Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 minutes ago, hercoulis said:

Όταν κολλάει η διαδικασία τους καλείς στο νούμερο. 

Εμένα παρόλο που η διαδικασία ολοκληρώθηκε μέσω του site.. ήρθε μέιλ που έλεγε πως κόλλησε η διαδικασία της φορητότητας λόγω λάθους αφμ.

Τους πήρα τηλ και το είχανε ήδη ξανατρέξει και την επόμενη μέρα ενεργοποιήθηκα. (σήμερα)

Έχει διαφορά κολλήματα το αυτόματο σύστημα.

10 minutes ago, GREGORYMO said:

ΑΛΛΗ είναι η απορία μου.

Να στείλω ταυτότητα στο Viber?

Είναι ασφαλές?

Από τη στιγμή που σου λένε να στείλεις στο viber άνθρωπος που τον βρήκες στο επίσημο τηλέφωνο επικοινωνίας δεν έχεις λόγο να ανησυχείς.

Εξάλλου και μέσω συστήματος ο ίδιος άνθρωπος θα λάμβανε τα στοιχεία σου ώστε να προχωρήσει τη διαδικασία.

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι και με τους 12 μήνες. Εσύ όταν βρεις καλύτερη προσφορά, σφύριξέ το και σε εμάς να πάμε εκεί.. περιμένω ε..

Εαν εσύ είσαι ευχαριστημένος που σε δούλεψαν ψιλό γαζί, με γειά σου με χαρά σου. Όσο δέχεσαι την κοροϊδία, τόσο θα σε κοροϊδεύουν.

Edited by VIPdriver

14 minutes ago, VIPdriver said:

Εαν εσύ είσαι ευχαριστημένος που σε δούλεψαν ψιλό γαζί, με γειά σου με χαρά σου. Όσο δέχεσαι την κοροϊδία, τόσο θα σε κοροϊδεύουν.

Το θέμα είναι ότι αποδεδειγμένα εσένα που δεν δέχεσαι την κοροϊδία σε κοροϊδεύουν περισσότερο. Επαναστάτη του καναπέος.. 😉

2 minutes ago, cu2goup said:

Το θέμα είναι ότι αποδεδειγμένα εσένα που δεν δέχεσαι την κοροϊδία σε κοροϊδεύουν περισσότερο. Επαναστάτη του καναπέος.. 😉

Με την διαφορά ότι εγώ παίρνω αυτό που μου λένε. Δεν μου λένε άλλα και παίρνω άλλα. 

23 minutes ago, VIPdriver said:

Με την διαφορά ότι εγώ παίρνω αυτό που μου λένε. Δεν μου λένε άλλα και παίρνω άλλα. 

Ο χαμένος εσύ είσαι όπως και να' χει..

5 ώρες πριν, tasosat said:

Μου κάνει εντύπωση που ξέρεις για τη Nova τα πάντα με λεπτομέρειες.

Σε αυτό το φόρουμ όλοι στη Nova εργάζεστε; πραγματικά..

Δεν είναι και δύσκολο να καταλάβεις ένα PWA, μόνο ότι σε αφήνει να κάνεις copy paste μέχρι και τα εικονίδια αρκεί

2 minutes ago, paanos said:

Δεν είναι και δύσκολο να καταλάβεις ένα PWA, μόνο ότι σε αφήνει να κάνεις copy paste μέχρι και τα εικονίδια αρκεί

Μάθε μας κ άλλα δάσκαλε 🤓 

Πέθανα με το copy paste 🤣

14 minutes ago, paanos said:

Με συγχωρείς δε τα ξέρω γω αυτά 

On 7/2/2025 at 12:23 ΠΜ, HEO said:

Σου ζήτησαν να τους στείλεις ταυτότητα ΠΡΙΝ σου στείλουν τις κάρτες;;;

Δεν μιλάω για την διαδικασίας ενεργοποίησης ΜΕΤΑ

Ζήτησα στο 2109995100 να μου στείλουν μια κάρτα για να κάνω φορητότητα όταν με βολεύει (03 Μαρτίου). Δεν μου ζήτησαν κάτι.

Χθές όμως μου ζήτησαν φωτογραφία ταυτότητας μπρος πίσω και το ερώτημα μου είναι: θα με ενεργοποιήσουν ΑΜΕΣΑ που δεν θέλω?

ΥΓ. Τούς πήρα τηλέφωνο και μου είπε να μην ανησυχείτε, θα την ενεργοποίσετε οπότε θέλετε ΕΣΕΙΣ.

