώτησα εάν αναιρείται, πιο πριν που έγραψα, κάποια άλλη προσφορά π.χ. αυτή με τα 300 λεπτά με 10€. Εγώ έχω την προσφορά με τα 300 λεπτά με ανανέωση 10€, ενώ η γυναίκα μου δεν την έχει. Σε αυτήν ήρθε αυτό το μήνυμα με τη συγκεκριμένη προσφορά. Δοκίμασα στο δικό μου F2G να στείλω το μήνυμα, αλλά «έφαγα πόρτα». Δεν το έστειλα ακόμη στο F2G της γυναίκας μου, αλλά περιμένω να εξαντλήσω το χρονικό περιθώριο που έχω, μιας και έχει αρκετό χρόνο ομιλίας ακόμη. Στο F2G της γυναίκας μου, μπαίνουν κάθε μήνα τα 120 λεπτά προς όλους, συνδυαστική προσφορά σταθερής και καρτοκινητής στη WIND. Γιαυτό ήθελα να ρωτήσω πιο πριν, εάν με την επιλογή αυτής της προσφοράς του μηνύματος, επηρεαστεί η προσφορά με τα 120 λεπτά. «500Λ & 50SMS ΠPOΣ OΛA TA EΘNIKA ΔIKTYA ΓIA 30 HMEPEΣ MONO ME 4,4€! ΣTEIΛE: 12 ΣTO 12410 & ENEPΓOΠOIHΣE THN AΠOKΛEIΣTIKH ΠPOΦOPA EΩΣ 27/4» Μας έχει βάλει στο μάτι οικογενειακώς, με την καλή έννοια, η Wind και μας κάνει απλόχερα προσφορές:) Πολυ καλή η συγκεκριμένη, εννοείται πως δεν πρέπει να με ανησυχεί μήπως ενεργοποιώντας αυτό χάσω την προσφορά με τα 300 λεπτά; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domi_17 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Έχουν τρελαθεί στις προσφορές; Στις 18/4 700 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ MONO ME 7€ KAI ΔIAPKEIA 30 MEPEΣ! ΣTEIΛE 15 ΣTO 12410 & ENEPΓOΠOIHΣE THN AΠOKΛEIΣTIKH ΠPOΣΦOPA EΩΣ 22/04 Χθες 22/4 ΔIΠΛAΣIAΣE THN KAPTA ΣOY TΩPA! ANANEΩΣE AΠO 10€ & KEPΔIΣE ΔIΠΛAΣIO XPONO OMIΛIAΣ, ΓIA 30 MEPEΣ. IΣXYEI EΩΣ 25/4. O EΠIΠΛEON XPONOΣ ΔEN XPHΣIMOΠOIEITAI ΓIA ΠAKETA Σημερα 23/4 500Λ & 50SMS ΠPOΣ OΛA TA EΘNIKA ΔIKTYA ΓIA 30 HMEPEΣ MONO ME 4,4€! ΣTEIΛE: 12 ΣTO 12410 & ENEPΓOΠOIHΣE THN AΠOKΛEIΣTIKH ΠPOΦOPA EΩΣ 27/4 Νομίζω πως όσο τους γράφεις τόσο κολλάνε. Έχω πάνω από 2 μήνες να βάλω κάρτα και έχουν ξεκινήσει το σπαμάρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Έχουν τρελαθεί στις προσφορές; Στις 18/4 700 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ MONO ME 7€ KAI ΔIAPKEIA 30 MEPEΣ! ΣTEIΛE 15 ΣTO 12410 & ENEPΓOΠOIHΣE THN AΠOKΛEIΣTIKH ΠPOΣΦOPA EΩΣ 22/04 Χθες 22/4 ΔIΠΛAΣIAΣE THN KAPTA ΣOY TΩPA! ANANEΩΣE AΠO 10€ & KEPΔIΣE ΔIΠΛAΣIO XPONO OMIΛIAΣ, ΓIA 30 MEPEΣ. IΣXYEI EΩΣ 25/4. O EΠIΠΛEON XPONOΣ ΔEN XPHΣIMOΠOIEITAI ΓIA ΠAKETA Σημερα 23/4 500Λ & 50SMS ΠPOΣ OΛA TA EΘNIKA ΔIKTYA ΓIA 30 HMEPEΣ MONO ME 4,4€! ΣTEIΛE: 12 ΣTO 12410 & ENEPΓOΠOIHΣE THN AΠOKΛEIΣTIKH ΠPOΦOPA EΩΣ 27/4 Νομίζω πως όσο τους γράφεις τόσο κολλάνε. Έχω πάνω από 2 μήνες να βάλω κάρτα και έχουν ξεκινήσει το σπαμάρισμα. Δεν νομίζω να κάνουν αυτές τις προσφορές, τουλάχιστον, μόνο σε νούμερα που δεν κάνουν συχνή ανανέωση. Τόσο το δικό μου νούμερο, όσο και της γυναίκας μου, είναι κύρια νούμερα χρήσης και ανανεώνω/αγοράζω πακέτα κάθε μήνα. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Τι να έγινε με ένα περισευούμενο νούμερο μου :worry: Όταν το καλώ μου λέει Το ακύρωσαν ίσως; Το χρηματικό του ποσό είχε λήξει στις 2-12-2014 και νόμιζα ότι ο αριθμός θα ίσχυε τουλάχιστον για έξι μήνες μετά. Αλλά δεν θα έστελναν ένα μήνυμα τουλάχιστον ότι πρόκειται να ακυρωθεί ο αριθμός; :cry: Θα καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατών και θα ζητήσεις επανασύνδεση . Το δικαιούσε αν δεν έχουν περάσει 6 μήνες από την ακύρωση του. Αυτό ισχύει αν ο αριθμός σου δεν είναι από φορητότητα , αλλιώς έχει γυρίσει στον αρχικό πάροχο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Αρα πλεον στο 6μηνο δεν χανονται μονο τα χρηματα οπως πιστευαμε