ΙΣΧΎΕΙ?

Edited by GREGORYMO
Συμπληρώμα

Πάντως και το τσατ που χρησιμοποίησα εχθές για να μου ενεργοποιήσουν το Volte δεν ήταν άσχημο. Παίζει σε 10 λεπτά να είχα τελειώσει.

Με εξέπληξε θετικά. Τι να πω.. μακάρι να αλλάξει η εικόνα που είχαμε για την εξυπηρέτηση της Nova..

24 minutes ago, GREGORYMO said:

Ζήτησα στο 2109995100 να μου στείλουν μια κάρτα για να κάνω φορητότητα όταν με βολεύει (03 Μαρτίου). Δεν μου ζήτησαν κάτι.

Χθές όμως μου ζήτησαν φωτογραφία ταυτότητας μπρος πίσω και το ερώτημα μου είναι: θα με ενεργοποιήσουν ΑΜΕΣΑ που δεν θέλω?

ΥΓ. Τούς πήρα τηλέφωνο και μου είπε να μην ανησυχείτε, θα την ενεργοποίσετε οπότε θέλετε ΕΣΕΙΣ.

ΙΣΧΎΕΙ?

Λογικά θα ισχύει αλλά αν τελικά προσπαθήσουν να σου μεταφέρουν από τώρα τον αριθμό, θα σου έρθει μήνυμα. Οπότε θα τους πάρεις τηλ να τους ξεχέσεις και θα μας πεις κι εμάς να ξέρουμε.

Αθόρυβα δεν πρόκειται να ξυπνήσεις μία μέρα και να είσαι στη Nova μην αγχώνεσαι.

ΥΓ προφανώς το έκανες για να καβατζώσεις την προσφορά.. αλλά φοβάμαι ότι αν έχει τελειώσει η προσφορά πχ τέλος Φλεβάρη κι εσύ ενεργοποιήσεις αρχές Μάρτη, δεν θα πάρεις την προσφορά. Μακάρι να κάνω λάθος.

Edited by cu2goup

4 ώρες πριν, cu2goup said:

Λογικά θα ισχύει αλλά αν τελικά προσπαθήσουν να σου μεταφέρουν από τώρα τον αριθμό, θα σου έρθει μήνυμα. Οπότε θα τους πάρεις τηλ να τους ξεχέσεις και θα μας πεις κι εμάς να ξέρουμε.

Αθόρυβα δεν πρόκειται να ξυπνήσεις μία μέρα και να είσαι στη Nova μην αγχώνεσαι.

ΥΓ προφανώς το έκανες για να καβατζώσεις την προσφορά.. αλλά φοβάμαι ότι αν έχει τελειώσει η προσφορά πχ τέλος Φλεβάρη κι εσύ ενεργοποιήσεις αρχές Μάρτη, δεν θα πάρεις την προσφορά. Μακάρι να κάνω λάθος.

Θέλω να ενεργοποιηθω αρχές Μαρτίου.

Είναι ΛΥΣΗ να περιμένω και να ΜΗΝ παραλάβω από την courier?

Λύση για να ενεργοποιηθείς τότε θα είναι, αλλά η προσφορά δύσκολο να ισχύει μέχρι τότε 

Η απορία μου για τα απεριόριστα Data και ομιλία. 

Ισχύουν και στο εξωτερικό; (έστω και με τα όρια χρήσης που γίνονται στα GB)

34 minutes ago, elkons said:

Η απορία μου για τα απεριόριστα Data και ομιλία. 

Ισχύουν και στο εξωτερικό; (έστω και με τα όρια χρήσης που γίνονται στα GB)

Άκου να σου πω.. τα απεριόριστα έρχονται με την ενεργοποίηση είτε του πακέτου των 13€ είτε των 15€. Τα έχουμε πει.

Από κει και πέρα οι παροχές των πακέτων αυτών ισχύουν κανονικά και αναγράφονται στο app.

Οπότε και να μην πάρεις κάτι από τα απεριόριστα, παίρνεις αυτά που σου δίνουν τα ίδια τα πακέτα.

Πχ στο πακέτο των 13€ έχεις 1,5GB και στων 15€ 2GB που είναι και για ΕΕ. Άρα έχεις ουσιαστικά δεδομένα για ΕΕ.

Edited by cu2goup

2 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Θέλω να ενεργοποιηθω αρχές Μαρτίου.

Είναι ΛΥΣΗ να περιμένω και να ΜΗΝ παραλάβω από την courier?

Ίσως αν υπάρχει επιλογή η φορητότητα να υλοποιηθεί μετά από 14 μέρες που είναι το δικαίωμα υπαναχώρησης. 

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU

10 minutes ago, dasnowy said:

Ίσως αν υπάρχει επιλογή η φορητότητα να υλοποιηθεί μετά από 14 μέρες που είναι το δικαίωμα υπαναχώρησης. 

Αν με ενεργοποιήσουν νωρίτερα θα με αναγκάσουν να κάνω υπαναχώρηση.

Πώς γίνεται αυτό?

5 minutes ago, GREGORYMO said:

Αν με ενεργοποιήσουν νωρίτερα θα με αναγκάσουν να κάνω υπαναχώρηση.

Πώς γίνεται αυτό?

Στα συμβόλαια, όταν υπογράψεις επιλέγεις αν θες η υλοποίηση να γίνει άμεσα, χάνοντας το δικαίωμα υπαναχώρησης με την ενεργοποίηση, ή αν θες να γίνει αφού τελειώσει το δικαίωμα υπαναχώρησης. Στα καρτοκινητά ίσως να μην το έχουν προβλέψει γιατί δεν έχουν ρήτρα διακοπής. 

2 minutes ago, Chrischal1908 said:

1,90€ έπρεπε να το δώσει. 5 μέρες είναι.

Είναι μέχρι 23/2 οπότε το βάζεις παραπάνω φορές.

8 minutes ago, Chrischal1908 said:

1,90€ έπρεπε να το δώσει. 5 μέρες είναι.

Το 1 ευρώ είναι λόγω του πληθωρισμού από τη κυβέρνηση 🤣

Και εγώ είμαι μέσα στα συμβόλαια της Cosmote για αύξηση πληθωρισμού αλλά σε κανένα από τα 3 για κάποιο λόγο δεν το εχουν εφαρμόσει ακόμα.

Να ανησυχήσω; 🤣🤣

21 minutes ago, dasnowy said:

Στα συμβόλαια, όταν υπογράψεις επιλέγεις αν θες η υλοποίηση να γίνει άμεσα, χάνοντας το δικαίωμα υπαναχώρησης με την ενεργοποίηση, ή αν θες να γίνει αφού τελειώσει το δικαίωμα υπαναχώρησης. Στα καρτοκινητά ίσως να μην το έχουν προβλέψει γιατί δεν έχουν ρήτρα διακοπής. 

Και στα καρτοκινητά υπάρχει η επιλογή. Το αίτημα όμως για τη φορητότητα στην άλλη εταιρεία, στέλνεται είτε άμεσα (όταν έχουμε άμεση φορητότητα) είτε μετά τις 14 μέρες. Οπότε θεωρητικά και στη δεύτερη περίπτωση δεν μπορείς να υπαναχωρήσεις εφόσον ενεργοποιηθείς.

Παρήγγειλα μια κάρτα με την προσφορά του free2go, και μου έστειλαν 2! Έχει συμβεί και σε άλλους;

Αναρωτιέμαι τι να κάνω την 2η

Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

1 ώρα πριν, kmpatra said:

Και στα καρτοκινητά υπάρχει η επιλογή. Το αίτημα όμως για τη φορητότητα στην άλλη εταιρεία, στέλνεται είτε άμεσα (όταν έχουμε άμεση φορητότητα) είτε μετά τις 14 μέρες. Οπότε θεωρητικά και στη δεύτερη περίπτωση δεν μπορείς να υπαναχωρήσεις εφόσον ενεργοποιηθείς.

Το ανέφερα ως λύση επειδή ο συμφορουμίτης θέλει να ενεργοποιηθεί με την προσφορά αλλά αργότερα. Στην δεύτερη περίπτωση, μόλις προχωρήσει η αίτηση μετά τις 14 μέρες δεν ακυρώνεται με τίποτα. Στην πρώτη περίπτωση έχεις ένα πολύ μικρό περιθώριο να πάρεις αντιπροσφορά και να κάνεις υπαναχώρηση. 

14 minutes ago, marios239 said:

Παρήγγειλα μια κάρτα με την προσφορά του free2go, και μου έστειλαν 2! Έχει συμβεί και σε άλλους;

Αναρωτιέμαι τι να κάνω την 2η

Και εμένα έτσι έγινε. Έπαθαν vodafone μάλλον.