αλλα "απενεργοποιειται" και ο αριθμος και δεν μπορεις να δεχτεις κληση. :down: Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Έχουν τρελαθεί στις προσφορές; Στις 18/4 700 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ MONO ME 7€ KAI ΔIAPKEIA 30 MEPEΣ! ΣTEIΛE 15 ΣTO 12410 & ENEPΓOΠOIHΣE THN AΠOKΛEIΣTIKH ΠPOΣΦOPA EΩΣ 22/04 Χθες 22/4 ΔIΠΛAΣIAΣE THN KAPTA ΣOY TΩPA! ANANEΩΣE AΠO 10€ & KEPΔIΣE ΔIΠΛAΣIO XPONO OMIΛIAΣ, ΓIA 30 MEPEΣ. IΣXYEI EΩΣ 25/4. O EΠIΠΛEON XPONOΣ ΔEN XPHΣIMOΠOIEITAI ΓIA ΠAKETA Σημερα 23/4 500Λ & 50SMS ΠPOΣ OΛA TA EΘNIKA ΔIKTYA ΓIA 30 HMEPEΣ MONO ME 4,4€! ΣTEIΛE: 12 ΣTO 12410 & ENEPΓOΠOIHΣE THN AΠOKΛEIΣTIKH ΠPOΦOPA EΩΣ 27/4 Νομίζω πως όσο τους γράφεις τόσο κολλάνε. Έχω πάνω από 2 μήνες να βάλω κάρτα και έχουν ξεκινήσει το σπαμάρισμα. Για να εκμεταλλευτώ τις ημερομηνίες, μία μέρα πριν τη λήξη της προσφοράς, καλά δεν είναι για να κάνω την ανανέωση; Μπορώ και την τελευταία ημέρα, σήμφωνα με το μήνυμα, να στείλω το σχετικό μήνυμα; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Αρα πλεον στο 6μηνο δεν χανονται μονο τα χρηματα οπως πιστευαμε αλλα "απενεργοποιειται" και ο αριθμος και δεν μπορεις να δεχτεις κληση. :down: Oχι τουλάχιστον σε δικιά μου περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Oχι τουλάχιστον σε δικιά μου περίπτωση. Το εχεις δοκιμασει προσφατα; Μηπως εγινε αλλαγη τωρα τελευταια; Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 (edited) Στην μάνα και αδερφή μου ήρθε σήμερα το μήνυμα..: “ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ 17,86Ε ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ Κ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ 1Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ 10Ε ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ! Ο ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΚΕΤΩΝ&ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ 1269 ΕΠΙΛΟΓΗ 1 “ τους πήραν 8,96 από την κάρτα και το διπλασιάσαν. ΚΛΕΦΤΕΣ...:X σου παίρνουν 8,96 ευρώ χωρίς να σε ρωτήσουν...! ΜΙΛΗΣΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ CHAT(εξυπηρέτηση πελατών)... ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ! Edited April 23, 2015 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Στην μάνα και αδερφή μου ήρθε σήμερα το μήνυμα..: “ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ 17,86Ε ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ Κ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ 1Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ 10Ε ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ! Ο ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΚΕΤΩΝ&ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ 1269 ΕΠΙΛΟΓΗ 1 “ τους πήραν 8,96 από την κάρτα και το διπλασιάσαν. ΚΛΕΦΤΕΣ...:X σου παίρνουν 8,96 ευρώ χωρίς να σε ρωτήσουν...! ΜΙΛΗΣΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ CHAT(εξυπηρέτηση πελατών)... ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ! Πάλι τα ιδια και σε μενα,αλλά τους ''έφτιαξα'' Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Το εχεις δοκιμασει προσφατα; Μηπως εγινε αλλαγη τωρα τελευταια; Εχω να βάλω κάρτα απο τον Αυγουστο και δέχομαι κλήσεις κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mairoulou Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 ρε παιδιά...συγνώμη για να καταλάβω! τι τα κάνετε τα λεφτά ? εγώ έπαιρνα το €5 με 100sms και από τον Νοέμβριο που ενεργοποιήθηκε αυτή η προσφορά, δεν έχει χρειαστεί να το ξανααγοράω.. και τα €10 μου μένουν στην κάρτα !!! και για να μην πω σας πω ξανά για τα Magic Numbers ...και με περάσετε για γραφική :p ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Εχω να βάλω κάρτα απο τον Αυγουστο και δέχομαι κλήσεις κανονικά. Τι στο καλο, αλλα στον εναν αλλα στον αλλον; :blink: Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Πάλι τα ιδια και σε μενα,αλλά τους ''έφτιαξα'' Είναι ανανεώση της παλιάς προσφοράς για άλλους έξι μήνες? Και σε μένα τα ιδία ειχαν κανει, πάλι τον ίδιο χαβά θα έχουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Τι στο καλο, αλλα στον εναν αλλα στον αλλον; :blink: Λες και είναι η πρώτη φορά που είναι αλλα αντι άλλων η wind.:lol: Eχασα βέβαια το υπόλοιπο που είχα,λιγότερο απο 1€ αλλά δέχομαι κανονικά κλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domi_17 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Για να εκμεταλλευτώ τις ημερομηνίες, μία μέρα πριν τη λήξη της προσφοράς, καλά δεν είναι για να κάνω την ανανέωση; Μπορώ και την τελευταία ημέρα, σήμφωνα με το μήνυμα, να στείλω το σχετικό μήνυμα; Μπορείς και την τελευταία ημέρα, το έχω δοκιμάσει παλαιότερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 σημερα οι κλεφτες μου μου πηραν 10,00 και ενεργοποιησαν στα καλα καθουμενα μονοι τους ενα πακετο διπλασιασμου για 6 μηνες.το καταλαβα,πηρα τηλ και τους εχωσα χοντρα.Η πλακα ειναι οτι μου ελεγαν στην εξυπηρετηση οτι ειναι για το καλο μου και με συμφερει.ζητησα τα λεφτα μου πισω και τωρα περιμενω....Δεν μπορω να κανω καπου καταγγελια για αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 το ιδιο και σε μενα..Μου ειπαν μαλιστα πως ειναι προνομιο αυτο!! Να αφαιρουν 8+ ευρω και να μου τα διπλασιαζουν με ισχυ ενα μηνα, κατοπιν καθε μηνα που θα ανανεωνω με 10 ευρω θα μου δινουν 8+ ευρω που θα μπορω να τα μιλήσω μόνο ή να τα στειλω σμς..Δεν αγοραζουμε πακετο με αυτο. Προσωπικα δε μου αρεσε και ζητησα να βγω απο το "προνομιακο" αυτο προγραμμα και να μου επιστρεψουν τα χρηματα μου. Ποσος κόσμος αραγε δε θα το καταλαβει? Μου ζητησε αφμ και ονομα και προωθησε το αιτημα μου.σε 2-3 μερες ειπε θα εχω απαντηση...Αντε να δουμε Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Σας έρχεται sms ότι αποκτήσατε αυτό το πακέτο/προνόμιο ή από μόνοι σας αντιλαμβάνεστε εντελώς τυχαία ότι αφαιρέθηκαν τα χρήματα και το ψάχνετε παρακάτω; Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Είστε σίγουροι ότι δε μπορούμε να αγοράσουμε πακέτο με τις διπλασιασμένες κάρτες; Γιατί νομίζω λέγαμε παλιότερα ότι από το δεύτερο μήνα μπορείς να αγοράσεις κανονικά. Απαράδεκτο βέβαια να ενεργοποιούν "προσφορές" εν αγνοία του καταναλωτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 (edited) Σας έρχεται sms ότι αποκτήσατε αυτό το πακέτο/προνόμιο ή από μόνοι σας αντιλαμβάνεστε εντελώς τυχαία ότι αφαιρέθηκαν τα χρήματα και το ψάχνετε παρακάτω; Έρχεται sms “ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ 17,86Ε( περνούν απο το υπολοιπο σου 8,69 και το διπλασιάζουν μετά...) ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ Κ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ 1Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ 10Ε ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ! Ο ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΚΕΤΩΝ&ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣΔΩΡΕΑΝ 1269 ΕΠΙΛΟΓΗ 1 “ Edited April 23, 2015 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 κοπιαρω την συνομιλια με το τσατ του f2go Katerina Thu, 04/23/15 01:05:07 pm Europe/Athens Γεια σου *. Πώς μπορώ να σε βοηθήσω; Καλησπέρα!Μπορώ να βοηθήσω σε κάτι; Kalispera Μόλις ήρθε σμς πως μπήκαν 17 ευρώ στον λογαριασμό μου με ισχύ έως 23-5 17.86 για την ακρίβεια Από πού έρχονται αυτά και αν μπορώ να αγοράσω πακέτα ή είναι μόνο για ομιλία Katerina 01:07:04 pm Μπορείς να μου δώσεις τον αριθμό κινητού στον οποίο αναφέρεσαι για να το ελέγξω; 01:07:14 pm 693*********** Katerina 01:07:33 pm Δώσε μου λίγο χρόνο να το κοιτάξω,ευχαριστώ. Μετά από έλεγχο ,ενεργοποιήθηκε η επετειακή προσφορά διπλασιασμού του f2g .Αφαιρέθηκε το ποσό των 8,69€ από το υπόλοιπο σου και σου δόθηκε πίσω σαν Bonus .Για τον λόγο αυτό έχεις Bonus euros αξίας 17,86€.Με την προσφορά αυτή για τους επόμενους 5 μήνες ,με τα 10€ που θα βάζεις θα έχεις εκτός από τα 300' και το 1GB επιπλέον το bonus αξίας 8,93€ με διάρκεια 30 ημέρες. Μπορείς το Bonus να το χρησιμοποιήσεις για sms/daily mobile internet/λεπτά ομιλίας με χρέωση βάσει τιμοκαταλόγου.Δεν μπορεί το bonus να χρησιμοποιηθεί για αγορά πακέτου ,σε κατάσταση περιαγωγής & προς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Η προσφορά ενεργοποιήθηκε αυτόματα σε συγκεκριμένους συνδρομητές που ανήκουν στο καλύτερο πρόγραμμα του f2g Το ποσό αυτό αφαιρέθηκε για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.Το οποίο όμως έχει επιστραφεί σαν Bonus . 01:10:08 pm Δεν ζήτησα αυτή την υπηρεσία όμως Katerina 01:10:34 pm Το κατανοώ , ενεργοποιήθηκε αυτόματα σε συγκεκριμένους συνδρομητές που ανήκουν στο καλύτερο πρόγραμμα του f2g Υπάρχει η δυνατότητα αν δεν επιθυμείς την προσφορά διπλασιασμού του ποσού ανανέωσης ,να προωθηθεί αίτημα ακύρωσης της Θα χρειαστώ το όνομα και το ΑΦΜ σου παρακαλώ για να το προωθήσω. 01:13:17 pm *&%$&%$*^%*^ το αφμ ************* **** το όνομα Katerina 01:14:46 pm Το αίτημα θα προωθηθεί και μέσα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες θα υπάρχει απάντηση με μήνυμα στο κινητό σου από το αρμόδιο τμήμα. 01:14:52 pm Οκ Katerina 01:14:59 pm Θα μπορούσα να βοηθήσω σε κάτι άλλο; 01:15:05 pm Όχι Katerina 01:15:54 pm Ότι άλλο χρειαστείς είμαι στη διάθεση σου! Ευχαριστώ πολύ! Καλή σου μέρα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Έρχεται sms “ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ 17,86Ε( περνούν απο το υπολοιπο σου 8,69 και το διπλασιάζουν μετά...) ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ Κ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ 1Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ 10Ε ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ! Ο ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΑΚΕΤΩΝ&ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣΔΩΡΕΑΝ 1269 ΕΠΙΛΟΓΗ 1 “ Μαλιστα ευχαριστω. Απο οτι καταλαβαινω ληγει ολο το ποσο (17,86€) σε ενα μηνα. Απαραδεκτο να γινεται ετσι αυθαιρετα χωρις τη συναινεση του πελατη. :down: Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 α τους ξύπνιους! το έκαναν και σε εμένα... ειλικρινά με τόσα παράπονα και αιτήσεις ακύρωσης αυτής της υπηρεσίας γιατί συνεχίζουν να εκνευρίζουν τους πελάτες τους!!! :mad: Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Ρε παιδιά λυστε μου δύο απορίες... 1. Κάνατε ανανέωση τις τελευταίες μέρες και σας ήρθε το μήνυμα η ετσι στο ξεκουδουνο? 2. Περίπου τον Δεκέμβριο είχε ξανατρέξει αυτή η "προσφορά". Σε εσάς που την ενεργοποίησαν από μονοι τους, είχατε πάρει-απόρριψει το ίδιο πακέτο του Δεκεμβρίου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts